МАРТ 2006

• 10 598
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
Как сте  Hug имаше ли среща в парка? На нас тази сутрин ни се обадиха едни приятели да излезем и съответно неможах да стигна до Южния парк. Mila,как можахте да се разболеете всички  Confused явно наистина не сте привикнали към планинския климат. Laughing

# 211
Мила, много гадно това с разболяването  Blush ама как така настинахте  newsm78
Аз като видях че последното мнение е твое и си казах, че от там пишеш, а то  Cry
Дано Бобчо свали Т и бързо да оздравявате  Praynig

Ехоо как беше срещата с дечицата, сигурно сте се позабавлявали??? 

# 212
добро утро момичета,
Кетито честит рожден ден, всичко най-хубаво ти пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet

Като ви чета Благо е същия, тръшкане, хапане, неиска да се къпе, абе обичайното Wink
Мила бързо оздравяване на цялото семейство Hug
Благо пак ми прави обриви и ще звъня на Мустаков да го види, нещо вече се притеснявам много  Cry

# 213
Нели мила Heart EyesЧестит Рожден Ден-много,много щастие ,здраве и любов  bouquet  bouquet  bouquet
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes
и днес много да те глезят всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

за разболяването-
нас с мъжа ми леко ни по наболяваше гърло и преди да тръгнем
там на вилата трапезарията е отделна сграда и като си излезе човек от топлата стаичка към 6 сутринта за да стигне до трапезарията минава през двора,вечер също,вечеряме до камината на топло и после за да си легнем пак излизаме на вън(а там сутрин и вечер си е бая студено вън)
и от това постоянно сменяне на топло със студено явно се влошихме и заразихме и малкия
а баща ми пък явно кален човек здрав си ходеше по къси ръкави и не се разболя newsm78

аз съм малко по спокойна сега и не се паникьосвам както при първата температура на Боби
сложих му ефералган свещ и я свалих на 37.9
спахме спокойно-дай Боже бързо да оздравее Боби  Praynig

tanyta25 Heart Eyesа правиш ли връзка на обривите с храни newsm78

Бори Heart Eyesи аз съм отложила ваксината на Б за неопределено време
първо заради смяната на климата а и сега заради тази болест

# 214
здравейте мами,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КЕТИТО! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

вчера излизахме сутринта до Борисовата градина и макар че беше доста жега се появяваше някакъв студен вятър от време на време и Писи май я простудих, снощи вдигна Т, но не можах да я измеря точно, сега с панадол спадна и се надявам да не е сериозно.
Мила, пожелавам ви да се оправяте бързо, най-вече Бобчо, много е коварна тази смяна на температурите, топло-студено и ето ти я настинката.
Та не успяхме да дойдем до южния парк, но някой от следващите уикенди.

целувки на всички  Heart Eyes

# 215
забравих да ви питам, май не съм в час с ваксините, кога се бие тази ваксина против заушка? а нали и пентаксима трябва някъде по това време да се слага (за мамите, които го използват)

# 216
Мила, нови храни не съм въвеждала от много време, първия обрив яде баница /малко парче, но това и друг път го е ял/ и картофено пюре с прясно мляко, прясно мляко давам от както навърши 1 година, под формата на кремчета, не чисто. Но тези обриви сега нямам идея от какво може да са, сутрин са почти избелели и завехнали, а вечер са по-ярки, единстевно от тревите и насекомите ми идва наум, но са по гръбчето и отзад на крачетата  Confused
При Мустаков няма часове този месец и ще го водя в МЦ Детско здраве, при Албена Бъчварова. Тъкмо там има и кожни лекари, ако е нещо кожно да го видят.
Безмерна по принцип на 13 месеца се бие ваксината за заушка Peace

# 217
Ketito,Ч.Р.Д! Да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet

# 218
Здравейте!

Аз се върнах вчера към 17.30 от Златни пясъци. Прекарахме страхотно. Времето беше като по поръчка. Забавлявах се на воля. Просто супер! Вкъщи мъжа ми се е справил страхотно с Криси, противно на моите притеснения. smile3501

Утре ще чета назад, че днес от офиса не можах да вляза. Имахме много работа.

Лека вечер на всички!  Hug

# 219
Честит Рожден Ден, Кетито! Да си жива и здрава, много обичана и обичаща, и всяко твое желание, да бъде мое пожелание! Весело изкарване!
Бързо да оздравяват всички болнички

# 220
  • София, център
Честит Рожден Ден, Кетито! Да си жива и здрава, да си мнооого щастлива и да те слушат мъжете!

# 221
Честит рожден ден, ketito! Бъди здрава и много, много щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes
Мила, неприятно че така бързо се завърнахте, особено повода. Бързо да оздравявате.  Hug Hug
Дани, Пентаксим се слага чак към 18 месец по спомени, а за заушката Танита вече ти е казала. Дано Писи се размине с боледуване Praynig Hug
Дейзи, в петък заминаваме за Москва, където живеят и работят родителите на съпруга ми. Планираме да останем малко повече от месец, за да може хем баба и дядо да се порадват на малката, хем да се разнообразим и поразгледаме. Планираме и разходка до Санкт Петербург. Дано имаме хубаво време Praynig
Момичета, отново кръвните изследвания според лекарката на Катерина не са добри. Има нисък хемоглобин 110 и нисък хематокрит. Каза, че ще ми даде направление за хематолог в Детско здраве като се върнем през август. На мен ми се струва, че не са чак толкова лоши резултатите, но нещо ме гложди дали да отидем още сега за консултация Thinking
Спокойна и хубава вечер  Hug Hug

# 222
Кети, честит рожден ден на патерици! Здраве, любов и пари ти желая!
Лили, хемоглобина си е перфектен - това е долната граница за деца и не виждам нищо необичайно в това. За да е по-висок трябва да даваш по 1 жълтък всеки ден + месо през ден. Аз личко месо давам, ама жълтък яде 1 път седмично най-много и според педито 109, колкото е нашияе перфектен, та перфектен... Незнам дали си паника по принцип, но аз на твое място бих отишла сега преди пътуването, че там ако те хванат параноите ще ти е доста по-трудно. Ясно е кво ще ти каже хематоложката, но за твое спокойствие...  Според мен реакцията ще е - Хм, хемоглобин 110, вие за какво сте дошли  newsm78 newsm78 newsm78, но друго е да го чуеш от професионалист.

# 223
Ger4o, благодаря  Hug HugЧестно казано, пишейки за кр. изследвания на Катето тайничко се надявах ти или КатетоН да се включите, нали сте спецове по въпроса. Не съм паника, затова ще оставя нещата така, като се върнем ще я заведа, ако има нужда.
Приятен ден Hug Hug Hug

# 224
  • Sofia
Лили и аз мисля, че 110 не е притеснително  Hug . Виж тука - има референтни стойности за хемоглобин и хематокрит за деца в различните възрасти. На долна граница е, но не е под нормата, според мен  newsm78 . Давай наистина жълтък, ако си го въвела, мръвка, спанак, овесени ядки ... , ама ти сигурно си знаеш  Wink .
И Вики от известно време е с обрив - ситни червени пъпчици - първо бяха по ръцете и веднага казах на мъжа ми да го заведе при педи, ама те докато отидат те бяха позавехнали. Според нея обаче не е от храна. Сега по ръцете няма, но има отзад по гръбчето - нагоре към вратлето - сутрин са позавехнали, през деня и вечер са по  - изразени. Не мога да го свържа с някаква храна  newsm78 , преди да се появят давах кисело мляко, ама отдавна не е ял, та това го изключвам. За друго ново не се сещам - козметика не съм сменяла, прах за пране също, нови дрехи - не, идея нямам какво може да е  newsm78 ...
Мила, бързо да се оправяте  Praynig !!!
ketito, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици - да си мнооооооооооого щастлива и обичана   bouquet !!!

Общи условия

Активация на акаунт