-аз и Бобата сме здрави,само мъж ми остана-неговото гърло още е червено.Днес дойде педито да ни прегледа подред

Тасинка
като казваш ,че Дани казва "чуа"се замислям,че Бобко не може още да казва всички букви,например Ч,Я,С и Т 
Аз съм самичка в момента,мъжа ми излезе с Юджи на разходка,а аз чакам нашите да доведът Петето.Две седмици беше при тях на вилата и аз съм се понатъжила..
Зори,радвам се, че операцията на приятелката ти е успешна,дано се възтанови бързо!
terina,дано Елинка се оправи и да и избият бързо тези зъбки!
Да ви се похваля Юджи на няколко пъти се пусна сам да ходи,да се надяваме,че скоро и ние ще правим прощапулник..
Ние мислихме, че ще я налапа, но не. Много са сладки.
До сега редувах децата или излизахме с двамата само наблизо, защото Преслав не може да ходи дълго време.

Благодаря на всички за поздравите 
криво ми беше
Уж няма изисквания и аз търся резервирам и той започва да пъшка
Направо така ми писна, че не ми се ходи вече на море 

Супер е че сама ти отказва биберона-прави ти голяма услуга 
Радвам се че сте се оправили
Вие нали щяхте да ходите на Слънчев ден или се бъркам 
Ще се пръсна от яд вече
Маля те направете си една снимка с новата количка и я пусни. Представям си каква мила гледка сте 
,Честито неофициално прохождане 
,те вишните сурови са алерген
давайте снимки наистина
разкажи за Преско и Габ,ревност почна ли

,те вишните сурови са алерген
Днес той си игра с децата на други две момичета и те го наглеждаха, докато аз нахраня Габи. Но те първа кой знае какви изпълнения ме чакат.
Ето и документални кадри. 
Направо като момче 
Аз да ти кажа вече се отказах да се разправям, писна ми
Две години вече не ходим на море заради такива врътни
направо ми писна и никъде не ми се ходи.
Абе от вчера много ми се събра , ама да не ви развалям настроението.

много са ти красиви децата-да са ти живи и здрави 

може алергичната реакция да се прояви по късно,не винаги се проявява веднага-доколкото аз знам
ако ще се почувстваш по добре си се оплачи,нали сме заедно да се подкрепяме

страхотно,че сте здравички

да ви кажа Юджи е много прибързан,от както се пусна самичък да ходи реши,че направо ще тича и съответно прави някалко крачки и ако няма кой да го задържи залита на някъде.Явно заради това не е стабилен все още,но се надявам скоро да се научи да ходи по добре и да пази равновесие
Ама тепърва ще започват интересните моменти..
Мила,чакай малко Бобчо да попорасне и ще и го оставяш на майка ти,тогава няма да се притесняваш толкова
Bezmerna,да цункаш Писи от нас
и бързо да се оправя!
Ketito,дано след неприятните емоций,накрая да си направите една прекрасна почивка!Мисли оптимистично!