МАРТ 2006

• 10 592
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
Милички мерси за стисканите палци Hug-аз и Бобата сме здрави,само мъж ми остана-неговото гърло още е червено.
Днес дойде педито да ни прегледа подред Joy

Тасинка Heart Eyes като казваш ,че Дани казва "чуа"се замислям,че Бобко не може още да казва всички букви,например Ч,Я,С и Т newsm78

# 256
Как сте? Hug Аз съм самичка в момента,мъжа ми излезе с Юджи на разходка,а аз чакам нашите да доведът Петето.Две седмици беше при тях на вилата и аз съм се понатъжила.. Heart Eyes Зори,радвам се, че операцията на приятелката ти е успешна,дано се възтанови бързо! Hug terina,дано Елинка се оправи и да и избият бързо тези зъбки! Hug  Да ви се похваля Юджи на няколко пъти се пусна сам да ходи,да се надяваме,че скоро и ние ще правим прощапулник.. Mr. Green

# 257
Добро утро!
Естествено и Катя е сополива от вчера и дне отиваме вкупом при педито.Тази въртележка , край нямаше.
Имам въпрос: Вашите деца пият ли АМ вечер? Има ли такива дето не искат? СЕщам се за Елина на terina, че не гхаресваше АМ и пиеше кисело мляко.
Защо питам, от едно известно време насам Катя не иска АМ. Аз и купувам Nestle Junior от както е навършила 1 година и тя си го харесваше, но сега не иска вечер да го пие. Не иска и кисело мляко да пие, а иска да го яде с лъжица след супата вечер. После като ляга пие вода или сок преди сън.
Днес ще споделя с педито , но и вас да питам. Да се тревожа ли?
С Галя нямах такива проблеми. Тя просто на 6-7 месеца спря да иска АМ , аз го замених с кисело мляко, но тя пиеше по 1-2 шишета вечер преди лягане , а и през деня хапваше от него.
Мисълта ми е , че се тревожа дали приема достатъчно мляко.
Малко объркано се изказвам ,ама бързам , докато са ме оставили на мира за 2 минути Laughing

# 258
  • Варна
Здравейте!
Много пусто в нашата темичка, ей!
Нашата банда сме добре, да чукна на дърво! Габи слуша, не плаче много, вечер спи. Преслав е здрав, дивее и се криви на воля, научи се най-накрая да пие от сламка. Свиква с Габи, от вчера дори като плаче отива да и дава бибата. hahaha Ние мислихме, че ще я налапа, но не. Много са сладки.
От вчера сме с двойна количка. Взехме Чиполино Тандем и сега вече мога да си миткам по улиците с двамата без да се тревожа, кой кого ще гледа и кога трябва да кърмя. Simple Smile До сега редувах децата или излизахме с двамата само наблизо, защото Преслав не може да ходи дълго време.
Зори, радвам се за приятелката ти!  bouquet
Ели, ако Катето яде кисело мляко, дали ще го пие от шише или ще го яде с лъжица, няма значение. Дори така ще се откаже от биберона по-лесно. Важното е да приема достатъчно количество, според мен. Hug
Теринка, по твоя въпрос не мога да помогна. Преслав Т е вдигал само веднъж, за 24 часа, някакъв вирус беше. Зъбите за сега ги вади без проблем. Praynig
Кате М, добре дошла!  bouquet
Мила, радвам се, че и вие оздравявате!  bouquet

# 259
  • София
Здравейте милички Heart Eyes Благодаря на всички за поздравите Hug
Изчетох ги всички, но не ми се пишеше , че с мъжлето от няколко дни само се дърпаме Crossing Arms криво ми беше Confused Все не можем да се разберем с тия почивки ooooh! Уж няма изисквания и аз търся резервирам и той започва да пъшка #Cussing out Направо така ми писна, че не ми се ходи вече на море Crossing Arms

Да ви кажа подстригахме Денито Laughing много е готин като малко мъжле Mr. Green
Ще го снимам и ще ви го покажа Heart Eyes

elly_G не се притеснявай, то детето си знае най-добре Peace Супер е че сама ти отказва биберона-прави ти голяма услуга Mr. Green
Аз Моя човек тапърва го отказвам от нощното хранене Sunglasses

Мила Heart EyesРадвам се че сте се оправили Hug Вие нали щяхте да ходите на Слънчев ден или се бъркам newsm78

Да ви се оплача, така ми се ходи в тъпия Евксиноград ама не можем да си намерим карти Crossing ArmsЩе се пръсна от яд вече Rolling Eyes

Кате Hug Маля те направете си една снимка с новата количка и я пусни. Представям си каква мила гледка сте Hug

Искате ли пак да си направим среща в Събота Grinning

# 260
здравейте,

и аз успях да смъкна Т на Писи, от вчера вече няма, но за сметка на това се появи ситен обрив по гърдите, корема и гърба, лицето и днес педи каза, че е алергична реакция към някоя храна. Единственото ново, което съм й давала са вишни вчера, но пък череши си яде без проблем и започвам да се чудя да не би и ние да караме тази шеста шарка, за която говори Зори. сега трябва да й давам фенистил капки за три дни.

Хайде, чакаме Юджи официално да проходи Laughing

и аз нещо нямам настроение за писане тези дни,

изпращам ви много целувки  Heart Eyes

# 261
Привет мами!

Безмерна, може би е тази т.н 3дневна температурна треска, минава то4но за 2 дни обрива. И аз си мислех първоначално дали не е от някоя храна, но не бях давала нищо ново, после си помислих че ч е ухапало нещо и алер. реакция, но педито ми беше категорична че е тази 6та шарка. Аз давах само Вит. Ц и глуконат ампулки.

Джеси, айде честито "неофициално" прохождане на Юджи

Цунки!

# 262
Привет и от мен
нещо с това променливо време съвсем превъртях-мигрената не ме пуска

Джеси Heart Eyes,Честито неофициално прохождане  bouquet

Безмерна Heart Eyes,те вишните сурови са алерген
а нурофен давала ли си-на Цеци Ели се изрина от него

Катенца Heart Eyes давайте снимки наистина
Кате Н Heart Eyes разкажи за Преско и Габ,ревност почна ли
аз се видях с една приятелка с по малко бебе и като го гушнах,Боби ми увисна на краката Joy

Кетито Heart Eyes
не позволявай да ти развалят плановете,вземи властта Hug
аз още не съм се спряла окончателно къде да сме -или на Сл.Ден или на Албена,даже се чудим дали да не идем още веднъж до Анталия-но това за към 20ти август,защото мъж ми открива новото заведение и е много зает сега а юли е страшна жега и не е за море с бебе
има и още една идея приятели ни канят на вилата си на СлБряг newsm78

аз даже и на вилата вече не съм сигурна,че ми се ходи,защото пак се спречкахме с майка по същите причини
не беше идвала повече от месец,първо тя пътува,после ние,после тя бе с грип и в първите 15 мин в които е у нас
оставя Б на високо канапе сам и се отдалечава в другия край на стаята,пак и направих забележка и и казах вече директно,че не искам да рискува сина ми да се хвърли и да падне на плочите долу,че искам да чувствам поне леко спокойствие като и го оставям.Тя се фръцна,обиди .......................................
преди това бях пробвала с идеята на Катето да и кажа за уж как някое дете така е пострадало при подобно невнимание,но ефект никакъв
затова сега и го казах директно и резултата е,че майка ми е сърдита
не стига,че не ми пази детето а и забележка не допуска
накрая и казах, че и нямам доверие да и оставям малкия и сега не си говорим

# 263
Mila, moga i snimkov material da priloja za majka ti, osven razkaz. Joy Kalo postojanno se kateri navsjakyde. no se e nauchil dosta da sliza i da se pazi. samo asfalta mu e problemen, che mnogo juli.
gushki!

# 264
Привет и от мен
Безмерна Heart Eyes,те вишните сурови са алерген
а нурофен давала ли си-на Цеци Ели се изрина от него

Мила, точно с Нурофен успях да й сваля Т, защото панадола не действаше , но последно го давах преди два дни, а обривът се появи снощи, възможно ли е с малко закъснение да се появи такъв ефект от него?

на майка ти ще й мине сигурно скоро, не се притеснявай, аз си мисля, че макар забележката ти да е била рязка, ще има ефект. Аз редовно режа майка ми с всякакви забележки и тя също не търпи и се обижда, после коментира пред околните как не давам това и онова, но в крайна сметка виждам,ч е се опитва да прави това, което й казвам. Та си мисля, че и майка ти ще си вземе поука  Simple Smile

# 265
  • Варна
Мила, много лошо това с майка ти. Дано все пак разбере, че трябва да внимава, но как да я накараш, не знам. Rolling Eyes
Ние днес добре се справихме с разходката, дори се кърмихме навън. Много се притеснявах как ще я свършим тази работа. Преслав не иска да седи в количката като е спряла, а не ми се ще да го гоня с Габи на цицата из площадките. ooooh! Днес той си игра с децата на други две момичета и те го наглеждаха, докато аз нахраня Габи. Но те първа кой знае какви изпълнения ме чакат. Tired Ето и документални кадри.

# 266
  • София
Кате много мила гледка Heart Eyes
И Преско какъв е голям в сравнение с Габи Heart Eyes Направо като момче Hug

Мила Heart EyesАз да ти кажа вече се отказах да се разправям, писна ми Crossing Arms Две години вече не ходим на море заради такива врътни Crossing Arms направо ми писна и никъде не ми се ходи.
Дига ми скандали защо съм си купила количка за 170лв/взех си я от едно момиче за морето и после ще я продам/ и я купих с парите от Рождения ми ден, а в същото време свеки купува количка за бебето на брат му за 1200лв с негови пари и .нищо , на него не му пука  Crossing ArmsАбе от вчера много ми се събра , ама да не ви развалям настроението.

А Мила добре си и го казала на майка ти Rolling Eyes И да ти кажа такива хора не се променят.Свекър ми много си играе с детето, много го обича, но просто не внимава Rolling Eyes Просто някои хора го нямат този инстинкт -загрижеността, не се сещат че така може да се падне, че еди какво си може да стане.........и т.н.
Не се ядосвай, тя сигурно го обича, не го прави с лошо, просто не внимава.Давай и го в улеснени за нея места и моменти, да ти е спокойно Peace

# 267
Здравейте!
Ние ходихме на лекар и децата са ОК
Катя е 11.200 кг и почти 80см. Ще пие вит Ц и  ще слагам коларгол и се надяваме за 2-3 дни да мине, а как и в понеделник ще е на градина. Слава богу засега сме ок.
Мила , мама ще свикне, повече забележки и повече внимамние и готово. Hug
Кетито, не се ядосвай Hug
Безмерна , стискам палци да се оправи Писи скоро и бързо Hug
Катееееее идвам да ги взема тез добрите деца Hug
Нямам търпение да ви видя с новата количка  bouquet

# 268
Катенце Heart Eyesмного са ти красиви децата-да са ти живи и здрави Hug
и верно Преско до Габи ,като голям батко изглежда  Hug

Безмерна   Heart Eyesможе алергичната реакция да се прояви по късно,не винаги се проявява веднага-доколкото аз знам
попитах те за нурофена,защото освен,че помня за случая с ели на Цеци на една моя приятелка бебето се изрина от него newsm78

Нели Heart Eyesако ще се почувстваш по добре си се оплачи,нали сме заедно да се подкрепяме
никому няма да развалиш настроението Hug
а мъжа ти не е прав според мен,на него не му ли се ходи на море newsm78

ели Heart Eyesстрахотно,че сте здравички

милички мерси за майка ми
ние с нея сме толкова различни и между нас често прехвърчат искри,но като става дума за малкия съм не преклонна,не мога за да и правя кеф да рискувам доброто на детето
и преди ви бях писала за цялостното и отношение(единствен напредък е,че вече не съм я виждала да му дава дребни опасни предмети)
тя страшно много обича Боби ,но Нели е права в сравнението със свекъра си сякаш наистина и липсва инстинкт да внимава,да обгрижва..............странно ,другите баби даже прекаляват с вниманието и загрижеността а тя сякаш е оперирана от майчински инстинкт
на всичкото отгоре не приема забележка(страшно горда е) а аз не мога да и поверя и за 5 мин.Боби #Crazy
блазя ви,че можете да разчитате на майките си Hug

# 269
Милички,мерси за поздравленията  Heart Eyes да ви кажа Юджи е много прибързан,от както се пусна самичък да ходи реши,че направо ще тича и съответно прави някалко крачки и ако няма кой да го задържи залита на някъде.Явно заради това не е стабилен все още,но се надявам скоро да се научи да ходи по добре и да пази равновесие  Mr. Green Кате,много са сладки Преско и Габи! HugАма тепърва ще започват интересните моменти.. Wink Мила,чакай малко Бобчо да попорасне и ще и го оставяш на майка ти,тогава няма да се притесняваш толкова  Laughing А и според мен с времето ще се променят нещата,може и тя самата да е стресирана без дори да го осъзнава и да не реагира адекватно в дадени ситуаций.Все пак отдавна е гледала малки деца,дай и време да свикне. Peace Bezmerna,да цункаш Писи от нас  Heart Eyes и бързо да се оправя! Hug Ketito,дано след неприятните емоций,накрая да си направите една прекрасна почивка!Мисли оптимистично! Wink

Общи условия

Активация на акаунт