МАРТ 2006

• 10 612
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Ади 4естит рожден ден,вси4ко най хубаво ти желая
Зори стискам палци приятелката ти бързо да се възстанови Praynig
Дейзи като те слушам с тия будения нощем и 4ак те съжелявам,нали и аз от там съм минала и знам колко е гадно.Ние имаме голям напредък в това отношение,ве4е през деня не кърмя,а от около седмица махнах и ве4ерното кърмене и сега го кърмя между 1 и 3 пъти,колкото пъти се събуди.4е и през деня доста спи,ето сега ве4е 3 4аса стана откакто е легнал и още спи,като новороден не ми е спал толкова.Само приспиването ве4ер е проблем,защото неиска да си ляга преди 24 4аса.

# 151
  • София
Мила, днес след поредното тръшкане на Лия, излязох от стаята, а тя рева полу-истерично около 10 мин и след това дойде при мен и като че ли ми се караше нещо  Rolling Eyes, така фъфлеше.
Дейзи и при нас положението с нощното кърмене е нетърпимо в момента в който си извадя цицата, тя вече се е събудила за пореден път и така по 10-20 пъти на нощ и вече се замилям да я отбивам.
Зори, бързо възстановяване на приятелката ти  Praynig
Честит рожден ден, ади, желая ти всичкото щастие на светаbouquet 

# 152
Честит Рожден Ден на Ади! Да си жива, здрава и много щастлива!

Зори,моля се всичко да е наред. Успех.
Лека вечер

# 153
Jessy, оказа се че "сватбата" е голяма занимавка, аз наех една агенция, но пак искам всичко да си избера, а те са сто дребни неща и се чудя как всичко ще свърша до август.   Rolling Eyes Имаме църква -"Света София", ще бъде градинско парти в р-т " На върха", там ще е и подписването,  избрахме халки, поръчах си рокля и до тук... Не мога да си харесам покани и май ще взема да си ги направя  newsm78 Много ми се иска Или да ни носи халките на възглавничка, и започнахме репетиции, но засега като звеме възглавничката и си ляга на нея  Joy дано за 2 месеца се научи  Laughing

Едно питане, днес видах че Или има трънче на едната ръчичка, но не дава да му го махнем, голямо дърпане и пищане беше, та се чудя как да го извадя  newsm78 пробвах да дръпна с пинцета, но не успях, дайте идейки  newsm78

А и на веднъж ни растат 3 дъвкателни и един кучешки зъб, та сме мнооого кисели  Wink

# 154
Мики Hugкое според теб върви на зле

сега и политиката да избистрим Joy

образованието и ценностната система са разгромени. хората са тотално обезверени и никой не се интересува да контролира управляващите, защото всички се чувстват безсилни, уморени до втръсване и безнадеждно отчаяни по отношение на политиците.

и все пак, ние не планираме да се местим оттук.

Да това е така и според мен. А иначе мисля ,че сега има едно изкуствено потдържане на оптимистичен дух  заради европейския съюз и едно самоубежение ,че едва ли не вече се оправяме и само така леко ни нагарча ежедневното поскъпване на бензина ама айде деяни се ,но аз имах ,,честта,, да живея в Италия точно в периода на смяната на лирите с еврото и мога от лични наблюдения да кажа ,че им се разказа играта а все пак са си държава далеч по богата и икономически стабилна от нашата и като знам там каква инфлация ги тресна и колко се затрудниха хора които бяха добре материално и изнемогнаха други направо не ми се мисли тук какво ще става.  А както по напред в темата писах за здравеопазването, образованието , мръсния и все по замърсяващ се въздух, разбитите улици и задръстванията които стават от ден на ден по зловещи не ми се мисли  Tired

Zory, и аз пожелавам на приятелката ти бързо възстановяване  Peace  а  това с пътуванията добре звучи  ,но доста трудно усъществим първо от финансова гледна точка ,второ  при работещи родители  неможе много често да се организира и трето за което май ще ме разберат само мамите с по 2 деца  ooooh! да тръгнеш някъде си е цяло приключение  Crazy ние от както се е родил Алекс 2 пъти сме пътували веднъж до Италия и преди 2 седмици до Велинград и се чудя как ще събера сили и до морето да ги заведа . То е едно приготвяне на багажи, там едно тичане ту след единия ту след другия , ядене -един едно яде друг друго и по различно време, спането също едното спи другото не , говорят ,мрънкат НЕПРЕКЪСНАТО, дразнят се един друг един на едно му се играе на другия друго играчки и интереси различни ,ужас е просто сме си един КАТУН който лежи на моя гръб  та много ,много с пътувания не се захващам ,че то се получава малко пародия на почивка поне на този етап.

Дейзи нямаш грижи Боби има тренинг защото и моя бретон реже ,че много бързо ми расте а фризиорката ми е ужасно натоварена непрекъснато  и немога да чакам по 1 седмица за да ми подстриже двата косъма над очите та ходя при нея 1 на два месеца .

# 155
Зори,бързо възстановяване на твоята приятелка,дано всичко е наред след операцията. Praynig
Мила,манекенка си ти ,толкова добре изглеждаш . Hug

Вики си се събужда от новороден поне по два пъти вечер  ,през деня спи малко и рано става.как се наспива това дете ? Rolling EyesПие още мляко нощно време,ама сама съм си виновна ,че не го отказах като беше по-малък .Зъби нямаме нови от 6-и месеца стои с 8 зъба . newsm78
Подстригвах го вче три пъти и няма вече нищо бебешко ,направо си е момченце. Grinning

Честит рожден ден на Ади !  bouquet  bouquet  bouquet

# 156
Juji_  пробвай да му  извадиш трънчето внимателно докато спи.

Момичета ама съвсем занемарихме срещите ,не сме се виждали от месеци то сега с бебоците не става в този дъжда ама поне без тях да вземеме да се организираме ако искате  Hug

# 157
  • София
АдиЧестит Рожден Ден Hug  bouquet Ама не само, че децатани са набори, а и ние с теб сме една зодия Sunglasses Сега ако кажеш, че и мъмът ти е Водолей Grinning

Зори стискаме палци. Пиши като мине операцията Hug

Мила И аз съм го чувала това с прането на банските Wink

Мики Айде на среща PeaceАз в Неделя си отивам в Стрелбище и мисля да стоя цяла седмица, времето щяло да е хубаво  Nature Partly Sunny Grinning А ако дойдеш и мъжа ти  взимам ножицата и машинката и идваме smile3553

# 158
  • София, център
А здравейте и от мен!

Зори, Дай Боже да мине много добре операцията и успешно да се възстанови приятелката ти!

Честит Роден ден на Ади! Да си жива и здрава и много обичана!

Ама тези двечките кой ги пусна пак да пишат посред нощите ( miki3 I ketito )… хехехе !!!

Лека нощ че от гледане на сайтове за почивка на морето не само че не измислих нищо, но и такова главоболие ме хвана … и 10 цигари накуп изпуших, ужааааааааас!

# 159
  • София

Ама тези двечките кой ги пусна пак да пишат посред нощите ( miki3 I ketito )… хехехе !!!

Joy Joy Joy
Само това ми е свободното време hahaha крадя си от съня Wink
Ади и аз гледам форуми за почивка и направо бръмнах Crazy

Момичета вие къде ще ходите newsm78Дайте някое предложение на готово Mr. Green

А някой може ли да предложи някоя Тур Агенция, от която е доволен Praynig

# 160
Добро утро,

Зори, ще се моля за приятелката ти, дано операцията мине леко, бързо да се възстанови Praynigоф ужас е по тия пътища Sad

Зоуи, Еми Hugи на мен ми иде да я отбия вече, даже почти съм го решила, че ще е след морето, че мъжа ми ще е 1 седмица вкъщи и той да спи с нея, полудявам просто снощи пак към 20 пъти пак се буди, а и на мен вече ми е неприятно, тя суче доста грубо, мляко почти вече няма и това сучене на сухо направо боли, лошото е, че се изнервям вече и по-добре да прекратим, че в това състояние не съм полезна за никого.

Мики, тамън и аз с бретона имам проблем GrinningА това със събирането на багажа ми е познато, а ти с двете си представям ooooh!ние като тръгнеме нанякъде и за два дена носим два куфара - един за нас, един за Али, количка, колело, пакет памперси, плик с играчки, плик с бурканчета и сокове, плик с плодове, вода и кисело мляко / че само Герма яде/, гърне, чантата към количката, пълна и тя догоре, ставаме един огромен катун, а докато пътуваме играчките се вадят една по една, после заминават на пода и като се отвори вратата извира всичко на земята ooooh!

# 161
  • София
Дейзи и мен така Денито ме правеше луда нощем докато го кърмех Crazy през 10 мин ooooh! CrazyНаправо му се чудех как му стига съня. А на сутрента гърдите ми бяха направо празни Shocked
Аз затова първо започнах да му давам АМ нощно време и като се будеше само в 3 и 6 ми се виждеше РАЙ Whistling Естественно кърмата ми започна да понамалява , но аз си се подготвях за отбиване Peace
А и той не искаше АМ и смених 4 вида и единствения начин да го излъжа беше нощем в полузаспало положение Peace Добре ми се комбинираха нещата. А и така се получи, че много правилно си спрях кърмата Wink

# 162
Кети, Алис категорично отказва АМ, нощем в много редки случаи успявам да й дам сок, защото я усещам че е жадна, а нямам кърма, за да си утоли жаждата, но обикновено щом усети биберона до устичката надава вой, денем нямам никакви проблеми, но нощем е зорът...денем изобщо не ме търси да суче, само ако аз реша да я приспивам на гърда /иначе се носим на ръце още/, ама стъмни ли се става като малка пиявичка, върти се из леглото докато не ме намери, честно писна ми, как пък за тая година и два месеца не се обърка един път да спи цяла нощ...решили сме да се пробваме, едно нещо стане ли ти неприятно - спирай го, категорична съм уж, ама като ревне, хич не мога да я слушам Confusedнай-вероятно няма да устискам.

# 163
милички някой има ли вести от Мишел и Вики-как са
Констанс Heart Eyes не сте ли се чували
аз имам един номер на Мишел, но тя го е сменила а новия го нямам

Juji Heart Eyes тези пред сватбени вълнения са много хубави

Ради Heart Eyes Дейзи Heart Eyesблагодаря за комплиментите отново Embarassed

Кали Heart Eyes,Мики Heart Eyes за ценностната система мисля,че тя е нещо лично и нивото на ценностна система на масите мен не ме вълнува,но и ако погледнем глобално на нещата по целия свят има упадък на ценностите,не само в бг.
Относно образованието-мисля ,че и в бг мога да осигуря добро образование на сина ми,както и аз получих тук образование признато в цял свят.Кофти образование може и вън да се получи.А образованието през соц времената бе далеч по зле,както и ценностната система бе тотално объркана от соца
относно здравеопазването-нещата са пълна катастрофа,съгласна съм ,но въпреки това срещу заплащане се намират наистина добри лекари.
За задръстванията -в големите градове по цял свят за съжаление е така
аз съм оптимист-ще се оправят нещата
все пак сме в Европа

Мики Heart Eyesтака е ,почивката с дете не е почивка а разнообразяване,но и от него човек се чувства зареден
А и на децата съм чела,че се отразява много добре,защото покрай новите впечатления правят скок в развитието ,обогатяват се,обогатяват си речника-при Боби същото се получи

Нели Heart Eyesние по всяка вероятност ще сме или на Сл.Ден или на Албена,въпреки че ми се ходи на южното черноморие(за да минем през Пловдив (където е баба)а не през Ловеч(където е свеки #Cussing out)но не мога да намеря нищо
препоръчаха ми някакво Рио в обзор,но пък там не видях никаква зеленина newsm78

Дейзи Heart Eyesкога заминавате-сподели малко повече,как ще пътувате-ще спирате ли за нощувка или ще вземете пътя наведнъж
Али лесно ли пътува

Еми Heart Eyes,Дейзи Heart Eyes,Зоуи  Heart Eyesима надежда,все едно не съм ви казала,ноБоби суче само веднъж на нощ и то към сутринта
а и през деня спрях да го приспивам на ръце

# 164
мила, кога за последен път си влизала в час в училище? аз вчера.

за личностността в ценностите бих се съгласила ако живеех в изолирано общество или в гората, но при мен поне изобщо не е така.

Общи условия

Активация на акаунт