МАРТ 2006

• 10 617
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
ти поне кърмиш... ми аз?? малоумствам... вместо да си лягам... утре излизам в 7.30 и съм на работа до 9.30 вечерта. преди 10.15 няма да се прибера. с кой акъл не си лягам?!?!
направо не знам как издържате с това кърмене и будене и приспиване на ръце. напоследък калоян го приспива само баща му, защото с мен се заиграва и се разсънва. може би ме усеща, че не ми се спи... мен този вариант ме устройва Simple Smile къпя го , правя АМ и толкоз. те да се оправят с кремчета, обличанки и приспиване.

# 181
  • София
kalina na kayo Не кърмя вече, но и за АМ се събуждаме нощем Mr. Green важното е купон да става Mr. Green

ААААААААА Калина я си лягай, утре няма да можеш да си събереш акъла в час Wink Heart Eyes

# 182
милички ние потегляме
ще ми липсвате Hug
половината ми имате телефона,ако на някой му се идва все ще има ,кой да му даде номера Hug
а и аз ще гледам да си идвам до София това лято Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 183
  • София
Милички, вчера Лия не спа през деня,  Shocked направо ми разгони фамилията и като за капак си легна вечерта в 9.30 и се буди цяла нощ.
А по въпроса за пътешествия с две деца, то си е чист цирк, а за стягането на багажа, нямам думи, вечно се чудя дали не съм забравила нещо... Rolling Eyes
Мила, весело изкарване... Hug

# 184
Здравейте милички!

И при нас положението с кърменето е отчайващо - през деня, когато му е скучно, когато се приспиваме и когато се успокояваме ако се удари някъде, през ноща - когато си иска, има нощи, много рядко, сутрин към 5 чак се сеща, но обикновенно цяла нощ се цоца. По рано си мислех че проблема ми с отбиването ще е главно в приспиванията, защото заспива на цица дребния, а сега си мисля че главния проблем ще е нощното цоцане. Ако случайно не му дам, като иска, започва да палче и рискувам да се събуди...

Последния хит: ТРЪШКАНЕ и ПИЩЕНЕ

на два пъти така щеше на се цапардоса  от тръшкане, че не ми се мисли, добре че го хванах навреме. Някой знае ли колко продължава този период?
 Hug  bouquet Heart Eyes

# 185
  • София
Здравейте милички!

Последния хит: ТРЪШКАНЕ и ПИЩЕНЕ

на два пъти така щеше на се цапардоса  от тръшкане, че не ми се мисли, добре че го хванах навреме. Някой знае ли колко продължава този период?
 Hug  bouquet Heart Eyes

и ние сме така ooooh! само знам, че колкото повече му се връзваш и му вървиш по д..то-толкова по-дълго Mr. Green В най-лошия случай ЦЯЛ ЖИВОТ Mr. Green

# 186
хмм.. те ви ползват за биберони май... кало точно така си иска бибата... и аз се чудя как ще я отказваме, но вашто е страшно.
кало се пробва с тръшканки от време на време, но никой не му обръща внимание. пада, реве... нека... не продължава дълго. защото няма ефект.
nyc, остави го да се удари, нищо няма да му стане. (това от опит го знам). много издръжливи са малките.

# 187
вчерашните хитове при нас са, че малкия си пренесе едно столче от другия край на стаята до пералнята, качи се на него - от стола на пералнята и взе телефона, които е отгоре. Беше много доволен! Досега се катереше като катерица ама само от диван на маса и т.н. не се беше светнал, че може да ползва помощни средства и сега нашето чудо започва. То и в момента го намирам кацнал на високо, ама  newsm78. Майка ми ме бъзика, че щял да стане алпинист. Иначе с речника продължава да си е с бебешките думи и се чудя кога ще каже нещо ново  newsm78.
Аз вече нямам тъпрение да отпраша към морето. Заминавам на 18-ти, но вече направо полудях! Имам ужасно много работа и сигурно ще полудея до тогава, но както и да е. Като чета ква е лудница с 2 деца ние на морето ще сме с 4 в един апартамент и сигурно още на 3-тия ден ще се изнеса  Joy Joy Joy.

# 188
  • София
Ger4oБРАВО БЕ Peaceмного умен тоя Иван Heart Eyes
Къде отивате на море Blush Дай някоя оферта Sunglasses

# 189
  • Варна
Здравейте, милички!
Днес Габи става на един месец, черпя по този повод. newsm38 Бяхме на консултация семейно. Габи е наддала 500гр. и 1см. за 10 дни, общо 800гр. и 4см. от изписването и вече е 4000гр. и 53см.  bowuu Справихме се с кърмата, аз се бях поуспокоила, защото видимо детето расте, а и кърмата определено се увеличи. Не иска да пие глюкоза за моя радост, а и започна по малко да повръща, значи има какво. Mr. Green Билирубинът е вече 108, ще пие Фенобарбитал още няколко дни, но иначе вече е беличка. Хепатитната ваксина я отложихме, докато окончателно мине жълтницата. Освен това вече пропуска едното нощно кърмене, та поспиваме повече. Crazy От колики плаче само през деня (за сега Mr. Green).
На Преслав му направиха Полиомиелита (инжекция), почти не плака. После му взеха и на него кръв за хемоглобин и серумно желязо. Хемоглобинът му е 108, желязото 15, в норма. През септември ще му правим електрофореза да се потвърди или отхвъли таласемия. Дано да няма. Praynig Бяхме голямо шоу из поликлиниката. Един чичко ни поздрави за успешната борба с демографската криза. Joy
Тръшкането и хапането са ни в репертоара от няколко седмици. ooooh! А от вчера отново се сети да вика с цяло гърло, ей така, за спорта. Crazy
Приятна почивка на всички летуващи. Hug
Успех в борбата с нощното будене на изтормозените мами!  bouquet

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 16:23 от Katia_N

# 190

Зоуи, Еми Hugи на мен ми иде да я отбия вече, даже почти съм го решила, че ще е след морето, че мъжа ми ще е 1 седмица вкъщи и той да спи с нея, полудявам просто снощи пак към 20 пъти пак се буди, а и на мен вече ми е неприятно, тя суче доста грубо, мляко почти вече няма и това сучене на сухо направо боли, лошото е, че се изнервям вече и по-добре да прекратим, че в това състояние не съм полезна за никого.

Деизи мила нали съм ти казвала,4е имах абсолиутно същия проблем,но откакто намалих кърменията нещата се промениха,сега су4е само 2 пъти през ноща и млякото му стига и не ми е неприятно.Аз премахнах първо дневното приспиване на гърда,сега се приспиваме в коли4ката,правя 2 обиколки на блока и е готов и спи поне 2 4аса без прекъсване,а преди буквално ми спеше на гърдата.Преди около 10 дена премахнах и нощното приспиване на гърда,в пове4ето слу4аи баща му го приспива,пуска една музика на компиутъра и едни светлинки и той се хипнотизирва и заспива hahahaОба4е някой път неиска да го приспива и тогава е кофти,защото Дани си иска гърдата и си пъха ръцете в пазвата ми и тогава с триста зора го приспивам на ръце.Най зле беше докато спеше между нас,тогава някой от на с като мръдне и Дани се събуждаше и искаше да цока,но откакто го преместихме да спи в другата стая е много по спокоен,не 4е аз не се местя при него още на първото сукане в 3 4аса,но 2 сукания не ме притесняват засега.
4естита месе4инка на габи,радвам се 4е е по добре и 4е е наддала Hug
Дейзи приятно изкарване на по4ивката Hug
Това със мъненето на стола и на мен ми е познато,Дани го откри преди около 2м и редовно го изплзва,когато иска да стигне нещо.Това за крещенето също ми е познато,наскоро откри,4е може да крещи и много се кефи.

# 191
Честит първи месец на Габи HugКате да ти е жива и здрава малката хубавица Hug

Момичета мерси за съветите за отбиването /Зоуи, ти от кой мислиш, че почерпих смелост да се пробвам Wink/ и за пожеланията за почивката, то нали имаше един филм с деца на море, та и ние ще сме така...нали си говорехме за багажа, два куфара вече така са пълни, че едвам ги затворих, а и половината багаж не е събран Grinning

Лили, ти защо не си се похвалила, че ще пътувате с Катето, я бързо разкажи Grinning между другото ще го проуча този Кокулин.

Мойто дете да ви се оплача, че попива простотиите като сюнгер, а като се опитвам нещо важно да я науча ме гледа като извънземна. Голям хит е, като я питаш как прави  котето на мама и почва да мяука, зяпа и си плези езика всеки път да ми покаже като й е празна устата да й дам залче, плаши гълъбите и им крещи бау-бау, все такива простотии от сорта. Има си тя една приятелка с 2 месеца по-голяма, детенцето умира за нея, непрекъснато повтаря Али-Али, иска да я държи за ръка, да танцуват заедно, дава й доброволно всичките си играчки, а мойто само отмъква някоя играчка и бяга надалеч, ако детето се опита да се приближи я удря и блъска, днес така искаше да избяга от нея, че даже се разрева, че не бяга достъчно бързо и си ожули голите колене, страшна работа ви казвам, умирам от срам с тия изпълнения. Иначе най-обича баби и дядовци, само им маха, ходи при тях и се хили, те й обясняват някакви работи, а тя върти краче и си навива блузта на пръста и само повтаря баба и деде и хората си умират от кеф. Много я бива да пази поведение пред хората.

# 192
  • София
Здравейте! Hug
На всички които заминават нанякъде,лек път и хубаво изкарване Hug Ние ще пътуваме чак края на другия месец Sad

Зори,стискам палци на приятелката ти да се възстанови бързо! Praynig

Честита първа месечинка на сладката Габи!Кате ,радвам се,че сте се справили с кърменето и наддаването,я как добре си е пораснало детето Hug

Моя син не се тръшка много често,но зверски ме хапе,целите ми ръце са посинени и просто незнам как да го отуча да го прави ooooh! И му обяснявам,че ме боли,и плача, и му се карам,и даже съм го плесвала по памперса,нищо не помага newsm78 Дано по-бързо отмине тоя период,че много се дразня.Ама хапе със все сила,като захапе не пуска и стиска все по-силно,като питбул е.Другото двайсе е,че не иска да суче вече от лявата ми гърда,лапва и веднага я пуска и си иска другата newsm78, и тя горката и без това беше по-малка,а сега съвсем се сви в сравнение с другата,май ще трябва да и слагам силикон само на нея Joy,за изравняване  hahaha.

Отивам да го къпя...А,другия номер е,че се изплаши от душа като се опитах веднъж да го изплакна с него и сега не иска изобщо да го къпем в банята,започва да става прав в коритото и да се опитва да излезе,придружено с писъци и плач.И сега като лудите пълним коритото,пък го пренасяме с мъжа ми в стаята,къпем го,като изплисква цялата вода на паркета и после пак пренасяме...,изобщо луди ни прави,какво толкова се изплаши от тоя душ...,незнам!

Цунки!

# 193
Не знам дали ви се е случвало, ама днес на обед дребния заспа над манджата си  hahaha Joy hahaha, толкова трогателно смешен беше! Обаче спейки със затворени очи продължаваше да си отваря устенцата за поредната лъжичка. Аз набързо го гушнах и докато стигнем до спалнята вече спеше дълбоко, голям кеф, де да беше всеки ден така!!!

Другото двайсе е,че не иска да суче вече от лявата ми гърда,лапва и веднага я пуска и си иска другата newsm78, и тя горката и без това беше по-малка,а сега съвсем се сви в сравнение с другата,май ще трябва да и слагам силикон само на нея Joy,за изравняване  hahaha.

Иван пък предпочита лявата, а дясната ми е по малка
може да се комбинираме нещо hahaha hahaha hahaha

цунки от мен

# 194
И Виктор се тръшка на земята и реве с цяло гърло .Опитвам се да не му обръщам внимание  Sunglasses
Хапе ме по ръцете и краката ,ако не ме стигне,започва сам да се хапе по ръцете Crazy
Тася,пробвай да сложиш в банята играчки ,ние така свикнахме поне с течащата вода ,сега е чудо и рев като го вадя от банята .

Общи условия

Активация на акаунт