МАРТ 2006

• 10 586
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета,
Кате и мен ме притесни с тоя фенобарбитал  Shocked Дано малката се оправи бързо  Praynig
Благо свали температурата и не е вдигал повече, но гърлото му е много червено и сме на лек антибиотик, за капак и получи някакъв обрив по корема и гърба, та от сутринта се ровя за обриви и нищо конкретно не намирам, а и лекарката не беше 100% сигурна от какво е  Cry
а и малкия е толкова кисел, че ще полудея......

# 46
Привет мами!

Дейзи мили4ка  Hug ЧРД на патерици - желая ти най-голямото щастие и здраве на света !   bouquet

Кате_H не се притеснявай мили4ка, бебка ще усили лактацията с по-честото кърмене   Hug
Толкова са хубави всички снимки, девойките са разкошни малки дами вече Simple Smile

Оф мами, вчера на концерта беше невероятно просто, страхотно шоу, уникална сцена , може би една от най-хубавите които съм виждала. Днес съм без глас и с мускулна треска.  Дж. Майкъл се раздаде тотално, много готина емоция, още ме държи .... Simple Smile Дейзи оглеждах се за теб, ама в тая лудница не можах да те видя.

Дейзи, дано ти мине болката от бучката  по-бързо Praynig

Констанс, слава богу че татко ти е жив и здрав !!!  Praynig Хубава почивка сте си планирали, обожовам го Евксиноград , райско кътче е това.

Да наистина в БГ положението не е цветущо, но аз силно вярвам, че нещата рано или късно ще се оправят. Според мен трябва да се гледа позитивно Wink Незнам но и аз като Гер4о не бих напуснала БГ, все се връщам тука...  Да живееш в друга държава и да поддържаш същия стандарт на живот който човек е поддържал тук никак не е лесно, За мен най-хубавия вариант (който аз избрах) е тука при близките и приятелите Simple Smile

Цунки  Hug

# 47
Катенце, прегръщаме ви и дано всичко да е наред, да е жива и здрава Габи, това е най-важното! Hug

Дейзи, стискам палци бучката да се махне. на мен отдавна спряха да ми се препълват гърдите и се надявам малко по малко да спира, макар че вечер и сутрин си има доста мляко. Не мога да я отбия, а като ходя командировка да се оправят вкъщи с истериите й, аз ще си нося помпа и се надявам да успея да поизцеждам.

Аз също съм голям родолюбец, не ме разбирайте погрешно, но просто вече ми писна цялата тази свинщина около нас, а по-специално в София не се трае вече и живеем тук, само защото такава работа засега не мога да си намеря на друго място. И аз вярвам, че нещата ще се оправят, но ще минат десетки години, а нашият живот .....Не знам, не знам, ох..

Благо да оздравява бързо!

целувки от мен   bouquet

# 48
Спомням си , че на Вики на Мишел също бяха изписали фенобарбитал, заради жълтеницата.С Мишел си писахме тогава на дълго и на широко за това, ама бременния ми мозък нищо не помни за съжаление!

Ех, момичета, напрови ви завиждам за емоциите покрай концерта.Толкова ми се искаше и аз да отида, адски ми се ходи по такива места, но мъжа ми беше категоричен , че не е за мен и не ми позволи да си взема билети.......

# 49
Дейзи, честит рожден ден и от нас, макар на патерици!
Жива и здрава да си преди всичко, както и много щастлива и обичана  bouquet Снимките са супер !
Много се вълнувах като четях отзивите ви за концерта на Джордж Майкъл, страхотно!
Тези празнични дни ние няма да забравим... Боби е с температура вече 5 дни, що лекари го преглеждаха, що антибиотик, едва днес е без Т, засега. Има възпалено гърло, както и ушички. Много е сериозно, затова ще направим изследвания за кръвната картина. Смятам да си ги направим в 22 дкц, за Цибалаб четах някакви ужасни изказвания, някои има ли положително мнение за тази лаборатория и дали наистина признават направление?
Вече не зная на кой свят съм от притеснение  Praynig

# 50
незнам кой може да има лошо мнение за цибелап. аз винаги горещо ги препоръчвам. Просто винаги има опашка, защото наистина имат 1000 предимства пред другите. Работят и с направления, но самото изследване е под 20 лв та не е някакъв голям проблем. също така това е единствената лаборатория в цяла софия, в която досега нито веднъж не са ми пукали вена! Като отида в държавна болница или поликлиника ръката ми е синя обикновенно от лакътя до китката. Аз лично ходя в клона, които е близо до пирогов. другото предимство е, че освен на място можеш да си изтеглиш изследванията по нета и директно да ги препратиш на педито ти без да се разхождаш като муха из цяла софия. това е една от малкото лаборатории в софия, в която има столове за вземане на кръв, а не офис столове или такива за кухня. Изобщо освен опашката при поръчката на изследванията не се сещам за друг минус

# 51
Във форума има много много отрицателни мнения за тази лаборатория, което мен много ме изненада. Вчера взехме направление за кръв, утайка, както и за изследването диференциално броене. Не е въпроса до парите... важно е всичко да се оправи, след приема на Цек форте имаме значително подобрение. Наплашиха ме, че било бронхит, но слава богу дишането на детето е чисто.
Някои би ли препоръчал специалист (уши, нос, гърло) от ИСУЛ, имало много добър такъв с име от арменски произход?

# 52
Поли, много ми е мъчно за Боби, дано не е бронхит Praynigаз като добър специалист знам Олевинов от педиатриата към Медицинска академия, но и в Исул съм чувала, че има много добри специалисти, дано бързо се разбре какво е :pray:22 дкц, не е ли това на Коперник?

Аз нещо съм доста зле Confusedкачих температура, вие ми се свят, не мога да изцедя бучката по никой начин, сега съм поръчала на мъжа ми да купи лецитин, дано помогне, че много ме боли, а и почвам да се шашкам.

Зори, как ще ме видиш, то половин България се беше изсипала на концерта. Ние бяхме в най-голямата гмеж централно пред рампата, ама като ми стана лошо отидохме отстрани на оградата и там си седяхме Grinning

Последна редакция: вт, 29 май 2007, 19:01 от daizy

# 53
Поли, стискам палци Бобчо да се оправи бързо Praynig

Дейзи, дано да помогне лецитина (идея си нямам как се ползва, но явно ти си наясно)

Милички, другата седмица в четвъртък ще заминаваме цялата фирма за 4 дена за Златни Пясъци на семинар. Уж ми се ходи малко да се разтоваря, да разнообразя ежедневието си. А от друга, ще ми е мъчно за Криси. Знам, че е тъпо - все пак 4 дена са само. Но въпреки това ми е едно такова свито ... Ох, споделих си го. Вие ще ме разберете, знам си го!  Heart Eyes

# 54
Благодаря ви момичета Heart Eyes
Много сте мили... Дейзи, стискам палци да се оправиш бързо, Али има нужда от теб Hug
Деси, разнообразие няма да ти е излишно, Криси ще се адаптира бързо, нали е за кратко  Hug
Боби днес към 6 пак имаше Т37,4, направо ми е много чудно, иначе си играе, весел е, започна да се храни добре, спи добре, няма никакви симптоми да го боли уше, почти не кашля, няма хрема, не знам, моля се да се разминем с лошото - гноен отит или нещо от сорта.
Изследванията ще покажат Praynig Praynig Praynig
Лека нощ

# 55
Кате Н и при Яна го имаше този проблем с жълтеницата,дори лежахме 3 дни в болница за изследвания...предполагаше се,че е от кърмата,но искаха да я огледат.Слава Богу,оказа се точно това.Глюкозата няма да ти свърши никаква работа,билирубинът се отделя с изпражненията,а не с урината за да я оводняваш.И Янето пи за няколко дни фенобарбитал.Разтвориха ни една ампула и аз със спринцовка й шприцирах в устата.Фенобарбиталът в случая го ползват като ензимен индуктор,стимулира узряването на един чернодробен ензим,на чиято незрялост се дължи жълтеницата.Няма страшно,дори не мога да кажа,че Яна е била сънлива.Ползват се малки дози и за кратко време.Другият вариянт е да спреш да кърмиш за 24 часа....после продължаваш отново.Лошото е,че както ти е малко кърмата....ще трябва да цедиш ако можеш.Аз нищо не можех да изцедя.Има и трети вариянт-кърмете се както до сега,просто жълтеницата ще отшуми бавно,с месеци.Гастроентероложката ми обясни,че при жълтеница от майчина кърма  билирубинът не може да достигне толкова високи стойности,че да доведе до неврологично увреждане.Спокойно,всичко ще е наред. Hug

# 56
Привет  Hug
Честит рожден ден на Дейзи и babyonboard , на патерици  bouquet  bouquet  bouquet
Бъдете здрави и мноооого обичани !!!!!!!
Дейзи , дано лецитина ти помогне!
Sunnypolly , стискам палци Боби да се оправи и да не е нещо сериозно Praynig На всички болнички бързо оздравяване също  bouquet
Кате Н , и аз да кажа да не се притесняваш за Габи . Децата са различни , тя все пак е госпожица и може да наддава по-малко от Преско. Стела първите 20 дена беше наддала около 400 гр и до края на 1-ия месец още 600 гр. Както знаеш кърмачетата наддават скокообразно , такаче не се взирай много в кантара, щом бебка е спокойна и спинка , значи не е гладна.
Иначе ние добре си изкарахме в Кранево по празниците ( като изключим малко неуредици в хотела) .Стела беше най- доволна , по цял ден на вън, нови места , нови хора , бяга , игра , абе налудува се яко.Вечер спеше само с едно събуждане , абе добре й се отрази.
По отношение на БГ действителността , наистина има някои неща , които могат да те изкарат извън нерви ( Констанс , добре че с баща ти всичко е наред  bouquet ) , ама аз си мисля ,че на нас тук ни е най-добре. Още иамм надежда че нещата ще се оправят , но кога  newsm78
Хубава вечер от мен Hug

# 57
Sunnypolly  напълно те разбирам Алекс вече 2 пъти ми прави бронхити и по 4-5 дена е с температура възпалени гърло и уши  Sad ужасно е . Пожелавам ви бързо възстановяване  Hug
Дейзи и на теб пожелавам да се разкара бучката по бързо  Hug
Аз не съм голям фен на Джордж Майкъл но вчера слушах концерта на балкона  Joy живееме наблизо и всичко се чуваше  Crazy така и Ерос Рамацоти слушах ама при него узвочаването беше още по добро.

По повод държавата ни мнението ми е че е под всякъква критика във всяко едно отношение ,но аз лично си я обичам и бих живяла тук заради близките и приятелите ,но заради децата съм на мнението на Констанс и най вероятно скоро и ние ще си вдигаме багажа.Просто според мен бъдещето им тук е мизерно и то не от финансова гледна точка /тя по принцип е много относителна/ но като помисля и се помъча да се уловя за нещо заради което да ги оставя тук -за съжаление немога да намеря. Като се започне от образованието ,здравеопазването, ниските заплати , мръсния въздух, корупцията, дупките и мръсотията по улиците и т.н и т.н.  и може би нещата ще се оправят някога ама няма да е скоро Tired

# 58
Дейзи, ама Джордж добре попя за рожденият ти ден. С тази пауза малко се поувлече, ама му прощаваме всичко пред геният му.Али много е пораснала и аз ще се радвам да ви видя. Имаме и същите крилца, купих й ги от H&M в Мюнхен като се връщахме. Ще ги пуснем  да пръхтят в парка.

Мами, търся си самар, някой да знае къде продават? По летищата е ОК с бебе ако сте двама, ама сама е кофти. Трябват ти повече от 2 ръце.
Няма ли правим някаква организация за 1-ви юни?

# 59
малко снимки от концерта на  GM
на Малена са, не са мои (за съжаление)

http://malena2004.multiply.com/photos/album/275

Общи условия

Активация на акаунт