МАРТ 2006

• 10 592
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Аааа, снимките на Малена ги знам Wink

Беа, представям си ги двете госпойци с крилата Joyще ни гледат като извънземни Joyние наште ги взехме от Гърция и са най-ненужната вещ, която съм купувала, сега седят за украса на стаята.

Деси, Лецитин е хранителна добавка, би трябвало да разшири млечните канали и като че ли бавно, но славно действа, вече нямам Т, но пак ми е лошо, гадното е, че бучката се разнесе от масажите, но ме боли направо половината гърда, а и има леко синкаво-червен цвят Sickявно се задържа кръв, ако до утре не ми мине ще ходя да ме видят на ехограф, отсега си представям шокирани и ужасени физиономии как може да кърмя дете на година и два месеца, толкова ми е писнало да се обяснявам, не мога да разбера защо хората толова се интересуват от чуждите работи.

# 61
абе Дейзи, върви на лекар най-накрая. Как издържаш с тия болки? Мен пак ме подкараха вените, може би от пътуването, не знам, ама доста ме боли десния крак. От бремеността направих 2 тромба и сега от коляното надолу доста вени са се показали и спукани капиляри имам. Отивам утре.
Някой търсеше гащи на Памперс и Либеро? Видях в магазин "Точица" зад пазара на Красно село. Има и памперси на Huggies, Canbebe

# 62
Кво става в тази темичка- още ли не сте се завърнали от почивка по празниците? Вчера за цял ден дейзи и беа се разписаха  newsm78

# 63
ама наистина е голямо мъртвило , май никой няма настроение да пише.

Беа, аз също си търся самар, само че за да нося Писи на планина с него. Ако говориш за такъв тип самар за гръб, знам че има в магазини Малечко и в Премама, но така и още не съм стигнала до там , за да видя моделите.

Дейзи, как си днес, ходи ли на лекар? защо ти е да обясняваш на каква възраст е Али, просто казваш, че си кърмиш бебето и толкова, какво ги интересуват годините на детето? аз мисля, че си питат просто ей така от чисто любопитвство, но аз обичам да се правя на ударена в такива моменти и да сменям темата.

какво измислихте за 1 юни?

целувки!

# 64
Според мен мамолозите са тези, които насърчават дългото кърмене, заради предвазването от рак на гърдата. като ходих с корема още и 10 пъти ми казаха да кърмя поне 6 м.

# 65
  • София
Привет! Hug
Аз съм много щастлива в днешния гаден дъждовен ден,взех си шофьорския изпит newsm44
За листовките бях сигурна,че ще успея,защото ги бях назубрила яко Mr. Green,но много се притеснявах от кормуването.Имах късмет и че попаднах на готин Изпитващ.Не правеше клопки човека,дори мога да кажа ,че ми помагаше мъничко Embarassed,явно му бях симпатична.Та така...,а сега вече като взема книжката ще се уча с мъжа ми да карам,то е ясно,че с 12 часа шофьор не се става,трябва си практика.Първите 2 месеца няма да карам когато малкия е в колата,все пак за да посвикна и да започна да си имам доверие Mr. Green

Ей,ама много гадно с тоя дъжд!Както го е подкарало ще си вали до края на деня Tired

Дейзи,как си?Минава ли вече това чудо?

Мойто диване е побъркало баща си,не е искал нито да закуси,нито да обядва.После час и половина го е носил и не е можал да го приспи и е ревал като залкан,нали е свикнал да заспива с мама на цица Mr. Green.Накрая мъжа ми се видял в чудо и извикал баща си,та дядо му като го гушнал,нашия вече изтощен, сдал багажа и заспал. Simple Smile

Айде цунки на всички!Пишете,че много гадно никой като не пише,голяма скука Sad!

# 66
  • Sofia
Аз нещо се скапах тотално  Cry  Вижте това  smile3518 .

# 67
Тася, голямо Честито, леко и безаварийно, ти що не каза предварително за да стискаме палци Hug

Беа, да не би от жегите да ти е станало така?

Хъни, много гадно, все си мислех че ще се оправи детенцето, определено се шокирах Sad

В крайна сметка днес отидох на мамолог в Шейново, разделих се с 30 кинта за 2 минутен преглед, като му казах, че кърмя вече година и два месеца чейнето му зейна и така си остана hahahaсестрата каза, че на всяка цена тряба да отбивам, че така не можело, аз през смях им казах, ако толкова държат те да дойдат да я отбият, че аз нямам нерви да понеса н на брой денонощия рев, и те само зацъкаха, после доктора каза, че трябва на всяка цена да се изцеждам след всяко кърмене иначе ще направя мастит, представям си ако бях следвала този съвет вече щях да съм развила тендовагинит и да съм счупила помпата, ей заради такива съвети майките си мислят че да се кърми е трудоемко, изморително и прочее ooooh!Както и да е, по-добре съм и съм безумно щастлива, че Али взе че прояде, избиха два зъба /няма да казвам кои, че направо сме смешни с нашите зъбета/, дано малко понапълнее, че памперса й виси до земята вече и й стават бодита дето ги е носила на 6 месеца.

Айде верно пишете повече, имам чувството, че все аз пиша Rolling Eyes

# 68
Здравейте, момичета Hug Hug
Tasia, честито, мила Hug Леко и безаварийно кормуване Peace Peace Дано си имаш и лична кола Praynig
bea, и на мен ми предстои да сме сами с Катерина по самолети, но честно казано не се замислям за придвижването й Thinking Нали вече ходи и си мисля, че ще се справим. Мен повече ме притеснява как ще й се отрази самият полет. Тя добре понася пътуването с кола, дано да имам късмет и със самолет да е така Praynig Praynig
daizy, убедена съм че ти си била по-наясно с проблема си, отколкото лекарите, на които си дала 30лв. Не разбирам как може да има толкова много тесногръди хора, а още повече специалисти. Това ми напомня да ви разкажа за "великото" заключение на педиатъра на Катерина. Виждала се тя с нейни колеги, работещи в Щатите, от които научила че е много добро изключителното кърмене до 6 месеца. Тогава аз й се усмихнах и я попитах, къде беше тя когато се налагаше да й обяснявам че ще захранвам детето си след 6 месец, въпреки упреците й и тревогите й за детето ми. Има време, ще стигнат "новините" до всички лекари....някой ден Praynig Praynig
Хъни, това е ужасно Cry Cry Не искам даже да си представя какво им е на близките на малката Дари  Praynig Praynig Praynig
 Спокойна вечер Heart Eyes Heart Eyes

# 69
Дейзи, абе на теб докторите"Похвално слово за Евтимий" трябва да ти рецитират, те взели да те упрекват. След година и 2 мес. с кърма, че чак и заплаха за мастит, направо си героЙ. Аз спрях да кърмя преди 2-3 седмици, но беше само сутрин и отдаааааааааамна нямах почти нищо ,ами тя си се гавреше ей така докато си аз си полежа още малко в леглото.
Bezmerna, намерих един магазин за самари в Лозенец- седалка с място за багаж- 120лв и сигурно ще го взема. Ако искаш подробности, пиши ми. Иначе една мама продава само самар, т.е. металната конструкция, без място за багаж. Не знам ти какво търсиш.2-те са по-евтини. Но на мен ми трябва да е раница, за да сложа ръчния багаж, т.е. яденето й в самолета там и да са ми свободни ръцете, че с тия проверки по летищата- съблечи, свали, вдигни, падни и така няколко пъти, лошо да ти стане.Количката минава на проверка на друга линия и ако си сам, трябва да си татко Барба.
Какво ще правите утре?

# 70
Тася, честито!Леко и безаварийно! И почвай веднага да караш, че после все по-трудно ще се отпуснеш- по маршрути, постепенно увеличавай диаметъра и така ще се получи.

# 71
  • София
Тася и от мен леко и безаварийно!   bouquet Права е Бея да започнеш веднага с карането. Аз взех книжка преди две години и първо ми обясняваха, че съм бременна и не трябва да карам, после, че сега със Симона в колата не трябва да рискувам да шофирам... сега пък мъжът ми кара колата и аз нямам- оправдания... Истината е, че ми се насади някакъв страх от това "не трябва да караш сега", а бях много смела, до преди да имам кола. И имам чувството, че вече трудно ще се отпусна извън квартала...
Бея на мин лично самърт доста би ми помогнал за пътуването. Ние на отиване се придвижвахме с колани, макар, че Симона още не се отпуска много да ходи сама, а на връщане с една количка, в която се возеше, раница на гърба и 35кг. куфар, направо ни разфасоваха да ни проверяват и събличат и точно така както го описваш чувствах се като мама Барба. Всъщност не се бях замислила като какво точно се чувствам, но ти добре си го измислила. Laughing
Ето и малко снимки от нас с малко закъснение- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=138649
парола- moni

# 72
  • София
Благодаря ви за поздравленията ,момичета! HugДа,да и аз мисля да започна да карам веднага след като си получа книжката,мъжа ми каза,че ще е много доволен вече да го вози някой Wink.

Дейзи,радвам се,че се оправяш!
Съниполи,как е Боби?Дано да е по-добре вече!

Аз нещо се скапах тотално  Cry  Вижте това  smile3518 .
Много се разстроих Cry,нямаше късмет,малката душица. Sad Cry

Габи,Симонка толкова е пораснала и едни буклички е накъдрила...,много е сладка! Heart Eyes
Много са хубави и Янето и Криси!Мисля,че преди забравих да спомена Hug

# 73
Здравейте, мами  Grinning

Аз се позагубих, но нещо не ми се пише  Rolling Eyes но си ви чета редовно  Grinning

Тася, честита книжка  Grinning Сега гледай да караш. Аз имам книжка от 4год, но си седи в портмонето ми без никаква употреба  Tired Все се каня да подхвана пак шофирането, но...

Дейзи, на тебе ти върви на ходене по доктори  Tired Дано ти се оправят гърдите скоро

Мойта щерка вече се научи да се качва върху леглата, диваните и т.н. и вече нищо не мога да опазя от нея  ooooh! Голямо диване е станала, не спира за секунда  Laughing

А аз съм се захванала да отслабвам  Grinning Сега съм на диета и поднових тренировките  Grinning Мисля, че има ефект. За сега май има ефект. За седмица съм смъкнала 3кг  Grinning

И да се оплача, че в момента сме скарани с мъжо  Tired Не знам аз ли съм ревнива или какво... Мъж ми има едно бившо гадже, с която се виждаме от време на време, защото е част от компанията /в момента ходи с един от най-добрите му приятели/ Та въпросната госпожица хич не си поплюва и няма против на всякакво мъжко внимание и дори сама си го търси. Преди време мъж ми ми каза, че тя му е предлагала да си подновят креватните срещи. Та тази персона от вчера е в София /живее с гаджето си в друг град/ и му звънна да се видим. Аз съответно нямаше как да отида заради Маги. И викам ще се правя на либерална, няма да се правя на ревнива домакиня и какво лошо има да отидат двамата и да изпият по едно кафе. И мъж ми вика, отивам и се връщам набързо...Да, но става вече 1ч през ноща и нашия още го няма...Вие щяхте ли да сте доволни  Rolling Eyes Накрая му звъннах и благоволи да се прибере. Днес му вдигнах скандал, а той ми вика, че не съм му вярвала  Rolling Eyes Аз ли нещо преувеличавам не знам  Rolling Eyes
Хайде стига съм ви занимавала с моите глупости  Tired

Лека нощ  Grinning

# 74
gabbi, много хубави снимки, езерото, планината...............Ами ако и ти си за самар, да ходим всички заедно, може и отстъпка да си изпросим.
Веси, аз не бих била толкова либерална като теб, мисля че даже си доста толерантна, аз няма да съм със сигурност.
Абе така и не каза никой какво ще правите утре? Чух за някакво парти в Южния парк на едно от детските списания, но нищо повече.

Общи условия

Активация на акаунт