МАРТ 2006

• 10 599
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
веси, какви бивши гаджета ?!?!? нямам думи.  и ти как си издържала до 1 ?!
не излиза без мен, освен когато гледа мач с най-добрия НИ приятел у дома му. (2-3 пъти се е случвало).  ако излизаме, излизаме тримата или оставяме калоян на бавачката, и ходим на обяд. вечер няколко пъти сме били на купони на фирмата, пак заедно.

тася, мятай се на колата без да се бавиш.
беа, ние няма да празнуваме утре, а в събота.

# 76
  • София
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ СЛЪНЧИЦА Heart Eyes Hug Heart Eyes

Здравейте милички,
Влизам да ви се похваля набързо, че съм скапана и заспивам права smile3507

Първо- Днес си прибрахме бебчето на снаха ми от МД Grinning Много е сладичка и мъничка 2210 кг Hug

И второто е малко с предистория Mr. Green
Миналата година като Дени се роди, на балкона в една тръба за антена си направиха гнездо две синигерчета и имаха малки и аз много се радвах и се шегувах, че сме две млади семейства Laughing Обаче тръбата беше много широка и  тясна и пиленцата не можаха да излетят и нямаха място може би и умряха Cry Много ми беше мъчно И тази година ги видях в началото на пролетта да се навъртат и запуших тръбата, да не решат пак да направят тази грешка. На следващия ден купихме къщечка и я закачихме, но синигерчетата не дойдоха и мъжа ми ме обвини, че съм ги изгонила Sad Много ме хвана яд.  И къщичката стоеше празна  Sad
И вчера гледам едно синигерче на простора и се отдръпнах и след малко излезна едно от къщичката Grinning Полудях от кеф Mr. Green После свалих къщичката за малка да я укрепя отстрани , че се клатеше от вятъра и гледам вътре гнезденце от едни такива нежни тревички и едно яйчице Hug Много мило ми стана Heart EyesБързо я закачих и се махнах.
Днес ги наблюдавам и женската е вътре и мъти ли снася ли още newsm78 незнам, а мъжкия и носи  гъсенички и и чурулика и тя се показва и ги взима Grinning Аз мислех, че само малките така хранят, а те колко грижовни били Hug Чувала съм и че синигерите се остават партньори за цял живот Heart Eyes

Ей това дребно нещо ако знаете колко ме зарадва Grinning Много кофти беше този месец и накрая хубави работи Heart Eyes

# 77
ее. кети ! страхотна история!
ако не те е гнус, можеш да им купиш червейчета от рибарски магазин.
но пък защо да му спестяваме мъките на мъжкия?!

# 78
  bigdance2ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА И ВСИЧКИ, ЗАПАЗИЛИ ПО НЕЩО ДЕТСКО В СЕБЕ СИ!  bigdance2
Ketiто, историята ти е много мила Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ако има някакво поверие, сигурно ще е прекрасно... Радвам се, че и бебето вече е при мама и татко Hug Hug
Габи, много сте хубави със Симонка Heart Eyes Heart Eyes
Хубав ден, момичета и весел празник!

# 79
  • София
Честит Празник на сладките ни дечица!!!Да са ни живи и здрави  и мнооого щастливи!!!

Кети,много сладко! Hug

# 80
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!

Тася, честито! Леко и безаварийно!

Кети, много хубаво, че малката ти племенница е вече вкъщи!
А от историята със синигерчетата направо настръхнах  Heart Eyes

Веси, не се притеснявай, с мъжа ти ще се оправите. Но не се давай лесно. Аз съм попадала в неговото положение, не с мъжа ми, а с едно предишно гадже - за неприличното предложение става дума. Естествено аз нищо не направих, но споделих с тогавашния си приятел и .... И да ти кажа, много е гадно да ти вменяват вина, да си на тръни постоянно какво ще кажеш и направиш, та да не се изтълкува погрешно. Защото ревнивият човек е склонен да попреувеличава. За собствените си преживявания споделям. А и щом мъжа ти е споделил с тебе какво му е предложила бившата  Crazy, мисля че нямаш повод за притеснения  Whistling

Симонка е много сладка и е порастнала!  Heart Eyes

# 81
  • Варна
Честит 1-ви юни на всички малки и пораснали деца!  bouquet
Ние днес за първи път сме без помощници до обяд и съм много доволна. Оправих се и с двамата. Упоих Габи с Фенобарбитала, преспах и Преслав и си форумствам. Mr. Green
Габи доста избеля за тези няколко дни, явно лекарството действа. Лошото е, че е доста поспалива и заспива на гърдата, но пък има спасение от коликите. Все още не съм сигурна дали и стига кърмата, но сякаш е повече. Дано да закрепим положението за още някоя и друга седмица. Praynig
Преслав е добре, попреминаха малко истериите, вече е по-спокоен. Все още се криви, отказва да яде и т.н., но се изтърпява.
tasia, леко и безаварийно шофиране!  bouquet
gabi666, много е сладка Симонка! Heart Eyes
ketito, много хубава история. Ние пък си отглеждаме пиленца в тръбата на аспиратора. Не сме ги виждали, но се чуват като чуруликат. Heart Eyes
Много се радвам, че бебка вече си е в къщи. Hug

# 82
Привет мами!

ЧЕСТИТИ 1ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ! НЕКА НАШИТЕ ДЕЧИЦА РАСТАТ МНОГО, МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!  newsm51 baloni

Тася, честито мили4ка, меткай се на колата по-бързо и се свикнеш Simple Smile
Габи, страхотни снимки, много е сладка Симонка!  Hug

Дейзи, тия лекари май не са у ред нещо, кви са ти ги наговорили  Shocked

Кетито, страхотна историйка, и много се зарадвах за бебката  Hug

Веси, аз бих постъпила точно като тебе, много важно в една връзка е взаимното доверие и свободата, ако това го няма то връзката е обречена на провал със сигурност. Аз мисля, че няма смисъл да се притесняваш,  нормално е да изревнуваш, и си постъпила добре че си го "пуснала" да излезе, което значи че му вярваш, това е най-важното.  Спред мен да забраняваш на мъжа си или партньора си да излиза с приятели или с бивши гаджета е признак на загуба на доверие в отношенията. Всеки има нужда от лично пространство и freedom. Аз никога не му поставям условия, кога с кой и т.н да излиза, както и той на мен. Повечето пъти разбира се сме заедно, приятелите са ни едни и същи, но се случва да излизаме и самостоятелно, и никога не ми минават през главата разни мисли, че може и да е с друга жена. Знам че за него съм единствената и най-желаната (както и той за мен)  Two Hearts.  За мен доверието е основно в една връзка

Айде стига толкова съм писала Wink

Цунки! 

# 83
Честит празник на всички дечица и на техните майки! Да са живи и здравички, и да имат много хубаво детство!
Тася, честита книжка, леко и безаварийно каране!
Веси, не се тревожи, мисля че нямаш повод за ревност, но имай едно на ум.
Лек ден

# 84
Честит празник и от нас с Благи!
Тася честита книжка и безаварийно каране   bouquet
Габи Симона е много пораснала и е много сладка  Heart Eyes
Веси успех с отслабването Hug а за мъжо точно по същия начин бих постъпила Peace
На Благо му минаха обривите и червеното гърло и сега вилнее здарво, катери се навсякъде, като Маги и е ужас.
лек ден

# 85
  • Варна
Ето малко снимки от нашата група. Simple Smile

# 86
  • Sofia
Кате, много са сладки и двамата. Да са ти живи и здрави  Praynig !!!
А Преско от какво вдига кръвно  Mr. Green ???

# 87
  • Варна
Кате, много са сладки и двамата. Да са ти живи и здрави  Praynig !!!
А Преско от какво вдига кръвно  Mr. Green ???
Мерси. Hug Преслав кръвно не знам да има, ама моето вдига. Mr. Green Влюбен е в стетоскопа и апарата за кръвно. И на прощъпулника взе слушалките, а пъпа му остана в АГ-то. Явно ще става доктор.  bowuu Даже като дойде педито да прегледа Габи след изписването, той като видя слушалките и като писна. ooooh! Не може да си тръгне жената. Голям срам брах. Embarassed

# 88
  • София
Честит празника на всички дечица Heart Eyes Да растат много здрави и щастливи!

Честит рожден ден на патерици на всички, които пропуснах тези дни   bouquet
Кате, Габи и Преско са страшни сладури  Heart Eyes
Тася, леко и безаварийно шофиране  Hug

Разгледах всички снимки - най-сладките дечица са нашите  Heart Eyes и са толкова порастнали  Heart Eyes Heart Eyes

# 89
Честит празник на всички дечица и от мен  Hug
 Кетито много се радвам за бебка  Heart Eyes а историята с птичките е много хубава.
Тася честито и от мен леко и безаварийно щофиране   Peace
Снимките на Симонка , Габи и Преско са страхотни големи сладури са  Heart Eyes
Кате само не ми казвай ,че и котката е ваша  Crazy
Веси аз съм съгласна със  това което е написала Зори и мисля ,че нямаш повод за притеснение . Всеки човек има нужда да поизлезне сам и според мен ако има нещо то със сигурност мъжа ти щеше да направи така ,че да не разбереш ,че е  с нея факта ,че ти казва означава ,че ти има доверие и най вероятно очаква от теб същото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт