МАРТ 2006

• 10 602
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Кате  Heart Eyes много сладка малката бонбонка Hugи  баткото и той Heart Eyes
А татко ти да не е капитан ...с тоя засукан мустак Wink

Не можах да отворя на Симонка снимките Confused

# 91
  • Варна
Мики, котката е на родителите ми. Grinning То ние киснем там през ден, и е наистина весело като се изсипем всички. Преслав обожава да го скубе и дърпа за опашката, да му бърка в очите, ушите, а от скоро му бърка и в купата с храната. ooooh!
А баща ми не е капитан, а бивш полицай. Wink

# 92
  • София
Кате, направо ще я схрускам моята адашка!!! А Преско изглежда толкова горд покрай малката си сестричка... Чак се замислих за второ Rolling Eyes Heart Eyes
Благодаря ви камплиментите.
Веси и аз съм в отбора на ревнивите, аз не бих го пуснала, ти даже си много либерална. Но от друга страна една връзка се крепи на доверието ... ако те притеснява просто открито поговорете, без да се правиш на разстроена. Той на твое място също би реагирал така. Кети, на мен снимките ми се отварят...

# 93
  • София, център
Здравейте мацки,
Не съм писала от поне 2 седмици! Честити Рожденни дни и 1ви юни на сладките ни мартенчета !

Габи е толкова мъничка, нежна и сладка …

Дейзи да се оправяш, а крилата така ми харесаха… Laughing май ще поръчвам да ми донесат и на мен ( на Мария де … )!

Тася честита книжка и задължително да почнеш веднага  car003 , че аз имам книжка от 8 години и от тогава не съм шофирала и съответно вече съм забравила!

Ние сме добре, вече с 7 зъба, на Рибарица изкарахме добре, чист въздух, естествено се освинихме от глезотии ( сега ще сме на диета ), ама никой не ми беше обяснил к`во точно е да си с дете на почивка… Mr. Green! Поне направихме репетиция за морето!

Вече ходим стабилно и ни е време за прощъпулник… трябва да се организирам!

Ketito историята е направо страхотна, а бебе да е жива и здрава!

Целувки от нас и приятен ден!

# 94
здравейте и от мен!

Тася, честита книжка!!  bouquet пожелавам ти безварайно и безпроблемно шофиране!

КатеН, пак да ти кажа, Габи е много красива, пу-пу, а Преско много е пораснал, личи му , че е батко  Grinning

Габи66,  Мони е много сладка! а тези животни в някакъв зоопарк ли са или резерват?

Веси, ти си познаваш най- добре мъжа. Аз съм на мнението на Зори, но ако мислиш, че наистина имаш повод за притеснение, по-добре поприказвай с него, защото от скандали и сърденици само се влошават нещата.

Вчера решихме да излезем тримата на пицария и Писи изяде две огромни парчета пица, яде и от нашите салати, не знам къде го събра всичкото това количество, чак се притесних , защото досега не съм й давал да яде така свободно подобни храни, но нищо не й стана. През цялото време обикаляше масите и пречеше на сервитьорите, ама никой нищо не каза.  Mr. Green Общо взето аз през 80 % от времето я гонех, защото ми бягаше надалеч из градината, тя реши, че това е игра естествено и така.....следващият път ще си водим придружител, който да се занимава само с нея  Joy Мисля, че е необходимо собствениците на такива заведения да се замислят за детски кътове, защото ще е голямо улеснение.

целувки от нас!  Heart Eyes

# 95
Здравейте , влизам за малко  , само да се похваля , че Ели ходи от три дни Laughing.След двумесечно водене за едно пръстче , онзи ден леля ми и даде две вафли , тя ги грабна в двете си ръце и тръгна. LaughingЯвно  проблема и е бил само да се пусне , защото си ходи доста стабилно и минава огромни разстояния.Вече си мислех , че ще я водя за ръчичка до първи клас.
Иначе сме добре , още сме в Разград - до обяд правим слънчеви бани (в двора) , а вечер дълги разходки.Надявам се скоро да се приберем в София.

чао

# 96
Здравейте маминки! Heart Eyes Нещо напоследък повече ви чета и непиша много. Тася,да ти е честита книжката!   bouquet  Снимките на всички малчовци са много хубави! Hug Иначе Юджи все още не е проходил самостоятелно,но за една ръчичка ходи доста стабилно. Laughing В тази връзка честито прохождане на Мария и Ели! Hug Отиваме на разходка след малко и трабва да се приготвяме!Целувки! Heart Eyes

# 97
Здравейте мили мами.Чета ви често и рядко пиша .Прекрасни са всички деца,много са пораснали . Hug

Специално да поздравя Катя-Н за малката принцеса,да и е жива и здрава. GrinningИ Констанс с новата бременност,много мило ми става като чета за всички трепети около новото бебе ... Grinning

# 98
Хей, Ради, най-сетне вести и от теб Hug Hug Разкажи как е животът ви в Атланта...
Кате, страхотни са дечицата ти, Преслав, наистина си прилича на батко. Изведнъж порастна пред малката принцеса Габи Heart Eyes Heart EyesЧестити ходещи крачета на Еличка и Мария.  Hug Hug Hug Малко рани, много весели емоции!
Ние вчера ходихме на Панчарево. При спортния риболов. И таткото и Катето бяха щастливи, единия си полови рибка, а другата се натича на воля. И на мен ми беше приятно сред природата с любимите хора Heart Eyes Heart Eyes

# 99
Здравейте! Голямо мъртвило в нашата темичка. Предполагам, че с хубавото време все по-малко ще пишем. Само моето детенце ли не може да се отпусне да ходи? Много ви се радвам на всички и ви пожелавам лек ден.

# 100
  • София
Привет,милички! Hug
Силве,не се притеснявай,скоро и Алекс ще проходи,няма къде да иде Simple Smile.То си знае детето кога ще е готово Wink
Честито прохождане на Ели и Мими. Hug
Кате,много са ти сладки дечицата! Hug
Ради,как сте?Пиши по-честичко Hug
Веси,ако бях на твое място сигурно щях да изревнувам Embarassed ,но нямаше да го покажа.Ти си познаваш най-добре човека,не мога да ти дам много адекватен съвет,но и аз подкрепям мнението на Зори по принцип.Малко такива емоции не са излишни Wink,тъкмо ще разгорещите страстите luvbed  loveuuu  Grinning
Цунки на всички!

# 101
Как сте маминки?Нещо темичката съвсем запустя  Laughing Дайте да измислим някаква тема,която не сме обсъждали,ако остана такава  Simple Smile Относнно ревноста,всеки ревнува по малко или повече,важното е наистина доверието между партньорите. Peace

# 102
Здравейте мами!

Да ви се оплача от разговора си с една мама българка тука. Значи говорим си и тя като разбра че Иван спи заедно с нас в голямото легло и като ми тегли едно конско, колко лошо било това и т.н.т - ужас направо. Аз като я питах що е лошо не успя да ми обясни, ама хайде. После като ме захвана защо така съм си се радвала на детето, не трябвало толкова често да го прегращам и целувам, че и момченце бил, и нея сърцето я боляло, ама не си позволявала такива работи с дъщеря си че да не я разлигавила. Най ме хвана яд за разделението момченца-момиченца, защото съм на мнение че хората са си хора и всички имат нужда да им се покаже че са обичани и ценени. Направо не мога да си представя да ми се ще да нагушкам слънчицето си и да се стискам да не го правя заради глупости разни...
Оф, незам

Много цунки от нас
 ето малко снимки тука на който му се гледа:  http://nyc.MoiFoto.ru/28706/

# 103
Здравейте мами!

Да ви се оплача от разговора си с една мама българка тука. Значи говорим си и тя като разбра че Иван спи заедно с нас в голямото легло и като ми тегли едно конско, колко лошо било това и т.н.т - ужас направо. Аз като я питах що е лошо не успя да ми обясни, ама хайде. После като ме захвана защо така съм си се радвала на детето, не трябвало толкова често да го прегращам и целувам, че и момченце бил, и нея сърцето я боляло, ама не си позволявала такива работи с дъщеря си че да не я разлигавила. Най ме хвана яд за разделението момченца-момиченца, защото съм на мнение че хората са си хора и всички имат нужда да им се покаже че са обичани и ценени. Направо не мога да си представя да ми се ще да нагушкам слънчицето си и да се стискам да не го правя заради глупости разни...
Оф, незам

Много цунки от нас
 ето малко снимки тука на който му се гледа:  http://nyc.MoiFoto.ru/28706/

# 104
как стана това, не разбрах

Общи условия

Активация на акаунт