МАРТ 2006

• 10 604
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
ти пък какво се връзваш на разни кукувици?!!?!?!? не сеизлагай!
кое как стана?

# 106
  • София
И аз често чета, но рядко пиша  Embarassed
Всичките ни дечица са страшни сладури   Hug
Тася,  безаварийно шофиране  Hug
Честито на проходилите крачета на Ели и Мими
 Hug
Весе, аз не бих изтърпяла до 1 часа без да се обадя, и понеже си нямам "предни зъби", не бих пропускала когато има повод да му го "напомня".
Nyc, и Лия спи между нас, понеже нощем виси на цица нон-стоп, и ако трябва на всяко мрънкане да я вадя от креватчето ще заприличам на културистка. А за гушкатето, "тази глупост" я чух и от бабка, но естествено на й се вързах.
Хайде лек ден от нас.
И малко снимки, ако скучаете Laughing
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=19406&AlbumId=59188

# 107
Иван и Лия са големи сладур4ета Hug Hug Hug
Айде малко снимки и от нас,този уикенд ходихме до Лисабон и от тази снимка нататък са оттам
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133669&photo=27

# 108
  • София
Привет! Hug
Много са сладки Иван,Лия и Дани! Hug
Нук,не и се връзвай на тая откачалка!Как няма да си целувам и гушкам детето,аз постоянно го мачкам и целувам Simple Smile,и също спи с нас.Всъщност допираме неговото легло до нашето и става голяма спалня,че ние сме на персон и половина и ни е тесничко иначе тримата Simple Smile.Хора всякакви ooooh!

# 109
Пристигнахме в Атланта на 4 март .За сега само таткото работи ,ние с Вики се гледаме,тук проходи много стабилно,вече тича .Тук правихме рожден ден.Интересно ми беше в началото,сега е голяма скука.Нямам кола,а тук без кола си затворник,около нас магистрали .Чакаме едната баба да дойде и да започвам работа,че таксите в детските градини са непосилни за нас на този етап .Майки българки има ,но са ми на по 30-40 мин път с кола Rolling EyesВодихме Вики за ваксина,която се слага на 13 месеца и познайте сложиха ни цели 5 ваксини Shocked,които ту са задължителни,а в БГ са по желание.В смисъл добре е да ги сложиш,защото после няма да го вземат нито на градина,нито на училище без тях .Много ми липсват приятелки и майки с дечица,добре ,че е форума и си ви чета .
Качвам ви малко снимки ,ако ви се гледа .Обещавам да съм по-активна в писането . Hug Hug Hug

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140286
radisv
parola-111111

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 22:43 от radi-t

# 110
Момичета, днес ми е много крив ден и понеже не мога да споделя с друг, искам да го споделя с вас. Накратко: първият мъж в моя живот беше роден на днешната дата. Не можехме да имаме връзка, защото бяхме твърде различни, а и бяхме 3-ти братовчеди, но една вечер, той беше пил доста, насили ме и беше първия мъж в живота ми. Беше ми много зле, но в последствие му простих. Той се ожени за едно момиче, роди му се детенце, но никога не ме забрави, както и аз него. Отдалечих се, не го виждах, за да не ревнува жена му, макар че аз нямаше да се забъркам отново с него. Преди пет години този човек почина при катастрофа, а аз дори не можах да отида на погребението, защото никой не ми каза. Бях съсипана, защото дори не можахме да поговорим, а днес цял ден на тавана на терасата ми стои една нощна пеперуда. Казват, че те носят душите на умрелите. А днес щеше да стане на 30.
Съжалявам, че ви занимавам с моите неща, но просто трябваше да си излея душата някъде.
Дано не ми се сърдите.
Лека вечер

# 111
Силве, много неприятна и тъжна история  Sad излей си душата ние сме тук за това.. Hug  Снимките на Иван, Лия, Дани и Вики са много сладки!  bouquet  Mila,видях че си тук  Hug как сте с Бобчо,върнахте ли се..? Laughing

# 112
Силве Hug.Нали затова сме тук,да си помагаме и изливаме и мъка и радост .

# 113
Здравейте аз естествено пак нямах интернет заради гръмотевиците и направо откачих  Crazy Иначе вчера бяхме на кръщене на детето на наши много добри приятели и направихме едно празненство от 12.30 на обяд до 1.15 през нощта голям купон беше  Grinning
Другото интересно е ,че преди 2 седмици като бяхме във Велинград на Алекс му проби деветото зъбче а на Симона на следващия ден и падна първия от млечните а вчера на Алекс му изби и още един кътник а на нея днес и падна и втори зъб  Joy та в нас само със зъби се занимавам на един му растат на друг му падат и така  Crazy
Разгледах всички снимки с голям кеф и искам и аз да кажа ,че   Иван, Лия, Дани и Вики  са големи сладурковци  Heart Eyes
аз също имама доста нови снимки ,но ще ги  пусна след като намеря време да ги наредя в албума  Peace
Силве ,наистина много тъжна история  Tired

Лека вечер на всички  Hug

# 114
зои, снимките с кучето са номер 1, а с багажника е страхотна идея, може ли да я открадна, като си вземем кола?

Ради, твоите не се отварят, оправи линка, плийз

Еми, много кекси устни има вашта госпойца !

Ник, снимките ти както винаги са страхотни!

аз днес направих една серия снимки с омазана супа, и вчера с парченце шоколадова вафла.

Милааа. ... не се спотайвай! давай да я видим тази анталия, че съм си наточила и аз зъбите за там, ама като позахладнее малко.

# 115
Ааааа да снимката на Дани св багажника е страхотна  Joy ние имаме цяла поредица такива защото преди 3 седмици ходихме до селото ни ,но беше валяло много дъжд и за да не стане вир вода докато разтовариме колата Алекс го бяхме сложили в багажника и там си поигра към 10-15 мин. Joy

# 116
miki, като имате, защо не споделите с ближния Simple Smile ? Покажи и ти.

# 117
miki, като имате, защо не споделите с ближния Simple Smile ? Покажи и ти.
Бях ги забравила и сега ги търся  Crazy

Eто споделям и аз малко нови снимки  Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140373

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 00:55 от miki3

# 118
Привет милички Hug
изкарахме страхотно ,адски съм доволна,избора ми на хотелски комплекс бе перфектен-всичко беше на високо ниво
много се разнообразих,
само по обед бе нетърпима жега,иначе времето беше ок за бебе
за съжаление бяхме за седмица, защото мъж ми има тия дни неотложни бизнес срещи в София,но ми е обещал още едно море Joy
с полета бе зор-Бобата рева ,сука а самия полет все пак бе само час и половина,но въпреки това ми съкрати животеца
също на нашето тъпо летище след чекинга Боби така се изнерви,докато в анталия са го измислили хората и имаше детски център на летището-там като играхме изобщо не усетихме с малкия ,как мина времето
Слава Богу огромната аптечка ,която носех не ми се наложи да я отворя
със слънцето много внимавах ,даже с 50ти фактор почти не почерняхме
ако някой има въпроси съм насреща Hugвиждам Кали Hug е готова
мисля,че варианта затворен комплекс на високо ниво е идеалния за почивка с детето,защото нищо не ти липсва,не мислиш за нищо

от вчера се пробвам да пиша във форума, но нещо ми се разпада връзката ,там в хотела имах безплатен интернет ,но мъж ми изревнува и не влизах
сега ще пробвам да наваксам пропуснатото и да ви прочета  как сте а иснимки гледам сте пуснали Hug
ето и част от моите снимки-качвах хаотично щото асистента(Бобата) е до мен Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140304
antalya е паролата

# 119
  • София, център
Ех че хубави снимкииииииии… ако не приказки поне на снимки се нагледах!

Аз пък се стягам за сесия, но гледам да не се вталявам много много и си излизам с Мими! Вчера пък се поглезих и ходих но мaникюр, което занятие бях спряла от 8ми месец от бременността! Почуствах се добре…нещо пак се скапа времето и днес не знам к`во ще се прави !?!

Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт