АВГУСТИНЧЕ рита мама бясно, май че взе да му е тяснo!

• 11 278
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес беше тържеството по балет в градината на Тантура-страшна работа. По-късно ще метна някоя снимка.[/b]

Ей, баРелина си имате вкъщи значи  Flutter
Мдаааа, сега гледам снимките-пак основно на филм съм снимала.

# 181
мноо грозна коли4ка

преди малко се прибрах от разходка с ребус  и сега съм си дигнала кра4етата на дивана 4е нещо май се по измориха Whistling

# 182
  • Златна Добруджа
Днес беше тържеството по балет в градината на Тантура-страшна работа. По-късно ще метна някоя снимка.[/b]
Ей, баРелина си имате вкъщи значи  Flutter
Мдаааа, сега гледам снимките-пак основно на филм съм снимала.
И аз сега прегледах моите от вчерашното му тържество, но нещо не съм се справила  Thinking Лееекинко размазани ми се струват. Дали пък мъжо не е пипал настройките на фотоапарата  newsm78

Нещо Мариета ми се губи днес  Rolling Eyes

# 183
  • UK

Като нова количката е 2000лв  Peace само чадърчето струва 75 паунда  Peace

# 184

Коя?

# 185
  • ГОре на черешата...
Хи-хи...хич не се губя. Ходихме на празник, демек сбор на града ни - слязохме до центъра, окъпа ни едно хубаво дъжда, заприличахме на мокри кокошки и ей ни на пак вкъщи Laughing...
Пък детето днес не е на градина и познайте колко мога да се вредя тука. Сега и мъжо напира, ама го разкарах Twisted Evil.

# 186
Здравейте мами!
Чак сега се прибирам! Излязла съм в 7 часа, ходих на изследвания във 2-ра градска, искам да ви споделя, че съм с прекрасни впечатления от персонала, много са мили всички!!! Сетих се че някой ме пита за ВИП стаи във 2-ра градска- да има по 35 лева е на вечер и е доста прилично!
 А снощи, като ходих на преглед видях току-що родено бебенце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз имах уговорка с моята доки в 8 часа вечерта да ида, защото тя беше нощна, та отивам в 8 и й звъня да й кажа, че съм опред и по телефона се чу охкане и доки каза да се поразходя малко че...едно бебе решило да излиза, после като влезнах към девет, малкото човече го размотаваха акушерките-миеха го и го повиваха  Heart Eyes Heart Eyes Доста се уплаших, поизтръпнах, ама бебенцето беше тоооооолкова мъничко и миличкооо.....
Охх мами, доста ме е подгонило шубетоооо  Confused

# 187
Луда работа...и аз гледах че нова е към 2000лв.....

# 188
http://misli.hit.bg/followdreams.html

Гита тая от 1400 не си заслужава според мен ли4но мнение

# 189

Това е на Констанс количката.

# 190
http://misli.hit.bg/followdreams.html

Гита тая от 1400 не си заслужава според мен ли4но мнение

А, ти пък, аз 700 не давам за нещо, което ще ползвам малко време, пък камо ли 1400. Не случайно гледам колички от сорта на Чиполино и Кенгуру. Лошото е, че нищо не ми харесва.

Качих си малко снимки на гарджето от днес.

# 191
аз засега съм се спряла на 4ИКО  с кош4ето 550лв мисля 4е е добра и доста майки гледкам бутат такива
http://www.pakostnik.com/bg/pics/9334388192.jpg
ама материята е друга на снимката на живо е по гоцка

# 192
аз засега съм се спряла на 4ИКО  с кош4ето 550лв мисля 4е е добра и доста майки гледкам бутат такива

Аз държа да не е с двойни колела, а по възможност да е триколка. Чиполино Гардения ми се струва, че беше идеален вариант, но ми казаха, че не се внасяла/ модел от 2005г. е/

# 193
  • Златна Добруджа
Хи-хи...хич не се губя. Ходихме на празник, демек сбор на града ни - слязохме до центъра, окъпа ни едно хубаво дъжда, заприличахме на мокри кокошки и ей ни на пак вкъщи Laughing...
Пък детето днес не е на градина и познайте колко мога да се вредя тука. Сега и мъжо напира, ама го разкарах Twisted Evil.

Мерси за отчета  Mr. Green Hug Разтревожих се аз - друг път се отчиташ по няколко пъти на ден, а днес никаква те нямаше  Heart Eyes

Охх мами, доста ме е подгонило шубетоооо  Confused
Не си единствената, мила. Хем един път съм раждала, но мен страховете са ми дали всичко ще е наред, а не толкова от болката  Tired

# 194
Ужасно съм уморена и изнервена, а освен това забравих да звънна да проверя утре от колко съм на консултация  ooooh! Искам си паметтааааааааааа

Общи условия

Активация на акаунт