АВГУСТИНЧЕ рита мама бясно, май че взе да му е тяснo!

• 11 276
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • Златна Добруджа
Крокодиле, ти със секцио ли ще си, та така ги планираш нещата? Ще се надпреварваме, така ли? [/b] Twisted Evil Mr. Green
Хи-хи-хи ,може от благородство да не те изпреварвам ,ами на една дата с тебе да люпя! Laughing Mr. Green
Да ,със секцио ще съм.такива са препоръките на лекарите от преди да забременея.мисля ,че и сега ще кажат същото. ooooh!Та ,за сега термина ми се придвижи на 1 август ,а секциото се прави десетина дни по-рано.Хъммм, нещо не ми се щеше аз да режа лентата на родилките. newsm78 Док. каза ,че в началото на юли ще започнем сметките. Mr. Green
Да се наредя ли и аз на старта  Mr. Green И моят вчера направо ми каза - ела на 10-ти юли да те прегледам на стола и след 20-ти можеш вече да раждаш  Crazy Ама ще искам поне да е след 23.07., че искам лъвица  Mr. Green

# 166
Херелинка, това твойто положение много е сложно.Със сигурност знам, че щом си с голям диоптер трябва да раждаш секцио и освен това твоята лекарка няма какво да иска да раждаш нормално, защото ти решаваш как искаш да родиш и казваш.

За картон, на мен ми водят и при моята си лекарка и на ЖК при лекарката от ЗК.Моята докторка ми каза, че ако искам да раждам безплатно, независимо секцио или не, защото до последно няма как да знаем как ще раждам, трябва да си взема направление от личната лекарка, за гинеколог.После този гинеколог по здравната каса да ми води картон и да ми пуска изследванията инакрая да ми даде направлението за раждане и обменната карта.Това е дето знам newsm12

# 167
Айде и аз се записвам "на отчет" при вас Laughing
Терминът ми е за 12.08, уж се чака мъж-лъв, ама както е тръгнал да рита имам усещането, че ще се изтъркули по-рано  newsm78
А да питам мамите в седми месец, как сте с подготвителните контракции? Има дни, в които получавам доста често, а установих, че не се влияят хич от магнерота? При доки съм чак на 05.06 на преглед и се чудя до колко са рискови тези контркции ( не са болезнени)

# 168
Беличка не можеш ли да го кръстиш Николай или нещо подобно newsm78

# 169
Херелинка, и аз родих със секцио заради проблем с очите, отидох при очната лекарка и тя ми написа бележка с диагнозата и препоръчителен начин за родоразрешение. А за болничните и обменната карта нямам спомен  newsm78

# 170

Поли-Моли, името ти Полина ли е?

Позна!!!!!!

Здравейте и от мен!!!!Аз пак имам бактерии!!!!!!!!!!  Писна ми-само ги развъждам, този път са други и пак антибиотик трябва да се пие...Оффф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Нямам нерви вече с тази урина!
 Гита ти на каква количка се беше спряла? А кой модел на Кангаро си хареса? За сега  май стават 2 Емми  Laughing...
 Отивам да готвя че глааад
 Теди, много добре изглеждаш!!!!!!!Не си шишкалак като мен....

# 171
Крокодиле, ти със секцио ли ще си, та така ги планираш нещата? Ще се надпреварваме, така ли? [/b] Twisted Evil Mr. Green
Хи-хи-хи ,може от благородство да не те изпреварвам ,ами на една дата с тебе да люпя! Laughing Mr. Green
Да ,със секцио ще съм.такива са препоръките на лекарите от преди да забременея.мисля ,че и сега ще кажат същото. ooooh!Та ,за сега термина ми се придвижи на 1 август ,а секциото се прави десетина дни по-рано.Хъммм, нещо не ми се щеше аз да режа лентата на родилките. newsm78 Док. каза ,че в началото на юли ще започнем сметките. Mr. Green
Да се наредя ли и аз на старта  Mr. Green И моят вчера направо ми каза - ела на 10-ти юли да те прегледам на стола и след 20-ти можеш вече да раждаш  Crazy Ама ще искам поне да е след 23.07., че искам лъвица  Mr. Green
Малиии ,голяма борба ще пада за призовото място! JoyС мъжа ми сме рак и лъвица и ми е малко ми е криво ,4е беб4о няма сам да си избере зодията. Tired И двете зодии ми харесват по своему! Thinking

# 172
  • Златна Добруджа
Малиии ,голяма борба ще пада за призовото място! Joy...............

Нали  hahaha Mr. Green Абе мисля да оставим все пак Гита да води парада, и без това е първа в списъка  Grinning Hug

# 173
  • UK
Направо ви завиждам!Хайде и ние от Бургас да се стегнем и да се срещнем де! Blush

Еми хайде де  Laughing че Мони вече ще ражда и не ми се иска да я извеждам на разхотка, че много топло за нея вече  ooooh! Аз утре съм на пазар за бебето и ще съм на вън... ако има желаещи да помагат да се уговаряме  Peace
 За ритащите бебета нямам думи... моето милото вече няма никакво място вътре и ако ви кажа какъв акробат е  ooooh! ама аз все се шашкам да не го боли нещо и само глупости си мисля  Whistling Четох в една тъжна тема за изгубени бебенца и много се натъжих и какви ли не неща започнах да си мисля  Cry
 Моето Джи Пи ми е казала, че тя ще ми издава документите за раждането въпреки, че ме наблюдава и гинеколог който не е към ЗК

# 174
  • Ланкър, планините Овнерог
Малиии ,голяма борба ще пада за призовото място! JoyС мъжа ми сме рак и лъвица и ми е малко ми е криво ,4е беб4о няма сам да си избере зодията. Tired И двете зодии ми харесват по своему! Thinking

Аз съм рак/09.07/, та искам раче да си отглеждам, т.е. надявам се да е преди 21.07 бебока. Тука ще стане весело явно и ще падна да ни изненада някоя мама с по-заден термин/ само да е влезнала в 9мес., по-рано не давам/.

Поли, тази, която ми хареса горе-долу е модел "Carrera"-супер нова. Няма я в сайта на Кенгуру още.

Днес беше тържеството по балет в градината на Тантура-страшна работа. По-късно ще метна някоя снимка.

# 175
Гита да не е със зимен и летен кош? Аз бях хаесала две, но бяха големи за нашия асансьор - едната беше синя а другата искрящо зелена

# 176
  • София
Тука ще стане весело явно и ще падна да ни изненада някоя мама с по-заден термин/ само да е влезнала в 9мес., по-рано не давам/.
Като раждах Дани от декемврийската темичка залагахме на две мами,че те ще са първите обебили се,обаче голяма изненада,една мама с  по заден термин в средата на ноември се сдоби с бебче.Така,че изненади ще има със сигурност  Laughing,но дано всички бебчета да дочакат 9-я месец.

# 177
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита да не е със зимен и летен кош? Аз бях хаесала две, но бяха големи за нашия асансьор - едната беше синя а другата искрящо зелена

Ми, с два коша е, но модела на тази беше изложен в очевадно червено. Триколка е. Иначе имаше една синя, която беше изложена с летния вариант на коша, а гумите са като на вашата-4бр, като предните са приближени една към друга.

# 178
  • Златна Добруджа
Днес беше тържеството по балет в градината на Тантура-страшна работа. По-късно ще метна някоя снимка.[/b]

Ей, баРелина си имате вкъщи значи  Flutter

# 179

Общи условия

Активация на акаунт