АВГУСТИНЧЕ рита мама бясно, май че взе да му е тяснo!

• 11 282
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
здравей СТРЕЯ голям отбор се заформяме от варна май си с моя термин къде ще раждаш

# 151
Херелина щом си с такъв диоптер, е задължително да раждаш секцио, следователно ще е безплатно.Направлението не може да ти го даде личния лекар.Той дава само направление за гинеколог и вече този гинеколог при който отидеш, съответно работещ със здравната каса ти издава направление, обменна карта и т.н.

Адрианка, направо ми обърка представите. добре де, моята обменна карта или картон на бременната или както му викат там ми го води частната лекарка, а раждането ми ще е по здравна каса. Кой тогава ще ми издаде направление за раждането щом не може личния лекар?

# 152
здравей СТРЕЯ голям отбор се заформяме от варна май си с моя термин къде ще раждаш

В окръжна при Свраков. И първия път бях при него. Обаче се притеснявам сега да не препоръчат секцио, хич не ми се ще. Че и диоптър -4,25, преди 2 години херпес.

# 153
  • София
Димианки,стискам палци всичко да е наред Praynig и с бебо да се запознаете най-рано август.
Ирра,много ми мъчно за това което се е случило при теб.Бъди силна и гледай напред Hug.
Гита,много позитивно ме настройва оформлението на темичката.Отново поздравления от мен  bouquet.

# 154
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте пак!

Днес направих почетна обиколка на Илиенци за количка и се отчаях. Моделът, който искаме, не се бил внасял вече, а друго не мога да харесам. Горе-долу ми хареса един модел на Кенгуру, обаче цветоете нещо не ме кефят. Не знам какво ще правиме.

Сонита, ние точно на Емма сме се спряли за име. С две "м", за й усложниме живота максимално.  Crazy

Крокодиле, ти със секцио ли ще си, та така ги планираш нещата? Ще се надпреварваме, така ли?
Twisted Evil Mr. Green

Дамианки, айде връщай се, че се усеща липсата ти.

# 155
  • София
Херелина, трябва да си вземеш направление за очен лекар. И той трябва да ти даде предписание за начина на раждане. Това ми го обясни моята лекарка от Токуда, така че специално си искай направление и после го накарай очния да ти даде документ за препоръка за начина на раждане.

# 156
Херелина щом си с такъв диоптер, е задължително да раждаш секцио, следователно ще е безплатно.Направлението не може да ти го даде личния лекар.Той дава само направление за гинеколог и вече този гинеколог при който отидеш, съответно работещ със здравната каса ти издава направление, обменна карта и т.н.
да де, ама лекарката по ЗК иска нормално и нали ще е както го напише тя.  smile3511 всеки различно казва, аз вече съвсем се обърках. явно както им кефне на докторите  Close
loni_0902 ще искам. аз вече съм се консултирала с двама, ама не са ми дали никакво предписание.  newsm78

# 157
Е хубаво де, а какъв е проблема като искаш секцио, да ти напишат секцио? Не може ли да е както ти искаш? Защо трябва лекарката по ЗК да ти казва как? Че тебе може да не те е среах например... newsm78

# 158
Докато се притеснявах, че бебето ми е най-заспалото на света, сега чак се наложи да легна, защото имах чувството че ще ми направи дупка в корема и ще излезе, такова ритане и наместване беше 15 минути, даже и сега се опитва, ама май се поизмори, имам чувството че ми стъпа върху всички органи, а това много боли smile3504

# 159
herelina ,твоята дума е важна!!!!!!Тропай с крак ,кресни й ,заплашвай я...знам ли аз какво още.Ако трябва ще дойдем за подкрепление!!! Twisted Evil Но щом трябва да родиш със секцио ,значи няма какво да се коментира!!! Naughty Изискай си документ от очен лекар!

Крокодиле, ти със секцио ли ще си, та така ги планираш нещата? Ще се надпреварваме, така ли? [/b] Twisted Evil Mr. Green
Хи-хи-хи ,може от благородство да не те изпреварвам ,ами на една дата с тебе да люпя! Laughing Mr. Green

Да ,със секцио ще съм.такива са препоръките на лекарите от преди да забременея.мисля ,че и сега ще кажат същото. ooooh!Та ,за сега термина ми се придвижи на 1 август ,а секциото се прави десетина дни по-рано.Хъммм, нещо не ми се щеше аз да режа лентата на родилките. newsm78 Док. каза ,че в началото на юли ще започнем сметките. Mr. Green

# 160
elissee , ами намества се човекът, отеснява му къщичката  Laughing
ще искам аз и ще ве държа в течение, че в къщи вече на всички им проглуших ушите. тук нали никой не ме удря през пръстите като пиша - мога да се оплаквам  ooooh!

# 161
Еййй, колко много авгостовски бебенца ще има тук!!! Hug  bouquet

Леко бременеене и само хубави емоции!!!  bouquet

# 162
Херелина ДжиПи-то ми ми издаде направлението за болницата, но аз не ходя никъде по ЗК. Можеш да се обадиш в ЗК и да им кажеш, че не си доволна от АГ-то си по ЗК и си започнала да ходиш на частен лекар и да ги попиташ как става преминаването към твоето ДжиПи. Но със сигурност можеш да се върнеш при нея и със сигурност тя може да ти издаде направление за раждане. Доколкото знам по закон нямаме право да избираме как да раждаме това го решава израждащия, но са длъжни да се съобразят, ако има противопоказания за нормално раждане. Трябваше да са записани някъде...но дали в направлението или в обменната карта незнам. Ако си плащаш в бг обаче нещата стоят по друг начин  Crossing Arms Обменната карта ми я бяха дали от частния АГ който ме следи. Това, което са ти писали за документ от очен лекар също е вярно

Елисеее
излъгали са те Sad не си длъжна да си избираш АГ по ЗК и ДжиПи-то в такъв случай следи бременността.
Теди много ти е сладко коремчето  Heart Eyes и правилно ти е казал ДжиПи-то не се тревожи наистина може аз така раждах  Peace
Ребус споко ДжиПи-то ще ти го издаде  Peace

# 163
ребус хайде стягай се за разходката  newsm68

# 164
ребус хайде стягай се за разходката  newsm68
Направо ви завиждам!Хайде и ние от Бургас да се стегнем и да се срещнем де! Blush

Общи условия

Активация на акаунт