Отговори
# 195
  • София
Момичета,аз и Мели сърдечно благодарим за пожеланията Ви!
 bdbaloniЧестит Рожден Ден на Ивайла и Мелина!Бъдете здрави и все така чаровни! bdbaloni

# 196
newsm59 GiftЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА, ЖЕЛАЕМ И МНОГО УСМИВКИ И ПРЕДКРАСНО ДЕТСТВО newsm59 Gift Бубе честит празник и по-честичко   bouquet при нас Peace
 nbirthdayЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ  bouquet  bigdance2 Адаш весел празник   bouquet

Пийвам кафенцето и отивам да будя мъжо, а Роси ще я пренеса спяща в колата дано не се събуди  Thinking Чаооооооооооо!
И на всички празнуващи в събота ЧЕСТИТО!

# 197
Честстит рожден ден и от мен на всички рожденници - много здраве, щастие и много усмивки. Да сте живи и здрави мили дечица  Heart Eyes  bouquet
Сиси - весело изкарване на морето, знаеш че после трябва да представиш доклад подкрепен със снимков материал нали  Joy Mr. Green Heart Eyes Hug ммного да се забавлявате.

# 198
Честит Рожден Ден на Яна, много здраве, усмивки и късмет, да расте щастлива и да носи на мама, тате и кака много радост!

# 199
Честит Рожден Ден на Яна!Нека е здрава и щастлива!

Бубанка, весел празник!  bouquet

# 200
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА, И МНОГО ИГРИВА!!

Бубанку, и на теб весел празник!!!

# 201
  • София, център
Честит Рожден Ден на най-сладката Яна!

# 202
  • София, център
Айде, аз зачезвам за Рибарица!

До скив!

# 203
Честит рожден ден и от мен на Сладката ЯНА. Hug

Нансе, приятна почивка. Heart Eyes

# 204
Честит Рожден ден и от мен и Калина!

Много весели игри и късмет!
[/size]

# 205
newsm59 Честит Рожден Ден на Яна!   newsm59

# 206
  • София
Искам и аз да ходя нанякъде. Малко да ми се отпуши главата.

Много благодаря за пожеланията.
Честито на всички рожденици, които не съм поздравила. Да растат здрави и да им върви във всичко.

Нещо от лудницата в къщи не мога да се добера до компа. Тя нашата къща си е на вили и могили, ремонта общо взето крета - т.е. седи в едно положение, защото тези, дето трябва да ни правят замазки и шпакловки на таваните са заетос и така. На мен ми се искаше малко да понапреднем с ремонта преди да отпрашим към морето, но ще видим тази работа.

Чудя се дали да ви разкажа кво ми се случи и дали изобщо тука да го пиша или в здравния форум......

# 207
  • София
ЧРД на Яна!Да расте здрава и усмихната!

Сънчо зарязвай лудницата в къщи и отпрашвай към морето.Де и на мен някой да ми предложи такова нещо?Другия вариант е да смениш майсторите.И при двата случая нещата ще се наредят постепено.
За другото решението е изцяло твое,ако искаш да споделиш можеш да го направиш...

# 208
  • София
То ще чакаме още малко, ако продължават да са заети ще ги сменим.

Написах го - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=199167.msg4227558#msg4227558

Сигурно е ужасно объркано, много се чудих дали да не го изтрия, но ако сега не го напиша никога няма да го напиша.
Към морето още не мога да отпраша, щото трябва да ходя пак до болницата другата седмица, после ме посъветваха да се консултирам с хематолог, но живот и здраве след средата на юли може би ще заминем. Много ми е мъчно да оставя Стоянчо самичък, а и в ремонт, но е добре и за детето и за мен.

# 209
Честит Рожден Ден на Марти, Вава, Двете Сладки Мелини, Ивайла и Яна!
Мили деца бъдете здрави и нека детството ви е изпълнено с радостни игри, много щастие и обич!  bouquet

Честито и на мамите рожденички! Да сте най обичани и все така чаровни!  bouquet

Момичета, не пиша защото тази седмица е пълна лудница и от цялото напрежение днес ме скъса операцията от болки. Чувствам се така все едно е станало сега а не преди две години
Мъжо си идва другата седмица и дано съм в кондиция, че ми се обикаля с него по плажовете и магазините. До нас са инсталирали едни виенски колела и въртележки, много ми се качва под предлог уж заради Натали, но с корема не пускат Crazy

Нати си охлузи брадата незнайно как и сега ще е маскирана за снимките на РД-то...
Съкровище гледах снимки от вашия празник. Много сте сладки с шапка на главата и с черни слънчеви очила;)

Общи условия

Активация на акаунт