Отговори
# 210
  • София
Прочетох го и наистина много съжалявам за това,което си преживяла.Важното е от тук нататък всичко да е наред!
Не съжалявай,че си го написала,така човек отпуска душата си!А и на теб доста ти се е струпало.Нямаше ли познат лекар в Света София, например този при който ражда?
За името на доктора направил абразиото няма да питам...
Желая ти много кураж за да продължиш смело напред и разбира се много,много здраве!

# 211
  • София
Имах един, но не мислех, че ще ми се наложи да го търся - сина на доктора, при който родих. Оказа се, че същия ден, в който ми направиха кюртажа баща му (д-р Б. Ташков) е получил инфаркт. Не знам дали ще се върне на работа. Въпреки всичко момчето дойде да ме види след манипулацията, аз му се обадих на другия ден, но по времето, в което повторно ме приеха той не беше в София.

Добре, че беше д-р Игов - той мобилизира докторите в събота, нашето приятелче, което ми взе кръв ни свърза с него. Сега се чудя какво да му купя. Как ми звучи парфюм? Или други идеи?

# 212
Честит Рожден Ден на всички пораснали деца!
Да растат здрави и послушни,за радост на мама и тати!

Аз нещо нямам време да седна на компа  Confused.Много работа,вкъщи поприключихме с една част от ремонта.Разнасяме багажи наляво надясно.А толкова съм уморена,че ми иде да  smile3511.А тепърва влизаме във фазата на рождените дни,та лудницата ще е пълна.До тук Бобсънът се обзаведе със конче и пижама с Мечо Пух (много е важно да е с Мечо Пух).Сега ще му взема и надуваема "холна гарнитура",ама не мога да намеря с Мечо Пух ooooh! ,та май ще е с Том и Джери (пак култови личности от нашето ежедневие).С това мисля да приключа с подаръците.
И на мен ми се ходи някъде да почина,но...Ще е чак август,а тичайки след Боби надали ще е голяма почивка.

# 213
Здравейте!

Съкровищница, рожденичката е страхотна! Да ти е жива и здрава!Партито изглежда е било много хубаво.
Сънчо, много силно те прегръщам!
Изабела, давай го по-спокойно, бе човек Simple SmileТези нерви ще ти трябват и занапред Simple SmileЧестити придобивки на Боби.

Тук можете да видите хората, които най-много обичам на този свят(има трима в отвъдното.)Семейството ми, брат ми, моята майка и двамата ми племенници:
http://good-times.webshots.com/album/559472927oTSOgS

Весели почивни дни! Hug

# 214
Бети, прегръдки и от мен.Покрай по-продължителния ми престой  в МД  на такива случаи се нагледах, че направо ме втриса като се сетя...Съчувствам ти за преживяното, надявам се, постепенно да избледнее в съзнанието ти.Опитай се да си починеш.Много  Heart Eyes

Маги, прекрасни снимчици.Странно е, да гледаме любими хора, които вече не можем да прегърнем, но няма как  Sad , поне дечицата ще гледат снимчици и ще им разказваме.Прегръдки  Hug .П.П. Винаги имаш много елегантни аватари bouquet.

И да се пооплача-Лори е с херпангина, вчера се борихме с едни 39 гр.Т и направо се измъчихме, надявам се скоро да ликвидираме болестта.

Лека нощ от нас, много здраве и усмивки!

# 215

Нека да съм първа за днес;)
Честит Рожден Ден на Ицето и на мама Вили! Да ви е здрав и силен юнака, да расте умен и щастлив!

Аз изчезвам за подаръци и да взема тортата на малката;)
Утре ще ви дам отчет;)
ПОздрави и целувки

ПС Мамите на рожденници да не се покриват ами да разкажат как е минало празненството ...визирам Бубето;) я кажи каката прибра ли подаръците на Яна или да;)

# 216
  • Варна
Честит Рожден ден на Натали!!! Да расте здрава и умна, все така красива и много послушна! Да бъде кака за пример!!!

Пете, весел празник ти желая!!!

Честит Рожден ден на Ицко!! Да е здрав и щастлив и все така готин сладур!!

На Лорка много бързо оздравяване и желая!!!

Бети искрено съжалявам за това което ти се е случило! Дано всичко вече наред и лошото е зад гърба ти!!

Ние във вторник заминаваме за Кишинев, при мама! Велизара само говори как ще ходи при баба Аши (Саши) в Кишинеф с тууу-туууут т.е. влакчето). Днес и разясних че ще спим във влакчето и тя беше много въодошевена.

Лек ден мацки!!!

# 217
Честит Рожден Ден на Нати!Расти здрава и щастлива!

Jungle, весел празник!
  bouquet

# 218

Честит Рожден Ден на Ицето!Бъди здрав и щастлив!
Вили, надявам се празникът да е бил весел!Честит да ти е рожденикът!  bouquet

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 15:11 от maggie

# 219
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАТАЛИ. Весел празник и много, много подаръци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА И НА ИЦКО. Да слушка и радва мама и тати. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 220
СетониHug! Бързо да оздравява Лори! Много гаден вирус...
Илияна, лек път и да си изкарате страхотно! Simple Smile Оправи ли се Вава?

# 221
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА НАТИ! МНОГО ЩАСТИЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!  newsm59   bigdance2 Пете, да ти е жива и здрава, умна и красива като теб!   bouquet Весело изкарване на празника!

Благодаря ви момичета, от името на Ицко за хубавите пожелания. Той беше размазан от кеф вчера, аз не знаех къде се намирам от притеснение. Получихме страхотни подаръци, Ицко се радваше най-много на играчките. Ще пусна снимки по-късно.
Иле, лек път и много хубави емоции при мама. Колко ви е пътя до там?
Сети, желая бързо възстановяване на Лорка!

# 222
Честит Рожден Ден на Нати, да расте здрава и щастлива, все така красива !

Честит Рожден Ден на Ицко, много здраве и усмивки и безгрижно, щастливо детство!

Лорка нещо много зле го кара гадния вирус, утре пак сме на лекар, да видим...

# 223
  • Варна
Честит рожден ден на Дари!! Да е здрава, весела и много щастлива!! Да радва мама и тати и да расте умно  и добро дете!

Мимес, весел празник!

Вава вече е добре, прави само бели и не ми дава да седя на компютъра.
Пътя до Кишинев е 21 часа, като половината са нощем. Надявам се да сме си сами в спалното за да е по-спокойно. Досега не сме пътували с влак и незнам как ще е, но преполагам че поне няма да и става лошо. защото с кола е кошмар. Sick

# 224
Честит Рожден Ден на сладката чаровница Дари, желаем здраве и късмет и подаръци безчет!

Общи условия

Активация на акаунт