Отговори
# 225

Честит Рожден Ден на Дарена!
Нека расте здрава и щастлива!

Мимес, весел празник! bouquet

# 226
  • София, център
Честит рожден ден на Нати!

Честит рожден ден на Дари!

Чакаме снимки.

Ние се върнахме снощи, оставихме ги Луси и нашите малко на чист въздух и прохлада, че с тези 40` дето се очакват, тука щяха да изпукат.

А на Рибарица спасихме едно малко лястовиче, изпаднало от гнездото. Емо беше направо като зоополицаите от Енимъл планет. Гнездото беше под стряхата на 2-ри етаж, над един от прозорците на нашата стая. Обаче отдолу под този прозорец е гаража, съответно е към 10 метра. А самото гнездо е много над прозореца и с ръка не се достига. Та Емо намери един прът, набучи му една пластмасова бутилка с изрязана дупка, напъха лястовичето вътре, и по някакъв начин успя да го изтръска в гнездото, което, ако сте виждали, е с много тесни отвори. Иначе щяха да го изядат котките, или да умре от глад, защото беше много малко и не може да яде трошички.

Та така, много съм доволна!

# 227
  • Варна
Браво на Емо!!! smile3501

# 228
  • София, център

Ами да  Laughing, а пък днеска ми е и рожденник, и той е Юнче!

Да ви почерпя виртуално по случая    party023 beer beer3 beer2

# 229
  • Варна
Е да ти е жив и здрав и все така грижовен, към вас и към всичко заобикалящо!! Wink (от природата имам предвид)

Я да ви питам ако давате АМ, какво е. Ние още сме на Миулмиул 3. Ама се чудя освен Нестле Джуниър, дали има някакво друга за по-големи деца?? Не че немога да питам в магазина, ама все пак ако някой знае. newsm78

# 230
Илиянче и Аптамил 3 е за по-големи деца.

Много ви благодаря за пожеланията, момичета. Стоплихте ми душата, а днес ми е толкова радостно и хубаво. Grinning Нашият същински купон още не е започнал, поканили сме си тайфата от 16,30 часа. Вечерта пък ще празнуваме със свекърите. Утре ще ви покажа снимки. Hug Heart Eyes Joy

# 231
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ - пропуснати и днешни  bouquet  bouquet  bouquet

За желаещите БИРЕНА СРЕЩА:
Утре, 19.06.2007г, в 19.30 - на Попа cheers

# 232
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИ! И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМА МИМЕС!    bouquet
След хубавата покана, очакваме и също толкова хубави снимки от партито!
Аз качих малко от рождения ни ден в нашия линк, снимки с торта нямам за сега, защото ми се напълни картата и снимахме с на една приятелка апарата.

# 233
Здравейте на всички !
Благодарим ви за пожеланията! Вече сме големи, на цели 2 години;)
Чесрпим виртуално по случая с кой каквото пожелае, бара ще работи 3 дни и нощи и един френски готвач сме наели да ни готви най отбрани вкуснотии;)

При нас празника започна в 6.30 сутринта, Нати получи много подаръци, всичките ги беше струпала заедно и само искаше да я снимат и да духа свещички. От сцената с тортата и свещичките имаме над 200 снимки...

Честит Рожден Ден на Дарена! Да е жива и здрава, да расте щастлива и весела!

# 234
  • Варна
Е, хайде от тези 200 снимки поне няколко да видим  Wink

# 235
  • София
 bdbaloniЧестит Рожден Ден на Ицко! bdbaloni

bdbaloniЧестит Рожден Ден на Нати! bdbaloni

bdbaloniЧестит Рожден Ден на Дарена! bdbaloni

Мели им пожелава да бъдат много здрави,радостни и щастливи!

# 236
  • София
Рождения ни Ден мина много хубаво,получихме много подаръци,на които се кефим.Мели беше във вихъра си в детския клуб.Имаме снимки,ама ме мързи да качвам снимки.Скоро може би и това ще стане,абе ако трябва да съм коректна нямам време,че 1000 други неща имам на главата,ама някой ден детето като се зажени ще Ви ги покажа.

Честит Рожден Ден на Емо!Нансен да ти е жив и здрав и разбира се много да го слушаш!

Иле на теб пожелавам лек път и хубаво изкарване в Кишинев!Друго си е при мама  Wink!

За АМ все още давам Нестле Джуниър вечер,а понякога и сутрин.Детето си го обича и не мисля да и го спирам,много тежко ще го изживее...Имаме си и ритуал вечер,независимо кой я оправя или и е направил млякото,аз трябва да я гушна,да я притисна към себе си и след това да и дам млякото.

За бирената среща не знам дали ще успея,мъжът ми има ангажимент по същото време и ако майка ми не се навие да ги гледа децата,не знам....А и през деня имам разни неща,които могат да ми развалят настроението и няма да съм добра компания.

Хайде чао,че се увлякох...

# 237

Здравейте пак,
Иле на теб лек път, това 21 часа са дълго вреем, вземети си книжки, стикери, пастели за рисуване и дребни играчки-залъгалки. Аз от Хаваи летя за 16 часа, понякога и детски филм помага.

Нансе, да ви е жив и здрав таткото! Много любов от цялото семейство му пожелавам...и аз пак да кажа не знам дали знаете за поверието, че който спаси диво пиле е възнаграден с детенце;)

# 238
 HugМЕРСИ, МЕРСИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА. Hug 
Празника мина страхотно, много й хареса на Дари, на мен също. Имаше много деца, а подаръците, които получи са чудни. Имаме филмче на камерата, ама не се сетих да снимам повече с фотоапарата, та сега ще се пробвам да сваля от камерата снимки, но няма да са с много добро качество. Но нищо, поне да ни видите Laughing

# 239
  • Варна
Честит Рожден ден на Роси!! Да расте умна, хубава и добра!!
Роси, да ви е жива и здрава и весел празник!!

Момичета благодаря дано да е лек пътя!!
Пете, мерси за идеите за пастелите...не се бях сетила newsm78...а филм за съжаление във влака няма как да гледаме Thinking Единствено се надявам че половината път ще спим...Дай Боже!

и аз пак да кажа не знам дали знаете за поверието, че който спаси диво пиле е възнаграден с детенце;)

Оплаляяяя....ха сега!!! Е няма лошо, той е герой, геройски ще понесе още едно съкровище около себе си!! Joy  bouquet

Пожелавам лек ден и нищо да не е в състояние да развали доброто ви настроение (това за Инес най-вече  bouquet)

Довечера пийте едно и вместо мен!

Общи условия

Активация на акаунт