Жарко слънце вън напече, ХАСКОВлийчето се разсъблече

• 14 941
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • France
Прекрасни сте, момичета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Благодаря за пожеланията. Довечера ще ги покажа на Елена.

# 76
А тя на колко години всъщност става?

# 77
Да Мопси отиваме ,но ще си пишем всеки ден  и ще ви 4акаме да дойдете  и вие.Малко остана само около месец и половина кво толко.4естит рожден ден и от нас на Елена весело и щасливо детство.

# 78
Здравейте !Въпросът ми е следния:Какъв бизнес бихте започнали в Хасково ако разполагате с около15000-20000 лв.   Thinking

# 79
  • БГ
newsm59     bigdance2  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ЕЛЕНА на pechovska! Да е жива и здрава и много щастлива! Весел празник!    bdbaloni    happy bd

Здравейте !Въпросът ми е следния:Какъв бизнес бихте започнали в Хасково ако разполагате с около15000-20000 лв.   Thinking

Хм, това ми звучи като маркетингово проучване?! Защо не се регистрираш и не ни кажеш ти какво си решила, пък ние ще ти отговорим какво мислим по въпроса?!

# 80
  • France
И на мен ми "мирише"....
Да ви се оплача: в най-проливният дъжд пазарувах. Натоварена и мокра, защото държах огромни торби и нямах свободна ръка за чадър. Но съм доволна, защото видях щастливото личице на Елена, която стана на 5 годинки.
Още веднъж благодаря за поздравленията.

# 81
Здравейте !Въпросът ми е следния:Какъв бизнес бихте започнали в Хасково ако разполагате с около15000-20000 лв.   Thinking

Ооо не си издавам идеите току така и то на нерегистрирани потребители Mr. Green

Честит Рожден Ден на двамата рожденника вчера и днес  bouquet

Hug

# 82
  • на село
Честита рожденичка на pechovska .
Да е жива, здрава и много да ги радва.

Момичета, някой ходи ли на цирк, ние още се чудим за утре вечер.

# 83
  • Хасково
Момичета, някой ходи ли на цирк, ние още се чудим за утре вечер.
и аз това щях да питам...ама има още време- май до неделя ще е тук.

# 84

Здравейте !Въпросът ми е следния:Какъв бизнес бихте започнали в Хасково ако разполагате с около15000-20000 лв.   Thinking

Хм, това ми звучи като маркетингово проучване?! Защо не се регистрираш и не ни кажеш ти какво си решила, пък ние ще ти отговорим какво мислим по въпроса?!
[/quote]
Де да беше маркетингово проучване..По-добре ме пиши в графата "крадец/събирач на идеи"  hahaha .А между другото съм регистриран потребител,но по темата предпочитам да съм анонимна.  Embarassed Отнонсно въпроса какво съм решила... Close ами ако съм решила не бих задала въпроса си така.Това е проблема ,като не ми стигат за да си сбъдна мечтата( да си направя детски парти клуп  Sad със почасово гледане на деца,че и детска ясла към него    Blush ) .... Не споменавам какво мога и с какво се занемавам умишлено.Опитвам се да си раздвижа  мозъка след 3 години безработица (майчинство и тн.)  newsm78 Чудя се вие за какво си мечтаете.........

# 85
  • France
Момичета, къде има цирк?

# 86
Миналата година ходихме на цирк но беше ужасно въобще не ми хареса съжалявах 4е съм си загубила времето.Относно ме4тите аз също искам да направия детски комплекс с вси4ки екстри но уви.Пускам си тото и 4акам  ....... newsm17   някои ден знаеш ли пак може и мен да ме огрее.Нищо не се знае. Приятен ден май слън4евото време  се завръща.

# 87
И аз да попитам за цирка - в колко часа след обяд и вечер има представления?

# 88
  • Някъде там на юг...
Zamislena,

като не ти стигат парите, защо не дръпнеш и малко кредитче Wink

# 89
... А между другото съм регистриран потребител,но по темата предпочитам да съм анонимна.  Embarassed Отнонсно въпроса какво съм решила... Close ами ако съм решила не бих задала въпроса си така.Това е проблема ,като не ми стигат за да си сбъдна мечтата( да си направя детски парти клуп  Sad със почасово гледане на деца,че и детска ясла към него    Blush ) .... Не споменавам какво мога и с какво се занемавам умишлено.Опитвам се да си раздвижа  мозъка след 3 години безработица (майчинство и тн.)  newsm78 Чудя се вие за какво си мечтаете.........

Ню, ти ли си това?

... Разкрих те, понеже скоро беше пуснала анкета, за детски клуб Wink

Hug

Общи условия

Активация на акаунт