Юни месец се задава, на мама радост обещава!

• 17 422
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Лаленце,не ме бива по белота Embarassed

# 181
Да не мислиш, че мен ме бива Laughing, ама майтап да става Grinning
Успешен ден  bouquet

# 182
Опалка! Hug да се отчета и тази нощ мина! Незнам какво да си мисля, май ще ми предизвикат раждането във вторник! Макар, че тази нощ сънувах, че раждам, и че едно цвете ми е цъфнало! Като се събудих се оказа ,че цветето е цъфнало, раждането само дето го няма още! Flutter Аз вече влязах в отбора на преносените бебета! Димитрианче за теб още не е късно! Лаленце  Joy искаше ми се да бягам към болницата ама на бебо явно НЕ! Уф не си е работа в тия жеги! Ади мамчета до довечера   bouquet Лека на раждащите днес  Wink

# 183
Уф, не знам Ycu, гони ме страхотно бъзе от предизивкано раждане, ама ти вярно пресносваш вече, тъй че ще ти стискам и на теб всякакви възможни палчета  bouquet
Поне проблем придвижването нямаш.
Аз като тръгна нанякъде и след малко или получвам контракция, или имам чувството, че бебка ще изскочи и се тътря като патица.
Айде, вече да излиза и моята, че това чакане ме убива, хем ме е бъзе, хем се чувствам ужасно вече, тежи ми, а като лежа и трябва да се местя от едната на другата страна е кошмарно Crazy

Айде, поздрави пак на всички  bouquet

# 184
ЧЕСТИТ СИН  НА ЛЪВИЧКАТА!!!   

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА  НА ШОШИ!
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА  НА МАСЛИНКА!

ДАНО КРИСТИЯНЧО И ИВАЙЛА ДА СЕ ОПРАВЯТ БЪРЗО!

МНОГО КУРАЖ НА ЛИЛИБОН И МАСЛИНКА!

Лилибон , чувала съм за подобен проблем и наистина съм сигурна,че е много сериозно.....като научих за това и просто не съм на себе си.И това очакване да родя ме побърква Sad  .....все пак аз съм най-старата от всички вас.....какво ли ме чака и мен ..........

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 11:13 от Krassi-Mira

# 185
Зойче супер новини са това newsm44 За пазаруването не се притеснявай и да не можете всичко на веднъж да купите ще наваксате бързичко
Лилибон много сили и кураж от мен.Не се отчайвайте от страни е много лесно да се каже стискам палци и се молим Praynig Praynig Praynig

На мамите които днес ще раждат леко и бързо раждане и здрави бебета newsm10

# 186
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Зоя, радвам се за Биляна!  bigdance2 newsm74 Дай Боже, да повлечеш крака и само хубави новини да чуваме! newsm17 newsm10  love001

Момичета, днес е почивен ден, но това не значи че не можете да раждате - кой чакате?  smile3534 newsm62

Чакам хубави вести от всички - до скоро!
 Heart Eyes

# 187
Здравейте,мили мамчета! ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всички за хубавите пожелания,ние от петък сме си в къщи и се чувстваме прекрасно,и повярвайте ми мнооооооого ми липсвахте и сега като виждам колко бебочета са се народили  Hug супер,трудно ми е да изброя всички ви по именно затова на всички желая от сърце прекрасни мигове със съкровищата им и най-вече здраве и любов! А на тези ,които все още си ги чакат всичко да мине хубаво и безпроблемно в този незабравим момент . Верно е ,че ми остава по малко време за нета ,но поне ще ви следя с интерес. 4око мерси ,че беше толкова отзивчива по телефона и си пуснала веднага постинг  Peace Чао засега и късмет на чакащите своите рожби!

# 188
Lilibon, с теб сме! Колкото и да е сериозно положението, аз не спирам да се надявам. Знам, че и ти се надяваш. Прегръщам те силно!
Зойче, браво за хубавите новини! Надявам се, че вече си си поотдъхнала и че лошото вече е зад гърба ви. Много целувки на Биляна, като си я вземете!
Днес няма ли бебенца, бе мацки? Сигурно щото е неделя, всички почивате... Grinning
Хайде до скоро и следващия път като вляза тук, да има добри новини за Крис и Ивайла. И още бебета да има! Лек и спокоен ден на всички! Heart Eyes

# 189
  • Варна
Лилибон, кураж мила! Всички сме с теб и ти пращаме мнооооооого позитивна енергия! Молим се и вярваме, че всичко ще бъде наред с Криско!  newsm17 newsm17 newsm17

Зойче, гледай ти какво става само! А ти си мислеше, че ще ви изпишат Юли. Това е чудесна новина  Grinning! Ами, тя Билянка си е едно истинко юнче! Покупките са най-лесната част. Сигурно камък ти падна от сърцето.

Аз бях на консултация вчера и се оказа, че са ми открили някакви бактерии във вагиналния секрет и сега съм на Бисептол за 10 дни, та вече не бързам да раждам. Някой има ли подобни проблеми?

Уси, да не си го слагаш. Аз родих дъщеря ми 6 дни след термина, като раждането само си започна.

Стискам палци на всички отправили се към болницата  Peace.
Моля се за Крис и Ивайла!  Praynig Praynig Praynig

# 190
Здравейте майчета, идвам да ви навестя. Видях че доста вече са гушнали своите бебчета, на други тепърва им предстоя. Пожелавам на всички ви най-вече много, много здраве и само хубави емоции около бебенцата.
На Лилибон искам да кажа имай кураж майче, дано всичко да се оправи с малкият Криско.  newsm17
Пожелавам Ви много успех!

# 191
Здравейте и от мен.Честити бебенца на Лъвицата , Маслинка и Шоши. Дано Криско и Ивила да се оправят по-скоро, и браво на Зоя-Алекс, че ще ги изписват във вторник.Аз бях на последната ми Ж.К в петък и лекарката каза,че главата на юнака е много ниско  и че ще раждам тия дни, но още не е станало. Утре ще ходя да чуе тоновете на бебчо и сигурно ще гледа и за разкритие. Имам контракций и ми става много корав корема,но минават. Дано скоро дойдат истинските  контракции и да раждаме всички една по-една.Чао на всички от мен.

# 192
Момичета няма ли някоя нова мама вече айде идвайте бебчета. Heart Eyes Lusia мила това е мое задължение нали за това съм си дала телефона пък и при такива хубави новини как да не се радва човек. Hug УСПЕХ НА ВСИЧКИ. Peace

# 193
Да бе, днес много постно откъм бебета Simple Smile
Чакаме някой да се похвали Hug

# 194
  • Варна
Здрасти! Явно датата 3 юни не се харесва на наште бебета  Mr. Green Много тихо днес  Flutter

И ние сме на линия. Чакаме си датата май.

Общи условия

Активация на акаунт