Юни месец се задава, на мама радост обещава!

• 17 416
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, не пиша, защото много яко съм се спекла, по цял ден само чета форума от няколко дни насам и в почивките между четенията - яко рев. Утре е денят. Много съм притеснена и много ме е страх от неизвестното. Дали са хормони или след родилното ще ме преместят в жълтата болница все още не съм сигурна.  Rolling Eyes
Мисля си, че ако не бях с планирано секцио, а да чакам бебчо да си реши самичък някак си по-леко щях да приема нещата, а така като знам датата . . . . . побърквам се  #Crazy
Айде сега няма да се притесняваш то и аз утре ще влизам в болница да предизвикват бебо! Настрой се позитивно утре е хубава дата 05.06.07 а и числото 5 е близнашко число! Важното е бебтата да са здравички както и ний де! Успех на раждащите мами днес! Аз познайте на каде отивам! Да пия кафе с приятелка  Wink абе все едно съм в 3 месец много ми е яко! даже в 3 месец ми беше по гадно щото много ревях и ме блъскаха хормоните!Целувки момичета и успех   bouquet

# 211
Честита дъщеричка, Мадам! Да ти е жива и здрава! Да расте послушна, умна и красива!   bouquet
Уси и М а у а, успех утре. Кураж и да ни зарадвате със здрави и лакоми бебета!  Hug
Днес е първият ден, в който каката е на детска градина. Успях да я заведа, и на тържеството в яслата на 1-ви юни присъствах, така че съм си свършила работата.  Peace От тук нататък бебето може да идва. Въпреки, че като че ли не му се излиза. Утре съм на преглед, отново за разкритие, но честно казано се съмнявам. Притеснява ме повече тесния таз. И с първото раждане от там дойдоха проблемите и липсата на разкритие, но се опитвам да не се плаша отсега и да вярвам, че този път всичко ще е наред. Не мога да повярвам, че вчера нямаме нито едно бебе. Дано днес да ни отсрамят съфорумките. Ще надничам честичко и ще се надявам на хубави новини.  bowuu

# 212
привет и от мен
да се отчета аз все още съм на линия,през ноща ме боля корем но сега всичко е спокойно и продъмжавам да си чакам.
Честита дъщяря на Мадам,да ти е жива и здрава,и много да те радва
Ycu i Maya спокойно за утре ние сме с вас и ще ви стискаме палци всичко да мине добре, няма нищо страпно нито относно предизвиканото раждане нито за секциото.Аз нали бях 10 дни в болницата та през стаята ми почти всеки ден имаше по една жена която преносваше и и слагаха едно хапче и до вечерта раждаха,а и секциото също минаваше ок,така че не се притеснявайте мислете положително за да са спокойни и мъниците ви.
Айде целувки засега от мен

# 213
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Добре дошло на новото юнче на Мадам! Да ни е живо и здраво!

Уси и Мая, с вас сме! Hug Praynig Peace
Не се притеснявайте от сега - за после си оставете притесненията и силиците!

Чакаме добри новини!

# 214
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Хей, дами, а Елица Петрова где се губи? newsm78

# 215
Да се отчета и аз, въпреки че бях много несериозна през 9-те месеца.
На 30.05.2007г. в 13:50ч проплака моето малко слънчице Радослав - 3,450кг, 50 см.
Раждането мина нормално и много бързо. Вече сме си вкъщи и се борим с коликите.
Честито на всички мами  bouquet  и стискам палци на чакащите!:2thumbsup

# 216
Здравейте момичета!
Първо да честитя на родилите вече мами!Да са ви живи и здави бебенцатата.Да ви радват и слушкат много.
Моля се за Ивайла и Кристиян да се оправят по бързо и скоро и те се гушкат при майките си.Момичета имайте сила.
Радвам се и за малката Билянка.Че скоро ще си е вкъщи.
Иначе сме добре със Светльо.Малко ни мъчат колики а и нали сме с жълтеничка та се лекуваме.
А за раждането горе долу протече добре.Към 3 през нощта отидохме в болницата защото почна да ми кърви но без болезнени болки.До сутринта дойдоха и болките.В залата бяхме три момичета.И трите почнахме да раждаме по едно също време.Наложи се малко да ме клъцнат отдолу тъй като нямах много сили.Но си заслужаваше.
Надявам се че не съм наплашила някоя мама.Тъй като прочетох че някои от вас ги дострашава.Ще ви кажа само че майка лесно не се става.Но си заслужава всичко през което минаваме за да се появи на бял малкото съкровище.
Хайде чао от нас.И леко и безпроблемно раждане на запътилите се да раждат.

# 217
Здравейте и от мен,
и аз съм на линия, въпреки че и мен ме гониха едни болки през нощта, не съм спала, а днес сутринта нищо.Даже водих сина си на зъболекар, после скитахме из центъра, доста ходих, почти стигнах Ycu по разходки днес и нищо Grinning
Май с Хепи ще си правим компания до края  bouquet
Честито на Гоголина, точно и за нея си мислех, че дълго няма вести от нея.
И Еличко (Елица Петрова) ми се губи, предполагам, че скоро ще дойде с хубави новинки.
Айде, днес кой ще се роди?

Поздрави и хубав ден на всички родили и неродили  bouquet

# 218
  • Варна
Здрасти и от мен!

Честита дъщеричка на Мадам! Да ви е жива и здрава, много да ви радва и слуша.

Честит син и на Гоголина! Да е жив и здрав и много късмет да има.

Уси, Мая, ще стискаме палци утре всичко да мине леко и до вечерта да си гушкате бебоците  Peace Peace Peace!

Аани, честита ти "порастнала" кака. Дано и хареса в детската градина. Ние започваме на 06.06. Малко си дадохме почивка между яслата и градината  Grinning.

Ама вярно къде се изгуби Еличко?

Като гледам редовно ходите да ви слушат тоновете на бебоците, а моите още не са ги слушали за повече от 1-2 минути. Надявам се това да не се окаже проблем.

Зойче, ще чакаме снимки от изписването утре!  Grinning

Стискам палци на Крис и Ивайла!

Чао засега и чакам бебоци!

# 219
  • София
Здравейте от мен и злоядия ми Валентинчо!
 Честито на всички обебили се мами ,да са ви живи и здрави бебешорите ! newsm51 newsm51 newsm51

Нека Ивайла и Кристиян да се преборат с първото си изпитание след като се появиха на белия свят и да радват мама и тати ! newsm17 newsm17 newsm17

Хайде шишки да се обебвате и да обменяме опит за гледането на бебоците !

# 220
gogolina честито бебе да сте живи и здрави и много да се слушкате. stork-boy newsm32

# 221
  • Варна
Боже, момичета вижте тази тема в клюкарника. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=195221.180

Нещата при Лилибон явно са доста сериозни! Нека я подкрепим с цялата си любов и молитви! newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

Не мога и да си представя какво изживява това семейство!

# 222
Стискам палци на Лили и бебето дано всичко да се оправи много скоро. Hug Успех Лили ние всички сме с теб. newsm17 newsm17

# 223
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА ГОГОЛИНА И МАДАМ!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ![/b] ЧАКАМЕ ВИ ДА РАЗКАЗВАТЕ ПОДРОБНОСТИ!  bouquet
Уси и m_a_y_a, успех утре! Ще стискам палци! Пожелавам ви леки и безпроблемни раждания и здрави, хубави бебета!  bouquet
Продължавам да се моля за Крис. Дано лекарите в София успеят да помогнат и малкото момченце да се излекува напълно. Не мога да си представя какво й е на Лилибон сега... Sad Дръж се, миличка! Hug

# 224
  • Варна
Това, което се случва на Лилибон и семейството й наистина е ужасно  Cry Аз лично не исках да пиша тук какво става, за да не ви натоварвам, след като на мен все ми се плаче.

Някой да има новини за бебенцето на Маслинка? Дано поне там нещата вървят на добре  Praynig

Като чета какво става само се моля да се родят живи и здрави бебетата ни  Praynig  Praynig  Praynig Всичко друго е на заден план.

Общи условия

Активация на акаунт