Юни месец се задава, на мама радост обещава!

• 17 436
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Честито на всички нови мами.Нека бебета Ви са живи и здрави това просто е най важно.На вас бързо възтановяване  bouquet
Наистина при Лилибон нещата са доста сериозни.Да се надяваме че медицината е доста напреднала и ще може да помогне на малкия  Praynig Praynig Praynig

Айде днес няма ли да има нови мами вече.Според мен Кики трябва да е на ред тези дни и нещо я няма така че очакваме Hug

# 226
Лилибон и Крисчо с вас сме! Молим се докторите бързо да намерят успешен лек за мъника! Praynig Praynig Praynig

# 227
Здравейте момичета,

Ох, незнам с кое да започна  Sad .От два дни само чета и буквално нямам желание да пиша. Незнам какво бих могла да кажа на Lilibon. Май единственото, което може да се каже е КУРАЖ, СИЛА И МНОГО ВЯРА МИЛА. Все пак стават  чудеса и дано вие да сте едно от тия чудеса  Praynig
Надявам се, че при Maslinka нещата са в по-добра светлина и продължаваме да чакаме новини от нея.
 newsm51 Иначе честито на новите мами. Нека бебоците ви бъдат много здрави и слънчеви деца  smile3525.
На Билянка мога да кажа само едно Браво мило детенце. Продължавай да се бориш с живота по същия начин, както се пребори и сега. Ти си една малка героиня.
На предстоящите мами Момичета, Късмет на всички. Не е толкова страшно, колкото ви се струва сега, а това което ще изпитате след това, повярвайте ми е НЕЗАБРАВИМО. Само се моля всичко с бебоците оттук нататък  да е наред. Стискам палци за всяка една от нас  Peace.
Много ми стана философски поста, но от два дни съм така настроена нещо. Да не говорим, че вече място не си намирам, немога да спя и въобще ми е едно смотано.
Чао за сега мили мами, успех на раждащите и много усмивки да има тук   bouquet .

# 228
Вярвам, че всичко ще  се оправи с Лилибон.... Praynig

Честито на MADAME & GOGOLINA!!! Да са здрави - това е най-важното!!!!!

Всичко ще бъде наред...

П.С. Май КИКИ 29 наистина е наред...чакаме добрите вести...

# 229
  • София, под Карлсон
Здравейте и от мен (нас).
Най- после ни пуснаха нета- вече бях изкрезила напълно...А и току- що май ми падна тапата Thinking Не знам дали е така, но забелязах няколко слузести, но доста мънички парченца #Crazy newsm78
Иначе нямам никакви болки за сега, а и днес не ми се ражда- скъпият е на концерт и дори да се наложи да го викам по спешност едва ли ще успее да се измъкне и да ме съпроводи до болницата Sad
Нещо и депресия ме гони- мног ми е мъчно за бебоците на Лилибон и Маслинка. Дано да се оправят възможно по- скоро:pray:
За малко да забравя да честитя на Мадам и Гоголина- да са ви живи и здрави малките съкровища и само радости да ви носят!!!
Лека вечер от мен и стискам палци за всички ни Simple Smile

# 230
Привет и от мен!

Честити бебешоци на Мадам и Гоголина!   bouquet  Да са ви живи и здрави!   Hug 

Какво да ви напиша, момичета, и аз откакто прочетох за Лилибонка само за това мисля. Много ми е мъчно за малкото човече и страшно много ми се иска да чуем някакви обнадеждаващи новини. По няколко пъти на ден проверявам на форума за новини, ама засега няма...  Sad

При мен нещата не са се променили, т.е. все още сме си 2 в 1... Добре поне, че моят доктор се върна от конгреса.... Днес бях на преглед, каза ми, че още не съм се разраждала... В четвъртък пак съм на преглед. Нашият ремонт напредва точно по план и съм много доволна. Би трябвало да приключи другия понеделник. Та сега постоянно съм заета с организирането на работата около него и не ми остава много време да се тюхкам, че още не съм родила. Според баща ми, най-добре в неделя, та живота на бебешока да бъде празник Simple Smile Ще видим.  Стискам палци на всички!  Hug

# 231

[/quote]
Според баща ми, най-добре в неделя, та живота на бебешока да бъде празник Simple Smile Ще видим.  Стискам палци на всички!  Hug

Oх bosilek - какво да ти кажа - 10 юни е хубава дата  - незнам дали си от София, но нали знаеш, че тогава е посещението на Джордж Буш в София, та аз се моля да мине това пък после ще му мислиме - то едни затворени улици ще има...не ми се мисли как ще се парализира столицата.
Дано да издържим за след това... Praynig

# 232
Доколкото си спомням, Босилек е в Чехия, така че мисля, че няма да има проблеми с Буш Grinning

# 233
Опалка да се отчета както ми е реда! Момичета явно няма да се ражда моя бебок  Joy Днес бях на преглед! Доки каза "Нямаш никакво разкритие нито корема ти е паднал, няма да станеш за утре, ела в четвъртък пак да те видя! Бих ти сложила хапче за да го предизвикаме, но то няма никакви признаци за раждане, аз като те гледам бебето ще е големичко и ако в четвъртък нямаш никакво разкритие и симптоми ще се наложи КРЪЦ КРЪЦ!" И тоновете на детето записа и се домъкна едно симпатично докторче и ми вика! Що мерим тоновете и аз ами трябваше да родя на 2-ри и той ме успокои,че ако менструацията ми е идвала на 30 31 дена а не на 28 е нормално 5-6 дена да е по късничко и да не се притеснявам и че на бебока тоновете са добре! А най-много се засегнах доки като ми каза "Ти не ходиш!" Ами то остана да почна да бягам! Та и утре няма да ми е ден! Честито на родилите мамчета!  bouquet А за утре съм запланувала един крос 2 км! и после разходка  Wink Викам му на бебо ади миличко тръгвай защото ще ме отрежат! Ако е добро дете ще ме съжали! Целувки от мен! Лилибон адашке! Ние сме с вас  Praynig

# 234
  • София
Ycu и m_a_y_a, стискам ви палци всичко на миле леко и вие и бебчовците да сте добре, а после живот и здраве ще ни разказвате.

Дано при Lilibon нещата се развият по най-лекия възможен начин. newsm17

# 235
Ех, Ycu, и твоята не е лесна, хем припкаш ежедневно насам-натам.
Дано да тръгне бебока сам и да не се наложи кръц-кръц, че и мен май по ме е сатрх от кръц-а, отколкото от нормалното раждане.

Ще стискам палци всичко да е ок.  bouquet

# 236
Мерси Лаленце Hug дано да не се наложи кръц кръц! Утре съм решила да се кача на кростренажора и тази вечер един луд секс и какво още не се сещам приемам съвети всякакви! Joy За мамчетата който не са разбрали! Моето бебе се е запънало с ръце и крака гепило се е  за нещо и Вика "Няма да изляза пък!" Joy Следващият ми преглед е в четвъртък! Тогава ще го разберем дали не е решило да разбере какво е туи дето така хубаво пече навънка! Joy

# 237
Mom_an как е времето в Бургас! Аз по принцип съм от там и се надявам че след един два месеца ще мога да дойда - да се разхождам в Морската градина.
А Ycu  колкото до разкритието и аз съм като теб.Уж съм с второ - ама днес като ходих на лекар - работата е отчайваща - само 1,5 см разкритие. Ама и на мен докторката ми каза че няма смисъл да предизвикваме още раждане, защото много ще ме боли. Ти сега не ходиш ли всеки ден? Аз съм отново в сряда - то тогава си ми е и термина.Ама това за цикъла е вярно - аз по принцип съм около 30 дни и първото си дете го преносих 11 дни. Ще видим този път.
А колкото до ходенето - ти си рекордьорка - аз нещо не ходя много - в смисъл в къщи съм постоянно в движение, и в събота и неделя, ама през седмицата няма къде да ходя. В нашият блок са само пенсионери, а повечето ми приятелки са на работа.
Няма ли бременни от Хаджи Димитър да се разхождаме заедно Laughing

# 238
  • София
Здравейте и от мен,

УСИ днес нямах нет, а привечер четох и мислех точно да ти кажа, че има значение колко е дълъг цикъла. При по- дълъг е възможно преносване. Погледнах си календара, как съм била аз и се оказа на 35 дни - просто перфектно. То и на ехограф бебето върви някъде към 7.07. Макар, че едва ли ще се чака 10 дни след термина. Но това, че не ходиш си е направо кръвна обида. Освен това не се страхувай от операцията- тя си е рутинна. Имам две приятелки раждали и по двата начина и твърдят, че с операция е много леко. А въстановяването зависи от това до колко си в форма. Макар и след операция си е по- тежко.

Честито на Гоголина! Да е жив и здрав Радослав!

Димитрина ами това е навик, който се тренира да следиш, какво ти говорят хората, а по- малко да говориш самия ти. Така събеседника остава с впечатление за приятен разговор, макар и в по- голямата част само той да говори. Често го практикувам на работа с клиентите. А иначе аз писах, че съм проектант в гилдията на електроинженерите, но съм инж. по комуникации и правя други проекти. Е сега вече нищо не да правя. А след една година не знам какъв акъл ще ми дойде, може да почна нещо в различна насока.

Мая стискам палци и при теб всичко да е наред.
Аз явно съм доста спокойна още, защото имам три седмици, което си е доста.

# 239
Ех, момичета, вие с тези липсващи разкрития Laughing
Аз имах преди няколко дни три, сега имам чувството, че са вече четири ако не и повече и вече ужасно ме е страй, само ходя напред-назад като тигър в клетка, нищо не могада свърша като хората Sad
Ycu, какъв секс, бе, жена? Аз не мога да сепретърколя в кревата, махам тъжно с крачета и ръчички като обърната на гръб хлебарка, толкова съм зле, че няма накъде повече.
Не съм напълняла много (12 кг.), но коремът ми е провиснал вече като стара пазарска чанта на пенсионер, посетил пазара Георги Кирков като за последно  Laughing
Даже взеха да ми отстъпват място в трамвая, представяте ли си Laughing
Но досега нито един мъж не е направил това, само жени и то горе-долу на моята възраст, бабетата ме игнорорат напълно, а на пуберите явно им забавно да ме наблюдават само.
Както и да е, малко остана.

Общи условия

Активация на акаунт