Юни месец се задава, на мама радост обещава!

• 17 408
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Честит син Радослав, gogolina! Жив и здрав да бъде, палав и умен да расте!Наистина Еличко се губи. И МКТ не се е отчитала, а трябваше да е родила вече.  newsm78
Мама Ана, не се притеснявай за градината. Първият ден мина повече от добре. Аз не посмях да дам почивка на детенце, че то на 6.06. ми е термина. Искаше ми се да свърша всичко.
Наистина нещата при Лилибон са доста сериозни. Не мога и да си представя какво изживява семейството в този момент. Може и наивно да звучи, но чудеса се случват и аз ще се моля всеки ден, чудото да споходи Лилибончето и нейното малко момченце.  Praynig  Praynig  Praynig
Чакам хубави новини от Маслинка.
Ех, Уси, явно нашите бебчета са от една порода – не им се излиза и това е. Аз утре съм на пак на преглед, ама нещо не ми се вярва за два-три дни да съм получила някакво разкритие. А уж съм с второ. И при мен нещата няма да станат с хапченце, щом нямам никакви признаци. Та ще си чакам детенце да си избере датата.
Димитрианче, ти държиш ли се още?
И аз съм с по-дългичък цикъл. И първото го преносих. Вярно само два дена, ама факт.
Норче, с теб сме заедно, а? С един термин, с дълъг цикъл, без разкритие(при теб поне има малко), с второ дете.... Май само чакащите си останахме  Laughing

# 241
Ycu, какъв секс, бе, жена? Аз не мога да сепретърколя в кревата, махам тъжно с крачета и ръчички като обърната на гръб хлебарка, толкова съм зле, че няма накъде повече.
Не съм напълняла много (12 кг.), но коремът ми е провиснал вече като стара пазарска чанта на пенсионер, посетил пазара Георги Кирков като за последно  Laughing
Joy Joy Joy ще ме умориш!
Ех, Уси, явно нашите бебчета са от една порода – не им се излиза и това е.Май само чакащите си останахме  Laughing
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕх Май май само чакащите останахме наистина  Laughing Абе няма де да идат бръмбъзъците! Ще го гушкам и мачкам само да ми излезе  Laughing
Здравейте и от мен,

УСИ днес нямах нет, а привечер четох и мислех точно да ти кажа, че има значение колко е дълъг цикъла. При по- дълъг е възможно преносване. Погледнах си календара, как съм била аз и се оказа на 35 дни - просто перфектно. То и на ехограф бебето върви някъде към 7.07. Макар, че едва ли ще се чака 10 дни след термина. Но това, че не ходиш си е направо кръвна обида. Освен това не се страхувай от операцията- тя си е рутинна. Имам две приятелки раждали и по двата начина и твърдят, че с операция е много леко. А въстановяването зависи от това до колко си в форма. Макар и след операция си е по- тежко.
Е мен няма да ме дочакат 10 дена. Дадоха на дететнцето да се ориентира в правилната посока до 3 дена  Joy Малее сега като се замисля колко много майки изчезнаха от хоризонта не е добре работата! Ади успех на всички   bouquet

# 242
Аани ако кажеш че ще раждаш в Шейново-съвсем ще се уцелим Laughing
При теб рита ли силно бебо - при мен е много активен!! Футболист ще става Grinning

# 243
И аз съм още тук  Naughty

Много не ми с пише особено след случилото се с Криско на Лилибончето,затова само ви чета.....

уси що не пробваш с  мнооого гореща вана или душ - колкото можеш да издържиш !

Лилибонче не знам защо се чувстваш виновна !! Нямаш вина,че си искала още едно детенце и радост за семейството.......Има много "ако така и така бях сторила....нямаше..." в този живот....Бог ти е пратил това беззащитно ангелче да се грижиш за него и да го обичате повече от всичко на този свят,като е бил сигурен ,че точно ти ще се справиш!!! Горе главата мила !!!Всички около теб имат нужда от твоята сила !!!!!!!!

Честито на всички ,които се сдобиха с бебета !!

# 244
Краси, и аз така се чувствам откакто прочетох за Лилибон и детенцето й.
Но не спирам да се надявам да се оправят нещата и диагнозата да не е толкова лоша, колкото изглежда сега.
Замислих се колко е крехко човешкото щастие и как за миг може да ти се преобърне живота на 180 градуса, как без да искаш става нещо, което насочва цялата останала част от живота ти.

Но нека не спираме изобщо да пишем, мисля, че и Лилибон не би искала подобно нещо.
Тя има всички стиснати палци и майчини молитви от нас Praynig Hug

# 245
Здравейте момичета,
благодаря ви от сърце за поздравите!  Hug Безкрайно съм щастлива, че одисеята при мен завърши все пак с нормално раждане напук на всички, които предричаха, че няма да успея след секцио  Wink
Честито на всички мами и татковци! Бъдете живи и здрави!
Лилибонче, кураж и късмет, мила!!! Най-най искрено се надявам всичко да се оправи!!!  Hug Heart Eyes

# 246
Добро утро!
Още съм тук,терминът ми е яко оплескан и никой не ми е дал по-адекватна дата.Всеки ден меря тонове,а другата седмица ще ходя и да ме гледа независима лекарка на видеозон,но от толкова напластяване на несъвпадащи си лекарски мнения, съм твърдо решила да оставя природата да си свърши работата.
Честно казано и на мен не ми се пише,свърших и последния проект и не ми се седи пред компютър изобщо.Вчера ходих от Майчин Дом до Орлов мост и то с междинни дестинации,та събрах към 4-5 км пешеходство. Като се прибрах таткото се трупяса,а аз започнах да готвя и от благодарност си докарах само 1-2 контракциики,другото само неболезнени,непериодични и ненадежни...
Дръжте се всички и все пак си пазете силите,защото раждането като започне няма да можете да се понаспите.
Иначе за Джордж Буш и мен ужастно ме изнервя това затваряне,ма нейсе,ще го изчакаме със заека и него...
Вчера търсих повече за болестта на Криско и с нашия татко Калин изразяваме още по-силната си подкрепа към наша Лилибон!Страшно ми се иска да можем да направим нещо...
Можем само да се молим...и да се научим да оценяваме по-добре това,което до сега не виждахме...

# 247
Mom_an как е времето в Бургас! Аз по принцип съм от там и се надявам че след един два месеца ще мога да дойда - да се разхождам в Морската градина.
Норче, за съжаление не мога да ти дам инфо от първа ръка, защото от 20.05 не съм в Бургас. Но като говоря с мъжа ми, той казва, че през деня е горещо, а нощем - доста хладно. мисля, че за разходки в Морската е супер. Аз се прибирам август, ако си там, пусни на ЛС да се видим евентуално.
Уси, днес сутринта си мислех за теб и точно това исках да те питам: бе ти мъж нямаш ли, бе, жена? Я се мятайте в кревата и яко  luvbed и гаранция, че до два дни бебо се е родил! Mr. Green Сега сериозно: дано всичко е наред и не се наложи секцио, дано просто не ти е изчислен термина както трябва и природата да си знае работата. Надявам се, че следите тоновете всеки ден и всичко е наред.
За Лилибон и аз си мислех, че не бива да се чувства виновна! Тя майката затова е майка, да поема върху себе си цялата вина за несгодите на децата си, ако има как - и болката, но сега Криси се нуждае от много позитивни мисли, за да има воля да се справи с проблема. Аз вярвам, че медицината вече е напреднала достатъчно, за да се помогне на бебчо, а и като мислим постоянно за него, надявам се ще му изпратим сила и кураж да се справи. Успех, Лилибонче, дръж се и не се самообвинявай - ти не си виновна, ти си просто майка! И то много, много всеотдайна, сигурна съм! Heart Eyes

# 248
  • Варна
Ехо, и аз съм тук, къде ме забравихте  Flutter
Ycu, още малко ако се помаеш ще се засечем в болницата май  Laughing
А Mileidi къде забегна  Thinking

Хубав ден на всички! И само хубави новини  Praynig

# 249
Забравих да добавя: Шоши, добре дошла отново сред нас!  Hug Как е Емма? Много се радвам, че си имала нормално и безпроблемно раждане. Много малко жени се решават на такова след секцио, още повече, че доколкото си спомням, за теб имаше съмнения за здравословни проблеми, нали? Хайде ще чакаме снимки на Емма и да я гушнеш от мен!  Heart Eyes

# 250
  • Варна

А Mileidi къде забегна  Thinking

[/quote]

Светле, бързаме да привършим ремонта, подреждам шкафове, чистя, ядосвам се такива неща. Сутрин рано и късна вечер чета какво сте написали.
Утре съм на преглед и ще пиша какво става.
Чакам новини от Уси и от теб за успешно раждане.
За сега чао, пак ще пиша.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 251
  • Sofia
Момичета, включвам се да напиша,че kiki29 вчера- 04.06, е родила бебе Антон, в 10.40 ч., с мерки 50 см. и теглилки- 3.150 кг.
Мама и бебчо са добре Hug
Пожелавам бързо възстановяване на мама Краси   bouquetи бебе Антон да е здраво, добричко и щастливо момченце  Hug Hug

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 10:09 от Gena

# 252
Честито на Кики  Laughing да са живи и здрави бързо да се възтановяват  stork-boy smile3525 да им носи много щастие и радост.

# 253
  • Варна
А така, чудесни новини!

Честито на мама Кики и семейството й! Да е здрав и щастлив малкият Антон  Hug

# 254
Честито на Кики29!  bouquet Да и е живо и здраво бебченцето   bouquet Шоши добре дошла  Hugбързо се завърна малко са ви държали в болница явно бързо се възстановяваш  Wink нии с димитрианчето вече офтикясахме да чакаме! topka Абе хора тия защо не слушат тоновете на бебето всеки ден  wait, ами ме викат чак в четвъртък! Ае няма да се къхаря за глупости!Светли майтап няма може да се засечем   friendshipв болницата, колко му е! Уф днеска пак имам планове да ходя!Ама много гадно като нямаш контракции поне една две да видя за ко става въпрос мама му стара!Айде лека на мамчетата които са за днес като М_а_у_а например   bouquet Успех на мамчетата аз отивам да меря улиците  running

Общи условия

Активация на акаунт