На капаните в БУРГАС с бира, с цаца и със нас

• 14 117
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас / Славейков
Колички  Cangaroo продават  и в търговиите на Пиргос  плод в магазин Мони.

# 121
  • Бургас
А къде се намира магазин Мони, там до склада на Темата ли  newsm78

# 122
А къде се намира магазин Мони, там до склада на Темата ли  newsm78
да до склада на Темата Hug

# 123
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦАЧИ!

Да си жива и здрава!

bouquet

Весело и безгрижно детство на всички мъници!

Привет на Тина отново.   bouquet

Нещо поизпуснахме срещите горещи. Айде няма ли да се събираме пак? Децата днес не успяхме да съберем...

# 124
Cangaroo има и в Пикадили.

# 125
Честит празник на всички деца и техните родители

# 126
  • у нас
Честит рожден ден, Цачи!!! Нека детското в тебе никога да не си отива!!! Да си здрава и все така голяма майтапчийка!!! nbirthday

Честит празник и на всички дечица, малки и големи!!! Да сте здрави и да имате вълшебно и неповторимо детство!!!

# 127
Тук има ли бъдещи или настоящи мами от Меден рудник ??

# 128
Искам да ви попитам, освен че се грижите за бебешорите, с каква професия се занимавате иначе и носи ли ви удовлетворение тя, също така колко време след като някои от вас са родили са се върнали на работа?

# 129
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖЕДН ДЕН ЦАЧИ.
Да си жива и здрава, все така усмихната и много, ама много щастлива.
На всички дечица, чести празник.
Да са ни живи и здрави и винаги щастливи.
  bouquet

# 130
  • Бургас
Някой да има утре свободен и да иска да ходим на плаж с децата сутринта?Търся си компания ,аз така или иначе смятам да отида ,но с компания ще ми е по-приятно  Wink

# 131
колко сутринта?

# 132
  • На морето!
Аз да питам-нали знаете обичая да се ходи на църква на 40тия ден да се чете молитва на бебока и на майката.Някой ходил ли е и къде и колко парички струва? newsm78Аз откакто родих станах много религиозна,суеверна...,още повече когато се отнася за бебко. Laughing
Да си лансирам пак въпроса,че силно ме вълнува.До тогава има много време,но обечам да планирам нещата отрано  Wink
Галхен,как ми се ходи и на мен на плаж!Който ходи да се попече и от мен и да прати поздрави на любимото моренце  Cry

# 133
  • Бургас

Към 9,30-10 часа  мисля.То не ми е много ясно как точно ще се пека с малкия,но мисля да опитам ,така и така доста често ходим да си играе на плажа ,може и да мине номера. Wink

Райне, и твоето време ще дойде,аз съм ходила с количката няколо пъти - Сашко си хапваше ,поспиваше на сянка, аз се печах -  ех ,че спокойни времена бяха  Simple Smile

# 134
Искам да ви попитам, освен че се грижите за бебешорите, с каква професия се занимавате иначе и носи ли ви удовлетворение тя, също така колко време след като някои от вас са родили са се върнали на работа?
аз се занимавам с недвижими имоти - удовлетворява ме зависи при кого работиш
малкия беше на 4 месеца като започнах

БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ Hug Hug Hug за поздравите!

Общи условия

Активация на акаунт