1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 712
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Олче, какво си завършила? Да не сме колеги по образование? Много ме впечатлиха компетентните обяснения към някои снимки. Аз съм завършила културология.

Да, колеги сме! Shocked Гледай ти, светът е малък! Laughing
Само че аз съм завършила само семестриално, все още не съм си взела Държавния...  Embarassed
Ха- колко колежки, аз не съм защитила обаче  Embarassed много ме е срам  Embarassed Embarassed Embarassed

# 211
http://alexivaavi.multiply.com/photos/album/11
Здравейте,със закъснение ви давам линк към малко снимки от рожденния ден.

# 212
  • Русе
   Привет!
   Честита годишнина от запознаването на Олчето!  bouquet
   Ние се позагубихме малко, че тези дни ни почнаха едни зъби... Най-после проби едното горно зъбче, като гледам и другото е на път-венчето е ужасно червено и подуто, явно и тази нощ ще имаме изпълнения ooooh!
   Добрата новина при нас е, че вчера направихме изследванията, които се полагат на 1 годинка и всичко е наред! Нямаме бактерии, хемоглобина е чудесен-128 и вече съм много по-спокойна Grinning
   Аз още не съм разгледала всички снимки на Олчето, оставила съм си ги "за десерт" Grinning Обожавам всичко свързано с историята ни и тази специалност-културология-ми звучи страшно интересно!
   И аз да изкажа комплименти за снимките на Ванилка и семейство-очарователни сте!
   Честити нови прически на Ани и Ивко! И вашият фотограф много хубаво ви снима!
   Дано при Гвен и Страйпър нещата да се поуспокоят и мъжете да се вразумят!
   Ох, при нас вечерните ревове започнаха много рано днес Tired Хайде да се въоръжавам с Дентинокса и да поемам наряда от мъжа ми, че и мача вече наближава да свърши.
   Лека и спокойна нощ!

# 213
  • София
Аз щях да се разписвам  ooooh! но при нас е едно .....никакво. Още миналата седмица Стоянчо вдигна температура. Да не ви казвам как изкарахме деня на детето....сутринта с Т 40.1, направо да полудееш  ooooh!  Той още от предният ден имаше, но успявах да я сваля, но на 1.06 поддържа цял ден около 38.5 / 39.5. 2 дни и половина се бори милото с тази температура. Той и преди не се хранеше, а сега съвсем отказа и мина само на кърма, като новородено. Днес съм горда изяде 120г от второто от кухнята   newsm44 А тази седмица много мрънка, реве абе все екстри. Дано грейне слънце, че в къщи ще полудея и аз и той. В неделя ходихме на вилата и там си беше моето дете - слуша, игра си на поляната, спа 3.5 часа  Shocked това е такава рядкост
Да ви се похваля - Стоянчо е приет в яслата и от есента, живот и здраве ще е ученик. Направо не ми се мисли с това висене на гърдите ми по - цял ден и приспиване пак на тях или на ръце   newsm78 ама какво да направя като не мога да го слушам как се дере и ме търси.
Това е при нас.
Благородно завидях на Люба, Катя и Звездолина за културното мероприятие.
А и да не забравя да се намърдам и аз при колежките - Библиотекарка   bowuu
Момичета вие засичали ли сте на консултация едни дами, който не само ти дават бележка да се
направят пълни изследвания на детето, но и плащат затова? Ние засякохме миналия четвъртък, но малкият нали беше вече с Т и се разминахме с изследванията. Хвана ме много яд. Живот и здраве другата сряда трябва да му направят тези по здравна каса и да му бият противоминингитната ваксина. Някой слагал ли е и какви са последствията дано няма такива  Praynig
Последно да честитя на празнувалите дечица тези дни и да им пожелая весело и безгрижно детство
Лека нощ и приятни сънища

# 214
  • София
Момичета вие засичали ли сте на консултация едни дами, който не само ти дават бележка да се
направят пълни изследвания на детето, но и плащат затова? Ние засякохме миналия четвъртък,
Не, защо са им тези изследвания?

# 215
Честит рожден ден на Вечерница!!  bouquet  bouquet Много здраве и късмет,да е най-щастливата жена и майка!!Дано ни чете и да се разпише Peace

# 216
07.06.
Честит рожден ден на Радомир,
Нека лудориите му днес да са безспир.
Да е живо, будно и добро дете
И голяяяяямо то да порасте!

# 217
Честит рожден ден на ve4erniza и Ради! Пожелавам им здраве, късмет, успехи и сбъдване на мечтите им.
Честит празник и на мама пейзи! Весело изкарване днес.
Олче, честита годишнина! Пожелавам ви да сте заедно, да се разбирате още дълги дълги години,  да се обичате силно и след 60-70.
Гвендолин, не се тормози, че си пропуснала този момент. В живота ви ще има много други важни моменти, на които ще присъстваш. Понякога не може да имаме всичко. Важното е, че вече сте заедно. Дано съпругът ти да се е стреснал и да се постарае да се разбере с големия ти син.  Praynig

Приключих деня, а сега ще сервирам и закуска. Мъжът ми ме събуди към 5 и после не можах да заспя отново.
Направих закуска, почетох из интернет и сега смятам да започна да върша малко дом. работа.

Приятен ден на всички.

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 08:24 от Stryper

# 218
  • София
След хубавата закуска на Страйпърче, да взема да сервирам аз напитките, освен...  newsm78

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИ! ДА Е ВСЕ ТАКЪВ СЛАДУР, ЗДРАВ, ДИВ, ПАЛАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ!

Ама много възпитаници на СУ в нашия форум, цццц, гледай ти каква академична атмосфера...  hahaha

Много се радвам, че изследванията на красавица Дари са ок... Дано това да са ви притесненията вече, Миме! Heart Eyes

Ние сме МНОГО мрънкави (пак), вчера, след като се оплаках от него Laughing беше един такъв, супер нежен и гальовен, любвеобилен и кротък, а днес -  Twisted Evil Явно редуваме настроенията и пакостите през ден... Crazy

Накрая специално да порицая някои мами, които са душата на нашия МАЙски отбор (да не изброявам поименно  Crossing Arms), които не се отчитат, да заповядат, и да го направят! Липсвате ни...  Heart Eyes

# 219
Вечерница, честит рожден ден! Пожелавам ти каквото ти е на сърце това да ти е и в ръце!

Тъкмо си мислех че тази година се разминах с пърженето на тиквички, и вчера мъжа ми пристига с 3 тиквички. Та ще помоля Люба и тези които направиха рецептата , да я споделят пак, че не внимавах много като я писахте и да видим дали ще ме заподозрат в измама.  Mr. Green

# 220
Добро утро! Честит рожден ден на последното ни майско бебче - Ради! Да е винаги усмихнат и щастлив! Честито и на Вечерница.
Аз да си изплача мъката при вас. Калоян се роди с хипоспадия (не просто фимоза) и вчера ни беше втория преглед при доктора. Планирахме му операция за 17 септември. Много съм притеснена, защото като попитах доктора дали операцията е сложна, той се позамисли и каза, че е доста деликатна... Всъщност е вид пластична операция, при която трябва да му преместят уретера. Ох, не знам, всички казват, че момчетата имат проблеми с пишлетата, но не съм чувала досега за такава операция... Знам, че при фимозата просто се цепва кожичката и готово, но това... След операцията ще ходим известно време с катетър. Доктора вчера ме предупреди да си нося походно легло, защото в Пирогов не осигурявали легло за майките и трябва да стоя на стол през дните, в които сме в болницата. Освен това ми казаха, че в детска урология е мизерия. Самият доктор използва тази дума, представяте ли си значи за какво иде реч... Но, важното е да се оправи детето и всичко да е наред. Сега съм пред дилема - така и така ще му правят операция в тази област, дали да не използваме момента да му клъцнем кожичката (т.е. да го обрежем). Ще съм ви много благодарна ако споделите впечатленията си от това, защото съм чела много по въпроса и никъде не съм срещала категорично мнение трябва ли да се прави.
Иначе сме добре, вчера ни изби втория кътник (вече имаме 10 зъба). Калоян е станал един такъв дълъг и панталонките му започнаха да му хлопат. В събота и неделя ще ходим на Слънчев бряг и много се вълнувам как ще реагира на морето. Миналото лято ходихме поне 4- 5 пъти, но той тогава беше много малък и нищо не разбра Simple Smile
Много целувки за всички и болничките да се оправят!
Какво стана с Пипиив и Цвети?

# 221
Честит рожден ден на Вечерница! Само хубави неща да и се случват!   bouquet  bouquet  bouquet

Ани, благодарим за стихчето, много е хубаво! За тиквичките нареждаш ги назманена тава и ге печеш, може да ги оваляш в брашно ако искаш. И така са много вкусни!
   Даниеле, дано всичко мине добре. За обрязването и аз отдавна искам, ама таткото се опъва нещо. Да не му се подигравали, ама то сега не е като едно време. Сега не се обрязват само по религиозни причини. Знам, че май в Щатите беше още в родилния дам ги обрязват,от хигиенна точка. както си решите с таткото.
   Ще празнуваме семейно и снощи направихме с таткото една символична торта, а големия празнек ще е в събота. Кофти ми е, че няма да има купон с приятелчета, ама нещо сме назад този месец. Ето тортата

и ради

Слънчев ден на всички!

# 222
Честит рожден ден на Ради и на Вечерница! Да са живи, здрави и много щастливи!
Брей, колко колежки има във форума Grinning Светът наистина е малък понякога.
Галюшана, с тебе пък да не сме съседи? Този парти клуб е в нашия квартал.
Даниеле, дано всичко да е успешно с операцията. Стискаме палци.
Ани, аз приготвям тиквички на скара и стават страхотни и доста по-бързо от пърженето.
Хайде, хубав ден на всички!

# 223
От хаджи димитър съм и този клуб ми се видя най близо до нас.

# 224
Честит рожден ден на Ради!!  bouquet  bouquet
Даниеле,стискам палци за операцията  Praynig Какво е това хипоспадия?За обрязването ,аз не посмях,чела съм ,че е по-добре от хигиенна гледна точка и дори от гледна точка на  на някои полово предавани болести.
Рожденника е голям сладур,как е заспал миличкия  Crazy
Гуен -радвам се,че свекърва ти е такъв добър човек,дано намериш верния за теб път  Peace

Общи условия

Активация на акаунт