1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 715
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!

Честит празник на Ния - здраве, късмет и щастливо детство и пожелаваме с Тони!
.А тук да питам,абе има ли друго/нормално ядящо дете/ дето да ака като моето по 4-5пъти минимум на ден......че тия памперси все едно по-дървета ги берем newsm78....май ,много му давам да яде Thinking/не се шегувам-съвсем сериозно ми е питането/
Има, има - не чак по 5, ама по 3-4 ги докарваме, пък даже не яде много,според доки-от  антибиотико било, да видим. Аз даже леко
съм се ошашкала, че на една приятелка детенцето е само по доктори, май от някакви бактерии ли, що ли (не съм я разпитвала подробно), та сега се лекуват.
При нас най-новата магария е, през нощта, като се събуди, да става и да си виси от кошарата. Аз уж спя леко, ама кога ли няма да го усетя и ще се изтърси долу  #Crazy (не,че нямаме опит вече в това начинание, но все пак...)
Вчера взехме новата играчка, но за сега поне не се ползва по предназначение, копчетата са интересни, ама ако трябва да си тръсне Д-то и да ходи-тц!  Crossing Arms
А на мен как ми се ходи на концерт...не е истина просто  Tired Още не мога да преболедувам и двата пропуска за 'Любе', ама тогава Антон беше само на кърма, та нямаше как.
Дано поне това лято ме огрее подобно 'мероприятие'  Praynig

# 196
  • София
аниииииии, давай закускатааааааааа  Mr. Green

мами, благодаря ви за милите думи. вече ей така ще ходя  Crossing Arms  Joy

моето сладко диваненце сега ми е прибрало слънчевите очила и е голяма радост, олеле, току що бяха надлежно облизани а малката бърбори нещо от рода: 'а-ка" , как да  тълкувам не знам  hahaha.

много почна да бърбори, разбира се повечето не се разбира, освен думите: айде, мама, тата, баба, да, да, не и още някои , които са бебешки и са предимно асоциативни. големи скици стават с две думи.

люба, снима ни едно приятелче, фотограф е. за акането, ние само сутрин и рядко по обед, ако сме изпуснали сутринта, но почти рядкост е това. за гърлото слава Богу, вече е розово, може би е било и от зъб, каза док. та дори ни биха ваксината.

леле, как ще се ходи з а кухня, ако вали така...  newsm78

# 197
  • София
Честит рожден ден на Ния! Да е жива и здрава, прекрасна и нежна като името си!

На този ден се запознахме с мойта мила половинка преди цееели 10 години...  Flutter ooooh! Whistling
А на 20 - ти се сгаджосахме и ще празнуваме 10 годишнина... #Crazy Май ще съчетаем романтичното пътуване с форумската среща... Mr. Green

Кабранска, много се радвам, че си презаредила батериите, трябва си, определено се връщаш с ново мислене към познатите неща и хамалогията...   Hug Хубаво е да е по - честичко, обаче... Wink
А за оставянето на мъниците, някой ме питаше... - Велизар учудващо не ме е търсил, понеже с баба му са голяма партия, бил е образцов, и той като Ивчо Кабрански като го надъниш  Mr. Green до козирката, е спокоен и доволен от живота. Но откакто съм се върнала все едно не е същото дете - РЕВЕ КАТО ЗАКЛАН ПРИ КЪПАНЕ  #Crazy, при смяна на памперс, като си изтърве някаква играчка, изобщо е неузнаваем. Не знам какво да го правя, вече се изнервям и аз не на шега, а така не му помагам и на него... Дайте някакви предположения, моля, период ли е това, глезене ли е, вече съм без звук и картина... Crazy Донякъде си го обяснявам, че винаги след боледуване е особено изнервен, предпазлив и мнителен към всички неща, които му напомнят даването на лекарства. Например, при къпане, ако му намокрим нослето и той го асоциира с впръскването на физиологичен разтвор и направо се дере.  Shocked Доволен е само да го затрупаш с играчки и да лази по цял ден като Никола на Танчето на пода, като бръмбар е. Heart Eyes Искам си предишната нахилена веселушка...  Confused

За коориднатите, дала съм инструкции на Мариян да ги вземе от организиращите мероприятието и ще ги пусна на ЛС или направо тук, в темата. Peace

Стайпърче, Вели също, точно в мое отсъствие е откъснал копче от такъв китайски телефон и за малко да го глътне, добре, че майка ми го е видяла и е реагирала навреме. ooooh! Без коментар го оставям това, ще вметна само, че в тая държава всеки си затваря очите ДОРИ като стане дума за сигурността и живота на най - свидното ни, държава на абсурдите и парадоксите...  #2gunfire

На всички ви желая ЛЕК и спокоен ден, независимо от отвратителното време навън, и то да способства по - голяма активност тук, за да мога и аз от време на време да разсейвам напрежението, че ще избуша вече съвсем...  #Silly

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 10:29 от ol4eto

# 198
Честит рожден ден на Ния!!! Да е здрава и щастлива!

Приятен ден на всички!

# 199
Гледам много мераклии има за закуска, затова диетата се отлага и я сервирам и днес:

Забравих да ви кажа, какво ново ми каза педката на последната консултация. Вече веднъж седмично ще давам половин белтък и извара. Започваме с белтъците!

И при нас днес се мъчи да вали. И Ивко както спа до 9.10ч сега не знам дали ще спи предиобеден сън, че да си почина и аз малко!!!

# 200
  • София
Здравейте, и при нас вали и сутринта притичахме със слинга до магазина. Косьо като истински кавалер настояваше да държи чадъра  Party че и добре се справяше  Wink

Сиска, избра ли подарък за кръстницата? На нашата подарихме рокля, но тя е на 10 г. За голяма жена бих взела бижу - златно, сребърно или каквото носи. С бижуто няма как да сбъркаш  Peace

При нас драмата с сменянето на памперса напоследък я овладявам с едно огледало - връчвам му го и има мир 5 мин.  Mr. Green

Галя, много сте готини цялата фамилия на РД. Къде празнивахте?

А Никола какъв е бързак на гоненица!

Оля, прекрасни снимки  Hug

Ванилка, приеми и моите комплименти, като от каталог сте и тримата на тия снимки  Peace

А н и, много ти отива новата прическа  Peace

Забравих да ви кажа, какво ново ми каза педката на последната консултация. Вече веднъж седмично ще давам половин белтък и извара. Започваме с белтъците!

На нас белтъците ни ги отложиха за след 2 г. заради алергията, понеже са силен алерген. Знам, че се почват след годинка, ако няма проблеми, но половин наведнъж ми се струва много голямо количество  Thinking аз бих започнала със символично количество - половинката на 1/8 например, давайки го през ден в продължение на 2 седмици, след това се увеличава двойно всяка седмица, разреждайки дните, докато стигнем 1/2 на седмица.

ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ!
   bouquet

# 201
Олче, какво си завършила? Да не сме колеги по образование? Много ме впечатлиха компетентните обяснения към някои снимки. Аз съм завършила културология.
По отношение на белтъка, аз няма да давам поне още половин година. Извара съм давала, но Мия много почна да се подсича от нея и вече не давам.
Мариса е много хубава на празника си.
Ванилка, личи си, че снимките са правени професионално. да поздравиш фотографа Simple Smile
При нас новото е, че Мия вече много обича да стои права в креватчето, досега въобще не й харесваше и изведнъж не можем да я извадим оттам, като започне да се стиска за решетката и да се смее от удоволствие. почна да бута проходилката и да прави крачки, когато е извън нея. преди я беше страх и само се държеше за нея. Сега даже повече й харесва да я бута отвън, отколкото да се вози вътре. Хайде доскоро.

# 202
  • София
Олче, какво си завършила? Да не сме колеги по образование? Много ме впечатлиха компетентните обяснения към някои снимки. Аз съм завършила културология.

Да, колеги сме! Shocked Гледай ти, светът е малък! Laughing
Само че аз съм завършила само семестриално, все още не съм си взела Държавния...  Embarassed

# 203
Руми клубчето се казва Приказка без край и го препоръчвам горещо страхотно е имат и зала за по големи деца. Всичко е направено с много желание и фантазия наистина една малка приказка. Много съм доволна от всичко и най вероятно и друг път ще празнуваме там.
http://www.prikazka.net/

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 16:07 от galiushana

# 204
Здравейте и от мен момичета:-)
Колко много сте изписали за 6 дни - не е истина.Докато изчета и разгледам всичко... Flutter
Сега да разкажа за моите преживявания - в четвъртък заминахме за провинцията на гости на моите баби , и си изкарахме супер PartyВ неделя се върнахме и бяхме на РД на бабата на мъжо.
да отбележа , че от Берковица (където бяхме) до нас карах аз , и всичко беше наред , минах Петрохан без проблем , и малко преди да стигнем до нас щях да се ударя в един камион за боклук , мъжо се развика и стана...ама аз му теглих една и си продължих Naughty
Днес станах в 6:00 и ходих на изпит , и сега умирам за сън , затова отивам да се хоризонтирам с малката , а после ще дописвам , че едвам гледам момичета.
Ето една нова снимка на мойта маймуна:

# 205

Честит рожден ден на Ния! Да расте здрава, палава, щастлива и много обичана!

Добре, че при нас вали на периоди, защото успяхме да излезем по едно време и да се разходимх. Иначе щях сигурно да сдам багажа. Мойто диване нещо щракаше по клавиатурата и изведнъж гледам - обърнал ми образа на монитора на 90 градуса. Мъчих се 15 минути да открия откъде се оправя, рестартитах - същото, хеле накрая намерих и го възстанових. През това време обаче той отворил крема за слънце, натиснал го върху спалнята и маже ли маже с ръчички. Отделно дето вече нямаше къде да се стъпи от разпилени вещи по пода. Направо станах  #Crazy  Twisted Evil  #Crazy .... Иначе не е пакостлив ама нещо днес се беше повредил.
Колкото до китайските телефончета, на нас това ни е една от любимите играчки, защото на песничката мама танцува. И той щрака ли щрака, докато не я намери, поглежда ме и ми се смее, докато се кълчотя.
Олче, снимките са много хубави. Голяма красота е. Дано и ние да я видим някой ден наживо. Само ти повече се усмихвай като те снимат, толкова си чаровна засмяна  Flutter .

# 206
Ха-ха! Венци днес обира точките! Звездолина, помни как се оправя екрана , че ако ни го обърнат и на нас да помагаш! Аз честно да си призная покрай Ивко на доста копчета открих по някоя допълнителна функция!  Mr. Green

Руми и на мен ми се стори че количеството на белтъка е голямо и специално я питах дали да не започна с по малка част. Но тя ми каза да дам направо половин. И аз си викам ако ще става нещо и от по малко пак ще стане и дадох половин белтък. Няма реакции, значи сме ОК! Дано Косьо да израсте алергията и да ме му мислиш много много в кое какво се съдържа! Аз преди малко направих една кайсиева торта и се замислям дали не мога да му дам да опита, след като ядем вече белтък....

Тук при нас е само по хладно и след малко пак ще излизаме на разходка!

# 207
Здравейте момичета,
Съжалявам за дългото отсъствие, но не съм влизала досега тук, т.к по цял ден бях наляво надясно със Съни; не мога да му се нарадвам - имах чувството, че за няколко дни докато не съм го виждала е пораснал страшно много. Проходил е, естествено в дните докато е бил при мъжа ми и свекърва ми... Изядох се, направо...Знаех си, че така ще стане и че ще пропусна най-важните моменти!!
Толкова сте мили, толкова отзивчиви! Чак не ми се вярва! Истински съм щастлива, че ви познавам, знаете ли? В момент като този имах нужда точно от добра дума, протегната ръка, мъничко внимание. А вие ми дадохте много повече; повече дори отколкото съм получавала от всичките си приятелки досега! Четях постовете ви и плачех - в такъв момент на подкрепа чувствата ми бяха смесени - на тъга, на любов, на благодарност. Благодаря ви!! Получих толкова съвети тук и на лични, което много ми помогна да взема решение. Засега ще се редуваме със свекърва ми - тя си взе отпуска и целия юни ще е свободна...Още веднъж казвам - ако не беше тази жена, досега сто пъти да беше приключил брака ми! Подкрепя ме за всяко мое решение, дори се съгласи, че ако нещата загрубеят - по-добре да се разведем отколкото да се разправяме пред децата...Прегръща ме и ме целува като нейно дете и се чуди как да ми помогне и угоди, как да компенсира поведението на сина си...Мъжът ми се прибра в неделя тук, под претекст, че като ходя на работа - вечер като се върна ще мога да прекарвам повече време с детето, ако са при мен...Засега отложихме всякакви важни разговори...Не и пред детенце...

# 208

Да, колеги сме! Shocked Гледай ти, светът е малък! Laughing
Само че аз съм завършила само семестриално, все още не съм си взела Държавния...  Embarassed
Да се присъединя и аз към вашия отбор - е, не съвсем, но все пак...Аз пък съм завършила етнология.
Честито на всички рожденици, които съм пропуснала. Гвен, добре, че се разписа  Hug Виждам, нещата при вас са се успокоили, дано не е затишие пред буря  Praynig

# 209
  • София
алооооооо колежкитееее, и аз съм от вашия факулет  Whistling  hahaha, политология в СУ bowuu

Общи условия

Активация на акаунт