1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 729
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  Привет и от нас! Ох, тово време ще ни побърка. Навсякъде има играчки, а Ради пак недоволен и все мрънка, чудя се вече как да го забавлявам.
   Благодарности на Люба за идеята за печени тиквички. как не съм се сетила по-рано, много по-вкусни са така! И взех от теб идеята за подърк на скъпото за годишнината - тениска със щампа. То има време де, ама вече реших как ще изглежда!
   Много се впечатлих от мама Галюшана и мама Ванила, много сте стилни и елегантни. Галюшка отслабнала си, нали.
    Сиска, незнам дали писах, но на 8-ми пристигаме в Търново.
    Танче, в кой център сте били?
     Впечатлена съм от всички снимки! Олче, какви красоти си имаме в България. Срам, че имам приятелка от Къджали, а не съм ходила там, само ми е разказвала за Перпирикон. На може да скокнем това лято. И аз се интересувам от цените където сте били?
    Приятна вечер!

# 181
    Танче, в кой център сте били?
В кварталния клуб - "Тигър". Мъничък е, но пък децата се забавляват!

# 182
Преди малко извадих от устата на Криси един от бутоните от китайския GSM.
Тези, които са по 1-2 лева. Беше извадил с пръсче 3 бутона и преглъщаше един.
Поредното доказателсво за качеството им..... Добре, че няма последствия.

# 183
Paizy благодаря да с 5 кг имам още толкова но не се отказвам продължавам в същия дух.
Stryper - това което разказва за мъжа ти и колежката съм го преживяла вече и нямаше добър край. Надявам се при вас нещата да не са такива. Бъди нащрек!
Ванче да сменихме тоалета в последния момент - реших че панталонче ще е по удобно да си лази в клуба. Радвам се че са ви харесали снимките.

# 184
  Страйпър, дано нещата не загрубеят и да е временен период! Praynig
   Как ги сваляте тези килограми!Ям малко, уж ограничавам сладкото, а само 1.5 съм свалила, а имам още 10. Просто незнам как ще стане! Не се спираме на разходки, отвреме на време и упражнения правя!

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 19:37 от paizy

# 185
Страйперче,в много гадна ситуация си и чак на мен ми загорча на душата докато четох SickГолямо магаре е мъжа ти #Cussing outДано се вразуми скоро!

# 186
Сиска, как стига със закуските бе, аз за утре каква съм ви приготвила.....ама айде утре може един ден диета да направим. Че и аз като ви гледам какви сте слабички всичките и вече комплекси получавам , а уж се потя във фитнеса.

Елфче, представих си ситуацията с въртенето и крещенето при смяна на памперс. И ние бяхме така доскоро. Затова ти предлагам да пробваш с един изпитан от мен метод. Като го сложа по гръб и му давам шишето с вода и аз си сменям спокойно докато той е зает да пие. Но това е в случай , че много обичате да пиете вода като нас! Пробвай и сподели за резултата.  Peace

Гале, от клипчето ми се стори че Мариса духна свещичката!  Shocked Правилно ли съм разбрала или татито я духна докато гледам колко чаровно се усмихваш?

Днес вечеряхме навън и специално взех апарата да направим снимки с новите прически. То на Ивко не му личи , че само отзад е подстриган, но все пак ето ги , че поне мен да разпознаете на Априлци, по дълъг няма да ми стане бретона до тогава: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140733&photo=15

# 187
Я да пиша пак два реда за 'лека нощ' (днес май ми е ден за писателстване  Mr. Green ).
Много сте хубави, бе! Всичките! Няма да изброявам поименно, че да не пропусна някой...
Олче, и аз щях да искам координати, но вече са ме изпреварили  Party Обаче всички снимки изгледах.Красота...!
Ани, честити ви прически- и така сте много хубави  Wink Но при нас номера с шишето няма да мине, защото такъв 'атрибут' не ползваме  ooooh! Синковецът иска само натурална цица  Mr. Green, дори и водата я давам с лъжичка.
Страйпър, не си го слагай толкова на сърце. На мен такива простотии са ми сервирали,че... Whistling
Абе къде изчезна Люба? Чакаме отзиви от концерта  bowuu

# 188
Страйпър-имам чувството,че 90 % от мъжете си карат нонстоп пубертета с малки паузи  #Cussing out
Някой знае ли какво става с Гуен?
Ванила-страхотен подпис имаш  Crazy

# 189
При нас бурята премина. Оказа се, че не съм разбрала какво ми е написъл - прочела съм само последните 3 реда от съобщението му. И затова се ядосах. Помислих си, че ги върши едни.... Каза ми, че си държи на думата и е прекратил разговорите с колежката.
Даже ми донесе една торба с неща, които обичам.
Но се чудеше защо се сърдя. Разбрахме се. Все пак ще внимавам. За 7 години семеен живот такова чудо не е било. Винаги се е интересувал само от игри и нас.

Май е време да почна работа. Това седене в къщи вече ме изнервя.
Много благодаря на всички за подкрепата. Дано никой не изпада в подобни ситуации.

paizy - при някои жени килограмите от бремеността изчезват до 2 год, след раждането.
Щом си намалила сладкото би трябвало да има резултат.

Исках още нещо да пиша, но не помня какво. Лека и спокойна нощ на всички.

# 190
06.06.
Ния днеска е родена
Нека да е здрава и с късмет дарена.
Да я пази Бог от зло,
Да расте момиченце добро!

# 191
Тук съм бе..........ама изглеждам като компилация от тия няколко емотикона  #Crazy Mr. Green Shocked Crazy Twisted Evil/и нямам сили даже да отворя допълнителните,но вие сте умнички и ще ме разберете и без тях/...ама ми се спиииииии,още ме тресе еуфорията,всичко ме боли/хеле врат,кръст,крака...глас нямам.....ама сиромашко невидяло концерт скоро-та се ппрестарах с емоциите....и исках още следобед да се разпиша,ама нет-а ми е "ту го има ,ту го няма"/че и по нашия край заваля-и то качествено/....но накрая все ще се преборя и с него-да видим кой е по инат?
Та,за концерта-виждем,че е имало и други форумски другарчета-ама аз да изам още една-иКати,която ми се обади даже да пием бири след това...ама при мен нали до последно нещата бяха на кантар,та ходих и се прибирах с едни познати/с Асен само на стадиона се видяхме-т.е. аз го видях,щото той се беше захласнал в Брус-а/,та нямаше начин да стане/но нищо,надявам се да го направим в скоро време/...иначе тя има проблеми с компа, и ни чете от работата,добре са....и е много миличка по телефона/сигурно е още по-мила на живо/...Та да карам по същество-значи размазах се от кеф,да си призная по някое време се почуствах поне с 10тина годиники по-малко...да не кажа,че през повечето време не се сетих за поколението/и честно не се чуствам виновна,....май доста време съм им посветила напоследък,та са ми дошли малко в повечко Thinking/,абе поразтоварих доста емоции....като се прибрах,обаче Ивото само като ме подуши....и се лепна като гербова марка,и цяла нощ вися на цица,цял ден на ръцете ми....и не затваря очи-да не взема да зачезна пак.../дано не разбере,че и на Manower в Каварна май ще ходим,че тогава няма да мигне и да ме пусне до края на месеца/...иначе /както казва баба му/ се е държал прилично-не бил ревал....ял е доста/при него това е начина за отвличане на вниманието/-основно непозволени от мен неща Crossing Arms,играл е.....На мен обаче ми дойде МЦ почти 10 дни по-рано/и ме боли зверски корема,за главата да не говоря/,та майка ми се смили да вземе Сами у тях поне за седмица-та да поема малко въздух.......и да се поосеферя за Априлци.
За снимките,гледам разправяте,че не били чак толкова много-ама аз предупредих,че не са качени още.....изчакайте до края на седмицата и тогава ще говорим...
Аз пък се надявам след малко да разгледам и вашите,че видях само оттук оттам-пък и аз не пропускам нищо......Но видях клипа на Руми-и мога само да и кажа,еваллла на кроткото дете....ние /както вече бяхме предположени/ сме по сценария на Танчето,като освен това бихме посдъвкали някой кабел,поблъскали по лаптопа,преместили табуретката...и все такива интелектуални занимавки.....ще ни видите на срещата/макар,че сме и доста дипломатични-навън понякога пазим поведение...но нека сме на познат терен и с батко зад гърба... Mr. Green,стойте та гледайте какво става/...единствено на дон Тони сваляме шапка/което си е истина,истина си е.../
Стайпърче,радвам се че бурята е преминала...ам да си кажа и аз-мъжете наистина трудно увират-а на някои им трябва доста  повече време.....не мисля,че проблема е в теб....все пак ти си достатъчно ангажирана с децата/ и определено нямаш време за забежки....па макар и приятелски и невинни/..Дано поне се опита да разбере за какво се дсърдиш/макар,че се съмнявам познавайки мъжката психика ooooh!/...А,копчето намерихте ли го...или ще го чакате ....???
За смяната на памперса аз давам дистанционното на ТВ-знам,че не е възпитателно,но само това помага....и позатискам с крак/леко естествено/че иначе и ние се гоним  по 20 минути...А тук да питам,абе има ли друго/нормално ядящо дете/ дето да ака като моето по 4-5пъти минимум на ден......че тия памперси все едно по-дървета ги берем newsm78....май ,много му давам да яде Thinking/не се шегувам-съвсем сериозно ми е питането/
Имарче,купувайте  я бе,тая кола....и те чакаме да знаеш,че май само аз не те видях миналия път........
Сега да честитя рожденния ден  на Ния-да е жива и здрава и дано да е много щастлива!!!Специални поздрави на мама ,със скромна забележка-да пише по-честичко.
Сега отивам да гледам снимки-че ме заинтригувахте с коментарите си...........
От мен лека и спокойна...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 00:47 от Анонимен

# 192
Ами ,разгледох ги....то се видя,че това със съня съм го забравила как ставаше точно.........
Олче,благодаря ти за прекрасната фоторазходка....и за поясненията към снимките и за всичко....невероятно беше преживяването...направо ме заведе там/макар,че аз се притенсих,толкова пъти сме ходили в Кърджали,а аз май повече кръчмите знам Embarassed/..
Танче,признах ви....но докато гледах клипчето и си мислех как ще го опазваш като почне да тича Thinking
Ванилка,тези снимки пак сестра ти ли ги прави!?снимащият е усетил и настроението ви.....пък вие,че сте страхотни си го знаете Wink.........
Ани,честити ви прически....а ти ако още веднъж кажеш за килца Naughty/това на снимките не е вярно....илюзията е от големите и очи/
Имар-че,Иван наистина има ангелски вид....ама и вие с татито сте много  хубави и щастливи на снимките........
Бетинка -не коментирам-както винаги е много нежна......
Абе,наше лошо -няма Wink
Хайде до утре-тоя път наистина........

# 193
Честит рожден ден на Ния - нека да е здрава и да има щастливо и безгрижно детство.
Честит празник и на родителите й.

Сетих се какво исках да пиша. Ани, наистина ти отива с бретон.

За памперса - ние ползваме нормалните памперси само за през нощта. През деня е с памперс- гащи. Така по-лесно се сменят. Гушкам го и му пъхам крачетата.
Мисля, че не е изял бутон от GSM-a, но демонстрирах на баща му колко лесно се късат.
Това не е предназначено за деца под 3 год.

Племеницата ми го подари на Криси. Беше използвала джобните си, за да му го вземе. И ми стана много мило. Тя е 2-ри клас. Затова и му го дадох. Един месец си играеше с него и нямаше проблеми. Но днес е открил как се късат бутоните.

# 194
  • Varna
Аз да ви сложа кафенцето и чая от Анви е закуската, а на мен мъжът ми ми я прави Laughing.
 О да на пропусна да си гохваля от 10дни той гледа Бетка и не мрънка, И така с малки прекъсвания, когато е на изпити и не го извикат спешно на работа ще си я гледа до средата на юли. Сам си го реши сега остава и да издържии.
 Благодаря за комплиментите за Бетинка буболинка.
 Ани бретона много ти отива.

Честит рожден ден на Ния, да е жива и здрава и дано да е много щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт