1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 837
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Олче, добре дошла!
Пипив, стискам много палци нещата да се развият добре при вас.
Руми, Косьо много добре се справя със самостоятелното хранене. Направо ме изуми. Мия все още отказва всичко с ръце, даже когато аз й предлагам нещо с ръка, не го иска, а с лъжичката си го хапва. Аз не й давам да гледа телевизия. Считам, че това е вреден навик и после така или иначе няма да има спасение от него, но поне докато е малка няма да я насърчавам по никакъв начин.
Ванилка, наистина ви е пораснала много косата.

# 166
Привет и от мен!
Използвам момента, че Тони спи, та да се отчета и аз... напоследък нямам нито време, нито сили вече  Sad Това моето дете тия дни мрънка и реве като новородено Sad Иска да съм непрекъснато до него, ха ме е видял да приближавам вратата и се почва...
Бях писала май, че смяната на памперс се превръща в ад-не мога да го удържа да лежи по никакъв начин, цял отбор маймуни да строя и циркова програма да изнасят, все тая. Миналия ден ме докара почти до нервна криза, сигурно се чувах 3 етажа нагоре и надолу  Blush Накрая си го изкарах и на майка ми, пък тя е единственият човек, който ми помага...Както е тръгнало, ще вземам жълта книжка май  Crazy
Тия дни чакам да ми доставят прословутият уолкър, та се надявам поне тогава да има малко мир  Praynig
(Люба, вчера в парка видях едно момченце да тика количка - такава, за кукли, та се сетих за теб и четата  Mr. Green)
Какво още... Thinking А, да-днес пак сме на консултация - аз лично не намирам промяна, продължава да е със запушен нос и май ще се окаже, че АБ беше напразно (ако е така, ще се изям на закуска, че и докторката също  #Cussing out ).
Олче, завиждам благородно за разходката до Перперикон  Hug Аз съм ходила веднъж, а помня, че  после имаше  земетресение, та и някакви поражения май  newsm78
Сиска, знае тя твоята мома как стават работите  Mr. Green -много е важно да уцелиш момента на падане  Wink
Мешко, и аз съм твърдо против телевизията, но в последно време това е единственият начин да миряса за малко или пък да го излъжа да хапне, защото от АБ ли, от какво ли, но е станал много злояд  Cry Но и то не винаги върши работа .А как ще го отучвам после-не знам...
И накрая да попитам мама Имар (срам- не срам, че все съм нещо недоразбрала  Embarassed)-какво общо имаш с Хасково???  (живо се заинтригувах  Wink

# 167
Добре дошла на Олчето.   bouquet Качвай снимки, че аз с това ще си остана, само ще си гледам. Вели как е? Търсил ли те е докато ви нямаше?
Имарче, признавам ви! Половин килограм си е! А и все пак Ема е дама, радвам се че не сме първи. Много сладък този Иван. Да го намачкаш и нацелуваш. Много сте готини цялото семейство!
За това кой по-палав, няма как на тази възраст да не са палави! То не е ли да извадиш всичко от шкафовете, да разнасяш из целия апартамент дрехи, бутилки, легени, да си хапнеш пръст, да налапаш капачка. В неделя докато отворя едно чекмедже и взема подправка, Ема ме издебнала и грабва ОТВОРЕН пакет овесени ядки и хуква из стаята. Аз започвам да викам и да я гоня, а тя си мисли че е игра и се смее, тича и размахва пакета. Докато я хвана беше празен, а всичко беше по пода. Докато почиствах се опита да обърне 10 литрова минерална вода. Ако беше успяла направо не ми се мисли (готова закуската, но по пода)
Ванила много сте хубави бре! Новият ти подпис направо дърпа погледа.
Бетинка като кукла.
А Никола на Eunos май колега на Ема ще става със статоскопа.
Кате, тортата е върха, всичките ви снимки разгледах.
Ани, чакам снимков материал  Naughty
Чакам и отчет за концерта от Люба!
rush честит ти цикъл. За храненето и ние се давим и мръщим и само прозрачни неща от шишето пием, а и кърменето приключихме. Така ще е! Всяко ядене е голяма мъка, ама нали наддава другото, когато е готово детенцето.
Пипив  Praynig за резултатите днес. Пиши после какво са казали. А тортата... направо нямам думи, точно така си представях нашата, ама никой не се нае да я направи.
Приятен ден!

# 168
Само на Люба да кажа: Не можеш си опази момчетата!!! Днешните моми са наистина много напористи. Гледам ги в парка, момиченцата ходят и прегръщат момченцата, а те милите се дърпат и искат там нещо сами да си строят, ровят и т.н.
Та се сетих какво една позната ми разправя. Има син 6-ти клас (значи 12, 13 годишен), Постоянно му звъняли момичета от класа, а той предпочитал да си стои в къщи и да слуша музика, да си блъска боксовата круша и т.н. самостоятелни занимания. Казал на майка си, че не му се излиза, защото той искал да разговаря с тях, а те настоявали да се целуват!!!  Laughing

# 169
  • София
eee, мерси на всички, изчеткахте ме по яката  Grinning за новия подпис.

днес ни биха ваксинката морбили ал абала, забравих другите болести и голям смях вътре: миа реве докато я бодат, а после се закача с докторката и гостенката й, иди разбери какво им е в бебешките главици.

бетинка много сладка на снимките! и иван къдрокосков , хахахах, много сте хубави на сем. снимки!

айде, анииииии, снимки чакаме! и мариска същооооооо!

# 170
  • София
Мацки, пускам обещаните снимки (на който му се разглеждат и има време за убиване в лошото време навън...), предварително се извинявам, че "субтитрите" са на латиница, много е гадно, но ако ще си говорим за бели и поразии  Crazy, Велизар в неделя, като се прибрахме, за добре дошли Mr. Green обърна една огромна чаша мляко върху клавиатурата и мишката, първата спаси кожата   hahaha, но на втората не и било писано и гръмна...  #Crazy И сега съм с друга, назаем, оттам FlexType-а не ми работи на територията на снимка бг, изобщо шоу... Та като си говорим за щуротии, ще видим на Априлци кой кого... Twisted Evil

Ето прословутия линк: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140063

P.S. Ванилка, НАИСТИНА далеч съм от мисълта да те четкам... Naughty, Миа е невероятна сладурана на снимката в подписа ти...  Heart Eyes Кукличка!

# 171
  • Велико Търново
След три часа мъки за мен и Божа най-накрая и събрах урина и сега чакам резултатите и да ги кажа на свекърва ми да ги разчете GrinningЕй,това ми е за днес щастието!

# 172
Ето и снимки от нашия празник

# 173
А ето и линк към клипчето
http://galiushana.multiply.com/video/item/27

# 174
Очевидно половин час за администраторите на Vbox7 се измерва в пълен ден.... та най-накрая качих клипчето на друго място.
На който му се гледа да заповяда: http://www.youtube.com/watch?v=x7fkIBEHdLE

# 175
Браво Олче, страхотно сте си изкарали и толкова много снимки да качиш. Не ми се опряха де!  Mr. Green
А ще може ли някакви контакти на този хубав хотел и вилички???

# 176
Привет от мен и Венци!
Понеже Люба още не се е появила, аз да ви кажа, че концерта беше страхотен. Не че аз съм някакъв виден фен, имам няколко любими песни на Мейдън, но мероприятието си заслужаваше. Това беше изненада от мъжа ми. Аз знаех, че той няма да го пропусне, но не съм си и представяла, че ще реши да води и мен. Поне се наподскачах и си покрещях  Joy . И дъжда ни се размина като по поръчка.
Венци беше оставен на бабата. Слушкал е в общи линии. Няколко пъти я е водил за ръчичка до вратата на нашата стая и като е видел, че ме няма е надувал гайдата... милото ми то  Heart Eyes .
Толкоз за сега. Отивам да си доразгледам снимките. Страхотни са всички - Килиан, Макси, Цвети, Иван, Стоянчо... изобщо всички  Hug .

# 177
  • София
galiushanke, много весели снимчици от партито, мариска май е с друг тоалет, а? много хубаво и шарено навсякъде!

олчето, мерси, много мило ми става, аз на шега написах за четкането Simple Smile
наистина ни е пораснала косата:

ето още малко:
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/IMG_3402.jpg

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/IMG_3416.jpg

# 178
  • София
И накрая да попитам мама Имар (срам- не срам, че все съм нещо недоразбрала  Embarassed)-какво общо имаш с Хасково???  (живо се заинтригувах  Wink
Елфче и двамата със съпруга ми сме от Хасково,но по стечение на обстоятелствата от '97 год живеем в София.
Олче и аз ще чакам да дадеш точните координати на това прекрасно място.Ако съм права тези къщички са около язовир Кърджали или греша newsm78Вече чакам с нетърпение да купим автомобил и да се отдем на скиторене из родината.

# 179
Снимките са толкова красиви! Косьо се усмихва много чаровно. Никола е бърз като торпедо Simple Smile
Мариса, Миа, Бетинка са толкова сладки. Както и всички дечица.
Снимките от Кърджали са много красиви. Олче, имали сте страхотна гледка от стаята. Но на тези скали бих се качила само ако има асансьор.
Най-много ми харесаха семейните снимки. Ние основно снимаме децата. Трябва да започнеме да се снимаме всички.
И Криси е ужасно кисел.
Днес се захрани с кремвирш. Взе си го от масата и отхапа. Когато му го взех започна да се нервира. Давала съм му и пилешко месо, но не прояви такъв интерес.
Много съм ядосана на мъжа си. Когато не мога да излезна с него, той търси една от колежките си. Обеща ми да прекрати отношенията си, а продължава. Имам чувството, че кара някакъв закъснял пуберитет. Обеща ми да не се срещат и да не излизат заедно те започнаха да си чатат. Обеща ми да не говори с нея по ICQ и се оказа, че си водят дълги разговори по служебния GSM.
Аз съм до тук. За мен това е подигравка докато ти обесняват колко много те обичат.

Общи условия

Активация на акаунт