1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 734
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • Varna
 Честито на рождениците със закъснение. Да са най-щастливите деца и вного щастие да носят на родителите си.
Отивам и аз да гледам снимки. Взамяна няколко наши.
 Ние Вчера за 2 мин се видяхме в Балчик, но Жужи спеше и неможахме да видим колко е пораснал.
Пипив-стискам палци и се надявам на най добрите новини Praynig.

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 22:51 от Inochka

# 151
  • София
Здравейте мами!След кратко отсъствие пак сме на линия,но имам доста да наваксвам с четенето затова много не съм в час.
Искам да честитя рожденните дни на всички дечица,на които сме пропуснали да честитим на деня.Да са здрави,весели и много щастливи!
Пипиив стискам  палци ЯМР да покаже добри резултати Praynig
Ние за рожденния ден на Иван бяхме в Хасково.Празненството мина чудесно.Много съжалявам,че нямаше дечица на неговата възраст,но въпреки всичко на него и с батковците му беше много интересно и забавно.За сега разполагам със снимки само от фотото,а останалите не съм ги свалила още и дано скоро да се наканя и това да свърша.Ето ни тук вече на годинаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=140343
 Пловдивската банда както успях да видя от снимките пак е била на ниво,СТРАХОТНИ СТЕ  HugНадявам се нашия тати скоро да купи автомобил и да отскачам до Градската градина в събота и неделя.Сега и племенниците взехме при нас в София за ваканцията,тъкмо ще си имам и оправдание,те да се видят с мама и тате,а аз да се видя с вас.Но със сигурност най-напред ще се видим на Априлци.

# 152
  • София
За днес щях да приключвам, ама като видях снахичката се разтопих, ама голяма сладурана е тая Бетинка! Их сватя, как ми е мъка, че няма да я видим на Априлци  Sad Специално за Бети един усмивки от закуска: http://violetovgeneral.multiply.com/video/item/6

А Иван и мама Имар толкова са се променили, много добре изглеждате цялата фамилия  Hug

# 153
  • Varna
  Знаех си аз сватя, че са си лика прилика двамата  умираме за Ну погоди.
 И мен ме е яд че неможем да дойдем...  Целуви на зетчето ни сладко утре ще и пусна и на Бетка  да погледа. Лека нощ

# 154
Да се изкажа и аз за снимките  Laughing
Косьо е голям сладур и как мило се усмихва на мама ,докато снима  Heart Eyes,Бетина е много лъчезарна и контактна-убедихме се вчера HugИван е като бонбонче Crazy
Ани -чакам и твоите снимки,че нямам търпение да видя новите прически  Grinning

Фи-защо Таня не пише?Поздрави я и кажи,че ни липсва  Peace

# 155
  • Varna
 Добро утро, да сложа кафето и чая докато чакам да дойдат да ме вземат.
вече идват бягам без закуска ви оставям. Приятни разходки.........

# 156
АААА как без закуска бе! Ето набързо една закуска да сложа , че аз без закуска не мога:

# 157
Добро утро!

Руми, не можах да се въздържа да не пиша след като видях клипчето на Косьо!!!!! Това детенце направо ми стопли сърцето.... Толкова е сладък и ПОСЛУШЕН! Направо благородно ти завидях. При нас такава ситуация никога няма да се случи....Първо, никога няма да седи сам на едно място за повече от 2 секунди, второ - чинията да беше на парчета из целия апартамент, а храната щеше да лети из пространството.... пък това да се загледа във филмче...има да си почакам още 10 години да се случи  Mr. Green
Да го нагушкаш от мен, силно  Hug

АНИ, ти закуската я остави... не е толкова съществен елемент - СНИМКА с новата прическа дай  Laughing

Днес май ще си стоим у дома. За мен това означава - къща нагоре с краката и един малък цвърчащ тайфун!

П.П. Вече трябва няко да ми тегли един много як бой, че когато си останем у дома по цял ден съм във форума!!!! Току-що загорих яденето на детето  #2gunfire  #2gunfire Готвя го от 8:30!!!!

Лек ден!

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 09:54 от tania_ark

# 158
  • София
Добро утро!

Руми, .... Толкова е сладък и ПОСЛУШЕН!
Ха-ха-ха -хааа  Laughing Mr. Green много ме разсмя! Ще го видиш, живот и здраве, какъв е "послушен" на Априлци  Twisted Evil

# 159
Добро утро!

Ха-ха-ха -хааа  Laughing Mr. Green много ме разсмя! Ще го видиш, живот и здраве, какъв е "послушен" на Априлци  Twisted Evil
Ооооо, добре.... ще си ги мерим, значи  Mr. Green Ще видим кой е "по-послушен"!
От сега предупреждавам, че в белите нямаме равни (може би само Ивчо Кабрански ще ни победи!)

# 160
  • Пловдив
Имар, много е сладък Иван - като херувимче е с тези руси къдрици  Heart Eyes А ти си променила цвета на косата - страхотно изглеждате всички  Hug
И Косьо е много сладък - как стои сам и закусва  Heart Eyes
Аз отсега мога да ви кажа кой ще бие всички ви по бели - Дон Тони  Mr. Green

Нямам търпение да се появи Кабранска и да разкаже за снощния концерт  Grinning и  дали е оцеляла бабата най-вече  Twisted Evil

# 161
  • София
Имар, много е сладък Иван - като херувимче е с тези руси къдрици  Heart Eyes А ти си променила цвета на косата - страхотно изглеждате всички  Hug
Не мога да се оплача от детето,кротко е само да не беше такъв инат като майка си,а какви крокодилски сълзи лее когато не стане нещо както той го иска...Ама нали и македонска кръв носи та ще го преживем.А цвета не съм го сменяла от както забременях,ама тя моята коса и тя е с характер и си сменя цвета сама от време на време.
 Пастичка с няколко грама ви водим в мерките ние сме 11.5кг.

# 162
  • София
Добро утро!

Ооооо, добре.... ще си ги мерим, значи  Mr. Green
rotfImbo

# 163
Хайде и аз да кача най-накрая едно клипче....
Тук Никола е с приятеля си Ради, който празнува рожденния си ден и си играят на гоненица: http://www.vbox7.com/play:92e226e5 (ще е активно малко по-късно)

# 164
  • Велико Търново
Добър ден и от мен докато спи преди обедния сън Божидара да се разпиша!

Пипив,моля се ЯМР да е минал и да са ви дали надежда,че нещата се оправят PraynigЦвети е голяма сладурана!Празника ви е бил много хубав!

И аз,като Ани снимка,пост и клип не пропускам Heart Eyesи ще кажа,че всичките деца,които видях са станали още по-хубави GrinningНямам търпение да ги видя на живо на Априлци/живот и здраве/

Олче,кака чакаме снимки Mr. Green
Ани,за теб се отнася същото Naughty
Аз,не можах да се реша да си подстрига бретон,въпреки,че много ми отива Blushама пусти хич не го търпя да ми влиза в очите и вечно съм като ученичка от комунистическото време с фиби и ластици Mr. Green
А,и да не забравя,абе Ани спри се с тези закуски,бееееее GrinningИма все още дебели мами,ами и ние душа носим де Mr. Green

В събота ще кръщаваме Божа и за целта с кумата отиваме вчера да купува на Божидара дрехи и обувки.Влизаме първо в магазин за обувки и Мая/кумата/ пуска Божа да стъпи и нашата като талпа пада назад на теракота и се чува тууууууууууу и после рев.Мая,много се изплаши,че и Чемширов беше с нас и само за да млъкне и купи няколко играчки,а направо изкупи магазините за дрехи и сега се чудя кой от всичките тоалети да и облека newsm78а те все пак и трябват два.Понеже Мая се престара в пазаруването,а категорично отказва подарък да и купувам,а пък аз,твърдо съм решила да и купя давайте идеи Praynig
Тя е адвокат,на 31 е,обича да готви-по това описание чакам предложения за подарък Blush

Отивам да будя Божидара,защото си проспа детството това чудо Mr. Green
Днес за първи път се и......ка в гърне,а още не мога да и събера урина!

Желая хубав ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт