1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 730
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Да я развеселя за моя сметка днес така си изгорих корема докато гладих,че не е истина Sad.От секциото белег нямам вече,но веднага го замених с друг по-голям и по-дълъг.Викам на чемшира,че това е знак Божи вече да не припарвам до ютията,ама той не ми върза!

Joy hahaha Joy

# 136
Честит рожден ден на Ивко/на патерица/ и на Мариса!!Да са най-щастливите деца-слънца,радост за мама и тати!   bouquet  bouquet

Сиске-голям обраааааз си беее  Laughing
Снимките са прекрасни,особено дечицата!
Ани-не знам какво е станало на ралито,ама последните дни само тъжни неща чета Sad за Дари,за Елвира..Не ми излизат от акъла..Най-важното е здравето,другото .. то ще се нареди.

# 137
Добро утро момичета,

Честит рожден ден на Мариска! Да е весела и здрава, и много безгрижна!  nbirthday

Сервирам ви кафенцето и чайчето

и скромна почерпка за вчерашния рожден ден на татито и днешната ни годишнина.

Ние днес заминаваме в командировка в София.  newsm68 Всъщност мъжо заминава, а аз ще ходя малко да разпусна, а и ще отпразнуваме годишнината (иначе пак ще я пропуснем). Сисито я оставяме за малко на бабин дом. Слава богу от вчера вече е по-добре, иначе аз нямаше да пътувам. На връщане, ако имаме време можем да посетим пловдивската банда.

Лек ден на всички и приятни разходки.

# 138
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРИСА!
ЧЕСТИТ ДА Е НА ВСИЧКИ КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА!
ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО РАДОСТ, МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Благодаря ви за пожеланията. Ние празнувахме рождения ден в Берковица на баба в сладкарницата. Много хубаво си изкарахме, но рожденничката не ни удостоя с внимание Blush Както винаги на важните събития ние спим. Успях с телефона да я събудя за снимките. Освен всичко бяхме й купили костюм, но времето не позволи да го облечем. Но пък сме си направили отделно снимки и с него вкъщи.
За рождения ден купихме и на мама и на тате по една кола (на мама количка разбира се само такава книжка има).
Ето снимките от купона:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=137359

Стискайте ни палци утре, че ще правим ЯМР. Дано този път да кажат нещо обнадеждаващо. Praynig

Приятен ден. Hug Hug Hug

# 139
  • Пловдив
pipiiv, стискам палци да са добри новините  Praynig Praynig Praynig Praynig Heart Eyes
Забравих да кажа, че Хриси Пепсънова е страшна - как само пляска в такт с песента  Hug
FY, чакаме те в Пловдив!!!  Hug

Благодаря ви отново за комплиментите за мойта щерка  Blush
Вчера бяхме решили да се разходим с тримката с татито, обаче свекитата се обадиха още от сутринта, че искат да я вземат. Аз не исках, защото винаги й развалят режима, ама какво да правя, накрая все пак на тяхното стана  Rolling Eyes. Поне от другата седмица отиват на морето да работят, тъй че цяло лято ще сме без свеки  Twisted Evil

# 140
  • София
Добро утро!
Ние пак зъб ли вадим, що ли.... от сутрнта 6 пъти е сукал моят Щурчо, а през другото време само за мен е залепен. Единствените 10 минути спокойствие бяха като му пуснах Ну пагади  Laughing ако ми отпусне още 10ще кача клипче.
 Днес за първи път му правих печен сандвич с жълтък и сирене - хапна го, явно одобри   chef

Лелеее, змейковице, да имаше такъв ентусиазъм и у нашите баби - веднага го пращам! Ама - нямааа. Тая седмица и бавачката не дойде, та и 1 час почивка нямах .Вчера вече множко ми дойде. То в почивните дни все така става, защото съм с нагласата, че скъпят ще се загне да ми помогне и като го видя как се спасява пред компюъра или на дивана съвсем  afwitch

Петя, стискам много силно палци за утре! А Цвети е много сладка с тоалета!  Heart Eyes

Момичета, лятото дойде. Нямам търпение да поразнообразим ежедневието с малко пътуване и почивка. Вие направихте ли вече плановете за отпуските - кажете кой кога къде, може да се засечем. Ние откриваме сезона с Априлци, надявам се Борис да може да вземе няколко дена, че да си починем. После сме на гости на наште - пловдивчанки, дано най-сетне успеем да се класираме за срещите в Градската градина. За морето мислихме, мислихме и решихме да отидем при баба в Бургас в края на юли. Така поне ще видим малко плаж и ние. Планът е сутрин за по час с Косьо, а следобеда да го оставяме на баба ми.

# 141
Пипив-стискаме  Praynig Дано са добри новините и да се похвалиш  Praynig

Кабранска-много снимки ,много нещо  Grinning,ти кога празнува?

# 142
  • София
сега пускам снимките, после ще пиша
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140073&view=1&photo=1
ето и на Стоянчо в п-ше
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140067
и една да не го забравите

# 143
Аз само прелитам ...и тичам да стягам багажа за концерта-че като гледам как се развива положението току виж почнали масовите истерии и съм останала тук да успокойвам/че и майка ми е една гледачка-снощи ги оставих да се гледат с Иво и аз излязох на терасата да гладя....е казвам ви прептрепа се детето от падане,да не говоря,че опищя света..../..Сами го набутах при свеки/и то с приспиване/-ама вече не се моля на никой........
Стискайте палци и да не вали довечера/че то с май късмет/...ако още някой се прежали да ходи на концерта-да звънка.......
Мимозка-ае не само аз снимам бе душата/а и нали лелите и повечето приятели са по чужбинско-та гледахме да им покажем всичко от празника...пък вие не се морете да ги гледате всичките...че то това са само една малка част Mr. Green,другите до края на седмицата ще ги кача...
Сиске,как успя бе?/и аз съм го правила,ама при мен кюфна парата ...но не че не мога и на самата ютия да се лепна...../
Ани,имаш едно голямо Браво за стихчето-страхотна си!!! Hug  bouquet Heart Eyes   bouquetHug
 FY,звънкай като наближите Пловдив......чакаме те Heart Eyes.......
Пипив-стискам палци и се  Praynig да ви зарадват с добри новини....

Сега да споделя нещо и ще бягам-абе много напористи тия госпожици още от малки.....като отваряхме подаръците оня ден и в подаръка от Ел-чо едни розови гащи/много джиджани,на точки/вътре в торбата.....та ,я кажете ,че е майтап работата с ухажването.....дано да са попаднали случайно там,че иначе незнам какво да мисля/и как да си пазя момчето/ newsm78 #Crazy Mr. Green

# 144
Сега да споделя нещо и ще бягам-абе много напористи тия госпожици още от малки.....като отваряхме подаръците оня ден и в подаръка от Ел-чо едни розови гащи/много джиджани,на точки/вътре в торбата.....та ,я кажете ,че е майтап работата с ухажването.....дано да са попаднали случайно там,че иначе незнам какво да мисля/и как да си пазя момчето/ newsm78 #Crazy Mr. Green

Ха ха ,това ме разбииии  Joy hahaha Joy

# 145
  • Варна
Аз само да се обадя, че сме живи и че вече офиса ми прилича на бойно поле - играчки има навсякъде, кърпи, лигавници, пюрета, памперси.... Mr. Green въобще дива история, да видим до кога ще ме търпят  Mr. Green

Сега след малко почвам с гледането на снимките, ама аз предварително си зная, че всички са супер!!!  Heart Eyes

Сиска, не си била достатъчно убедителна.... и аз смятам, че ютията е искала да ти подскаже нещо  Wink

Люба, ми те ако сами не могат да се пазят от момите, кви мъже ще стават???  Mr. Green

Ето ви и снимки от нас, че от месец не сме се показвали, а тук таме има и някоя с Никол на Ивон
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140120

Целувки на всички   bouquet

# 146
здравейте,
от работа, болести и разни други неща - не мога да ви изчета. Сега намерих пролука във времето и реших, че ще се отдам на форума. Бях писала, че се кръстихме, и рождения ден мина. Ето ги и снимките:
От кръщенето;
от рождения ден
Новото при нас е, че ходим. Стоя онзи ден в кухнята и в един момент изтръпнах - къде от радост, къде от ужас - нашия Калоян се приближава към мен ходейки. И от тогава не признава ръката на друг. Онзи ден ги гледа баща ми за около час. И той човека решил, че Калоян трябва да се наблюдава стриктно да не падне и оставил Емил да прави каквото си иска. И решил Емил, че трябва да пие хапчета, защото е болен. И изпил 15-20 хапа.  Лошо ми стана. В нервна криза изпаднах. И понеже беше  болен предната седмица, сега аз съм наред - носа ми тече, глава ме боли, гърлото също. Дано следващия да не е Калоян  Praynig!
Направихме изследванията на 12 месечна възраст. Прави ми впечатление, че хематокрита е под нормата. Има ли някоя от вас инфо по въпроса - какво е това чудо и опасно ли е?
Ани и нашите мерки са същите: 79 см и 10.400 кг.
Хайде стига от мен толкова, че наближава края на работния ден. Утре дано успея да се включа пак.

# 147
  • София
Ето меее! Mr. Green
Завърнахме се вчера, прилично "разнебитени" от път и неспане (банкети, гуляи и всякави други уморителни дейности...  Laughing) и веднага сядам да дам отчет.
На първо място ВСИЧКИ снимки изгледах  bowuu - рождениците са приказни! Heart Eyes Особено ме впечатли Пловдивската банда (но те открай време са ми слабост... Blush, каквито са сладурковци всичките...) И Цветето е много сладка, моля се ЯМР за покаже, само хубави неща...  Praynig И Макси все по - чаровен става, и Косьо и Хриси, бонбончета! Heart Eyes Да не забравя и Килиан, както винаги сладък и засмян! Страхотни снимки!
На второ място, но не по значение, Честит рожден ден на Мариса! Да расте все така чаровна, умна и щастлива!  bouquet
И на Ивчо Кабрански (с риск да се повторя) желая най - веселото детство и най - щурите игри... Ама не чак толкоз, че на мама ще и побелее преждевременно косата, а и те фугите душа носят...  Mr. Green Laughing hahaha

Ние се завърнахме раничко в неделя, бубчо тъкмо беше надрежно приспан, та не можах да го намачкам веднага...  Laughing много ми липсваше и непрекъснато мислех за него, то чак параноя ме тресеше, бива бива ама чак пък толкоз...  Embarassed А той (сравнително) е слушкал, папкал, спал и т.н.  Heart Eyes Наистина е много ободряващо човек да сеоткъсне за малко от най - свидното си, после се завръщаш някак си разнообразен, ободрен и с нови сили. А това е полезно и за бебко.
От пътуването останах много доволна, всичко беше много интересно, емоции от всякакъв род не липсваха, бяхме настанени в хижи - къщички, които бяха абсолютен лукс, направо не ми се тръгваше. Имаше настанени и в хотел, чиято собственост са хижите. Обстановката беше на ниво отвсякъде. В събота се разходихме до Свещения скален комплекс Перперикон и до Татул, чувството е смразяващо, има привкус на магия и святост, величественост и древност. Траките са цивилизация, по - древна от шумерската и египетската... Професионална тръпка ми беше да видя наживо тези места, защото съм ги учила, като обекти и безкрайно се радвам, че успях. Ако имате път натам, непременно посетете Перперикон, ще останете очаровани! Peace
Сега свалям снимчите, които предупреждавам, че са доста, когато успея, ще пусна и линк. Wink

P.S. Люси, снимчицата на Тери в подписа ти направо ме разтопи... Вие ли сте я снимали или проф. фотограф? Супер въздействаща и невероятно красива! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 148
  • София
привет по нощите преди да си легнем!

катето, много весели снимки!!

герси, твоят батко как те е изплашил с тези хапчета, леле!

олчето, добре дошла н а софийска почва  Mr. Green

айде стига толкова  Blush, лека нощ!

пс. люси, траяна е страхотна на снимката, един път Flutter

# 149
И аз стискам палци на Цвети, очакваме добри новини!

Люба , що да са много снимките. Аз с лекота си ги разгледах всички. Снимка, пост, нищо не пропускам аз!

Днес бях на работа. Така като е за един ден, голям кеф! След работа с Ивко ходихме на фризьор. сега и двамата сме с нови прически!  Laughing Ще ви се покажем. Дидо още не се е завърнал от работа и не ме е виждал. То не е кой знае к'во, но реших и аз да съм по модата и сега съм на бретон! А за Ивко дори беше удоволствие да го подстригват!

Ванила, на Мия кога и порастна косата толкова!? Изненада ме!

Общи условия

Активация на акаунт