.От секциото белег нямам вече,но веднага го замених с друг по-голям и по-дълъг.Викам на чемшира,че това е знак Божи вече да не припарвам до ютията,ама той не ми върза!
.От секциото белег нямам вече,но веднага го замених с друг по-голям и по-дълъг.Викам на чемшира,че това е знак Божи вече да не припарвам до ютията,ама той не ми върза!

за Дари,за Елвира..Не ми излизат от акъла..Най-важното е здравето,другото .. то ще се нареди. 
Всъщност мъжо заминава, а аз ще ходя малко да разпусна, а и ще отпразнуваме годишнината (иначе пак ще я пропуснем). Сисито я оставяме за малко на бабин дом. Слава богу от вчера вече е по-добре, иначе аз нямаше да пътувам. На връщане, ако имаме време можем да посетим пловдивската банда.
Както винаги на важните събития ние спим. Успях с телефона да я събудя за снимките. Освен всичко бяхме й купили костюм, но времето не позволи да го облечем. Но пък сме си направили отделно снимки и с него вкъщи.

.......
да ви зарадват с добри новини....

!
- рождениците са приказни!
Особено ме впечатли Пловдивската банда (но те открай време са ми слабост...
, каквито са сладурковци всичките...) И Цветето е много сладка, моля се ЯМР за покаже, само хубави неща...
И Макси все по - чаровен става, и Косьо и Хриси, бонбончета!
Да не забравя и Килиан, както винаги сладък и засмян! Страхотни снимки!

Наистина е много ободряващо човек да сеоткъсне за малко от най - свидното си, после се завръщаш някак си разнообразен, ободрен и с нови сили. А това е полезно и за бебко. 

Препоръчани теми