1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 727
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Майчета, ето и от моя апарат малко снимки от рождения ден на Ивайло. За жалост малкия не ме остави да направя много, а когато изнесоха тортата ревна и не успях да я снимам.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127583&view=1&photo=121

# 121
Честит рожден ден на Ивчо! Да расте здрав, щастлив и по-послушен!

А за мама Люба

Лека нощ!

# 122
Включвам се във вашата МАЙска тема за да честитим с Кари РОЖДЕНИЯ ДЕН на нашата приятелка Мариса-Специално!
newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59Ч.Р.ДЕН на МАРИСА! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ С ПАКОСТИТЕ  СИ!
А букета е за мама Галя.
А довечера в "ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ"ще тичаме.С усмивка на уста и с подаръци в ръка!
http://bgflash.com/details.php?image_id=824&sessionid=1a0312 … fe92c9c3369c7e5a9

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 00:51 от mama toni

# 123
Честит рожден ден на Мариса,да е все така красива,здрава и щастлива!!! Heart Eyes  bouquet Hug Heart Eyes  bouquet Hug
Впредвид късния час и големия брои ЛС на които ще трябва да отговоря/момичета трогнахте ме/ и факта че сте бутнали темата с две страници напред заради нас/а,Олчето се мъчи някъде из Родопите Laughing/-ще бъда кратка:
Рожденния ден мина.....в първата си част/със съфорумците/ беше отлична....втората-не чак толкова/моабета беше Брестовишки-мъжете на една страна,жените на втора...а децата рушаха.../ но всърши/преди малко...и даже успях да поизрина/.....слава богу утре отпадна третата част/не е съвсем сигурно но стискайте палци да се размине/....тортите бяха чудесни,рожденника не спа почти цял ден....на прощъпулника хвана елка-та,после чаша от съседната маса/не го броим за професия-то е генетично при нас това с пийването Mr. Green/ и после ГСМ-то...та ще го пращаме на Уолстрийт/или другаде -важното е пари да вади/......аз се харесвах/особенно след фризьора/.....снимки почнах да качвам-ама сме се уляли да снимаме-та ще ги качвам поне няколко дни/който има нерви да следи за нови/:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128926&photo=247/почват оттук,повечето не са надписани,ама те са с обичайните заподозрени и предполагам няма нужда от субтитри/
Мерси на Пепито и на Миленка за бързата реакция Heart Eyes
И на всички вас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сватята е добре,Елла -също,ако тия дни наминат към нас ще я заплаша  и строя тука да пише.........само за информация-ще стоят малко по-дълго Peace

# 124
Честит рожден ден на Мариса! Нека бъде винаги усмихната, весела и послушна!
Честит празник на мама galiushana.
Пожелавам им един незабравим ден, изпълнен с много радост

Ние цял ден бяхме по магазините.  И сега всички спят уморени. А аз преспах докато кърмих Криси и вече не ми се спи.
Не помня дали писах - в сряда бяхме на консултация и ни сложиха ваксина. 9.650 кг и 77 см.
Наддал е 350 гр за 1 месец. Според педиатърката е нормално да се наддава около 200 гр. Но тъй като Криси още не ходи е наддал повече.
Нашата педиатърка е много симпатична и разбрана, но пак беше срещу кърменето. Каза ми, че след 9-тия месец кърмата не била хранителна. Аз й казах че предпочитам да продължа да кърмя и разговора ни беше до тук.

Приятен ден на всички. Толкова се радвам, че вече има много плодове и зеленчуци. Сезона е много подходящ за отслабване.

# 125
03.06.
Днеска ден е на Мариса
Нека със уменията свои всички ни да слиса.
Зъбчетата белички и здрави
Бързо, бързо да извади!

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 10:26 от А н и

# 126
Благодаря за пожеланията и за стихчето - много е сладко
Ето какво й подарихме ние а утре ще кача и снимки от партито

# 127
Здравейте милички Simple Smile
Ако се чудите защо съм се наканила да пиша,то отговора е ,че пратих мъжете си сами на разходка Simple SmileНе зная за вас,ама на мен силички не ми останаха,а дори ми е добро детето тези дни(като изключим днес).Нощем бебо се буди и преди лазеше,мяташе се в кревата в полусънно състояние,а снощи плака със сълзи и сополи.Предишната нощ беше решил май да идва в нашето легло и не миряса докато не го взех(а не е научен да спи с нас).Не си спомням от кога не съм се наспивала...Къщата ми е в ужасен вид и навсякъде настъпваш дребни играчки,ама а съм ги прибрала,а е отишъл до коша и го е обърнал и отново разхвърлял Mr. Green
Хайде стига съм мрънкала....
Честит рожден ден на Мариса и Ивко(на патерици),а и на всички други малки сладури,които съм пропуснала!Да са живички и здравички и винаги затрупвани от любов,внимание и хубави подаръци както на първия си рожден ден!
 Калинка на Змейка е една от най-изтупаните ни мадами-и на Ивковия рожден ден, и тоалета с ягоди й спечелиха възхищението ми.В този списък ще сложа и червената рокля на Елла и сигурно има други неща дето са се изпарили от стария ми мозък.
Завидях леко на Олчето за почивката-дано си изкарва чудесно.
Целувам ви всички и чакам Априлци с нетърпение Heart Eyes
Черпим със снимка и цветя за всички празнуващи

# 128
Поздрави на празнуващите!
Ние се позагубихме, но попътувахме насам натам из България и за 1 ден до Гърция пък от работата (сега съм на новата позиция -и е малко нанагорно) не остава време - но на срещата сме на линия!!

Ето да се покажем - (оправихме сайта) а на папката 1 година - има клипче - да видите какво хвана момчето.....

http://jonan.info/nikola/

# 129
Честит рожден ден на Мариска! Много здраве и щастливо детство й желая!

Ето и от мен най-накрая обещаните снимки http://s12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/?action=view& … rent=P1050637.jpg

Имам и клипче, но него утре ще кача.

Лека нощ!

# 130
Днес Дидо води Ивко на рали. Каза че много му е харесало, не го е било страх следял колите и като отминела колата и викал: Брум. И като се прибраха , го питах къде е ходил и той ми вика: Бррум! Много беше впечатлен. Следобед ходихме на консултация. Мерките са ни 10.400кг и 79см.
Симби, благодаря ти за мехлема. Подейства ни!  Hug

# 131
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИСА!ЖЕЛАЯ И МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
Катя,снимките са страхотни,а за тортата думи нямам!

Ани,като четох какво е станало на пустото му рали още по-вече ми се изправи косата Sad

# 132
Чета, чета и не ми остава време да пиша.  Embarassed
Честит рожден ден на всички, дори и на патерици.
 Hug Hug Добре дошла на мама Калия.
Да се похваля или може би оплача и аз, че след близо две години най-после ми дойде цикъл.
А за мерките и теглилките - 11.470 на 76см. И това е само от кърмата. Момичета, има ли и други като нас, дето се мръщят и давят от всичко различно от цица. Яде по 2-3 лъжички на ядене и то от тези на Авент. Вода пие, но соковете ги отказваме. Мляко различно от кърма не ще и да помирише, но затова пък си цока като новородено. как ще го отбивам това дете незнам.
Гвен, дано нещата се подредят по-възможно най-добрия начин за теб и твоите слънчица.
Прекрасни снимки, браво мами.

# 133
Ани,като четох какво е станало на пустото му рали още по-вече ми се изправи косата Sad

Аз нарочно , не писах за това, за да не натъжавам темата, а и може някой да не е чул, да не го безпокоим! Голяма трагедия! Cry

# 134
  • Велико Търново
Да я развеселя за моя сметка днес така си изгорих корема докато гладих,че не е истина Sad.От секциото белег нямам вече,но веднага го замених с друг по-голям и по-дълъг.Викам на чемшира,че това е знак Божи вече да не припарвам до ютията,ама той не ми върза!

Общи условия

Активация на акаунт