1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 726
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
        Честит първи Рожден  Ден на малкият мъж Ивайло! Да расте здрав и ненадминат във всичко (дори и в белите Simple Smile ) , да получи най-големите и красиви подаръци!   За щастливата мама - и пожелания за весел празник, изпълнен само с положителни емоции!

# 106
Честит празник на малкия Ивайло! Нека да има едно прекрасно детство.
И Мия не разбра много от вчерашния празник. Аз нали работя и нямаше как да я заведа някъде специално, пък в нашия парк нищо нямаше, даже и балони, много тъпо. Баща й й донесе една плюшена маймунка и Мия усмихната протегна ръце да си я вземе и тогава маймунчето издаде такъв звук, все едно сме в джунглата и малката се уплаши и се разплака. След това всеки наш опит да дадем отново играчката беше съпроводен с категорично отхвърляне -хваща я и със замах я захвърля някъде където не я вижда повече -много беше смешна. Ама да им се чудиш на акъла на производителите на играчки -може ли да направят такъв стряскащ звук... То аз ако знаех, нямаше да я натискам изобщо, ама какво да се прави.

# 107
  • Пловдив
Привет и от нас,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВО!!! МНОГО ДА Е ЗДРАВ ЗА ДА МОЖЕ ДА ПОДДЪРЖА МАМА И ТАТЕ ВИНАГИ ВЪВ ФОРМА!!
Един поздрав от нас за Иво, пък и за всички минали рогденици:
http://www.youtube.com/watch?v=l4Zm1God69k
 Моята принцеса вчера не разбра че е 1 юни, тъй като тук не го празнуват, но пък се отчетохме с подарък. Момичета да ви се оплача, моето кротко момиче става все по лошо, вчера ми казаха че хапе когато и вземат играчката, намраво незнам как ще е по нататък, дано не я изключат от яслите Praynig
Приятен ден и много разходки от нас

# 108
Ааааааааааааааа, Хриси и приятлеката й са невероятни сладуранки!  Heart Eyes

# 109
Я, да питам нещо. някой знае ли откъде мога да купя кубчета, ама не от тези тип строител, а най-обикновени кубчета с картинки. В онлайн магазините продават само такива като строител, а много ми се иска да взема на Мия.

# 110
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, ИВЧО! МНОГО ЗДРАВЕ, щАСТИЕ, УСМИВКИ ДА ТЕ СЪПРОВОЖДАТ ЗАНАПРЕД! БЪДИ ПАЛАВ И ИГРИВ, НО ВИНАГИ ДА СЛУШКАШ МАМА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Meshko, аз кубчета съм виждала по детските магазини и по книжарниците.
При нас на вчерашния празник имаше тържество в градинката пред читалището - дечица пяха и играха, имаше клоун, фокуси... Ама Венци още не разбира и не се впечатли особено. За децата накрая раздадоха торта (той и от нея не разбра, ама мама си я хапна) и сокчета. Вечерта милото заспа още в 8, като никога!

# 111
Малее Пепсън ,Хриси е голяма кукла,а приятелката и има много смешен начин за придвижване  hahaha  Обаче само как звучи Христина на белгийски  Stop/нещо като Хорищина беше ама ..../  Rolling Eyes

# 112
 smile3510 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЧО! Да е здрав, весел и малко повечко послушен Simple Smile
На мама пожелавам мирен и весел празник и много положителни емоции   bouquet

# 113
Честит рожден ден на днешния рожденник Ивчо - бъди много здраво, щастливо, палаво и послушно дете истинска радост за мама и тати!!!

# 114
  • Пловдив
Здравейте отново от нас!
Купонът на Ивчо беше супер - много културно се държаха всички дечица, само когато изкара тортата ревнаха всички в един глас  newsm78 ама мойто тогава спеше
Ето малко снимки от нашия апарат, рожденикът го има на малко от тях  Embarassed, но рано ми свърши батерията  Rolling Eyes

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139585&view=1&photo=1

# 115
  • София
привет!

змейко, люба хубав купон!! какви красиви балони само! и играчките, и всичко изглежда супер. чакаме още снимки. калинка е страхотна!!!  Heart Eyes както винаги разбира се!

ани, гледах го аз този филм the premonition, малеееееееееее, едно че сандра бълок играе супер, ама и сюжета е един, бррррр, направо като се замисля и ... айде да не ви разкривам, че някой може да го е почнал.

загледах и шрек, ама той е повече за миа Simple Smile (е, след някоя година)

лека ви вечер! Flutter

# 116
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЧО КАБРАНСКИ! ДА Е ЗДРАВ, СИЛЕН И ДА СЛУША МАМА!

Ние днес доста хайманосвахме и затова чак сега дойде време за честитене. Румчо и той много не разбра от 1 юни, а ние и подарък специален не му купихме Embarassed

# 117
  • Русе
   Честит 1-ви рожден ден на Ивчо Кабрански!
   С Дари му желаем да е много здрав, все така чаровен и по-умерен в пакостите!

Снимките от празника са чуднесни! Колко много балони и играчки и весели дечица има! Чакаме снимките с тортата Grinning

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 21:34 от Mimeto78

# 118
Добър вечер Simple Smile

Ние днес имахме хубав ден. Бяхме в парка, а привечер ходихме на рожден ден на приятелче на Ники. Те двамата щуряха най-много!
Ето няколко нови снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134327&photo=21
Утре смятаме да ходим в зоопарка, да видим дали този път ще обърне някакво внимание на животните... newsm78

Спокойна вечер  Peace

# 119
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЧО! С ГОГИ МУ ПОЖЕЛАВАМЕ МНОГО ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

Общи условия

Активация на акаунт