1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 721
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛО!!!!! ДА Е УМЕН И ДОБЪР И МНОГО ДА СЕ ГОРДЕЕ МАМА С НЕГО!

Люба, на страхотна дата се е родил Ивко - патриотична - да ти е жив и здрав!  Hug
[/color]

Честит рожден ден и на мама Милена! Да е здрава, обичана и все така красива!!!!

Да ви се оплача - преди малко Марти падна от спалнята - направо си изкарах акъла - пак заспа, но от както беше на 2-3 месеца не е падал и се изплаших много. Чета си аз какво се е случило през деня във форума - с гръб към леглото и по едно време се чува туп-АААА... Мъжа ми /също заспал/ скочи като опарен... и ме пита какво става... Преместих го в неговото легълце, но много се върти и мрънка- незнам дали ще се спи тази вечер...

1 ЮНИ - На празника бяхме в един детски кът в нашия квартал - имаше клоун, торта, която умишлено пропуснахме и много балони... Марти много игра и се радва - сигурно се превъзбуди, защото не можа да заспи следобеден сън 1 час - изплакваше и се стряскаше като се унасяше... Заспа чак в 17-30 и в 18-30 се събуди и яде... обикновенно заспива към 16 часа и яде към 17-30...   

В детския кът Марти си пийна от една водичка в която каките си топяха четките за рисуване  Laughing А иначе вкъщи неможе да пие от чаша...  newsm78

Praynig Сиси бързо да оздравява и да не тревожи мама!

И аз снимки щях да качвам, но няма да е сега...  #Crazy

# 91
Честит рожден ден на Ивко! Да расте усмихнат и щастлив, палав и да е гордост за мама, татко и батко!

Честит Рожден ден на малка патерица на Миленка. Пожелавам й да е щастлива, обичана и уважавана.

Честито и на всички малки дечица. Да за живи и здрави. И да продължават да бъдат толкова сладки и палави и когато пораснат.

# 92
  • Велико Търново
Добро утро,момичета Grinning
Сервирам кафето и чая за Ани  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffeeи ви чакам да се наспите Grinning

# 93
  • София
eЙ на, добро утро и от мен! сисето нали сложи масата и ...  Crazy давай кафето, сисе! че тази сутрин хем в 8.30 се излюпихме, хем пак ми се спиииииииии.

ЧЕСТИТО НА ИВЧО! ВСЕ ТАКА ЗДРАВ И ПАЛАВ, Е И МАЛКО ДА КРОТВА ДА ОСТАВЯ НА БАТЕТО ПРОСТРАНСТВО ЗА БЕЛИ ПОНЯКОГА  Mr. Green !

на теб, мамче, търпение , та като пораснат  само спомените да ви заливат от смях!   bouquet

калия, прегръщаме те!

# 94
  • Пловдив
Честит рожден ден на нашия скъп приятел Ивчо!!!
Да е все така любознателен и сладък, да е здравичък и да слушка мама и тати!!! и да ги остави да идат на концерта на Мейдън  Mr. Green

Вчера Калина празнуваше с баба си свеки, излязоха към 13.30 и се прибраха в 20.00  bowuu , а аз цял ден лежах, но точно от това имах нужда, че бях ужасно изтощена от тоя цикъл  Blush

Калия  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 95
Честит рожден ден на Ивко, както и на всички рожденици, които съм пропуснала! Hug Heart Eyes

# 96
Сисе, мерси за чийчето! Пийвам го бягаме навън, че днес било работен ден и няма кой да ме отмени!

# 97
    Честит рожден ден, Ивко! С Ради му пожелаваме да ресте здраво и будно дете и да ядосва мама по-малко!Весел празник Любе, с пожелания за по-малко нерви, а  по-вече положителни емоции!

Ние вчера се разходихме до НДК. Купих му един дълъг балон, такава игра му дръпна, така му се радваше. Ходи и го размахва, а балона 2 пъти колкото него. Hug
   Слънчев ден от нас!  bouquet

# 98
Честит 1-ви рожден ден на Ивайло!Много щастие ,късмет и усмивки  newsm59  bigdance2 newsm18
Работен ден е Ании  Tired и аз работя ..Писнаааааа мииии #Cussing out
В нашия град нищооо,ама нищо за децата.Жули не разбра от празника,тъй като имах доста работа,поне батко и беше на екскурзия.Подаръци иначе доста получиха.

# 99
честит Рожден Ден на Ивчо!

# 100
Ръш виждам,че четеш  Grinning , пиши,похвали се..

# 101
Честит рожден ден на Ивко! Да е здрав и палав, че с белите се открива света!
На мама Люба весел празник и приятен концерт!

Приятен ден на всички останали!

# 102
И понеже чак сега схванах как да слагам красиви картинки  Wink
Това е за всички мами по случай вчерашния празник!

# 103
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНИКА ИВАЙЛО!!! ДА Е ВИНАГИ РАДОСТ ЗА МАМА И ТАТЕ, И ДА СЛУШКА ПОВЕЧКО от бати  Mr. Green!!!!

Целувки и  Hug на всички!!!

# 104
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЧО! ЗДРАВ, УСМИХНАТ, "УМЕРЕНО" ПАЛАВ И ГОЛЯЯЯМА РАДОСТ ЗА МАМА, ТАТИ И БАТИ ДА БЪДЕ!
Люба, пожелавам ви весел празник, дано някой се сети да те отмени поне днес, а ти да отидеш на фризьор, да се поглезиш и да се излежаваш цяяяяяяял ден  Grinning!

Това е за теб, с пожелание да съхраниш, ведростта, прекрасното чувство за хумор и силата си! Hug

Общи условия

Активация на акаунт