1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 713
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • Перник
Честит празник на всички малки съкровища - безброй усмивки им  желаем и ги целуваме с Неличка!

За вас момичета мога да ви кажа само - обичам ви и благодаря че ви има ...

# 76
Калия,  Hug Hug Hug

# 77
  • София
Ч Р Д, ЗМЕЙКОВИЧКЕ!  newsm51
РАДОСТ, ЛюБОВ, СЕМЕЙНА ТОПЛИНА!
 newsm59   bigdance2 Tada

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАШИТЕ СЛЪНЧИЦА, ЗДРАВЕ  ПРЕДИ ВСИЧКО!   Hands Clap

# 78
Мили Калия и Нели -добре дошли  Hug

# 79
  • Varna
Калия, много прегръдки и от нас. Hug Hug Hug

# 80
smile3540ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛАДКИТЕ НИ ДЕЧИЦА!

Да са все така усмихнати и весели  Heart Eyes
  uraЧРД на Миленка! Много любов, здраве и семеен уют ти желая   bouquet
КалияHug и много целувки на Неличка!

Днес се почувствах изключително щастлива! Това беше първият празник на сладкото ми детенце. От сутринта сме навън. В парка от общината имаше организиран голям празник - навсякъде балони, глъч, смях, музика.... Настроението беше страхотно. Привечер пък бяхме поканени на детско тържество във фирмата на таткото ни, обаче Ники вече беше изморен и не можеше много да му се задържи вниманието... Поглега малко клоуните с интерес и взе да се върти...
Все още съм в приповдигнато настроение от толкова много положителни емоции!

Пожелавам на всички ви една много спокойна и приятна вечер  Peace

# 81
Пастичка, с тази операция фенерче, сте били направо за скрита камера. Люба, ти няма какво да му се притесняваш , че нямало кой да ти свети. Ти си оправно момиче, една миньорска каска и операция Фенерче е налице!

Joy

Калия, радвам се че се разписа!  Hug

Танче, наистина днес празника ви е бил много пъстър. При нас нищо интересно и различно. В тоя град нищо не организираха днес, а и няма едно свястно детско заведение да си заведеш детето. Миналата година имаше някакви празненства, но той нищо не разбираше, а сега нищо  Sad   Но пък цял ден бяхме навън и подаръци си купихме!

# 82
Отдавна се каня да пиша, но все не ми остава време. Днес най-после успях да прочета всичко и да изгледам снимките. Личи си, че сте изкарали едни страхотни, невероятни рождени дни и децата са били много щастливи. И обстановката и тортите, въобще всичко е много хубаво и най-вече малките рожденици.
Въпреки, че деня вече почти отмина искам да поздравя всички дечица (и тези на които съм пропуснала рождените дни) и да им пожелая преди всичко да са здрави, усмихнати и безгрижни.

Докато ни е нямало видях, че Пейзи е идвала към нашия край. Мили майчета, ако идвате насам ще се радваме, ако някой реши да ни се обади и да се срещнем.  Wink
Видях също така, че и нашето приятелче Румката е било болно. За съжаление не сме били на линия, но сега му изпращаме много  Hug  Hug  Hug и дано вече е по-добре.
Гуен, много се ядосах на мъжа ти. Неговите глупости край нямат. През толкова много неща си минала и сега вместо да се опреш на него и да се радвате на децата, да става така ...  newsm61Ние сме насреща, за каквото и да е можеш да разчиташ на нас.  Heart Eyes
Мисия "фенерче" на Пастичка много ме забавлява. При нас рязането на нокти също е голямо изпитание, за това обикновено издебвам дребната през деня като спи и си свършвам работата.
Още много щях да пиша, но нещо не съм в час. Сисито днес е цял ден с температура (не много висока, но постоянна) и се притеснявам да не я качи повече и да не би да се разболява. За съжаление педито ни е извън града и ми каза да изчакам до понеделник или утре да я водя на дежурен кабинет.  Sad Ще видим сутринта как ще сме, дано всичко е наред.
Лека вечер от нас и дано не се загубваме пак за дълго.

# 83
Много се зарадвах, че Калия е писала. Аз май не можах нищо да им пратя, но ще компенсирам.  Hug и  Heart Eyes за тях.

# 84
Ай, голяма съм забравана.  ooooh!
Миленка честит рожден ден. Много хубави мигове с малката красавица и татко и.

# 85
Честит празник на всички дечица! Да растат щастливи и безгрижни!

Честит рожден ден Миленка! Желая ти много здраве, щастие и любов!

Калия  Hug Hug Hug радвам се, че се разписа!

# 86
Калия и Неличка Hug  Heart EyesHug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Ние днес не ходихме на нещо организирано ,но пък накупихме сума ти подаръци и сега децата са така превъзбудени,че просто незнам как ще ги приспя.....А,като знам,че и утре ще е така-още от сега съм #Crazy...
Стискайте палци утре големите да не ме ядосват..........
Лека и спокойна нощ ви желая  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes....

# 87
02.06.
Честит рожден ден на Ивайло -
Щастие за майчица омайно!
Да му пожелаем здраве, радост и късмет
И в живота смело да върви напред!

# 88
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛО!ЖЕЛАЯ МУ МНОГО ЗДРАВЕ И ДА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА РАДОСТ ЗА МАМА,ТАТЕ И БАТЕ!
Люба,кажи на сватята си утре или като я видиш да вземе и да се разпише!
На теб ти пожелавам най-незабравимия РД без негативни емоции.Заплаши свекърва си,че ще я пратиш при баща ми Heart Eyes
Искам снимка на теб-фуги и у дома си имам Mr. Green

Калия Hug!

Fy, Praynig се Сиси утре да няма температура!

Кокошото парти се състоя в намален състав и приключихме рано и отивам да почета книга.
Желая на всички спокойна нощ! Hug

# 89
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖЕН ДЕН НА ИВЧО КАБРАНСКИ! С пожелания за здраве, усмивки и да слушка мама изпращам един специален поздрав от нашата фамилия: http://www.youtube.com/watch?v=h-d-tuwJVnw

На мама Люба - много здраве и да бъде все така душата на темата ни! А и една малка принцеса добавям към пожелянията!

Най-добри пожелания и за Миленка, макар и вече на патерица!

Калия, радвам се, че си при нас  Hug

Ние днес празнувахме с мама Бубилина и Ники 1 юни. Бяхме си набелязали няколко детски празненства, но мъниците още на първото ни дадоха да се разберем, че не са още за тоя тип увеселения. Беше твърде шумно и пренаселено, та ги разходихме хубаво, поспаха и като се събудиха им организирахме един детски кът в двора на една пицария като заградихме един ъгъл с количките и столове. За моя почуда мина доста добре, занимаваха се там почти през цялото време, та успяхме да хапнем.

Аз досега пекох бисквитки на Косьо, нямам търпение утре да ги пробва, да видим дали ще ги хареса или само се плесках за тоя дето духа.

Хайде, лека от мен!

Общи условия

Активация на акаунт