1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 696
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честит първи юни на всички малки и големи дечица! Нека да са здрави и радостни!

Честит рожден ден на Змейковица! Много да я радват близките й!

Аз да допълня за тиквичките, че вече отдавна не съм пържила, а ги пека в тавата по описания начин, но не слагам брашно, нито вода, защото те пускат достатъчно, само малко олио и сол, а след това ги хапваме с чесън и кисело мляко.

Другото, за което се каня да се похваля от няколко дни е, че по примера на Олчето и Велизар, се възползвах от запушения нос на Румен и отказахме бибата, за което много се радвам. Бях се притеснила кога и как ще става това, тъй като си е донякъде зависимост и на майката Embarassed Rolling Eyes Олче, мерси, че беше споделила преди това  bouquet Направо не мога да повярвам, че Румен заспива без биба, след като тя преди месеци беше заменила приспиването на гърда.
А иначе още не можем напълно да си излекуваме хремите, много упорита излезе тази болест. Имам чувството, че тоя виброцил не помогна кой знае колко, стеримарът пък съвсем като че ли никаква работа не върши, все едно водичка е. Днес сме на контролен преглед да го преслушат Румчо.

Лек ден и до скоро Grinning

# 61
  • София
Да е честит най - детския празник на всички малки душички! ЖИВИ и здрави, много много нахилени и пъргави да са всичките ни рожби!Много хубави подаръци да получат на днешния ден и още 100 пъти по толкова весело да играят и щуреят! Целувки и прегръдки на всички!

Честит рожден ден и на красивата ни мама Миленка! Много обич, щастие, усмивки, реализирани цели и малката ягодка Кали да я радва безкрайно, по много, всеки ден! Heart Eyes
Змейко, обърни внимание на поздравителната картинка, която съм ти избрала... Joy Joy Joy

Днес рожден ден има и моето братче (което чуква 31! Laughing) Ударете му по една биричка (както Сисето казва), ДВУЛИТРОВА  Mr. Green, за негово здраве! beer cheers beer

Аз да ви съобщя, че ще си починете от мен за 2 - 3 дни считано от днес. С мъжО ще ходим на фирмено парти чааак в Кърджали Grinning, ще е в някакви хижи около самия язовир. Заминаваме тази вечер, ако профилът ми е активен, да знаете, че не съм аз... Mr. Green
Бебонко ще го гледат баба и дядо, дано се слушат...  Praynig Мисля, че всичко ще е 6, а дано! Party

Кабранска, утре няма да мога да честитя на Ивчо рождения ден, затова предварително ти пожелавам супер празничен ден, без ексцесии  Laughing, неканени гости  hahaha и всякакви други непредвидени събития! Peace Най - веселия и незабравим купон, много усмивки и слънчево настроение, а за малките разбойничета ти си знаеш - нацелувай ги едно хууубаво от мен (че са ми слабост! Heart Eyes)

Това е от мен, аз да се мобилизирам да се привеждам и аз в приличен вид и да стягам багаж, много ще ми липсвате! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 09:36 от ol4eto

# 62
  • Пловдив
Честит празник на всички дечковци - малки и големи

Честит рожден ден и на брат ти, Олче! На тая дата все хубави хора се раждат  Mr. Green  и си имаме оправдание за вечните детинщини

Да ви почерпя и аз

Благодаря ви за пожеланията, много ме трогнахте!!!  Олче, откъде го измъкна тоя емотикон  Heart Eyes невероятен е   bouquet Аз вече направо съм се вманиачила на тема калинки  Crazy Joy Благодаря на всички и за комплиментите за нашата щерка  Heart Eyes Blush Разгледах снимките на всички и сте страхотни - нямам търпение да се видим в Априлци   bouquet
Тази сутрин милото ме събуди (като всяка година) с подарък бижу и много мила картичка  Heart Eyes Ако не ми беше толкова лошо от гадната М всичко щеше да е супер  Cry Дне даже свеки ще дойде да изведе Кали, че аз едва се влача  Sick

# 63
Честит първи юни на всички дечица и на мамите запазили детското в себе си! Да са здрави и много щастливи!

Честит рожден ден на мама Миленка! Само хубави неща да и се случват!

# 64
Честито на всичките ни дечица! Честито на Змейковица и на брата на Олчето. Днес е 11-ти рожден ден и на моята племеница Калина.
Пожелавам на всички дечица безгрижно детство и да бъдат ненадминати в пакостите!
На всички големи - слънчев празник и само хубави емоции!

Приятен ден!!!

# 65
Честит празник на всички дечица!!  bigdance2 Tada  ura
Честит рожден ден на Змейковица ,много здраве,късмет и любов !!   bouquet  bouquet  bouquet
Олче,Пастичке да са живи и здрави близките ви!

# 66
честит празник на нашите най големи съкровища - да  растат много здрави послушни и щастливи!!!
ОбИчАмЕ ВИ!!!

# 67
Честит празник на всички сладури! Нека имат прекрасно и щастливо детство!
Честит рожден ден и на Змейковица! Много усмивки и положителни емоции ти желая.
За размерите на бебка, аз май бях писала в предишната тема, ама ето пак -преди 2 седмици бяхме 10,300кг. и 76,5 см.
А ето и една снимчица след като ни подстригаха, за тези, които не са ни видяли още:

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 12:49 от meshko106

# 68
Щях да ви разказвам и забравих как вчеря най-накрая успяхме да изрежем ноктите на Ема. На ръцете  все още успявам да ги изрежа сама, но на крачетата е някакъв ужас. Явно има гъдел и се почва едно ритане, мяткане, хленчене и обикновено ги режа на части, днес 2 утре 1-2 и т.н., та докато изрежа всичко то настанало време пак за рязане. Та вчера се опитах пак и не стана, затова взех генерално решение: Ема заспа, с татито тихичко влязохме в стаята й. Аз я поразвих лекичко и извадих едното краче през решеткака, почти лехнах на пода за да ми е по-удобно (защото малката е по корем), няма как да светнем лампата и татито с едно фенерче свети в крачето.  Joy Joy Joy Гледката определено си струваше да се види. Аз се препотих 100 пъти но операция "Фенерче" завърши с 10 изрязани нокътчета.  smile3501
Пак приятен ден! smile3525

# 69
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ!ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛЕНКА!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА И ОБИЧАНА!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! newsm51

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА БРАТА НА ОЛЧЕТО!ЖЕЛАЯ МУ ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!

Честити ходещи крачета на Марти на Шуши!Да са му здрави и много да го слушат!

Честито християнче на Недчето!Желая на Стоян да е много здрав и безгрижен!

Честити зъбчета на Мариска!Всичките да са и здрави и бели!

РД на дон Тони очевидно е бил много хубав Grinningа гаджето му както винаги неотразимо!Снимките са много хубави!

Мимето,Дари много сладко е заспала Heart Eyes

Лони,от хората носещи името Георги може да се очаква всичко Mr. GreenТи вместо да се оплакваш от Гоги вземи ни пусни някоя актуална снимка! Heart Eyes

Браво на Румчо и на Вели,че са махнали бибите!Божа сигурно до детската градина ще е с нея Mr. GreenДнес я забравих като излизахме и то не бе нерви не бе чудо!

Люба,снимки моля Naughtyаз,как да повярвам,че си боядисана ThinkingСтягаш ли се за концерта на Мейдън?

Мешко,ти нали знаеш,че тук снимка не остава неразгледана Heart EyesМия е голяма красавица,вие си подстригахте вече децата,а моето още коса няма Sad

Ле-ле пастичка при вас е било голямо приключение с тези нокти!Точно преди да те прочета рязах на Божа-тя сяда в мен и аз,режа наред на ръце и на крака и тя седи и гледа!Ако,някой ви беше снимал можеше и награда да спечелите Hug

Пак ще си дърпаме ушите с нередовни пишещите NaughtyНяма да ви изброявам,че сте много,а пък аз,вече съм за гинко-прим Blush

Благодаря на всички за комплиментите към Божа и моята блузка на точки!Понеже тя отнесе доста похвали не мога да не споделя,че ми е подарък от моите приятелки за РД Grinning
Довечера пак ще правя кокошо парти,защото Чемшира милия жив да го оплачеш е на банкет в Г.Оряховица и представете си банкета организиран от чистачката ShockedТой има една много "засукана"колежка и аз,му викам банкета да не е с нея само Mr. Greenпък той какъвто ми е добричък ми вика,ами,ако кажеш няма да ходя.При такава доброта как да не го пусна/не,че ме е питал може ли да ходи де Mr. Green/.Вчера най-накрая се сети да донесе подаръка на Божа от колегите му,купили са и такъв слон като на Дари на Мимето,а гостите на Божа и подариха едно като кола,ама се тика с крака.Айде,похвалих се какво е получила Божа за празника си,а пък аз,че съм я родила няма да ви казвам какво ми подари Mr. GreenТъй,мисля,че е време да се спирам,че не знам кой ще го прочете туй всичкото нещо Crazy

Кате,чакаме снимки!

Хубав следобед на всички! Hug

# 70
Змейко,пожелавам ти на всичко да вдъхваш живот! Пожелавам ти да бъдеш винаги усмихната! Пожелавам ти да изживееш вълшебства от щастие! Честит рожден ден!

Честит рожден ден и на братчето на Олчето и на Пастичка племеничката! Бъдете здрави!

ПП Сисе, "туй всичкото нещо" аз го прочетох!  Peace

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 14:58 от А н и

# 71
  • Велико Търново
Ани,аз,пък ще те почерпя на Априлци Heart EyesСамо да не ме бий сватята ти Mr. Green

# 72
  • Плевен
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ ДЕЦА!ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЕМ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛЕНКА! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНООООГО ЛЮБОВ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА БРАТА НА ОЛЧЕТО И НА ПЛЕМЕННИЦАТА НА ПАСТИЧКА!

На мен докато ми дойде ред да пиша и ще свърши празника Mr. Green, но така е, като се налага понякога да ходя и на работа.

Гвен, съчувствам ти на ситуацията , в която си попаднала. Явно си много търпелив и силен човек, правещ множество компромиси  Hug. Аз бих му теглила една...и да се омита, след като ти причинява толкова болка, а и май беше споменала, че ти осигуряваш бюджета в къщи. НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА такъв човек.  #Cussing out

Честити зъбки на Мариса, да са и здравички, бели и бързо и безболезнено да излизат.
Пастичке, преди малко се смях мнооооого на вашата операция "фенерче"  Joy. При нас също мисията не винаги се увенчава с успех. Държа я седнала в мен, като й хвана пръстчето, на което ще режа нокътчето и тя започва да си мърда пръстчето нагоре-надолу и не мога да уцеля нокътчето, а и мога да направя някоя беля. Как успява да си мърда пръстчетата на ръцете едно по едно ми е ясно, но на крачетата как успява всяко едно по отделно незнам. Аз поне не успявам да си ги мърдам така. Може да е от възрастта и да съм вкостеняла много  Mr. Green

Люба, големи среднощни фиести у вас. Как е , успя ли да си боядисаш косата? Аз в такива случаи издебвам кога мъжо ще е в къщи (обикновено събота) и нищо, че мога сама да се боядисам , отивам на фризьор. Хем отделям време само за мен, хем ставам красива  Laughing, хем и таткото включвам в отглеждането  Mr. Green

Олче, приятно изкарване. Аз само мога да си мечтая за такива самосиндикални пътешествия  Mr. Green

Опаа някой се събуди ...

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 15:50 от Люсил

# 73
Ааааааааа,повече няма да ви се оплаквам......щото тамън ми беше минало и за боята/нищо че още цялата къща вони на Аче-макар и ароматизирана пак си мирише на болница/,и за фугите,дето една по една с клечка търках,и за концерта...Ама пусто на вас немога да не ви дам отчет...преди това само да питам Сиската снимка на кое иска-на косата или на банята?/че то повечето боя отиде по стените .....а пък по-това време нямаше и кой да пращам за още,та май основно бретона си боядисах/...Люска,аз мъж имам рядко и за малко напоследък....то неведнъж съм казвала,че май някои от вас имат по-голям шанс да го видят....пък и като си е тук е зает с значими дейности/комп,ДВД,банята....даже вече му викаме "оня чичко дето се къпе у нас"/...а за концерта-свеки ще го гледа Сами,щото то това с 8-те часа било хипотетично.....ама тя да била имала готовност......никакви такива не признавам Naughty-ако иска да си вижда внуците-тоя път ще гледа поне единия....че на всичкото отгоре татито ни ще е на двудневна командировка в София...и аз ще пътувам с едни негови колеги натам и обратно....абе цирк.......да видим до понеделник колко още промени в програмата ще има.....
Пастичка-разсмя ме ти....ама като си помесля,то и ние сме за такива конспирации/с тая разлика,че трябва да си намеря съучастник да ми свети със фенерчето/.....аз все още се справям със рязането на ноктите на Иво,чрез предоставянето на едно огледало с кожен калъф-докато се любува на муцунката си и го гризе действам/ама бързо/...виж с баткото си е жива война-гонене,кандърмации,заплахи...........а пък имам едни познати които така подстригват/боже наистина на маймуни ни обръщат тия деца/
Сиске, ми то така като поставиш нещата и то на човек и да му се кръшка-ще му мине......само да ти напомня да вдигнеш пътеките след банкета Mr. Green...А,за бибата не се притеснявай-и аз така мислех че ще я смучем до първи клас/че и с памперс о казармата че ще сме/,ама ни мина/макар и късно,но все пак/.....
Мешко,видяхме я ние твоята принцеска/ние всичко виждаме....може да не спим,ама снимка не пропускаме/...идзглежда много голяма...пък като пишеш тя си е и голяма де.....не като нашия щиглец/ама като четох има и още по фини  сладури,та се успокоих/
Аз пак се отплеснах,ама като видях на Сиската постинга и се стреснах,че някой е в състояние да напише повече и......... Grinning......обаче сега зарпрятам ръкави и тичам да доизчиствам/че Сами активно маркира територии  след мен/...че утре има хиляда задачи за отмятане/и на фризьор ще ида,обещавам/....

# 74
честит празник на малките ни съкровища,мен точн на този ден преди година ни изписаха и се прибрахме  дома с малкото слънце.
Честит РД на мама Милена,много положителни емоции и желая.

Общи условия

Активация на акаунт