1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 690
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Аз писах май?... ама за отчета 11кг. и 77,5см. по-тежки от нас, май няма  newsm47

# 46
  • София
Ако е рекъл господ и аз набързо да се включа.
Първо Привет на всички - Ние най - после пристигнахме на Софийска територия. Още в понеделник, но чак сега имам 5 мин свободни. Надявам се да не ми се карате много  Embarassed Да си кажа стари темички не съм и поглеждала, та съм много назад с новините.
Сега да Честитя на всички дечица родени след 25.04 до сега тогава за последно съм писала Нека да са живи и здрави, да растат щастливи, да станат достойни хора и да радват всички около себе си.   bouquet Тук е мястото да благодаря за пожеланията и за рождения ден на Стоянчо. Е това прочетох само Hug
Ние на 27.05 го и кръстихме та си имам вече християнче. Снимки от двойния празник ще пусна тези дни като успея да ги кача.
Чета в тази тема обсъждате килограми и сантиметри - Ако има по - фин момък от моя  newsm78 да се обажда - бие даже и момите - 7900г и 74см. Ама е така като не иска да яде.
За сега Чао ще пиша пак надявам се скоро   bouquet  Peace

# 47
Много ми е мъчно момичета  Cry
http://hermes.superhosting.bg/~svdarin/

# 48
Елфче, относно сватосването, аз малко късно, дано да не е зает момъка, взимаме го, а щом е и с мотор....просто е неустоим.  Heart Eyes

Моля, моля, 'форумското' си е форумско!  Wink Аз като една видна бъдеща свекърва зорко следя и държа под око (и далече) всякакви други девойки, щото мама вече му е харесала  Mr. Green
Пък и вие с тоя заден ринит...ще са си лика прилика  Confused Съвет тука не мога да дам, че и ние се лутаме като в необрано лозе...До сега бяхме на капки (гентамицин с нещо си-по рецепта) и сироп, ама полза - за момента само, после същото. Сега сме на други капки ('черни'-сигурно сте ги пробвали, щом и вие сте така) и АБ, че се възпалява и гърлото. Правихме и изследване за стафилококи и от сорта-няма нищо уж...И аз не знам вече.
Миме, и нашият прираст е толкова, но за два месеца и сме в малко по-горна категория (по-горе съм писала), ама на мен ми се вижда мъничък  Blush  въпреки, че според лекарката сме съвсем в норма.
Галюша, сега девойката май ще бърза да наваксва със зъбенцата. Антон до 10 м нямаше нито един, я вече е със шест, че и още никнат  Mr. Green
Ох, ама и аз докато си публикувам постинга и има още 5 нови  Mr. Green
Отивам да чета...

# 49
Сега да си допиша, че от сутринта не ме оставя малкия човек...спа около час и половина от 11.00 до 12.30 и от тогава до сега лудее, мрънка, все му се яде нещо...но не всичко слага в устата. Бисквити хич не иска, хапва повече плодове и зеленчуци за моя радост, да видим до кога ли ще е този апетит  Thinking.

Разгледах всички снимки - много са ни хубави майските бебоци. Калинка с роклята на ягодки е един път!

Аз се опитвам да кача снимки от рождения ден, но нещо страницата ме разиграва  #Cussing out. По-късно ще пробвам пак.

Честити зъбки на Мариска!

Гвен  Hug Hug. Съжалявам за лошите новини във вашето семейство! Ако имаш нужда от помощ, пиши!

Бързо оздрвяване на болничките деца!

Аз май ще си лягам, че очите ми се затварят!

Лека нощ!

# 50
Днес цял ден ми е едно тъжно, че чак ми се плаче! Ивко отново е станал много послушен, пу-пу, заиграва се  с играчките, спа два пъти по 2 часа през деня и аз успях да изгледам 2 филма. Много са хубави, но едно такова тъжно настроение устава у теб накрая : Human Trafficking(2005) и  The Premonition(2007). Препоръчвам ви ги, за който има време. А и сега като прочетох за Дари и съвсем се натъжих.  Cry

Симби, мерси за рецептата, ще я пробваме!

Честито зъбче на Мариска и честито християнче, Стоянчо!

# 51
Кабранска, приядоха ми се тиквички, май ще се замотам в кухнята  chef
 Честито християнче на Михайлова! Да ви е живо и здраво!
 Много се смях на Дадито как заспала права  Joy Луд умора няма. И хич не се тревожи за тия мерки, тя си е жизнено детенце Wink
  И Калинка с тия ягодки ме разби, страхотна е!!!

# 52
Честит първи юни на всички дечица/малки и големи и на запазилите детското в себе си/-дано никога усмивките да не слизат от лицата им!!!

Честито християнче на Недка-дано стоянчо да е кротък и послушен оттук нататък...и дано да е здрав,пък килограмите и сантиметрите не са важни.......
Дано тиквичките да са ви харесали,че да няма после масово оплюване......А,сега се сетих и за още един вариант-пак така ги редите,ама на няколко пласта със сиренце м/у тях,отгоре ги заливате с разбити яйца и кисело мляко и ако обичате копър....и във фурната докато се зачервят.....абе мързеливо е пак и също става вкусно.....

Аз тая вечер реших като натръшках раята и да се поразкрася/че то е ясно,че няма да мога на фризьор да се боядисам,щото толкоз време лично не се полага.......най-много за продстрижка и издухване/....та забърках боята/оптимистично черно пак/ и нали съм си една пъргавелка...като пльоснах купата насред банята-елате та вижте сега що работа си отворих......отделно дето неможах да си изчистя челото веднага от нацапаната боя/че трябваше спешно да спасявам фугите/...и сега и челото ми е красноречиво доказателство за боядисването......абе,да си имам късмета...и сръчните ръце ooooh!
Лека и спокойна,аз отивам пак да се развихрям с белината.......

# 53
Много ми стана мъчно за Дари,дано никой от нас ,никога не изпита подобна мъка....трудно е да загубиш близък човек,но не мога да си представя какво е да загубиш детенце........

# 54
МИЛИ ДЕЧИЦА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ БЕЗГРИЖНО И СЛЪНЧЕВО ДЕТСВО, ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО УСМИВКИ, СБЪДНАТИ МЕЧТИ И БЕЗБРОЙ ЩСАТЛИВИ МИГОВЕ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

# 55

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И НА МАЙКИТЕ ИМ ЗАПАЗИЛИ ДЕТСКОТО В СЕБЕ СИ!

Ох, Люба, и на мен ми се иска по-често да пиша, но понеже това е часа в който мога, понякога нямам сили... Да ми е жив и здрав Марти, ама е толова буен и днес, милия, цял ден вкъщи съвсем пощуря... Пипа навсякъде, особено това, което не му разрешавам - мобилния ми телефон, клавиатурата, мишката, да удря кинескопа на телевизора, да отваря шкафовете и да изхвърля всичко от тях... Това са част от белите... Ядосва се и сяда на земята, като иска нещо, отговаря ми с НЕе... Да не описвам и колко пъти пада и че целия е в синини... Откъде тази агресия незнам - аз съм много спокоен човек и дори рядко му повишавам тон...
Една съседка дойде днес за малко вкъщи и ми каза, че като ме гледа и свят и се завивало... А аз вече сама си говоря  Laughing

Дали е период това и кога ще премине?

Лека вечер на всички и весел празник!!!!

# 56
Шуши,не казвам период ли е,че някои дечица ги държи и до по-късно....ама ти не се отчайвай...поне след пубартета ще се кротнат...ако ли не като ги задомим/че сега и казармата махнаха-пък там май поне ги вкарваха малко в ред Wink/Ако те успокоява при мен са два броя такива ...ама пак съм жива/и вече доста по-търпелива/...

А сега да не забравя ,че одеве направо ми излетя от акъла/ама сега като се надишах с белина и всичко си дойде на мястото/:
Честит рожден ден на нашата любима съфорумка Милена/Змейковица/-да е все така чаровна и добричка...много здрава и щастлива и дано да я зарадват с каквото си пожелае  домашните и днес Heart Eyes Hug  bouquet Hug Heart Eyes

# 57
  • Varna
Весел празник на всички дечица /малки големи и многооооооо големи/ и на мамите им.
Честит рожден ден на Змейковица!  Много много щастие.
  Слагам ви кафето чайчето  и отвам да забърквам маджите на Бетинка за през деня, че днес ми е много много отвратителен ден / пристигат над 100стаи имаме коктейл а трябва и за децата време да намеря.....
  Гвен,  съжалявам за лошите новини, но съм уверена че ще се намери изход от положението. Все пак проучи програмата за социалната програма за детегледачките- там можеш  да си наемеш човек, може и познат да е стига да е регистриран на борсата /пък и непознат да е все пак са хора с педагогическо образование или медицинско/  а и имаш право на избор  все пак.  После не се изолирай от приятелките си може би някой от тях ще могат да ти помогнат, просто не са се сетили за теб не им се сърди /моятя приятелка гледа Бети понякога в офиса си/. Горе главата.
 Весел ден на всичси.

# 58
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА! НЕКА УСМИВКИТЕ ВИ НИКОГА ДА НЕ ПОМРЪКВАТ, СМЕХЪТ ВИ НИКОГА НЕ СЕКВА! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!

Честит рожден ден на Змейковица!
А Калинка е страхотна с роклята на ягодки!

Ох, на мен тези дни ми е доста скапано и въобще не ми се пише, но пък ви чета. По цял ден сме навън, ядем навън, прибираме се само за обедното спане и вечерта пак навън докато дойде време за лягане, че иначе моето шило не издържа вкъщи. Когато валеше и не можехме да излезем, тук направо беше като минирано поле, разхвърлени навсякъде играчки /разбирайте не стандартните детски, а де-що има жица из къщи - кабели, зарядни за телефони, легени, кофи и тенджери/ и за капак мрънкащ дребосък. На всичко отгоре беше барикадирал външната врата, като натрупал пред нея топката си, лопатките за пясъчника и още други играчки, които тътрим винаги с нас навън, в готовност за излизане. Жив човек не можеше да влезе вкъщи, освен ако не е добре обучена нинджа, за да може да мине през всички препятствия без да си строши някоя част от тялото. Абе, направо това не е моето дете. Толкова е пощурял, че не мога да го позная. Но съм решила да го оставя да се развива детето, пък какво. Даже се учудих на себе си, какво търпение имам.  Mr. Green

Гуен, имаш и моята безрезервна подкрепа, много съжалявам, че съм далеч и не мога реално да помогна с нищо, но все пак ако имаш нужда - насреща съм. Имаш от мен много прегръдки и кураж.  Hug  Hug  Hug

Ох, много мъчно ми стана за Дарито. Дано поне малкото ангелче е отишло на по-добро място, където няма болка и такава несправедливост.

Хубав ден на всички!

# 59
         Честит празник на всички дечица!

Бъдете ни живи и здрави, винаги весели и щастливи!

Честито и на мама Змейковица!

Аз май после ще пиша (евентуално), че Антончо е решил, че щом има празник, трябва да се келеши и мрънкоти още от сутринта  ooooh!
Люба-твоята работа с боядисването ми напомни моите перипетии вчера-купих на Антон един гащеризон (отдавна му бях хвърлила око, дори сега го нарочих за празника)-изпрах го, обаче малко се разбоядиса...Реших да 'полекувам' боядисаното...хубаво, излезна, ама сега целия крачол е по-светъл...Абе какво да ти разправям, като съм с две леви ръце  ooooh!
А, и да кажа-вчера се правих на фризьор-доста успешно, като се има пред вид какво шаване беше  bowuu  Та сега вече не сме на 'паничка', а с малко по-момческа прическа  Mr. Green  (снимков материал-тия дни)
Слънчев и спокоен ден на всички!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт