1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 698
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Гуен, прегръщам те Hug
От поста ти личи в каква тежка ситуация се намираш в момента, стискам палци нещата да се оправят в най-кратки срокове и отново да си щастлива жена и майка Praynig  Praynig Даниеле ти е дала много добри предложения. Надявам се работодателите ти да се окажат коректни и да ти съдействат. Дано се успокоиш, защото животът продължава, въпреки трудностите и да намериш близки хора и извън форума. Продължавай да споделяш как се развиват нещата, а ние ще помагаме с каквото можем.

Честит рожден ден на днешните малки рожденници! Да са много щастливи!
Олче, благодарности за темата, много е хубава и със забавни картинки.

# 16
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ОТ СЪРЦЕ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Гвен Hug!Дано нещата се наредят по начин,който ще е най-добър за теб и децата!

Кабранска,това твойто на нищо не прилича Mr. GreenИвчо е страхотен,ама тез моми и те душа носят,бееееееееееееее нищо,че по-вечето имат гаджета.Твойте две свати са много чаровни,ама то при такива синове няма как Heart Eyes

Момичета,благодаря ви от сърце с поздравите по случай РД на Божа-ТРОГНАХТЕ МЕ!ОБИЧАМ ВИ,АМА ВИЕ СЕ ГО ЗНАЕТЕ ДЕ Hug
Ето малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=138240&photo=2

Олче,благодаря за темата  bouquet

Последна редакция: ср, 30 май 2007, 14:36 от siska79

# 17
  • Бургас
Гуен ти наистина си доста издръжлива /по моя преценка/, това до колкото си спомням не е първата ви раздяла, ако не бъркам ти беше бременна пред раждане предния път.
Аз щях да ти кажа както ти предложила Уна, да се огледаш за някоя близка с малко дете която си е в къщи и може да гледа Съни през деня, само с разходките ще е малко сложно .. или с някоя друга мама да се комбинирате за детегледачка, която да идва у вас и да гледа две деца, така цената може да е по поносима. Половин работен ден според мен значи половин заплата а това май не ти трябва в момента .....
Сигурна съм че си ги обмислила всички тези варианти и сега се натрапвам с тези предложения, но аз си мисля че като нещо се чуе от друг човек се възприема по различно.
Прегръщам те и всички сме с теб   bouquet
А пък твоя мъж направо  #2gunfire #2gunfire, боя му е малко.......

# 18
Да почерпи една рожденичка редовно четяща и още по-редовно непишеща рожденичка.

Честит рожден ден на вси4ки априлско-майско-юнски набори. Да са живи и здрави и късметът винаги да е стях! А майките им винаги щастливи покрай тях  bouquet
Благодарности на Ани за прекрасните  стихчета, а на олчето за страхотните теми  bouquet
Една снимка на Аничка да видите колко голяма ще порасне, че ще празнуваме рождените дни на двете щерки заедно другата седмица.

# 19
Гуен,нямаш си на представа колко добре те разбирам....и въпреки,че няколко пъти вече ти разправях ,че мъжете имат нужда от време за да пораснат,явно,че има и неспасяеми случаи.....честно казано повечето от проблемите ти са ми минали/или ми минават все още през главата/,но ако някой се държи зле с детето ми,ако ще да е принца от приказките или последния мъж на земята-просто  ще го разкарам...,а  и шансове се дават когато има кой да ги оцени и да се възползва от тях.......Жалкото е,че точно защото си силна жена/което изобщо не подлежи на коментар,а си е самата истина/ хората около теб са свикнали да се оправяш сама със всичко.....предполагам,че и сега ще успееш да се справиш...и искренно се надявам да ти помогнем с каквото можем/ох,как ме е яд,че съм надалече...иначе веднага ти поемах Съни/.....Виждам,че вече са ти дали доста идеи-но ти най-добре си знаеш ситуацията и възможностите.....опитай се няколко дни да обмислиш вариантите-за тая програма към бюрото по труда мисля можеш и някоя позната да наемеш-само трябва да е регистрирана....или детегледачка която е съгласна да се регистрира.....защото така те ще и поемат осигуровките и ще и плащат едно майчинство-180лв,а ти ще и додаваш само разликата/ако има такава/...за яслите-ще ти трябва време,защото знам че е трудно записването,но доколкото знам/поне в Пловдив/ с/у  спонсорство на детското заведение може да се уреди записване/ама пак нещата опират до пари ooooh!/.....аз също се сетих да пуснеш запитване тук във форума -да се комбинирате с някоя мама с дете на тая възраст и да ги гледате на смени/според ангажиментите/....Ако нещо те интересува или имаш проблем с осъществяването- пиши-все пак повече глави са в състояние да преценят повече гледни точки и да им хрумнат повече  идеи...
Но при всички случаи  не се притеснявай да потърсиш помощ и най-вече не задържай проблемите в себе си...това само допълнително те натоварва/а ще се отрази и на децата ти/...стискам ти палци скоро да се оправиш и да си вземеш Съни/само да те попитам свекърва ти, не е ли склонна да го гледа и всъщност как са ти отношенията с нея-струва ми се ,че май се разбирахте Thinking/...и дано скоро да намериш необходимия душевен покой/определено имаш нужда/

Сиска,Еленка-и ние душа носим......с тия щерки красиви/и Божа и без коса е чаровна,представям си като развее къдрици какво ще е ooooh! /
....аз отивам да лягам пак,че нещо хич ме няма......дано да живна довечера ,че къщата е на вили и на могили.......

# 20
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МНОГОБРОЙНИТЕ РОЖДЕНИЧЕТА ДНЕС - АНТОН, МАЯ, ЛАУРА, ИВАН, АННА, ВАНЕСА, ДЕЯНА, ВИКТОР И ВАСКО! НЕКА БЪДАТ ВИНАГИ УСМИХНАТИ, ВЕСЕЛИ, ПАЛАВИ И ЩУРИ!

Освен това, съвсем случайно разбрах, че днес имен ден празнували Емиловци, Емилии, Еми и пр. производни, та се питам нямахме ли ние една възлюбена красавица с това хубаво име, за гадже? Laughing Flutter Heart Eyes
Емичка, бъди жива и здрава, все така сладка и апетитна хапка и мнооого радост и усмивки (да продължаваш) да носиш всеки ден, на всички, които те обичат! И повече да папкаш, ей! Naughty
От (спящия) Велизар, със скромното посредничество на бъдещото свеки  Mr. Green, за Ема:

Еленка, много ти е сладка момата!  Heart Eyes Кукла! Пиши по - редовно, ние не се сърдим, особено като ни показваш такива обезоръжаващи снимки на Анна, ама да се считаш за офишъли предупредена!

Сисе, страхотни снимки! Heart Eyes Всичко изглежда много весело, а рожденничката просто сияе! Пу пууу!

Гвен, не искам да звуча назидателно, а по - скоро съчувстващо и затова ми е много трудно да избера подходящите думи. Страшно ми е мъчно, че така се е получило между вас, понякога любовта е сляпа и несподелена.  Sad Мисля си, че си достатъчно силна, и факта, че оцеляваш при тази ситуация и не спираш да се бориш го доказва. Малко жени биха запазили какъвто и да било разсъдък и присъствие на духа след такова "отрезвяване"... Времето лекува, дано, дано това да е някаква криза, въпреки, че честно казано не го вярвам... Щом се държи лошо с по - големия ти син, това просто е непростимо. Аз лично не бих простила.
Искам да знаеш, че всички сме с теб, никога не се притеснявай да споделяш това, което чувстваш, или най - малкото да се извиняваш за това...  Naughty Нали сме затова? С какво друго можем да ти помогнем? Предложението на Уна е много благородно, и аз бих го предложила, но живея адски далеч от теб, а занапред ще е още по - далеч...  Rolling Eyes Според мен, ТРЯБВА да потърсиш родителите си, каквито и да са ви отношенията, не мисля, че ще ги натовариш, нали родителите са затова? Все едно децата ни някога да мислят така за нас...  Confused В такива моменти, човек се опира на най - близките си. Обади им се, поговорете. Поне опитай. Мисля, че ще ти е най - спокойно те да се грижат за Съни, а не да се унижаваш съпругът ти да го гледа и само заради това да се чувстваш длъжна да поддържаш някакви (макар и делови) отношения!
Кураж и ако имаш нужда от каквото и да било, ние сме насреща!  Hug

# 21
Олче   bouquet
Честит рожден не днешните,многобройни рожденници!!Много здраве и късме,весели игри!   nbirthday  bigdance2

Сиске-Божа е кукла,а ти с тия точки  Crazy супер сте!!

Гуен-съчувствам ти, разбирам те!Момичетата са дали доста идеи..Явно не е порстнал твоя мъж,а някои до гроб не порастват  #2gunfire Просто се удивлявам на силата и търпението ти!
Дано нещата се наредят по добър за теб начин,но непременно потърси родителите ти  Peace
Люба-радвам се,че си постигнала комунизма  Laughing Уредила си се с добри и хубави свати също..

# 22
Малееееееееее, толкова да съм загубена!!!!
Вярно че си имаме именичка!!!!
Олче, Ема много благодари на теб и Вели, а тя майка й, добре че има да посредничи, че щеше да се сети, ама утре!!!
Да ви почерпя Wine Glass beer , хубавите картинки не са ми ясни още как се слагат.
Гвен, ужасно ми е тъжно за това което ти се случва. Аз не съм запозната с отношенията ви преди, но лошото отношение към дете е достатъчен повод да го изгониш. Разбирам ситуацията ти, подкрепям Олчето да се обадиш на родителите си. В момента мисля че имаш нужда някой да те прегърне и да ти каже, че всичко ще се нареди. Имаш нашата пълна подкрепа, каквото и решение да вземеш.
Ако родителите ти не те подкрепят, значи не заслужават да те имат. Това е преди всичко тяхна привилегия. Няма значение какво се е случило, те трябва да са щастливи, че ти търсиш тях.
Възхищавам се на силата ти, да отглеждаш две деца, да работиш и да се справяш с такива проблеми. Бъди все такава! Родителите ти трябва да изпитват главно гордост!!!

# 23
Пастичка, Ивко си го храня по принцип с малката лъжичка (неговата си), но като седнем да вечеряме и го слагаме с нас на масата, за да свиква отсега , че семейството трябва да вечеря заедно, му давам с моята вилица или лъжица, или на парчета. Отхапва си хапки колкото моите. Не знам как си ги обработва, но нищо не му се опира.

Гвен и аз си мислех че вече сте се пооправили с мъжа ти, но щом нещата са стигнали до там да се държи лошо с по големия ти син, значи не си заслужава! Жалкото в момента е че нямаш никаква подкрепа от никого. И аз останах с впечатление , че свекърва ти ти помага. Обърни се към нея и измислете някакъв вариант. А това дали да потърсиш родителите си ти си знаеш най добре. Ако наистина няма да ти обърнат внимание, просто няма смисъл да се хабиш. Аз поне асоциирам нещата с баща ми. Той например никога няма да вземе под внимание какъвто и проблем да имам, а още по малко да се занимава с малки деца. Той с мен не се е занимавал, та камо ли с внука си. Така че ти си прецени, кой милее за Съни и по големия ти син и се обърни към тях. Друго си е когато човек има подкрепа! И честно да ви кажа съм очаровано от всички мами които пишат в нашата тема. Когато възникне проблем как всички се втурват да помагат , кой със съвет , кой с нещо друго. Възхищавам ви се! И се радвам че ви има!
 Hug

Еленка, къде я кри тази хубавица досега. По честичко да ни я показваш вече.

# 24
  • София
привет и от нас!

олче, темичката е супер , както винаги, нали най-отпред са снимките на най-слънчевите дечица!!!

исках да постна някои снимки от р.д. с баба и дядо, но да не забравя, гуен, това наистина е много, съжалявам, че минаваш толкова труден момент... но вече сме майки и знаем кой е на първо място. разбира се, има и вариант нещата да се подобрят, дано това да стане, за да сте заедно всички. ти ще усетиш момента най-добре, не се съмнявам. дотогава ти пожелавам сили да издържиш без слънчицето, кураж миличка!

та ето ни и нас, като започнахме с точките (сиске, страшна блузка, бравос!)

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/baby%20Mia%20fi … 0day/P1050933.jpg

тук с мама: http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/baby%20Mia%20fi … 0day/P1050916.jpg

и с леля : http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/baby%20Mia%20fi … 0day/P1050913.jpg

катето, чакаме ви и вас, къде зачезнахте  Wink

# 25
  • София
Здравейте май-чета, ние пак зачезнахме Embarassed, но то не бяха празници, ваканции при баба, освен това търсих много усилено детегледачка-намерих де- а и вече съм работна.От понеделник се водя на работа.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИ МАЙСКИ СЛАДУРКОВЦИ, БЪДЕТЕ ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА!
При нас новото е че пак девойката пи АБ, направо аман вече, беше с фаринго-ринит, тя има заден ринит-това аз го поставих като диагноза, след дълги наблюдения-и след като сополките не се влияят от стандартните капки стават такива неща. Ако знаете някакъв лек, моля да споделите, че вече не вярвам на капки и всякакви такива мазила. Педката изписва само физ. разтвор, но той не помага в нашия случай. Иначе Бояна все още не ходи, кой питаше newsm78, пълзенето е по-лесно, хич и не ще да се пусне. Даже и за една крачка тупва на дупе и пропълзява разстоянието.
Гвен, писах на лични, за да не се повтарям, кураж мила, винаги можеш да споделиш с нас Praynig
Ани, май ти беше писала за памперс-дерматит, не си водя записки и може да объркам Embarassed,при Бояна имаше на дупето 2-3 пъпчици, които от нищо не минаваха и една педиатърка-не нашата- ми каза да смеся равни части крем Здраве и Боров вазелин и да мажа. Аз направих сместа с обикновен вазелин и мога да кажа, че това е нещо много чудодейно, пъпчиците изчезнаха, а даже ако нещо се зачерви намазвам и на следващата смяна на памперса всичко е ок. Ако искаш пробвай.
Руми, за хемоглобина не се притеснявай излишно. Изчакай изследването и ако нещо те съмнява пиши ми на лични ще ти изпратя тел. на един проф. детски хематолог.
Май имаше още нещо  newsm78
Да не забравя снимките на всички слънчица са прекрасни, аз бях обещала още снимки от нашия РД Blush, но нещо не мога да си организирам още времето. Успявам да прочета темичката, което ми напомня , Олче,  bouquet, прекрасна си- не се ядосвай на твоите съседки, както е казала Елфче, подготвяш го за балетист- нека да пасат. Разсеях се, та успявам да прочета, но за писане ми остава малко време, а за качване на снимки съвсем, но ще гледам да се поправя.
Елфче, относно сватосването, аз малко късно, дано да не е зает момъка, взимаме го, а щом е и с мотор....просто е неустоим.  Heart Eyes
Олях се. Дано не съм изпуснала нещо, а да Люба мерси за бързата реакция  bouquet-за адреса на Калиа.
Приятна вечер и спокойни сънища. Hug

# 26
Гвен, толково близка те чувствам... Наистина не се отчайвай, ще намериш решение... Пробвай с родителите ти наистина, както са ти казали вече... Ти си ги знаеш, но все пак... поне са ти наблизо, не са в Каспичан...  Confused Обаждай се, ако имаш нужда от нещо - аз също бих гледала Съни - голяма игра ще падне с Марти...

Честит Рожден Ден на Божа, Сами, Маги, Мария и Явор /на голяма патерица, че вчера ги изпуснах/!  newsm38

Честит рожден ден и на днешните рожденници и именници!!!! Аничка да расте здрава и все така красива!

Олче, тези твои съседки наистина са големи  newsm57 защо не ги ignore2 В нашия квартал има няколко групички от майки - по 5-6 са. познаваме се почти всички, но се разхождаме само от групата... незнам дали стана ясно... Ако можеш не си говори с тези и толкова, поздрави ги и ги подмини... Благодаря ти за темичката - много са забавни картинките...  newsm51

Ванилка, както винаги Мия е неустоима... Днес си купих Моето бебе и аз и там я видях - честита награда!

Да кажа и за нашия ден днес - правих прощъпулник на Марти.
Първо си избра едно топче за тенис, което бях нарекла за спортист... После едни пилотски пагони, за пилот естествено /специално ги бях поръчала от мои близки  и се радвам, че ги избра/ и накрая взе калкулатора, но го помисли за телефон -  сложи си го на ухото и взе да си говори нещо... Тълкованието е, че ще бъде виден спортист, който ще кара сам личния си самолет и ще си смята сам финансите  Laughing!!!

Бързо оздравяване на Бояна!!!

# 27
31.05.
Днес рожденица е Дара
Нека всяко мъжко сърчице накара
Да трепти и да копнее
И за нея вечно да милее!

# 28
Честито на малките рожденничита, да растат здрави и засмени!
 Аз се включвам за да дам положителна енергия на Гвен, имам чувството , че се познаваме. Без лоша мисъл, очаквах това да се случи някой ден, просто търпението ти се изчерпа, а и с лошото му държание към баткото вече чашата е преляла. Възхащавам ти се за силната воля и всички шансове, които му даде. Не те заслужава, ти си прекрасна жена и се надявам , че ще откриеш някой ден любимия...Смятам, че без него ще сте си по-добре, колкото и да е трудно, ти си силна и ще се справиш. Всички мами са ти дали подкрепа, а Уна и други  предложили да гледат Съни ме просълзиха, толкова сте сърдечни Heart Eyes Скоро може и да се отвори място за ясла или градина и това си мисля, че ще е най-евтиния и добър вариянт за Съни, аз честно го предпочитам вместо детегледачка.  Там има много дечица за изгра, опитни лелки, храна, режим някакъв. За съжеление, тук за по-малките е по-скъпо и за сега градина не мога да си позволя. Кураж!
 Не мога да не кажа, колко е шик Божа в зелено, и лентичката и принцеската коронка силно ме впечатлиха Sunglasses Партито ви е било страхотно, с много деца и играчки, веселба Hug

# 29
Честито на всички рожденици,много здраве им желая.
Мила Гвен,възхищавам ти се за силата и упоритостта,наистина е по-добре така,за да може и ти да живееш в ХАРМОНИЯ с ДВЕТЕ си деца.
Олче темата е страхотна.
Аз сега си искам от моя нова кола и телефонче,амам срам си нямам бе,амма като е пропуснал толкова поводи да се сети за мен,сега ще му излезе през носа.
Да ви се похваля на 10 юни пътувам за Флорида при сестра ми на море.То и за моя е добре да си почине от нас,а и за мен >
Стискайте палци полета да мине благополучно.
Абе момичета тоя прощъпулник ме вълнува,свекървата каза че трябвало да се прави ,неделя,кажете какви са традициите че наистина незнам и аз какво да измисля и накрая ще си го направя другата събота само с мъжа ми и бебока,ще направя пита и торта и ще си го направим.
Целувки от нас.

Общи условия

Активация на акаунт