1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 691
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!

Олче, страхотна си   bouquet  bouquet. Благодаря!

Честито на всички рожденници от изминалите дни! Да растат много здрави, щастливи и послушни!

Честит рожден ден на Дара!

Аз се позагубих тези дни, защото имам много работа, а Килиан е станал много палав все ходи там ,където не трябва, разпилява, катери се и др. подобни каскади. Главата му е с доста синини...
Снимки от рождения ден после ще кача, иначе мина добре, но ако беше в България щеше да е още по-добре. Времето беше горе-долу - ту валеше, ту изгряваше слънце, важното е, че можехме да си направим барбекюто.

После ще си допиша.

# 31
  • Пловдив
Здравейте и от нас!

Честито на всички рожденици, които пропуснахме, да са много щастливи !!!

Вчера рожденият ден на Дон Тони беше много хубав, времето се опита да го поразвали, но не успя и пак си изкарахме весело. Тони беше в чудесно настроение и получи много подаръци  Sunglasses Ето и малко снимки, че мама Духи-Пухи не може да се добере до компютъра  Crazy

ето и останалите снимки от нашия апарат http://www.snimka.bg/album.php?album_id=138548&photo=1

На мен вчера ми дойде за пръв път  #Cussing out и просто място не мога да си намеря... След почти 2 години пауза се чувствам като парцал  Cry Ванилка, само ти ли остана неоциклена  Laughing

Гуен, много съжалявам за семейството ти  Cry, но може би така е по-добре, вместо да търпиш лошо отношение и да хабиш нерви на вятъра  Hug Прегръщам те, бъди силна  Hug

# 32
Здравейте и ние сме тук в това лошо време навън вали ужасно в момента а малката спи вече повече от 2 часа та успях да прочета всичко!!!
Първо честито на днешните и минали рожденници ех че вечес месец все празници! Аз вече нямам търпение да дойде и нашия ред а после и Априлци.
Гвен какво да кажа по различно от другите и аз ти се възхищавам за куража и силите които не знам от къде намираш да се бориш за всичко сама в този живот!!! Кураж и спокойно нещата ще се наредят лека полека за теб и децата ти а за мъжа ти (съжалявам ама заслужава)  #2gunfire

Иначе при нас най сетне има новина ИмАмЕ ЗЪб (няма да има беззъба рожденичка) и след ден излезе и втори! Та така това е почна се и при нас зора. Иначе и ние ходиме хванати за една ръка, а гърне даже не съм и купувала мисля че е малка още за такова нещо.
Другото е че й пробихме ушите и си имаме вече обици - ама шматка сега се сещам че не съм я снимала с тях.  Embarassed Е като стане ще го направя и ще се покажеме не може така.
Всички снимки разгледах и си напълних душата - то красота то чудо!! Е това е после снимката като стане спящата красавица!

# 33
  • София
  bouquet честито на дара! да е здрава и весела!!!   bouquet

ау, че вали при нааааас. дори в стаята е тъмно  и сме на лампа, все едно не е обед.

змейковичке, калина е СУПЕРРРРРР! направо е принцеса, ох ще ми се да я намачкам едно хубаво!

да, няма още МС, докога ли, ама миа така суче, че не очаквам скоро...най-много до 18 месечно бебе съм чела майки да нямат МС, не знам при мен как ще е... дано отложи  Praynig, екстра си ми е така.

ние сме със зачервено гърло пък, та сме на сиропче, явно някой контактен ни е предал, какво да се прави...аз се чудех защо е така крива тези , а то и на неразположението се дължало. пък аз мислех, че се глези нещо, пфу  newsm57 .

танчето, на вашите топки съм се смяла многооо! иди кажи, че не разбирали после, а  newsm08

# 34
Привет и от мен в това дъждовно време...

Никола хапна и заспа, та сега ще се отчета набързо и ще ходя да свърша малко домакинска работа.
Честити зъбчета на Мариса!!!! Най-накрая пробиха  Laughing
Пловдивските купони на рожденниците са страхотни! От всички снимки до сега си личи, че децата са се забавлявали много и майките покрай тях Simple Smile Калинка с тази рокличка на ягодки е мноооооого сладка!

Времето е повече от отвратително. Вкъщи хич не ми се стои. Свикнахме по цял ден да сме в парка. То ние направо си се пренесохме да си живеем там. Мъжете, на мамите които излизаме заедно, вече се бъзикат с нас, че щели да ни купят една шатра да ни разпънат за да не ни напича много слънцето (когато го има  Mr. Green)
Дано поне утре времето да не е чак толкова мрачно, та да има някакво прилично празнуване на 1 юни  Praynig

Хайде, че чинийте ме чакат в кухнята и вилиците нервно потропват в такт  1dishes

# 35
Здравейте....и при нас е мрачно...ама то и без това пак нямаше да се излиза...че болна,недоспала-вече трябва да се почва с чистенето и подготовката....ама чакам още малко да се ядосам и тогава ще се развихрям/че тогава съм най-експедитивна и производителна/...а дотук вече успешно ме ядосват /немога да не споделя пак как свеки ме вбеси-значе от поне три месеца сме предупредили,че в понеделник сме на концерт на Мейдън и ще се наложи за няколко часа вечерта  тя да гледа Сами,а майка ми Иво,който досега не е оставян изобщо на никой и още от сга настръхвам какви ще са ревове и истерии.....но днес бях уведомена,че неможе да го гледа,защото е на работа-уточнявам,тя работи отскоро на 4-ри часа/с опция и за по-бързо свършване на работата/....сега щяла да мине на 8часа,но все пак като се сметне от 6 сутринта-все пак до вечерта се предполага все някога да приключи Thinking...и така,май ще си водим Самито с нас-лошото е,че билетите ни са в мелето на терена и ми е малко трудно да си представя как ще стане newsm78/Така-оплаках се...сега нататък:
Честит рожден ден на Дара! Heart Eyes Hug  bouquet
Дано и дон Тони и майка му не ни се сърдят много за неявяването на тяхното/както виждам много свежо парти/,но тия дни не сме за показване....дано до събота да придобием приемлив външен вид и да ставаме за понасяне...че още от сега съм на тръни.......
Миленка-честито ти оцикляне...то не е за честитене,ама ти пак много време си го спести......аз също нямах против да ме почака...ама не би ooooh!........
Кате,радвам се че се разписа....за синините те разбирам напълно-и нии сме на тоз огън.....уж съм все след него и през ръцете ми пак пада......това с катеренето е много неприятно за аммите умение.....
Ани и ние сме вече на общата маса и с големите да яде Иво-а за ядене вече често го нагостявам с нашите манджи-снощи например хапна тиквички с кисело мляко....и доста добре му се усладиха/ама не пържени-от форума се научих да ги пека на фурната/...и по принцип вече не му се притеснявам за храненето толкова-понеже нямаше и реакции,та затова ,де.....
Симби,Шуши,радвам се че се отчетохте-ако може и по-редовно да е.../надявам се не искам прекалено много Embarassed/....и снимки ако лепнете.......
Галюша,честити ви зъбки...направила ти е Мариска подарък за празника.....дано и другите да никнат леко и бързо.....

Сега да ви оставям...но преди това да ви напомня,че ако още някой иска адреса на Калия и Нелия-може да ми пише на ЛС....и да питам какво стана с идеята за парички да събираме???

# 36
Честито на днешната рожденничка  bouquet
Змейковице само ме дразниш с моите любими ягоди  Crossing Arms Mr. Green
Ама ще ти простя понеже Калина е много хубава  Crazy Кажи откъде са?

Кабранска,я кажи как се пекат тиквички?

# 37
За теб-веднага...режеш ги като за пържене,посоляваш да пуснат водичката,отцеждаш,овалваш в брашно и редиш в тавата,печеш докато порозовеят/аз и вентилатора включвам за по-бързо/...те това е...ако искаш да са съвсем диетични и олиото може да спестиш отдолу/в тефлонова тава не залепват/...накрая заливаш с млякото ...........и ако и твоя мъж не е от най-впечатлителните и той като Асен няма да забележи,че не си висяла над тигана два часа Mr. Green/щото това ми е едно от най-досадните занимания...../

# 38
  • Пловдив
Любе, и аз така ги пека - супер стават и на Кали се услаждат много  Mr. Green
Мимоз, подарък ни е роклята  Blush наистина е много готина с няколко пласта фусти... сигурно е някъде от Пловдив, турско производство е

# 39
  • Русе
   Привет и от нас!
   Тук още не вали, но е облачно и ветровито. Преди малко се прибрахме от консултация и сега Дарито си спинка сладко Heart Eyes Ох, вече със свито сърце отивам да я мерят и теглят ooooh! За месец и половина е наддала само 200 грама и 1 см и актуалните ни мерки са 8400 г/ 74 см. Лекарката каза, че може да й даваме витамини, но да не очакваме чудеса от тях. Радвам се, ча Дари е толкова подвижна и палава, но другите деца, с които играем са доста по-едри от нея. Ванилка, нали и Миа беше около 8 кг, моля те пиши ми колко тежи сега, че вече много се притеснявам.
   Вчера нашата палавница спа само 40 минути на обяд и после цял ден не се спря, та вечерта заспа рано за нейните стандарти-в 22 часа, вижте как Grinning:
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49764&photo=86
   Сега по темите - поздрави на дружината рожденници от вчерашния ден и на Дара! Щастливо детство ви желая!
   Честити зъбчета на Мариса! Да са белички и здрави!
   Ах, тази Калина пак е с чудна рокля! Змейко, да я нацелуваш от мен! И честито оцикляне!
   Миа бързо да се оправи и дано да се размине само със сиропчето Hug
   Люба, винаги като чета твоите постове и ме вдъхновяваш за домакинстване! Та сега, приключвам си с писането и отивам да оправям къщата.

# 40
Миме,ако знаеш днес как цял ден се мотам и никаква не я подхвашам....да имаше и мен кой да ме вдъхнови/че работа има колкото щеш,ама още ми е едно свинско/.........
Край-засрамвам се и повече никакво разписване Naughty....пък и дано синковците да вземат поне за пет минути едновременно да поспят.....че то и да искам нищо не мога да захвана/пък аз и не искам днес,де Embarassed/

# 41
  • София
mimeto, и миа е 8400, а 74 беше преди мисец, няма страшно. някъде четох в таблица, че не  трябва да са под 7100, споко!

# 42
Мерси за рецептата Люба точно имам тиквички и щях да ги пържа - дано оздравеете и да изкарате един страхотен рожден ден пълен с емоции които да споделиш после с нас.

# 43
Честито зъбче на Мариса  Grinning  Другите неусетно да излязат.
Кабранска   bouquet Ще опитам,че и аз мразя да пържа. Simple Smile
Змейко-ако видиш такава в Пловдив,обади се!

# 44
mimeto, и миа е 8400, а 74 беше преди мисец, няма страшно. някъде четох в таблица, че не  трябва да са под 7100, споко!
Леле, какви фини девойки! А нашият бандит вече е точно 10 кг и 79 см...

Общи условия

Активация на акаунт