1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 696
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от мен-взимам си бележка веднага,че не съм се разписвала Embarassed-ама си имам уважителни причини....бури,дъждове,вчера и ток нямахме,във вторник цял ден се спуках от притеснение,че нали качихме Сами на село,а там се оказаха без телефони и без никаква връзка....снощи-досадни гости #Cussing out.....от понеделник-обилни кръвотечения,придружени със зверско главоболие ooooh!....абе с две думи-или нямах нет или като имах нямаше начин да пиша/но да обърна внимание на Олчето,като подканя,да не го прави персонално само спрямо мен и Сиската,че ние сме достатъчно редовни.....а има толкова други мами дето се скатават  Naughty/...обаче ще гледам да наваксам-от сутринта поне ви попрочетох.....сега да карам по листа със записките:
Честит рожден ден със закъснение на Вечерница/моя стара слабост,която напоследък явно е претрупана с домашни,че нещо не и остава време за нас Wink/ и на Ради-да са живи и здрави и много късмет да имат в живота си...и много поводи за усмивки!
Стискам палци на Пипив и Цветето да е успешна операцията Praynig-и непременно да се обадят като дойдат в Пловдив/и безаварийно да се возят на новата кола Peace/.............и на Даниеле и на Калоян-дано престоят в болницата да е възможно най-кратък и бързо да се оправят проблемите им.../за мъжките проблеми  аз чета в страницата на пирогов-има двама доктори от детска урология които са много отзивчиви и много бързо и компетентно отговарят...единият от тях пише и в нашия форум-в здравния...ник-а му е доктор Оги/..а за обрязването-аз лично съм "за",но също съм срещала много различни мнения и едва след като идем на хирург за да оправи пробелема със срастванията и си каже компетентното мнение ще решим категорично дали да го правим.....
Гуен,разбирам те и се моля да имаш сили да посрещнеш всички изпитания,но пък искам да ти кажа- самия факт,че свекърва ти е такъв свестен човек е много голям плюс цялата ситуация....дано да продължавате да се разбирате и да можеш да разчиташ на нея ...дано и съпружеството ти да се вразуми/аз вярвам,че може,но трябва желание и от негова страна/...и дано вече не пропускаш мигове,но пък си помисли колко други неща ви предстоят заедно със Съни-дано тях да си ги изживеете заедно..И дано са му здрави крачката...и все на интересни места да го водят Peace......
Стайпърче,как е при вас?
Ани-невероятна си...сега като прочетох цялото стихотворение си дадох сметка,че наистина е много хубаво....и се усеща ,че си го мислила персонално за всяко едно от децата...Благодаря ти! Heart Eyes Hug  bouquet

Елфче,мерси за отговора-но при нас няма проблем с разстройство,или нещо здравословно....просто явно има доста добра обмяна....но пък се притеснявам да не го прехранвам...че както казва и Олчето-при нас няма празно-яде се докато дават.........да не вземем да им разширим стомасите newsm78.А за Любе -дано дойдат пак,че и мен ме е яд че не ги видях наживо....но са ми голяма слабост......даже допреди малко се опитвах да си ги кача на телефона/ама май само с желание не става тая работа-трябва и акъл Mr. Green...та по-добре да изчакам Асен довечера да ми покаже как става номера/
За Венци и неговите компютърни набези ми стана смешно ...обече и ние сме на тая вълна-Иво като се покатери на бюрото/прилежно барикадирано с табуретки,столове и друга едра покъщнина/ и като заблъска с мишката и отваря разни неподозирани за мен менюта,понякога успява и да попромени едно -друго/всичко това става за времето през което аз също се опитвам да стигна до компа-ама мен загражденията ме бавят повече...да не говоря,че съм цялата в синини от прескачането им/ ........и после се налага да си повишавам компетентността опитвайки се да оправя положението/понякога се налага и да звъня на познати да питам....ама вече ми свикнаха Mr. Green/...другата мода у нас от тая седмица е бутането на столове и табуретки....изправяме се и тръгваме да обикаляме апартамента,като произвеждаме ужасен стържещ звук/добре,че тук там има и килими,та да позабавят темпото/....но щом вчера комшийката ме попита"Вие май почнахте ремонта?",явно не само на мен ми идва в повече тоя звук Thinking.......
Да докладвам и за вчерашната консултация-ние пак само нагоре растем/явно превръщаме  всичко в мускулна маса и енергия/-но сме качили цели 50гр и 1.5 см за последния месец...и рекапитулацията за първата ни година е следната:приключваме я с 9.550кг,81.5см,12 цели зъба и поне 4-ри на път.....пълни с идеи за щуротии и много малко интелектуални прояви/но да не пропускам факта,че след няколко месечно непрекъснато пеене на "Хей ръчички" на-после почнахме да ги мяткаме в началото и после да си галим лакътя.........от няколко дни се обаждаме/уж/ по телефона...и това е...а имаше един период дето каквото му кажех-повтаряше,но бързо го израстнахме/....сега почнахме и да се срамуваме-и като го закачи някой и се дупим в количката или в мама и си крием лицето.............но пък нямаме проблеми с измъкването на кабели,късането на книги,яденето на хартия и цветя и най-вече с бъркането в СД-та,ДВД-та и записвачки разни,готварската печка също е любима спирка по пътя.......А,най-добри сме в алпинизма/там определено вече си ревем за закупуване на подходящо оборудване Mr. Green/Хайде-похвалих се...отивам да си докача снимките от рожденния ден/че още нищо не сте видяли Mr. Green/....и да полегна,че нещо не ме държи кръстчето..........
 Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 16:01 от Анонимен

# 241
  • Плевен
Здравейте МАЙки!
Тези дни дъх не мога да си поема от хиляди задачи, то не бяха проблеми на работа, то не бе чудо..., но се надявам вече всичко да е о.к.
Сега , ако Тери е благосклонна ще ми отпусне 10-тина минутки да се разпиша, докато все още спинка.
Първо да честитя на патерица на всички рожденичета, които прпоуснах . Да са здрави, весели, красиви, обичливи, палави и игриви!  Hug

perko Честити прически на Ивко и сватята. Много сте готини!
 perko Олче, гледах в захлас снимките от пътуването ви. ОБОЖАВАМ да пътувам и посещавам красиви места, а още повече свързани с историята ни обекти. Още малко и пак потегляме, но вече тримата. Ако има и други мами ентусиастки и мераклийки за подобни пътешествия да се обаждат, може да организираме някъде да отидем заедно .
 perko Страйпър, радвам се, че семейната ви сага е приключила о.к. и мъжо се е вразумил, че те с този перманентен пубертет....
 perko Кабранска, искрено ти завидях за разтоварването. Много се радвам, че си успяла да се заредиш с положителна енергия, или поне да "изкрещиш" отрицателната  Mr. Green
 perko Четох, че Олчето са се сгаджосали на 20.06. и ще празнувате на Априлци. И ние така ...явно юни месец ни действа ...по-особено - на 12.06. сме се сгаджосали (много ми хареса тази думичка и плагиатствам ли , плагиатствам Grinning), на 11.06. сме подписали Граждански брак, на 14.06. имахме сватба...и....
 perko Звездолина, Венци явно компютърен специалист ще става с тези умения да ти завърти образа на компа на 90 градуса. Ще взема да го питам как става номера, че и аз незнам... Laughing
 perko Гвен, радвам се , че ситуацията при вас има някакво развитие все пак. Добре, че си случила на свекърва. Благодаря за инфото и за публикуването на снимката на Тери, ще уведомя родата  Hug  bouquet Hug
 perko Даниеле ще стискам палци, операцията да мине леко и престоят в болницата да е поносим  Praynig. Май многото четене на инфо по разни въпроси понякога вреди. Защото, четем какви ли не неща и в главите си редим едни сценариии (поне аз съм така)...по-добре спри с четенето по въпроса.
 perko Пипив, съжалявам за потвърждаването на диагнозата. Дано операцията е успешна , с теб съм и ще се моля за вас  Praynig всичко да мине о.к.
 perko Смайли, честити ходещи крачета на Йони. Радвам се, че си случила на детегледачка, особено която е доволна от детето и от работата си  Hug

Сега ви пускам едно клипче, което заснех още когато коментирахме кой е проходил и кой не. Моята мома пълзи като...и скоро няма да се пусне да ходи май, все ми търси ръцете за да се хване. Иначе се застоява права самичка доста време, но крачки все още не прави. Вчера й изби и 5 -то зъбче. Хайде оставям ви с клипчето и ви желая приятен уикенд , много слънце и весели игри  smile3531

Упс ... забравих...Олче , снимката на Тери в подписа ми аз я правих bowuu и много си я харесвам. явно съм уцелила подходящия момент, което е ключово за фотографията. Снимах я с камерата, затова е станала малко тъмничка, камерата няма светкавица, а някакъв нощен режим...както и да е, радвам се , че ти е харесала  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 16:12 от Люсил

# 242
Ето,знаех си забравих нещо важно-честито прохождане на Йоанката!Дано и нейните крачета да са много здрави и пъргави Praynig
Люска,ние уж проходихме,но с пълзенето стигаме по-бързо и понеже сме на принципа"Що да се мъча,като има и по-лесно?"/..........,ходим,ходим па се пльоснем на четири крака и палим турбото......А,Тери докато те държи за ръчичка ще си поне по-спокойна......,че като се пусне да търчи като свободна единица,ще има да те чакаме да се разпишеш

# 243
Момичета, трогнахте ме до сълзи   bouquet
Благодаря  за поздравите за рождения  ден на Ния!
Специални благодарности на Ани за римите!

Благодаря, че ви има и пишете редовно. Често ви чета и намирам отговори на въпроси, които ме вълнуват. Явно малчовците ни създават еднакви проблеми. Е, и много радости, разбира се.

Сега малко инфо за рожденичката - няма нито един зъб; опитва се да ходи сама, но все още е несигурна; почти не яде друго освен кърмица - явно така и е по-лесно; не си играе сама и иска мама, особено напоследък - надявам се да е фаза в развитието; казва няколко думички - кака, мама, тате, баба и деде, останалите не ги разбирам; усмихната и много палава , 9.100 кг и 75 см.  Ето и няколко снимки от рождения ни ден:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141366&photo=1

Поздрави и целувки за всички майски дечица  - искаше ми  се да напиша бебоци Wink.
Стискаме палци и пращаме  положителна енергия на Цветето и Калоян.  Praynig Praynig

Няма да обещавам да пиша, но обещавам да  ви чета Embarassed

# 244
  • София
lele, много сте изписали бре (Ани по-скоро, но все пак  Mr. Green)

ние спим в момента, а аз гледам трафика да не върви за лудо и тегля ли тегля филми  Joy. преди малко довърших дежаву, какво да кажа, играе ли д . уошингтън филм лош няма  Flutter, много го харесвам.

и да се оплача от държавната кухня: кренвирши 2 пъти за 1 седмица, няма да я бъде, местя се в частна junior menu, гледам, че имат пунктове на доста места в сф, може би някой от вас да ги ползва. аз от мама денз ги научих. тя е доволна.

и последно, да с епокажем, като не сме проходили или нямаме някой нов зъб  Mr. Green

# 245
  • София
Здравейте и от нас. Доста време не съм чела тук, цяла тема сте изписали. Ние вече се пускаме, права може доста дълго да стой, прави и по 10 крачки, но предпочита да се държи за ръка. Иначе напоследък е минала почти само на мляко, сух хляб и солети, незнам защо спря да яде манджите. Все още сме си само с четири зъби. Ами това е в общи линии. Чакам да стане 15.06, да се видим на живо.
Лек ден!

# 246
Здравейте!
Първо да поздравя Ани отново за стихотворението и да й благодаря!   bouquet

Много съжалявам за диагнозата на Цвети, дано след операцията да има положителни резултати!

Даниеле, стискам палци на теб и на Калоян операцията и престоя в болницата да минат леко и безпроблемно.

Ванила, тази Мия много хубава и една такава фина и нежна... пу-пу!

Гуен, кураж и дано скоро да намерите разрешение на проблема.  Hug

Честито на новопроходилите дечица!

Ох, щях да пиша още и сигурно забравям някой, но нещо блокирах.
При нас няма нищо ново, освен, че напредваме с белите и каскадите. На мамите, чиито дечица още не смеят да се пускат само мога да завидя. Гоги търчи като луд по улиците и вече не ще и да го возя в количката. Като тръгнем от нас за навън, то са уговорки, залъгвания, само и само да го набутам в количката. Обикновено го затрупвам с куп музикални играчки и се изнасяме от входа като подвижна лудница - със звуци на полицейски коли и лиейки.  Най-новото с което си играе са ... дрехите му. Завива се през глава и подвиква нещо от рода на "дак-дак" /т.е. дзак/. Обаче като се престарае и се увие добре, губи равновесие и направо изорава напред ... Резултата е - синьо-лилаво-жълто чело. А миналата седмица му купихме и пластмасово столче - голяма грешка - в момента е покатерен на него прав и танцува с високо вдигнати ръце. Вече се преобръща от него няколко пъти.  smile3538 Направо ще побелея вече. И страх от нищо няма диването - днес се засили към едно улично куче с такъв крясък, че кучето подви опашка и със скимтене избяга, но ние с баща му направо изстинахме какво можеше да стане.

Извинете ме, ако съм пропуснала някой, не е нарочно.
Целувки на всички мами и дечица!
Слънчев уикенд ви желая!

# 247
Здравейте, майчета!

При нас лудницата е на пълни обороти! Днес сутринта докато му готвех обяда правеше беля след беля! Първо взе диспенсъра на хладилника за безумно весела играчка и висеше на него и го натискаше настървено...(добре, че не съм наляла вода, че щеше да си е вечно мокър!). Търчеше из целия апартамент, бъркаше в купичката с храната на Йовчо и какво ли още не измисли да направи, пък за капак на всичко щеше да се пребие с кухненския робот. За малко да си го стовари върху главата. Добре, че от тежестта се тласна напред и робота падна зад него  #Crazy Направо за секунди застинах и пребледнях и побелях и не знам още какво....
Ето заради тези негови щуротии сме целодневно навън! То тука вкъщи мира нямам....
Лони, напълно те разбирам за това как се чувстваш с малкия щурчо!
Пипиив, съжалявам за лошата диагноза. Дано операцията оправи нещата и всички здравословни проблеми останат зад гърба ви! Стискам палци  Praynig
Даниеле, дано и при вас минат нещата благополучно и да не се налагат вече никакви хирургически интервенции на малкия сладур!
Със закъснение ЧРД на вечерницаnewsm67 Много здраве, любов и семеен уют!
 smile3510 Честит първи рожден и на Ради.  Да расте щастливо и весело дете!

Ами това е от нас за сега. Много прегръдки на малките сладурковци  Hug

# 248
  • София
Най-накрая и аз да се наканя да се разпиша. Редовно ви чета, но Румчо не е от децата, които спят много и все не ми остава време да се разпиша тука. Отделно че ми е едно криво малко тия дни, нещо почвам много да се замислям за еднообразното ежедневие, липса на контакти и различни от домашните емоции... Сега като се оправи времето, поне няма толкова да се заседяваме вкъщи. Моята следродилна депресия малко със закъснение се появи Wink
Силно се надявам нещата при Цветето да се оправят Praynig Стискам палци и изпращам положителна енергия към нея и към цялото семейство.
Даниеле, дано и при вас всичко да приключи бързо и леко.
Кабранска, екшънът у вас май няма край. Добре че си такава оправна булка и строяваш мъжете. Hug

Не знам какво направих, но половината ми постинг изчезна. Както и да е, весел уикенд желая на всички!  bouquet Hug

# 249
Момичета радвам се че ви хареса толкова много стихчето. Обещавам пак някой ден да измисля нещо весело за дечицата. Покрай вас ми идва музата!
 Като чета Ники, Иво, Гоги какви са изобретателни.....пък аз с моето дете филми гледам. Днес пак успях да изгледам един. Ето каква е формулата: затварям го в спалнята, при него е коша с играчките. И той докато рови и си играе , аз измивам чиниите, гладя дрехи  ако има, пооправям това онова, но не много , че няма време. И като ревне Ивко значи е дошло време за спане. Слагам го в креватчето, малко водичка, калгелче, мили думички и излизам. След 5 мин е заспал. Пускам филма. Естествено съня е по кратък от филма. Като се наспи го вземам при мен в хола. И там си има детско кътче. Играе си докато аз си догледам филма и сме готови. И после за награда тръгваме по разходки. Е не го правя всеки ден тоя номер, но ако не успея да се уговоря с никой да се разхождаме и мен ме домързява да се мотая сама.
Като гледам Тери как подрежда книгите на мама и аз да кажа какъв ни е най новия номер - взема някаква салфетка и започва енергично да чисти. И аз го хваля естествено и той още по доволно търка. Ей, много си ги обичам тези моите мъже като чистят. Един път като чисти пода му правих клипче, но се оказа че съм забравила от радост да натисна копчето  Crazy Днес ми изчисти стола пред компютъра. Така старателно му изтърка краката. А вчера си почити колелото, много хубаво отпред и дръжките. Трябва да успея да го снимам , че скоро може и да му мине мерака да чисти.

Бабълче, да ти кажа какво ти се е случило. Пишеш си ти и по едно време стигаш до буквата Ч, но ескейпа е малко по нагоре и вместо Ч натискаш Ескейп и поста се трие до последната емотикона. Така че извода е слагайте често емотикони!  Mr. Green

Честити ходещи крачета на Ева!

Тортата на Ния е много интересна!

Люба , това за разширяването на стомасите и аз се питам може ли да стане, че и ние все нещо трябва да мелим. Освен че си изяжда всичко полагаемо, ние ако ядем трябва да даваме, а като сме на разходка солетите вървят медудругото. Но вие с тези 50гр отгоре сте добре, ние последния месец 200 наддадохме.

Айде стига съм писала , че дето вика Ванилка основно аз изписах темата  Laughing

# 250
Лелееее, какво става тука? Бомба ли е паднала? Да не е обявено военно положение и аз да не съм разбрала?
Къде сте, бре мамииии?!?!!

Като чета Ники, Иво, Гоги какви са изобретателни.....пък аз с моето дете филми гледам. Днес пак успях да изгледам един. Ето каква е формулата: затварям го в спалнята, при него е коша с играчките. И той докато рови и си играе , аз измивам чиниите, гладя дрехи  ако има, пооправям това онова, но не много , че няма време. И като ревне Ивко значи е дошло време за спане. Слагам го в креватчето, малко водичка, калгелче, мили думички и излизам. След 5 мин е заспал. Пускам филма. Естествено съня е по кратък от филма. Като се наспи го вземам при мен в хола. И там си има детско кътче. Играе си докато аз си догледам филма и сме готови. И после за награда тръгваме по разходки.
При нас тази формула е неприложима!
Само можеш да се радваш, че детето ти е кротко....и такова е решило да бъде. Просто му е приятно на човечето да си играе с играчки Simple Smile
Аз мия чинии и други домакински дейности, докато Никола прави бели около мене  Mr. Green Просто нямам друг избор...
Оставя ли отворена вратата на стаята, в която се намира - моментално щипва нанякъде и хитрата усмивка и започва с белите  Twisted Evil
Ама какво да го правя... свикнала съм му вече!

Хайде, лек ден и приятни разходки!

# 251
АААА Танче, и аз ако оставя вратата отворена и тръгва на разузнаване! Затова затварям, пък в спалнята няма какво да ми разруши. Е , понякога не минава номера, търси си човека мама. Тогава ако нямам работа в спалнята , сядам да ви чета или си чета списание, че да му правя компания.
А тука наистина няма никой!
Аз сега съм сама, моите мъже излязоха да се поразходят!

# 252
Всички са навън за това е такова мъртвило ние бяхме цяла сутрин но като се разкисели и се прибрахме тя заспа още по пътя към вкъщи та сега си спи в количката а аз можах да ви изчета и да хапна.
Пипив имаш и моята подкрепа и  Praynig за вас дано ви очакват само хубави неща за дълго време!!!
Радвам се много че Гвен е попаднала на мечтаната свекърва и вярвам че нещата ще се наредят в положителна посока.
И аз вече нямам търпение да мине и тази седмица и да се видим на живо с любопитство ще следя как върви турнира по мерене на щуротия на слънцата ни.
Аз не мога да кажа че Мариса върши някакви особени щуротии явно още не се е сетила знам ли - и ние се водиме за една ръка и вече сме с 3 зъба кога излезнаха така и не разбрах все някой друг ги вижда newsm47.
Ние тази седмица сме си сами с детенце в къщи и от сега ми е малко притеснено за вечерта че ще спиме сами, но няма да се предавам на страха а.
Това значи че нямам конкуренция за компа newsm03 smile3508 Нашия тати ако не се върне до петък от сега съм пазарила майка ми да ни кара и да не пропуснем националната ни среща  smile3502

# 253
Здравейте момичета,

включвам се най-вече да изразя подкрепата си и пожеланията да минат леко и успешно интервенциите на Цвети и Калоян и да останат далече в миналото! Praynig От сърце се моля да не се налагат такива намеси за децата; невинните душички трябва да растат ЗДРАВИ и щастливи! Пожелавам им го с цялата си душа, прегръщам майките им и им желая кураж! Вярвам, че проблемите са временни и решими и всичко ще мине добре! Praynig Confused

Даниеле, права си, мен си видяла на "Кариби" до англ. гимназия. Всяка седмица там се виждам с бившия ми мъж (бащата на големия ми син), когото много уважавам и страшно ми помага... Трябвало е да ми се обадиш, да се запознаем, нищо че не съм била сама...Ние си поддържаме връзка с него, не е да не сме се виждали и щеше да ми е приятно да се запознаем с теб наживо... Другият ни "татко" познава повечето големи светила в областта на медицината; те го познават също... Ако с нещо мога да бъда полезна в това отношение - винаги съм насреща; казвам го и за теб, и за другите майки, да не се налага де, но... понякога нещата стават сериозни, а когато говорим за деца - всяка от нас иска най-доброто за детето си, нали така...Така че... бих могла да помогна като ви изпратя при човек, който освен че е професионалист в областта си, ще ви приеме като негови близки. Ох, отплеснах се малко... Ако пас ме мернеш, Даниеле, обади се, моля те... Wink Simple Smile

Поздрави от мен и Сънчо, баткото го пратих малко на моренце с дядо си. Целувам всички малки сладки същества! Simple Smile

# 254
  • София
gwen, много е сладък съни, да го изпапка човек направо!
ти завърна ли се на работа, ако не греша малко почивка беше взела?
от сърце се надявам да са се махнали притесненията от главата ти.  Praynig ти си много работлива и всеотдайна майка, не е лесно да се съчетаят тези двен неща и то за две дечица.

аз понякога много издъхвам, понеже съм чистофайница в повече отколкото е редно (е , не чак колкото Монк , де  Mr. Green), та не смогвам всичко на момента и полудявам. естествено после с еусещам и си казвам, че ако я карам така, няма дълго да изкарам и се укротявам  Crazy. абе луда работа. както си казах, трябва ми или чистачка или детегледачка поне за 2 часа. та от другата седмица дъщерята на кумовете ще идва да занимава миа, това ще е облекчение. тъкмо ще посвърша някоя домакинска работа с която съм поизстанала. аз май нямам оправия  newsm12  има ли такива неврози като мен?  newsm62май-ще взема на педикюр да ида, ама ха! smile3506 newsm03 лято е все пак  Party
време е за филмче, миа спи, оххххххааааааааааааа  newsm44

пс. имам си нов любим филм да ви кажа на тези от вас, които са по тази част, ани, миленка(мимето 78), преди беше форест гъмп, сега напраов ме разтърси новия филм с уил смит (много го харесвам още от сериите с фреш принс), та незнам как е преведено заглавието, но се казва the pursuit of happiness. невероятен, поне за мен!

Общи условия

Активация на акаунт