Сливен 10 - С усмивка ще посрещнем Първи юни

• 16 213
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
много хубави снимки:-) Аз пробвах да кача няколко пъти ноне ми позволява провайдера...неуспях. Като си доида ще проверя. Немога да влизам в някои сайтове, има ли нещо, което не се разпознава в сайта, не го отварая въобще. Ние доста ходим, а аз съм пристрастена към снимките, така че ще има да показвам Grinning

# 46
zdravejte,az sam ot sliven!no jiveja v Stara Zagora!4udija se kade da rajdam!termina mi ena 17ti uni!4atsnite kliniki v Sliven dobri lisa?kazvam se Gergana!rodena sam na 09.091974!zavr6ila sam ezikovata gimnazija s frenski ezik!6te mi e prijatnoda se zapoznaja s vas!  Grinning

# 47
  • София/Сливен
Гергана, добре дошла при нас! Надявам се да се включат наскоро раждалите мами, да ти дадат повече информация, че моето последно раждане остана доста далеч вече!

# 48
Благодаря на мама Хриси. Ще се възползвам от информацията.
Мисля утре преди обяд да изведа малчо в центъра на празкника, а вечерта да го заведеме с таткото на сладкарница.
Ваня, много са сладки малките!
Прасчо, добре си дошъл при нас!   wavey wavey Моето мнение го знаеш, така че виж какво ще ти кажат другите мами. И пиши на кир.  newsm53

# 49
Здравейте!

Добре дошла на Гери! Аз лично раждах в Окръжна болница и съм много доволна. Миналата година му направиха ремонт и е много удобно. Това е моето мнение за часните болници чесно казано немога да дам информация. Дано всичко да мине нормално.

Ваня, много са сладки малките!

Катето Евро, къде се загуби?

# 50
  • Торонто/Сливен

Силве, мисля, че не можеш да вземеш направление за хомеопат. Аз ходя на частно и си плащам по 10 лева.

Кате, я кажи по-подробно за хомеопата, моля. Координати, доволна ли си, класически хомеопат ли е, изобщо каквото се сетиш. Мерси. Hug

# 51
  • Торонто/Сливен
И, Дидка, пусни ми телефона си на лични (и аз ще ти пратя моя), че в Сливен нямам компютър. Да имаме някаква връзка, все пак. Wink

# 52
Кате, я кажи по-подробно за хомеопата, моля. Координати, доволна ли си, класически хомеопат ли е, изобщо каквото се сетиш. Мерси. Hug

Наде, не съм много запозната с видовете хомеопати, но мисля, че моята не е от класическите хомеопати. Казва се Кинче Топалова. Тя е GP в 3-та поликлиника, а хомеопатията й е като хоби Simple Smile http://www.doctorbg.com/read.php?cCat=97_118&id=6162, ей това са координатите й.
Дали съм доволна? Ами и аз не знам. Понякога виждам файда от лечението, а понякога си мисля, че няма полза и спирам хапчетата. И така. Но и докторката ми каза, че някои работи се лекуват много бавно, тъй че е важно и какво точно ще лекуваш.

# 53
Кате мерси от мен за информацията.

# 54
  • Торонто/Сливен
Мерси Кате! Hug Записах си телефона, да го имам за всеки случай докато сме в Сливен, но дано не се налага. Praynig

# 55
На някой му липсвали моите закуски newsm03? Заповядайте тогава една среднощна, че сутрин нямам време  Kissing Heart

# 56
Първа да я опитам тая закуска Joy

# 57
Леле, ама май сме доста будуващите! Аз успях да приспя всички и сега отивам да чета какво сте изписали Wink

# 58
 Здравейте, момичета! Hug
 Най-после ми остана време и за форума! То не бяха балове, не бяха сватби, рожденни дни, че и среща на випуска си спретнахме.  Все хубави неща! Обаче ми се струпаха накуп...И след приятните емоции, познайте - Еми  два дни с температура.Тъкмо смъкнахме температурата и Рали с разтройство. Едва днес нещата се поуталожиха, а на мен от преумора не ми се и спи. Shocked
 Така че среднощната закуска на ТЕС  ще ми дойде добре. Благодаря, ТЕС !
 Иначе преглеждах на бързо темичките. Видях и снимките от срещата. Всички сте много готини, а и обстановката е страхотна. newsm10
 Меги, наистина си талант в кулинарното изкуство! Не си ли мислила да се занимаваш професионално?
 Добре дошла на Прасчо! Hug
Пожелавам на всички дечица утре прекрасен ден, изпълнен с емоции и радостни събития!   ura  Party Time baloni
Лека нощ и спокойни сънища! smile3524

# 59
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА
 newsm67
Щастливо детство и много сбъднати мечти.
Весел празник

На нас това ни е първият празник и съм много щастлива.Винаги съм искала на 1 юни да се разхождам с детето си с балон в ръка по главната.Е днес най-накрая ще го направя........ newsm53
 newsm59 на ИВА
Бъди много щастлива,усмихната и обичана мама и жена.

Общи условия

Активация на акаунт