Сливен 10 - С усмивка ще посрещнем Първи юни

• 16 226
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
Иве, честит рожден ден. Много усмивки в днешния ден ти пожелавам.
Честит празник и на всички дечица, а и на мамите, които се чувстват още деца Simple Smile

# 61
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПОРАСНАЛИ ДЕЦА! НЕКА УСМИВКИТЕ ВИ НИКОГА ДА НЕ ПОМРЪКВАТ, СМЕХЪТ ВИ НИКОГА НЕ СЕКВА! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВА!
Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.
Е, Теди, добре, че не си ни забравила. Почнаха да ни липсват вкусотиите ти. Аз пък ще закуся със среднощната ти гощавка.  Wink
Добре дошла на Прасчо!

Пожелавам ви весел и изпълнен с приятни емоции ден!
  Hug

# 62
  • София/Сливен
Добро утро и от мен!

Весел празник и на децата и на вас!

Иве, много щастие и много любов и от мен!

Ние пак ще ходим към поликлиниката. Вчера като взех Тошко от градина, ми се оплака че го боляла главата и после му минала. Като се прибрахме, го гледам не му е много наред физиономията, пипнах го - топъл, 38 градуса. Сега няма температура, ама кашля откакто се е събудил.

Кате, тя Кинче Топалова беше на моя мъж личен лекар докато бяхме в Сливен. Ама почти не е ходил при нея (не се е налагало).

# 63
Добро утро!
Тес
, благодаря за всусната закуска

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НЮМАЛКИТЕ ПАЛАВНИЦИ!  ]
[/color]
http://vcard.kidsbg.com/create.php?f=/holy/h9.jpg&template=

# 64
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИВЕ! МНОГО ЩАСТИЕ И МНОГО УСМИВКИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА! МНОГО ВЕСЕЛИ МОМЕНТИ В ЖИВОТА ИМ И БЕЗГРИЖНО ДЕДСТВО.

Меги, дано всичко да е наред с Тошко. Бързо да се оправя и да лъдее безгрижно. Аман вече от болести! Повечето ни дечица болни. Дано да отминава този период и да се радваме на здрави дечица. Ние също днес сме на доктор.

Лек и красив ден на всички!

# 65
Честит празник на нашите слънца!!! А и на всички, които се чувстваме още деца Heart Eyes

# 66
Весел празник на всички малки и големи дечица  ura newsm18

Пожелавам им късмет  Flowers Four Leaf Clover и весели игри 1swing

# 67
Честит рожден ден Иве  newsm51

Пожелавам ти много сбъднати мечти, един прекрасен и щастлив живот с твоите мъже и бъде все така усмихната и лъчезарна Hug Hug Hug
Целувки от нашето семейство за теб ....

.....хората, родени на този ден са много добри newsm10

Честит рожден ден на моя татИ 

С пожелание да е все така здрав, кораВ, смехурко и да обича мама  Two Hearts

Наздраве!!!  Drunk Drunk Drunk

# 68
ИВе, много си сладка на снимката Hug

Мама ДИди, я кажи къде чакаш Славея, че да минем от там да погледна къщата   smile3503
Ние се спряхме на оранжево със зелено, поне добре стои на програмката, с която боядисвам Mr. Green

ВикО вчера имаха тържество  dance за първи път ми се случва да го гледам и така мило и хубаво ми стана, че си поплаках Weary...и смешно де newsm08...че се посмяхме с майка ми на воля (даже на камерата ни има).....да, ама след 2-та песничка лягна на столчето и се раплака, че така изкара при нас праненството

Кате, мерсаж newsm51

...лек ден скъпи празнуващи  bouquet

# 69
  • Сливен
Честит празник на всички малки, големи и още по-големи
момичета и момчета
.

Пожелавам безгрижно детство на всички малки,
на големите успехи в училище, а на по-големите късмет и любов Wink

# 70
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИЧКИ МЪНИЧКИ СЛАДУРЧОВЦИ И СЛАДОРАНИ!
НЕКА ВСЕКИ ПРАЗНИК ОСТАНИ НЕЗАБРАВИМ ЗА ВАС. БЛАГОДАРИМ ВИ ЧЕ НИ НОСИТЕ ТОЛКОВА УСМИВКИ И НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ПОРАСНАЛИТЕ ДЕЦА (МАМИ И ТАТКОВЦИ)!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИВА!  bouquet

Много усмивки на всички поглезете децата и ги направете щастливи !
Чао от нас

# 71
Благодаря Ви момичета, много сте мили, радвам се, че Ви познавам Hug Hug Hug
Лони и Дидка благодаря за розите, това са ми любимите цветя Heart Eyes
Черпя Laughing

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 12:13 от Iva M.

# 72
Честит празник на всички дечица, весело и безгрижно детство и много, много здраве

ИВе, много си сладка на снимката Hug

Дидка благодаря ти мила Embarassed Heart Eyes Hug и Честит рожден ден и на твоя татко, да е жив и здрав, за да се радва на прекрасното си семейство  bouquet

# 73
Иве, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и щастие! И много любов, разбира се!

Честит 1-ви юни на всички малчугани! Да са ни живи и здрави децата и усмивката им никога да не угасва!

Дидка, честито и на твоят тати! Да е жив и здрав!  baloni

П.С Между другото, за мен и поради още една причина днес е по-специален ден - преди 2 години на 1 юни видях 2 ясни чертички и от тогава живота ми е малко...по-сладък  Joy

# 74
Дидка, честит рожден ден на съпруга ти. Да е жив и здрав и дълги години да те кара да се чувстваш щастлива, че го има.

Общи условия

Активация на акаунт