Сливен 10 - С усмивка ще посрещнем Първи юни

• 16 229
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
  • Сливен
Ива, честит рожден ден Wink Много здраве, късмет, любов и ... каквото си пожелаеш
Специален поздрав

# 76
Честит пранзик на всички дечица Hug, да са живи и здрави и щастливо детство  love001

# 77
Благодаря  на Дидунчо за красивите цветя и Ян Бибиян за страхотния поздрав,много харесвам тази песен Hug

# 78
Едва сега видях Embarassed
Iva.M., честит рожден ден!!!
Много, много щастие ти пожелавам и само да те радват любимите ти хора! Видях, че розите са ти любимите Wink

# 79
Тес  Heart Eyes невероятни са Hug

# 80
Ива наистина си много готина на снимката.БРАВО.Харесвам такива модерни мами.Благодаря за почерпката.
Дидке честит ви рожденик-обичайте се и се радвайте взаимно защото живота е кратък.
Дидунчо като прочетох п.с. ти направо настръхнах,много готина случка-е как да не го помниш 1 юни.Успех на 4 юни на изпита.
Силвина не мъжа, а бащата на Дидка има рожден ден.
Ян бибиян много готин поздрав,надявам се и мен да поздравиш с такъв на моя рожден ден нищо че е далеч...........Да не забравиш да ми пратиш документите за майчинството
Тес липсваш ни..........с тази работа не ти остава време за нас.
Днес някой ходил ли е в Къщата на приказките?Аз мисля да ходя към 5 часа дали ще има много хора днес?

# 81
Кате благодаря за комплимента  bouquet

# 82
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!!!Нека бъдат много здрави, добри, весели и всичко друго по-, по-, най-... за радост на родителите си.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКА!   bouquet   bouquet Пожелавам ти на първо място много здрави дечица, това ще те прави щастлива, бъди много обичана жена и мама, ....... (нататък каквото ти си пожелаеш).
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДИТКИНИЯ ТАТКО!!!
Ох на мен ми е много криво тая седмица, ама айде утре с оплакванията днес да не развалям доброто настроение в темата.
Много гушки  Hug  Hug и целувки на всички.

# 83
Кате, мерси за поправката.

Дидка, нека и татко ти да е жив и здрав. Извинявам се за грешката. ooooh! ooooh! ooooh!

# 84
 честит рожден ден на Ива, въпрки че не се познаваме лично! Благоденствие, здраве и късмет ти желая  Hug
 За всички, които празнувате в днешния ден изпращам един "сладък" линк. 
http://www.thecakefairy.co.uk/pages/cakegallery.html

честит 1-ви Юни на всички дечица в България!Да са ни живи и задрави/color]

Тук не празнуват денят на детето, но пък се подготвяме за деня на таткото! Празнуваме всичко възможно! Целувки на всички  bouquet

# 85
Мама Криси с тези торти даваш много нови идеи на Меги.
Меги ще чакаме да гледаме нови творения.

# 86
  • София/Сливен
Този сайт съм го изяла с кориците  Laughing
Ето и още http://www.cakecentral.com/  За който се интересува мога да посоча още десетина.

# 87
Меги не съм искала да те обидя ако ти е прозвучало така.Просто много се радвам на твоите произведения  на сладкарското изкуство.Дано да имам късмет около рожденият ден на Филипа да си тук в Сливен за да те ангажирам да направиш тортата ти.Естествено срещу заплащане от моя страна.Разбира се и ти ако си съгласна.Знам че няма да мога да намеря тук в Сливен толкова хубава торта за моята принцеса.Тази много ми харесва..........а и ти си правила нещо подобно........няма да те затрудни.Куклата и продуктите от мен-майсторлъка от теб.
http://www.thecakefairy.co.uk/pages/princesspage.html
Момичета как прекарахте празника?
Аз се разходих с Филипа по главната-купих и балон естествено и тя много се радва.А сега спинка изморена от многото емоции които преживя днес.
Тес утре е почивен ден надявам се да ни поднесеш закуската ти............

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 21:44 от katerina_evro

# 88
Благодаря за пожеланията на Миси и на мама Хриси Hug

Миси проблеми с яслата ли има?
Мама Хриси и ти ли правиш кулинарни вълшебства като Меги?

Спокойна нощ от мен момичета smile3524

# 89
  • София/Сливен
Кате, изобщо не си ме обидила, нали съм сложила едно ухилено емотиконче там.
В Сливен съм до края на август. На 2 септември трябва да сме в София, да не си изпуснем реда за детската градина.
Утре е работен ден, за които са почивали на 25 май.
Много е хубава тортата, но ако приемаш съвет от мен, остави този модел за времето когато започне да си избира сама куклите и да си мечтае за Барбита, т.е. най-малко на 3 години (моята и сега се интересува повече от МакКуин Светкавицата, отколкото от Барби). Но ти си решаваш.

Общи условия

Активация на акаунт