Сливен 10 - С усмивка ще посрещнем Първи юни

• 16 250
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛЪНЦА!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА РОЖДЕННИЦИТЕ!!!

Днес цял ден сме навън.На площада имаше хубав концерт.После се наиграхме в Къщата на приказките.Децата останаха много доволни.Мариета заспа докато помириса възглавницата.
Меги щом си в Сливен трябва да вземем на теб да си поръчаме тортата за рожденния ден.

# 91
Здравейте мами и от мен!Извинявам се,че не съм писала до сега,но все време не остава   ooooh!
Пожелавам на всички дечица да са много,много здрави и много да ви радват!
Радвам се,че днес успях да се запозная и с Ваня  Grinning

# 92
Здравейте, момичета! Дано децата да ме извинят за закъснението, но от сърце:

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ ХУБАВЕЛКИ И ЮНАЧЕТА! НЕКА СМЕХЪТ ИМ НИКОГА ДА НЕ СЕКВА И ЛУДОРИИТЕ ИМ ДА НЯМАТ КРАЙ!

1swing baloni newsm18

Мила ИВА, макар че не се познаваме лично съм сигурна, че си много готина.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
  bouquet
Нека зло да те забрави, да си жива да си здрава и все така лъчезарна както на снимките.
Ами то днеска от хойкане не ми остана време да седна пред компа. Програмате, Кате Евро, беше следната: Излязохме към 9 часа и директно пред ДНА - то. Хем си похапнахме пица на "Каприз", хем гледахме и детската програма. После по главната (видяхме се с Neli M) и забихме в градската градина. Децата  спаха, бесняха там дооооооо към 16 часа когато посетихме кукления театър. Имаше благотворително представление - сигурно сте видяли афишите. Естествен аз и Никола дремахме отвън, Славея беше доволна, пък Живка реши да заведе Сияна на театър, ама по средата излязоха. Естествено и ние бяхме с балони - на Сияна го вързахме за роклята, пък на Ники за ръчичката - абе голям купон.
Дидке, Къщата е срещу централния вход на 8 ОУ в кв. "Даме Груев". Там има две къщи боядисани в ярки цветове. Едната е нова и е точно срещу входа на училището. Тя е жълтооранжевосиня. Тази за която ти говоря се пада вляво от нея. Къщата е стара. Първия етаж изобщо не е измазан, а втория е боядисан както ти казах. Мисля, че ще можеш да добиеш представа за съчетанието на цветовете. Между другото днес ви видяхме цялото семейство на количките пред НТС, ама много бързахме за театъра, та не се спряхме да се обадим. Hug

# 93
Здравейте момичета, хайде и аз да се запиша в темата. Много време не съм се вясвала.
Както виждам учатниците в темата са доста повече от последния път. Това може само да ни радва.
Честит празник и от мен с малко закъснение. Пожелавам много здраве, щастие и много усмивки по детските личица  bouquet
Как изкарахте празника??? Предполагам че при всички най-доволни са останали виновниците за празника  Hug

Мейчета - мога ли да ви попитам едно въпросче??? Може не може - аз да питам, дано някой да помогне. Искам да отпразнуваме 2-рия рожден ден на дащеря ни в някое заведение, с много дечица но не ми идва на акъл къде е удобно. В по-големите градове има подходящи заведения с детски кът, играчки и какво ли не - но в момента не ми идва на ум къде в Сливен има нещо подобно. Мисля че имам спомен, че срещу танковата бригада на спирката на 20-ката имаше нещо подобно, но не съм ходила отдавна там. Мен ме няма в страната и няма как да обиколя, а искам да помогна на тати да организира по-лесно рожденния ден на Марина. Друго което се сещам е Мъндиленд - но там е доста пълно лятото, а ми се ще някъде където е по-спокойно. Сещате ли се къде другаде може да се празнува?
Радвам се че групичката ни от съгражданки ръсте - приятен ден и пожелавам много усмивки по детските личица  Hug  bouquet

# 94
SADMAMMA естествено че знаем къде да организираш рожденият ден на твоята звездичка.Хита на сезона сега в Сливен е КЪЩАТА НА ПРИКАЗКИТЕ.Намира се в сградата на бившия Алекс-по улицата надолу срещу Градската Библиотеката.Няма да сгрешите ако отидете там.Последната среща на мамите беше там, така че може да видиш снимки в албума на мамите-посочен на първата страница на темата. Успех в подготовката на партито.Весел купон
Ние вече сме будни.От една седмица Филипа се буди точно в 5 часа,но вече свикнах.

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 06:07 от katerina_evro

# 95
  • Вече на село
Момичета, трябва курс по машинопис (разбирай бързопис) за времето след 15 юли. Не живея в Сливен, а в покрайнините на областта. Така или иначе, курсът трябва да е в Сливен. Нито съм виждала някакво съобщение, нито имам идея, освен някоя учителка от Икономическия може би, но бих предпочела да е официално организиран, защото ще ми се зачита за командировка.

# 96
Добър ден и от нас с Жоро,

Днес сме си сами и ни е спокойно/след дългите празници и пълната къща ми е добре дошло Laughing/, след малко излизаме на разходка, за да използваме хубавото време.

Мама Диди благодаря за хубавите думи и да ти се връщат тъпкано пожеланията Hug

Чао за сега bye

# 97
  • София/Сливен
Здравейте и от мен! Ние днес изпратихме хазяйката си обратно за Америка. Много готина жена, само дето се притеснявах преди да дойде. Даже оставях децата при нея, за да изляза за малко.

arina, не знам дали изобщо има сега такива курсове... Аз навремето съм учила машинопис (бях УПК в Икономическия), но това беше преди почти 20 години.

SadMamma, това за което говориш сигурно е сладкарница Пролет (и там сме се срещали и има снимки), но много по-хубаво е в "Къщата на приказките".

vanyia, на драго сърце ще се радвам да помогна, но 20-30 юни сме на море.

Вчера не писах, да не ви развалям празника, ама днес да ви се оплача. Нали ви казах, че оня ден като взех Тошко от градина вдигна температура. Вчера го водих на лекар - като го преслушваше, забеляза малки петънца на корема му - каза че може да е варицела, да гледам дали ще станат на мехурчета. Хубава работа, а ние се каним да ходим на море. Да ама при него е много трудно да се забележи каквото и да е, защото непрекъснато е с обриви (особено като не взема лекарства), където е разчесал има и ранички. И като капак снощи и тази сутрин е с огромен обрив по гърба и корема, като възглавничка е подпухнал, но мехурчета не забелязвам.
След обяд пак ще го заведа, ако няма все още, дали значи че не е варицела, т.е. могат ли да се появят на третия ден? Температура не е вдигал оттогава. Пък продължава да си кашля (а, и сме с друг сироп за кашлица - много ме съмнява, че обрива е от него, днес не съм му давала).

# 98
  • Вече на село
Меги, благодаря за включването. Ама и аз идея си нямам към кого да се обърна за помощ ooooh!

# 99
Меги най-добре и лекар да каже.Моето момиче остана единственото в групата,което не боледува от шарка.Още не съм сигурна,че сме се разминали.Момчетата не са боледували и дано да ни се размине,че имат още един месец да свършат с училището.

# 100
  • София/Сливен
Ходихме вчера, и днес пак ще отидем. Знам че рано или късно ще я изкара, не съм го спирала от градина когато има карантина, ама точно сега ли пък да му се случи. Макар че той ще се оправи до 20-ти (ако наистина е такова), ама Велина ще цъфне точно за морето. Затова се надявам сега да не е, а после когато иска да се разболява.

# 101
Здравейте сливенки! Аз както си казах днес малко ще ви се оплача, тука очаквам мамите с опит вече в яслените проблеми да помагат, въпросите ми най-общо са: За колко време долу - горе посвикват дечицата? Какви промени настъпиха при вас в началото?
Питам защото от миналият понеделник Калоян уж е на ясла, но нещо всеки следващ ден е по -стреснат от предишния стана много затворен и плашлив, не се откъсва за секунда от мен и не дава никое друго дете да го приближи, абе направо се ужасявам от поведението му. Да не говорим, че ходи всъщност само до четвъртък защото след обяда вдигна 39 Т и така до вчера след обяд. Иначе няма нищо друго (гърло, нос, гърди, кашлица) нищо, даже доктора му пусна пак изследвания и те са добри, до момента нищо му няма и не знам от какво може да беше това чудо. За капак на всичко от миналата събота му никнат вторите кътници всичките 4 в комплект.
Ох ми това беше оплаках се, дано сега ми поолекне.

# 102
Здравейте и от мен!
Празника мина и както виждам повечето са прекарали чудесно. Ние също бяхме на главната, а вечерта на пицария.

мама Диди,  много сте хайманосвали dance dance . Сияна ревна ли в театъра?  newsm45  Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

Меги, ако искаш да провериш дали е варицела , дай на Тошко 2-3 лъжици топло вино . Ако е варицела ще избият веднага.
Мма Миси, понякога децата вдигат температура от притеснение и силен стрес т.е. мисля си че може да е стресиран от яслата и това може да е причината. А естествено и зъбите.
Арина, провери във в. "Ало Сливен" или "Контакт"

# 103
  • София/Сливен
Ходихме до болницата - не е варицела. Но пък такъв страхотен обрив си има - лекарката каза че при такива състояния се влиза в болница. Сега пак ще се тъпчем с антиалергични, докога незнам... Но добре поне че не е варицела, е аз още 1-2 дни ще го следя. Макар че в групата не са имали варицела (питах госпожата), а той с други деца не се е събирал.

# 104
Наистина много добре изглежда в "Къща на приказките" - никога до сега не бях ходила там. Ще кажа на тати да отиде на попита. Благодаря ви момичета. Приятен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт