Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за преносимите бебешки кошари с две нива за бебето и техните марки?
Какви са препоръките за фетална ехокардиография и запис на CD при преглед?
Как мога да изчисля месеците на бременността си и къде мога да намеря информация за развитието на бебето месец по месец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за преносимите бебешки кошари с две нива за бебето и техните марки?
-
Какви са препоръките за фетална ехокардиография и запис на CD при преглед?
-
Как мога да изчисля месеците на бременността си и къде мога да намеря информация за развитието на бебето месец по месец?
-
Как се изчисляват дължимите суми за здравни осигуровки в България?
-
Какво представлява EFW по седмици на бременността?
Пускайте снимки на бебоците, за да започнем да си избираме кавалери за нашите девойки....
И да ти се оправя бързо и другото зъбче. 
Пък и, ако се наложат шевове как без упокойка.... Минах през юнските мами и като прочетох как са започнали да раждат.
Само си честитят бебоците.....така че не е толкова страшно това раждане....и ние натам отиваме... с или без упокойка все ще родим
Мисля обаче, че на майките, които няма да им се налага да отсъстват и да се цедят не е нужно да дават толкова пари. 
Иначе за страничните ефекти след нея - здраве да е, ще издържим и главоболието и всичко друго. Все пак ще мине някога. Пък и от нещата, които ти си нписала един е изводът - най-важен е опитът на анестезиолога. Дано да попаднем на такива и всичко мине добре!
на една мома се падат по две мъжлета - ще ви се а
ми то точно обратнато разбира се! Ама вие ще ме разберете нали сме в еднакво положение.