Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за преносимите бебешки кошари с две нива за бебето и техните марки?
Какви са препоръките за фетална ехокардиография и запис на CD при преглед?
Как мога да изчисля месеците на бременността си и къде мога да намеря информация за развитието на бебето месец по месец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за преносимите бебешки кошари с две нива за бебето и техните марки?
-
Какви са препоръките за фетална ехокардиография и запис на CD при преглед?
-
Как мога да изчисля месеците на бременността си и къде мога да намеря информация за развитието на бебето месец по месец?
-
Как се изчисляват дължимите суми за здравни осигуровки в България?
-
Какво представлява EFW по седмици на бременността?

Това важи за всички мами-тумбалани тук!!!

Моля да ме оцветите в синичко, вчера бях на ФМ и бебо така хубаво се показа, че веднага го разкрихме.
. Почна голямото чудене за име
. По-късно ще сканирам и кача снимка на моето мъжленце. 
Иначе на 12.06 съм на фетална ехокардиография във Фемина, а малко по-нататък ще мина и през Мазнейкова за 3Д ама чак към 28-ма седмица. Планувам да направя и изследванията за разни бактерии и вируси във вирусологията, ама все нямам време.
Той е официален работен ден ...
Предлагам някоя пицария в центъра - Уго, Дон Домат .... 

Аз много работя, ама съм с много готини колеги и много си харесвам работата! .. да не ме ожалите съвсем