Отчет на набор 2003 - 7

• 12 990
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на АЛЕКС
Благодаря, момичета, за пожеланията ви с доста закъснение!!! Аз бях в малко отпуск и не ми беше до нет-а. Днес отново съм на работа, а дребчо на градина. Иначе, рождения ден мина чудесно. Малчо получи много подаръци, включително и жадуваната китара. Лека седмица на всички!!!

# 106
Аз защо не съм влизала в тези теми ...  newsm78
Имам с какво да успокоя всички разтревожени за килограмите. ОТ около месец, Георг ми се добра до цели 12кг., на ръст 96см.  Laughing А даже не е най-нисък в групата. Слаааааааааб ...  ooooh! Не се тревожа, напротив, радвам се, по-добре така, отколкото да е дебел. Здрав, прав, много жилав е, килограмите нямат значение.
Стела е 15кг./106см. също е слаба, но някак кокала и е по-едър.

За говора ... доста правилно говорят. Георг казва Р още от миналото лято, Стела така и не го умее, но той и баща и не го може, така че вероятно така ще си остане.

# 107
А нали и лого5ка ни напуска...  Sad Съвсем я овапцахме  Sad
Е, ние с Дими пък ще имаме възможност да се възползваме от услугите й Simple Smile Че и Румен, като гледам, няма да мине без логопед.

Да ви се похваля, най-накрая открихме сезона. Събота и неделя бяхме почти по цял ден на плажа (с малки почивки). Румен беше страшно щастлив и няма търпение да ходим пак Simple Smile

# 108
  • с/у ОколоМръсТното
, Георг ми се добра до цели 12кг., на ръст 96см.  Laughing .

ох, колко познато. На 3г. щерката нямаше 11кг. Пък на 4г. колко ли е била... не се сещам, но там някъде ще да е било. Сега няма да ти кажа колко е.  Flutter
vania_ip - блазе ви. И за плажа и за лого5ка  Hug

# 109
Да ви се похваля, най-накрая открихме сезона. Събота и неделя бяхме почти по цял ден на плажа (с малки почивки). Румен беше страшно щастлив и няма търпение да ходим пак Simple Smile

Ауууу, каква завист ме затресе за моретоооо Heart Eyes

Али в момента е около 98 см. и е 16 кг.....май newsm78
Много сънува моето момче и всяка сутрин ми разказва сънищата си. Не знам дали осъзнава, че е сънят му, но няма търпение да ми каже. Тази нощ явно е сънувал, как съм влязла в канала, където "тече водичката", заседнала съм и не съм могла да изляза.
Доста черновато ми започва седмицата май Thinking Rolling Eyes

# 110
  • с/у ОколоМръсТното
stellinaааааааааааа, де да бях аз на морето, но не съм. Аз съм си в Софето, за жалост  Tired

# 111
Стела е 15кг./106см. също е слаба, но някак кокала и е по-едър.

Дива, моята Яна (21.09.03) е с абсолютно същите мерки. Вечно е с колан на кръста, че всичко й пада, а крачолите й все възкъси. Като я гледам - една мини-Росица Кирилова пред очите ми. Laughing

# 112

Дива, моята Яна (21.09.03) е с абсолютно същите мерки. Вечно е с колан на кръста, че всичко й пада, а крачолите й все възкъси.

Никакви крачоли, панталоните са мръсна дума в нейния речник  Tired Голям проблем имам с това обличане, решила е, че всеки ден трябва да е с нови дрехи. В най-лошия случай, може да облече нещо за втори път, но само ако първия път се е показвала с него на друго място  Shocked
Естествено не я огрява, но ми коства ужасни нерви сутрин когато бързаме  Tired

Представям ви Хърбалета Ребрева и Джезво Кокалев
Верно е същата, гледах ви снимките сега. Кльоща, ама иначе шкембето си го пъче  Laughing

# 113
Виждам , че има мами възползвали се от услугите на логопеди и понеже и моя синковецси има проблеми с говора да попитам...
На каква възраст би трябвало да се обърнем към специалист ако има проблем с изговярянето на определени звуци?
Аз засега изчаквам , Красчо -Прасчо е на 3 години и 9 месеца /почти/ , мисля след като стане на 4 год. да го водя . Дали не закъсняваме ?

# 114
stellinaааааааааааа, де да бях аз на морето, но не съм. Аз съм си в Софето, за жалост  Tired

Да де...грешка Embarassed
Исках да цитирам vania_ip, ама какво направих и аз не разбрах #Crazy
Ще да е заради съня на малчо - още съм в канала сигурно Joy

# 115
  • с/у ОколоМръсТното
Джезво по-прилича на моята (снимката е старичка, но то само височината й се променя), както и прекрасната щерка на Калина.  Hug

Ама сега за завършването на 3-ти клас имахме лека почерпка деца и родители. И седнахме в Хепи-то. И почнах да я уговарям нещо да си поръча, а съседната до мен майка уговаряше нейната нищо да не си поръчва. Моята е 20кг+.,  а другата е 40кг+  Shocked

# 116
И аз предпочитам да е елегантен. Не го тормозя за ядене. На градината хапва добре. У нас вечер набляга на плодове, салати и млечни продукти.  Laughing

# 117
Малкият е на периоди. Като периодите на злоядство са доооста дълги, а периодите на ядене - кратки и с големи претенции.
 Снощи след детска не му взех нищо, уж за да яде в къщи. Каза, че е гладен, седна на масата и започна да яде с голям мерак...излишно се зарадвах - 1/4 филийка и точно 5 лъжици ориз(месото го бях нарязала наситно, но той го отдели, да не би да хапне случайно).
Laughing
мойта я същата, хляб не яде, да не би да не надебелее, месото-не, да не би да се отрови
Дива, същата стойка е и Габи, хърбава, ребрата й хръкнали чак от слабост, но корема-издут Mr. Green

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 15:48 от very nice

# 118
  • София
krasian, аз водя детето на логопед. Но ако не се лъжа до 5 год. можеш да почакаш, зависи все пак от звуците, които не произнася. В здравния има тема- консултация с логопед, там можеш да попиташ.

# 119
Момичета да ви се похваля и ние открихме сезона.В неделя бяхме на плаж. Малката беше обилно омазана и за 1 час имаше зачервено-много е бяла.
А на мен ми беше студено на плажа, нали съм си студенокръвна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт