Отчет на набор 2003 - 7

• 12 973
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА АЛЕКС!!!!

# 91
  • Русе
 newsm59  на Александър!

# 92
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС!

ДА Е ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ДА СЕ РАДВА НА БЕЗГРИЖНО И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО!

# 93

Ч.Р.Д., Алекс!

# 94
Нашият проблем с тръгването на училище беше следният: когато ни записаха в детската градина бяхме само на 2 и половина и тръгнахме с по големички дечица. Факт е че тя много бързо се вписа и приобщи към по големите и не сме имали проблеми. Тази година т.е втора група си имаха занимания по книжките от поредицата "Моливко" и в края на годината минавах на тестове за оценка на изходящото ниво от годината #Crazy newsm78. И понеже ние сме покрили изискванията и оценките според директорката и учителките ни са много добри тяхната препоръка беше да продължим с децата от набор 2002. Сега аз трябваше да се почувствам много щастлива че детето ми се справя толкова добре но и същевременно да си задам въпросът какво ще се случва по нататък?
За това и пуснах моето мнение и въпроси.
Според мен щом е добре детето няма какво да се притесняваш, нека върви с по-големия набор, та тя не е толкова по-малка от тях, особено от тези родени в края на годината.

# 95
Честит рожден ден на Александър!
Да расте, да хубавее, да се смее и да пее!
Да е умен и игрив, мирен - но и пакостлив!

Мойто звяр до 3-годишна възраст спеше между нас. Сега спим всички в една стая. Повечето вечери иска баща му да легне при него и да го чешка, понякога иска приказки да четем, а понякога да си гледа филмче докато съвсем не му се приспи.

# 96
Ама е доста слабичка-17,5 кг.

Слабичка? Момчил е около 16кг, а все пак е момче, ама още е и нисичък. Абе, дребосъчко е...

ЧРД НА АЛЕКС! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ!

# 97
  • София

Честит рожден ден на Алекс и от мен!

Нека расте здраво, весело, обичливо, умно, духовито и очарователно дете!
Пожелавам му щастливо детство и много приятели!

# 98
  • София
 Снощи се прибирахме в най-големият дъжд, децата бяха с дъждобрани, а аз с чадър. Те сухи - аз мокра като патица.
 Малкият се заливаше от смях, опитваше се да пее и подскачаше около мен(малко подобие на известният филм Laughing) - децата са уникални - как се радват на света.

# 99
  • София
Честит рожден ден на Алекс!

# 100
Честит рожден ден на АЛЕКС

# 101
Момичета ...да споделя и с вас.
Понеже Тошко изговаря буквата "с" ...като тс (надявам се ,че ме разбрахте),госпожата ни посъветва ако желаем да го запишем на логопед в детската градинка.
Ще го запишем още тези дни....предполагам,че този проблем ще се оправи след определен брой посещения. Thinking

# 102
  • с/у ОколоМръсТното
Това е ОК, Дими! Ще му оправят говора, сигурна съм.  Peace

А на моя още много букви му убягват... Не знам как ще е.  ooooh!

От септември ще му мисля. А нали и лого5ка ни напуска...  Sad Съвсем я овапцахме  Sad

# 103
Шани и аз това се моля да се оправи на бързичката...

А на твоето съкровище кои букви му убягват?

Всъщност Тошко буквата "р " от скоро започна да я изговаря както трябва.

# 104
  • с/у ОколоМръсТното
О, много са...  Crazy
Ш, ч, ц, р и май още има... Абе не е добре с говора. Ама не му и трябва. Важното е жена му да говори добре и разбираемо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт