Отчет на набор 2003 - 7

• 12 961
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
Здравий и добре дошла USER 1   bouquet

Моя син заспива сам от бебе, само от два дни нещо иска да легна до него на малкото легло, после се присеща нещо и лягаме на спалнята и там заспива.
С приспиването никога не съм имала проблеми Peace
...но никога не е късно Crazy Mr. Green

# 76
  • София
Моята почти не яде в къщи вечер. След градина  освирепяла от глад-яде по път някаква закуска или пица и до там е яденето. Но в градината си иска и допълнително, дано се наяжда. Никога не съм я мъчила да яде насила-когато иска -тогава. Ама е доста слабичка-17,5 кг.
За училището никога не съм се замисляла, че между двете години-засега ми се вижда по-добре по-голяма да тръгне.

# 77
  • Чикаго / София
Здравейте!

Аз нещо съм пропуснала да се отчета в тази тема, що така не знам! newsm78

В градината на Дени за 1.06 имаха тържество с музика и танци на двора, така че се чуваше наоколо пък и аз хвърлях по един поглед през прозореца! Laughing Веселиха се децата, цялата сграда я бяха украсили с мнооого балони, а децата получиха по една книжка, шоколадово яйце и меденка за подарък! А колко сладкиши имашеееее, явно всички родители бяха донесли по нещо за почерпка, беше отрупано със сладкиши, солети и др. подобни! За празника ни събираха по 2лв.

Дечицата от 4та гр. не знам кога са ги изпращали, дори не съм обърнала внимание още в градината ли са или са разпуснати!

Дени ще си е първа група до септември и чак тогава вече няма да е в бебешката група! Simple Smile

Вечер си заспива сама. Лягат двете със сестра си и след 30-40 минутни хихикане, викане и игра заспиват! Crazy

Днес отиде с баба си и дядо си до село за един ден, и е почивка от градината. Вече май доста й е писнало да ходи,  всяка сутрин мрънка, че не иска на градина. Ще ходи до края на юни и после 2 месеца ще е във ваканция!

# 78
  • При хората, които обичам
Ама е доста слабичка-17,5 кг.

Слаба ли я намираш? Аз класирам Васи по-скоро към пухкавите, а и тя е толкова тежка. Явно е въпрос на телосложение.

# 79
Аз още не съм се записала в темичката, но тези дни ми е лудница... Свекърва ми влезе в болницата и сега вечер гледам и племенника ми (на година и десет месеца е).
За тези няколко дни оцених какво добро, умно и пораснало дете си имам Heart Eyes С малкия не мога да изляза на глава, изобщо не слуша и постоянно трябва да съм залепена до него. Освен това дразни Румен, бута го, щипе го, даже го охапа веднъж. Аз постоянно съм в ролята на арбитър, добре че Румен разбира от дума. Направо съм изненадана колко добре се справя с ролята на батко. Е, имаме и някой моменти, в които и двамата не чуват какво им казвам и лекичко ме нервират, но са сравнително малко.
В цялата ситуация има поне един голям плюс. Малкият си хапва доста добре и покрай него Румен също вечеря стабилно. Иначе хапва само нещо в движение след градината и много рядко вечеря с нас. Сега даже иска и него да го храня като бебе - сядат двамата и чакат. Бил на мама малкото бебче... как да не го нахраниш Wink
Поздрави на всички наборчета  bouquet

# 80
  • с/у ОколоМръсТното

Слаба ли я намираш? Аз класирам Васи по-скоро към пухкавите, а и тя е толкова тежка. Явно е въпрос на телосложение.

пък аз мисля, че такива кг. са си напълно в нормата. Ама таман, даже.
И моя яде, когато е гладен. Хич не му се шашкам аз на него. Ай стига ми толкоз години само за детското меню да мисля  Crossing Arms

vania_ip, подготвяш се сериозно за 2-ро дете, а?  Laughing

# 81
Хихи, Шани, страх ме е да се обадя, че и аз вече никак не се старая за ядене. Гледам винаги да има плодове, мляко и сирене в хладилника. Гладна няма да остане.

# 82
  • София
 Малчо ще ходи с баща си за уикенда в Долна Баня - радва се, че ще се къпе в топлия басейн.
 А аз се радвам, защото баща му за пръв път се престраши да заведе някъде децата(в случая само Люби) без аз да съм наоколо.

# 83
  • София

пък аз мисля, че такива кг. са си напълно в нормата. Ама таман, даже.
И моя яде, когато е гладен. Хич не му се шашкам аз на него. Ай стига ми толкоз години само за детското меню да мисля  Crossing Arms

На мен слабичка ми се вижда-112 см. е висока. Има периоди на стабилно хапване, а в почивните дни сме почти на пост и молитва.

# 84
Еее, Васенка е по-нисичка. Сигурно за това изглежда така. Но пък поли и стоят превъзходно. За разлика от кака и, където под полата се подават солетки.

# 85
Александър на chibi има рожден ден днес-весел празник!Здраве и късмет на малия палавник!  newsm59

# 86
  • Под гъбата
Нашият проблем с тръгването на училище беше следният: когато ни записаха в детската градина бяхме само на 2 и половина и тръгнахме с по големички дечица. Факт е че тя много бързо се вписа и приобщи към по големите и не сме имали проблеми. Тази година т.е втора група си имаха занимания по книжките от поредицата "Моливко" и в края на годината минавах на тестове за оценка на изходящото ниво от годината #Crazy newsm78. И понеже ние сме покрили изискванията и оценките според директорката и учителките ни са много добри тяхната препоръка беше да продължим с децата от набор 2002. Сега аз трябваше да се почувствам много щастлива че детето ми се справя толкова добре но и същевременно да си задам въпросът какво ще се случва по нататък?
За това и пуснах моето мнение и въпроси.

# 87
Ох, като знам преди как мечтаех децата ми да са с малка разлика.... май взе да ми минава мерака Whistling

За девойките мисля, че не са малко 17-18 кг. А и то зависи родителите какви сте. Аз и преди съм писала, че и двамата сме едри и за мен е нормално Румен също да е едър. Ако бях 155 см./45 кг. примерно, сигурно и той щеше да е 17 кг. Wink

# 88
  • с/у ОколоМръсТното
Малчо ще ходи с баща си за уикенда в Долна Баня - радва се, че ще се къпе в топлия басейн.

къде се намира таз Долна Баня?  Rolling Eyes

Честито на Алекс, на chibi   bouquet! Да расте здрав и много умен!

# 89
  • София
 Ами и аз затова се оплаквам - всички сме високи и по-едри(освен мъжът ми), а малчо 15 кг с дрехи и обувки. Татко вика - срам ме е от хората като го изведа на разходка - ние такива охранени(татко е 186/115 кг), а водя дете като скакалец. hahaha

mama_mima  мисля че още е рано да го мислите - като изкара и трета група ще прецениш дали да я повтори или да си върви с по-големите. Дъщеря ми е февруари родена и имахме такива дилеми. Реших да я оставя с набора и не съжалявам - имам приятелка, която реши да я пусне по-рано, защото се справяла добре и сега не спира да повтаря, че съжалява.

Шани, близо е до София, но къде точно... - мисля, че в др. форум съм срещала доста за този хотел там(мъжът ми каза ,че било мотел "Долна баня")

Честито на Алекс - да е жив и здрав, и да радва мама и тати!

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 16:42 от Етиа

Общи условия

Активация на акаунт