Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни

• 16 862
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
здравейте, мами Simple Smile - непредвидено ми се очертава по- дългичка почивка- не знам до кога и дали ще продължа да работя- но това е дълга история, която не е за нета Simple Smile

Клю, все забравям да ти отговоря- не, не съм спряла да кърмя- правя го сутрин и вечер, а през деня оставям изцедена една порция- Неда има 2 заместени хранения- на обед пюре и след обед  (по -скоро привечер) каша. Мразя цеденето от дъното на душата си, но пък моя начин за отслабване е именно кърменето и освен другите хубжости на кърмата не искам да спирам и за това. Но кърмата ми е доста намаляла и когато съм почивка и НЕда цока и през деня- вечер няма и няма и ми се е налагало 2-3 пъти да дохранвам с АМ

леле, карил- настръхнах от твоите сънища...

Аууууууууууууу, от 17 часа и пак аз- среща утре май няма да има, пак се очертават порои, дъждове- ужасТТТ - http://images17.snimka.bg/003071618-big.jpg това е поправения колаж- надявам се не се сърдите, че толкова късно е актуализиран...

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 22:57 от Цветина

# 196
здравейте, мами Simple Smile - непредвидено ми се очертава по- дългичка почивка- не знам до кога и дали ще продължа да работя- но това е дълга история, която не е за нета Simple Smile

Ей, Цвети, много си загадъчна - надявам се да е положително непредвиденото нещо Simple Smile Peace

# 197
съвсем за малко се включвам, че съм уморена и искам да си почета готина книжка с бира в ръка. Laughing
приспах шушулките, таткото ни е на концерта на IRON MAIDEN. ейййй, как ме слушат като сме сами, направо....а като си дойде тати, са едни глезни.... Sunglasses
искам и аз на концерт, ама на RED HOT...ама няма... Cry

първо, ето ви малко снимки от циганското парти, ама гледайте бързо, защото ще ги трия.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140242

второ - Софко, все се каня да ти напиша 2-3 реда по повод татковците. значи. има два вида татковци - едните не подлежат на никаква промяна /ни пълна, ни частична/, а другите - са податливи. ако твоят е от първия вид - сори, но не знам как да ти помогна.стискаш зъби и му търсиш други положителни качества.
ако, обаче е от втория вид - ей сега му е момента да го научиш да ти помага, щото после вече ще е късно.с две думи - татковците са като децата - важни са първите 7 обаче не години, а месеца. възпитание му е майката. имай предвид, че и на него му е чуждо. ти си имала 9 прекрасни месеца да се подготвиш, да почетеш, да си полафиш на темата със съфорумки, а той е трябвало да мисли за оцеляването, че и инстинкти си няма на всичкото отгоре. с други думи - прецакан е отвсякъде. и ти си тази, която трябва да си отстоява неговото присъствие в семейството.къде со благо, со кротце, къде - с буреносно мълчание , къде - с ураганен порой от думи. и спокойно, това си е висш пилотаж, който обаче търпи поправки. така че грешките не са фатални.
най-важното е да си извоюваш ТВОИТЕ си минути релакс и спокойстие, през което време, моля те, не се събирай с други майки да си говорите за деца и бебета, а прави нещо, което няма нищо общо с това. така ще се заредиш с нови сили за следващите подвизи. споменах ли, че това време е необходимо всеки ден? /може да е 5 минути, но редовно/.
това е, душо, успех. Peace

# 198
Iviche, шапка ви свалям  newsm74, а твоето семейство достойно се нарежда до най-автентичните Сигани  smile3521. Просто невероятни снимки...
Ама вие с аламинутковците сте си празнували. Наката е градски  Mr. Green

# 199
Ей досега подреждах снимки, пък и успях да кача няколко в албумчето на 7 месечковците ето:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=52

а тази е поздрав за Софко: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=54

И нашият тати е на концерт на IRON MAIDEN, и аз искам ама няма кой да гледа Мими... Sad

iviche страхотни сте и много цветни и усмихнати.

# 200
 Привет в тая късна доба Grinning
Пиша бързо, че няма време...
Ивиче да не забравя, страхотни  снимки, и страхотен релакс като гледам.... завист ама благородна Peace
Клю, за срещата, незнам душо дал ще смогна, утре сме на консултация, хипатит Б и заголване на чурчицата, направо не ми се мислииииииииии ooooh!
Полсе пък дават ще се праска цял ден дъжд, та дали ще е сухо за среща? newsm78
Въпрос: Как прекарваш Ивко по стълбите нагоре на Сердика?на мене количката не ми влиза в тия релси...
рзбрах сега за БПС-то Joy, че не било автомобил, БПС=бебешко превозно средство hahaha

Лека нощ от мене, отивам в банята и бум в леглото, че дребчо отдавна нан,а и тати 
 Heart Eyes

# 201
Ивиче, мерси за напътствията!!!  Hug Особено оценявам това за моите 5 минути, някак все забравям за него... Проблемът  ми е, че си мисля, че никой не може да се справи по- добре от мен и в общия случай съм права... И съм като навита на пружина денонощно по тоя повод... Иначе таткото ни е Мека Мара и всичко, което искам прави, ама аз като незнам какво искам- не ме бива за мениджър изобщо...

Хей тука 20 признака, че сте циганин  Mr. Green :
http://www.kazanlak.com/fun_txt.php?p=show_txt&txtid=71
Много поздрави на Хасан с разкопчания дюкян  Laughing мнооого автентично се е представил- браво!!!!  Joy
И чаветата и майките сте супер...
Как ли са ви гледали случайните туристи ми е любопитно  Laughing Laughing Laughing!!!

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 02:25 от sofkobofko

# 202
  • София
Добро утро  Hug

Иве, страхотно настроение струи от снимките. Добре сте си изкарали и сте се забавлявали здраво. Mr. Green

Очертават се два дъждовни дни  ooooh! и май ще се стои прeдимно в къщи. АМАН  #Cussing out

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 09:41 от bubalina

# 203
 Hug Привет!
Ние сме добре. Обикаляме из квартала и се мъчим да ходим... Много ме боли гърбинката с това навеждане  Sad
Нямам търпение да отидем на моренце и да се махнем от София за извесно време ...
Не мога да ви изчета, дано не съм изпуснала нещо интересно.
Но поне гласувах  Mr. Green
Трябва да ставам ...
До скоро и хубав ден  Hug

# 204
  • София
Въпрос: Как прекарваш Ивко по стълбите нагоре на Сердика?на мене количката не ми влиза в тия релси...

Не съм Клю, ама отговарям... Имало вече работещ асансьор на Сердика, ама за съжаление от другия вход откъм паркинга на Булбанк... ако от там ти е по-лесно...

Аз с моята количка съм загубена без тези асансьори...

Карил, този сън...изтръпнах.  Shocked
Аз като сънувам също се сбъдва... и още не мога да си го обясня, защото сбъднатите няма как да са случайности... Поне моите не са страшни де... 

За среща днес очевидно няма да стане... дават го поройно време...

# 205
благодаря, момичета  Hug наистина беше весело. сега замислям да направя едно парти на пиратска тема. Mr. Green

Elimira
, с тях бяхме, да. всъщност те са ми колеги, не сме били в един клас, но в една Академия. знам, че Наката ти е градски. Wink[/color]

Sofkoooo, не се бях смяла сутрин така от доста време. е по тея показатели нещо не се вписваме, ама за следващото път ши съ постараем. Joy

Angeliha, много е чудесна тази синеока бъдеща рокерка, особено с якето на татко. мноооого мъничко й остава да го подноси. hahaha

# 206

Ей, Цвети, много си загадъчна - надявам се да е положително непредвиденото нещо Simple Smile Peace

още не знам дали е за добро или не! просто моята позиция се оказа доста сладка или пък не можаха да преглътнат, че съм избрала хора, които спечелиха близо 1 милион лева за няма и 2 месеца- както и да е- няма да съм вече в Играта защото и аз си имам достойнство- може и да започна в друго предаване, може и да не започна- беше прекалено хубаво, за да е истина- но чакам да видя дали ще проработи при мен приказката "всяко зло за добро"- ако има развитие ще се похваля : )

всъщност точно когато ми стана кофти разбрах, че една позната е загубила новороденото си бебенце и за пореден път се убедих, че НЯМА по- важно от децата и щом те са добре, значи всичко е ок!!!

Ивиче, снимките са страхотни! мен още ме е яд, че на единственото маскено парти, на което бях канена се оказа, че само аз съм се маскирала, но пък бях много готиан вещица Simple Smile http://good-times.webshots.com/photo/1475809384079742899bfmMOw

# 207
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ей Иве, страшни снимки!!!!!

Вчера си направихме с Емка много хубава разходка - първо до острова между Буда и Пеща, там е като парк, има и един пеещ фонтан, тя много се изкефи. После минахме в Пеща, разходихме се по Антикварната улица до Парламента и после обратно до Буда по моста над реката - има няма 15 км. навъртях  Mr. Green
Напражих филмчета, ама не знам къф е проблемът на vbox7 оттук, но не ми качва видео или пък го качва цял ден.. #Cussing out
Карил ти направо ме уби с твоите сънища, ужасссссс.....

# 208
ЗДРАВЕЙТЕ ДОБРОЛЮБКИ!!! Hug
Макар и мрачно тук в София настроението ми е на ШЕСТ защото като погледна Дани...и всички мъки ми се стопяват!!! ТАКА ЧЕ ЦВЕТИ децата ни са истинското богатство, те са ни допирната точка с Бог. Незнам това дали го асимилирате, както аз...НО ТАКА ГО ЧУВСТВАМ! Те са неземни! Вижте Неда, Дани, МАрия, Теди, Борис, София, Бу, Ваяна, Ния, Данни...абе ВСЧИКИТЕ НИ МАЛКИ СЛЪНЦА!!! ТЕ СА НАИСТИНА НЕЗЕМНО ЧУДО, което бъЛболи Mr. Green, Ма-мИка Mr. Green, чеше венци до лудост Mr. Green...Хили се като тиКвиЧка Mr. Greenвърти се като ПумПал JoyГРЕЕ С БОЖЕСТВЕНИ ЛЪЧИ сърцата ни, Трепка с очички като теменужка с крилца и ни гледа сълзливо като вземем играчката... CryЕ ТОВА АКО НЕ Е КЪСМЕТ - ЗДРАВЕ МУ КАЖЕТЕ Hug Hug Hug

ИВЕ, страшни сте..абе артисти ....

ТАЛИ, ама как така се учите да ходите .. Shocked

ДРЕБЕН, а чурицата  Mr. Greenкак ще я заголвате  Rolling EyesНа Дани му е май леко зачервена.... Embarassed

# 209
Момичета, имам такъв въпрос : къде в София има хомеопатична аптека? Голям резил, не знам нито една, до сега не съм купувала нищо. Искам да взема Хамомила на малката, че нещо взе да става неспокойна от тия зъбки. Вече 2 и излязоха долу, когато избиваха гък не каза, аз даже се изненадах като видях зъбчето. А сега какво се е вкиснала не знам. Все си чеше венците и си дъвче долната устна. И много мрънка милата. Мажа я с гелче, ама много бързо му минава ефекта. Та искам да взема въпросната хамомила, ама не знам от къде!

Ето няколко снимчици на Кати на 7 месеца http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=61
тука я има как си дъвче устата, постоянно е така.

Общи условия

Активация на акаунт