Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни

• 16 834
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТО  НА  ВСИЧКИ,  КОИТО ИМАТ ПРАЗНИК.
ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!

# 61
  • София
Бимба, миличка, Честит Рожден Ден!!!
Бъди най-щастливата жена и майка!!!

bouquet

# 62
  • София
И тук времето е нещо кофти. Облачно е, духа студен вятър, а преди час препръскваше. Аз не знам какво ще решя за срещата, защото съм с градски транспорт или такси и няма кой да ми помогне.

За зоологическата градина съм ЗА. До там мога и пеша да стигна. Стига времето да е хубаво.

Ако утре е хубаво можем следобед да се разходим до там.

# 63
     Гери newsm10

# 64
Клюки,  Peace
Отивам да приготвям багажа. Останете си със здраве! Hug

# 65
МАША весело изкарване! Лек път!

БИМБА, да си много щастлива!!! ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!!!

Клю,
едно към едно подкрепям тълкуването на МАША. Peace

МЕРЕЛИН, аре бе...чакам те в СКАЙПА

# 66
Привет момичета!

Аз също няма да дойда на срещата, а така се бях настроила  Sad Вчера ми отказа колата и трябва да дойда пеш, а като гледам времето със сигурност ще вали.Хайде като стане слънчево пак, тогава да се видим.

Снощи отново не съм спала много.Вестта за Даринка ме разстрои и не можах да спя.Теа се събуди към 3.00 и я взех при мен да си я гушкам и целувам.
Тази вечер вече няма да сме сами и се надявам татито да си отспал в Испания, за да поспя и аз малко.

Ети, честита ти нова придобивка!Само хубави моменти да документираш с нея!

БИМБА,  bdbaloni БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА, ОБИЧАЩА И ЩАСТЛИВА!

Рени, стискам палци бързичко да се въстановите  Praynig

Нека всички болнички да оздравяват  Praynig

# 67
Да почива в мир малката душичка... наистина - най-голямата грешка е да умират дечица, това никога не мога и няма да мога да го разбера и приема...

Момичета - от името на Ивиче ви питам - ще има ли среща, или се отлага? Тя е навън и ме помоли да проверя, да не се разкарва напразно.

Мила Бимба - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Винаги да си така слънчева, а да ти върви по вода, каквато се изля досега над София!!!  bouquet

# 68
НЕ СКОЛАСВАМ ДА СТИГНА ДО СКАЙПА Shocked
последно-остава ли срещата???? май е много гадно навън-поне тук в центъра си е направо студено??? какво правим???? newsm78

мир за душичката на ДАРИ Cry-ей в такива моменти мноооогооо силно се съмнявам ,че съществува БОГ-да ме извинява много ако съществува #Cussing out-ама с простата си човешка душа колкото и да се опитвам да му намеря извинение за стореното-не мога  -извинете ме за богохулството-ама нали БОГ бил велик и всеопрощавщ-надявам се да ми прости тези думи-аз няма да му простя обаче за ДАРИ и всички невинни дечица

и аз вярвам в живот след смъртта-иначе къде е смисъла на живота???

# 69
БИМБА-ЧЕСТИТ ДА ТИ Е РОЖДЕННИЯ ДЕН!!!
НЕКА БЪДЕ ПРЕКРАСЕН ПОВОД ЗА МНОГО ЖАСТИЕ,КОЕТО ДА ТИ ДАРЯТ ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ,КОИТО ТЕ ОБИЧАТ

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ЗАВАЛЯ-ЗНАЧИ ОТЛАГАМЕ СРЕЩАТА
Sad[/size]

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 10:49 от МЕРЕЛИН

# 70
 Flowers Rose Flowers Rose Почивай в мир малко ангелче!

Честит рожден ден на Бимба! Много здраве и късмет!   bouquet

# 71
  • София, Дианабад
Почивай в мир, малко ангелче Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Бимба, Честит рожден ден!  nbirthday
Много здраве и радост, ти желая!  Laughing

Среща виждам  няма да има, то си беше ясно от вечра още май - днес е възможно най-гадния дъждовен ден от цялата седмица. Нямаме късмет ние. Но другата седмица задължитлено трябва да има среща, нали мацки?
Ети, честит фотоапарат и виж как няма нищо случайно.
Ох, щях да пиша 100 неща, но нямам настроение..
Болните бебчовци и мами да оздравяват  Grinning

# 72
и тука гадно ВАЛИ!
язък ни за срещата..

МЕРЕЛИН, аз вярвам в Бог, и в това че..трябва да е много вярващ човек, за да му "даде" детето си. ЗАЩОТО ДЕЦАТА НЕ СА НАШИ, а негови, Той просто ни е дарил с възможността да ги имаме-...някои родители, за съжаление ..съвсем за кратко CryИ аз трудно бих си "дала" децата..НО те са Негови...

# 73
Почивай в мир, малко сладко манДаринче!  Cry

# 74
  • София
Карил как така децата са на Бог, а не наши? Извинявай, но никой не може да ме убеди в това нещо! Няма Бог, добър и всеопрощаващ. Ако беше така нямаше да позволи да се случи това нещо с Дари. Почивай в мир мило, сладко детенце!  Cry

И момичета пускайте SMS за Светлю. Остава 1 м., за да се събере нужната сума.

Общи условия

Активация на акаунт