Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни

• 16 827
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро!
Тук времето е скапано, поне в нашия квартал. Незнам дали ще дойда на срещата, макар че съм с кола. Често в центъра не вали, а тук се излива...и обратното..

НА ВСЧКИ ДНЕШНИ МЕСЕЧИНКИ, на ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС - КЪСМЕТ !!!!
  bouquet

..на линия съм за конфеРансиооон\както биха казали фРансузите Mr. Green\

# 46
Почивай в мир, усмихнато ангелче! Flowers Rose Flowers Rose

# 47
Честит рожден ден, Bimba!
С най-добри пожелания и живот изпълнен с любов, щастие и дестски смях!

...лаконична съм, но думи не ми идват... Sad
Слънчев ден! lovekiss

# 48
Добро утро, момичета. Щях да пиша много неща... Като например, че се радвам за подаръка на Мерелин, че Теди на Дени е голям образ, пупупупу, че не съм искала да засегна Бубалина за това дали вчера празнуват Емилиите или не, че всички бебоци са много сладки....Да са ви живи и здрави! Защото това е най-важното! И каквото ти е драснато, не можеш да го избегнеш....Бог да прости момиченцето! И да не умират повече деца, защото това е най-голямата гадория на света! Praynig Praynig Praynig
Приятна среща. Аз тази ще я пропусна, че ще пътувам. Направете хубави снимки и обичайте децата си! Hug Hug Hug

# 49
Честит рожден ден на Бимба!
Миличка, да си жива и зрдава, ти и цялото ти семейство, много късмет, обич и щастие в дома ви!

# 50
 Flowers Rose Flowers Rose за Дари! Мир на праха й! Много мъчно ми стана  Sad

Бимба, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов  Hug

# 51

Почивай в мир малко слънчице Flowers Rose Flowers Rose

# 52
    БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА ,КРАСИВА И ВИНАГИ ОБГРАДЕНА С МНОГО ЛюБОВ,МИЛА БИБМБА!!! newsm59   
          Ети -чЕСТИТО МИЛА-има да фотааааш и с две ръце smile3509 photo smile3509
     Бубалинка ,ще ти последвам съвета и никакво тръгване към метрото,жалко за стещичката ама няма да рискувам.
     Пишеше ми се много ама след тъжната новина......
    Карил-сънувах ви мила ,само дето уж возеше в количка Дани ,а беше момиче и и беше купила някакви големи червени сандали newsm56-шашава работа.Сънувах и че спя в една стара къща от киреч и вар и се срутва печката която беше от пръст ,а после се срути цялата стена и ме валя много кален дъжд-казвам го защото като се събудих бях сигурна,че ще стане нещо лошо ....и ето прочетох за Дари smile3518
    Разтроих се-Ивайло проплака в другата стая-отидох да го гушна ,а той ме дари с такава голяма усмивка,че ми стопли душата.Осъдиха ме ,че много съм го гушкала,много съм го обгрижвала и щял да ми се качи на главата.До снощи даже си мислих ,че са прави,но вече НЕ-ЕСТЕСТВЕНО чЕ щЕ ГО ГУшА И щЕ СИ ГО НОСЯ ДОКАТО МОГА БЛИЗО ДО СЪРЦЕТО СИ-нали за това съм си го създала-ще му даря цялото си внимание и любов-от това едва ли ще стане лош човек!
    ЦЕЛУВАМ ВИ МАМИ и се присъединявам към Мина

# 53
Честит рожден ден, Бимба! Здраве, любов, мир и разбирателство!
Да са живи и здрави всички бебоци, които днес порастват с цял месец!
Клю, ако се опитам да ти разтълкувам съня, то в него Карил идва да те извести, че втората ти рожба ще е мома... baby_neutralПо принцип червеното означава истина, понякога и вест, а в случая - новина, която е истина. Калта и киречът са приказки, клюки, сплетни...Може би скоро ще ги чуеш и ще се разочароваш от човек, на когото си вярвала. Но това, което ти казвам, не е написано в съновници, така че можеш и да не ми вярваш. Стискам палци хубавото да се случи само! Peace Peace Peace

# 54
  • София - Дианабад
Добро утро!
Днес се измъкнах преди мъжа ми и реших да седна на компютъра докато той не е дошъл.

newsm59, Салви!
 newsm59, Бимба!
Бъдете здрави, винаги усмихнати, обкръжени от най-добрите и любими същества около себе си!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА!!! ДА СА ЗДРАВИ, ПЪРГАВИ, ВЕСЕЛИ, ПОСЛУШНИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!!!  bouquet

За днешната среща, ако не вали и успея да убедя мъжа ми да ни докара, ще дойдем. Тооолкова ми се идва, че...
Ети, честита придобивка Grinning! Да снимаш на воля с него и да не го губиш докато не стане време да ти подарят нов. Grinning
Миленче, на хората около нас винаги им се струва, че много ги носим децата, че все са на ръце едва ли не. И моите свекита като почнат: "Ама вие пак ли се носите? Вие пак ли сте на ръце?" и с едни такива ехидни усмивки. А не виждат времето, в което не сме при децата си, защото чистим, готвим или правим нещо друго. Освен това дори и когато си играем с тях, не ги носим постоянно. Софи например напоследък си седи самичка и си играе в активната гимнастика с разни играчки. Толкова се забавлява, че и на нас ни става весело да я гледаме. Освен това през първата годинка децата изграждат доверието. Към кого да изградят доверие, ако не към нас най-напред, да се чувстват сигурни с нас, да се чувстват безусловно обичани и че винаги могат да споделят, да се оплачат, да се похвалят. Ето защо ние ще си отговаряме на нуждите на децата, а след 1 годинка самите те ще искат да са по-самостоятелни и да правят всичко сами, да бягат от нас. Така, че има време за всичко.
 Heart Eyes

# 55
  • София
Честит рожден ден на Бимба. Желая ти много, много щастливи мигове в живота!!!

Маша, аз не съм се засегнала. Не се обиждам толкова лесно, а и няма за какво. Просто съм упорит козирог Mr. Green[/b]

# 56
  • София - Дианабад
Дано почива в мир Дари! Мир на праха й! Flowers Rose Flowers Rose

# 57
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много се разстроих за Дарина  Cry

ДАРИ, ПОЧИВАЙ В МИР, МИЛО ДЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/color]

нямам думи, направо - както бях в много добро настроение и седнах да си изпия кафенцето във вашата компания и тази лоша вест направо ме съсипа.......Не знам родителите й как ще преживеят това, голяма мъка, най-голямата, която човек може да изпита....

# 58
   Маша-дано тълкуванието да е вярно -аз мома много искам,а колкото до клюките и разочарованието си много права -разочаровах се преди 2 дни наистина от човк на който вярвах-дано няма още разочарования-ама и да има ще погледна оптимистично и ще си кажа,че от това трябва да се поуча

# 59
Не е справедливо да умират деца.  Те трябва да растат, да се смеят, да бъдат обичани!

Спи спокойно, малко ангелче.

Общи условия

Активация на акаунт