Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни

• 16 830
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
Хей, здравейте!

Карил, е аз съм точно от скитащите по градинките майки. Затова и хич ме няма из форума. Ама така е, гот ми е като съм навънка. И с каката бях така.

И на Калина й сумка носа от сума ти време. Слагам какво ли не и пак си сумка.

Честит фотоапарат, Марианче. Е, то който го бива да пише-снима, който не го бива само го щракат.  Laughing 

На моренце ние май ще ходим през юли на Обзор. Не сме били там до сега. Някой ако е ходил, моля да сподели как е.   bouquet

Утре, ако сколасам и ако е хубаво времето ще дойда на срещата. Пред Народния остана, нали?

Стискам палци всички болнички бебенца да се оправят и да спира вече тоя дъжд, че все без време ни прибира на затворено.  Simple Smile

# 31
  • София
мен пък много ме дразни тая дума, не знам що #Cussing out
Peace  И аз така, затова не я употребявам. Нещо не ми харесва за сладките ни бебчета. Някак ми е грубо.

Качка, стискам палци бързо да оздравявате с Магито и да ви се разрешат в най-скоро време и то УСПЕШНО имотните истории. И после да не забравиш да почерпиш Mr. Green

За съжаление прогнозата била дъждовно време до средата на юни. Така че не бързайте да тръгвате за моретооооооооооооооо.

# 32
Момичета, нека прегърнем децата си, близките си, нека отсеем плявата от зърното, да се радваме и ценим мига - точно това искам да ви кажа на всички тази вечер. Току що разбрах, че Дари, момиченцето от Варна, за което цяла България събра пари за трансплантация, е починало. Мъчно ми е.  И точно в този момент ми се иска да погледна на живота отвъд материалното, където всъщност е истинския живот. Почивай в мир, мило Дари! Нека не забравяме и Светльо - ние можем да помогнем с поне един смс на 1365.

# 33
И аз сега прочетох. Много тъжно. Нека почива в мир , малкото ангелче!

# 34
# 35
  • София
Нека малката Дари да почива в мир и всички ангели да бдят над нея Flowers Rose

# 36
Милата smile3518 много ми  е  мъчно Weary  нека почива в мир Flowers Rose !!!

# 37
  • София
Нека почива в мир малкото ангелче!

# 38
  • на странно място ......
Толкова съжалявам, толкова ми е мъчно, нека почива в мир  Flowers Rose

# 39
Досега ви четох ... исках да ви кажа, че се радвам, че съм част от вас и накрая стигнах до новината за ДАРИ .. много се натъжих .. такова мило и хубаво дете ...НЕ Е ЧЕСТНО! Дано почива в мир и да е обградено с любов там, където е!
Всъщност, както Карил и аз вярвам в задгробния живот ... иначе какъв е смисъла?!

Всичко, което исках да напиша забравих ..

# 40
  • София
Много ми е мъчно и на мен. Дано близките й успеят да се съвземат и най-вече сестричката й, която направи толкова много за малката Дари.

Нека почива в мир Flowers Rose Flowers Rose

# 41
Исках да пиша, но вече нямам желание след тази тъжна новина  Sad Много ми е мъчно за това краиво и лъчезарно момиченце  Cry Направо ми капят сълзите  Cry Почивай в мир, МАЛКА ДУШИЧКЕ!  Praynig Дано близките й намерят сили в себе си и да се справят с тази огромна болка  Cry

Дано успеем да спасим Светльо  Praynig

# 42
Бог да прости малкото детенце! Praynig Praynig Praynig     Толкова е страшно и тъжно...
Момичета, аз утре съм на консултация на "Славейков" и после ще дойда на срещата, дано не вали...

# 43
Много се натъжих!!! Cry Нека почива в мир! Flowers Rose  Praynig

# 44
Почивай в мир, мило дете!  Flowers Rose Flowers Rose
Господи, дай сили на родителите и близките и  newsm17
Много ми е мъчно, не мога да повярвам, мислих, че скоро ще бъде здрава, а то ..........   smile3518

Общи условия

Активация на акаунт