Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни

• 16 828
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
  • София
 smile3534

# 16
АБЕ НЕ СЪМ СЕ ИЗЯВЯВАЛА КАТО МАНЕКЕН БЕ-А КАТО ПИСМОПИСЕЦ Mr. Green
писах им писмо -нали има рубрика-читателски писма и има 1 награда-ако беше за  телопоказване-щяха да ме наградят пак-ма за най-добре сложена тиква Mr. Green(от онез оранжевите с облата формичка-дет децата ги обичат на пюренца-щот съм вкусна-не за друго Laughing Joy)

и стига мании бе-сега пък реакция към фризопеп-тва е най-изчистеното от белтък мляко-не се шашкай чак толкова-ако не го боли коремче-няма проблем-НИЯ колкото различни неща яде за деня-толкова различни акита има-да не ти говоря,че някой път даже ги е надиплила цветовете по реда на яденето Joy

# 17
Абе, хора да споделя моето учудване..
Значи, тук гледам от прозореца пред блока ...има една мама дето като седне ама от ПРЕДИ ОБЯД  та ...е досега още е навън с детето..АМА ВЪОБЩЕ не се прибира..сигурно и не пикае.
Вие способни ли сте ..
Впредвид това че сега сума ти народ е зад компа, докато някои не са се прибирали ВЪОБЩЕ newsm78

МЕРЕЛИН мерси за отговора!! Mr. Green

София, 
можеше да ни го спестиш Sick
 Joy Peace

# 18
  • София
Блая мерси за отговора, но много жалка, че нещата не са се оправили напълно. Ще стискам палци за контролния преглед Praynig

Ети честита мила за апаратчето Hug
Карилке споко! Митко като ядеше само АМ и той беше с такива акита. Ела да видиш сега какви кози дарадонки са и то все зелени:mrgreen:

Момичета аз се отказах да излизам. Бебето на кумците ни, което няма и 2 месеца са го приели в болница - киха, кашля, хрема...Дано да няма пневмония и това да е поредното шантаво нещо на НЗОК. Ама ми е толкова криво за Никол.  Говорих с тях по телефона - Ники реве, майката реве ...Sick Sick Sick
Нацелувайте децата си и дай боже да са ни здравички Praynig

# 19
  • София
Карил, ми аз излязох в 11:00 някъде, и се прибрах в 17:30... по пейките, градинките на кафенце...

Мъжа ми ми донесе обеда на малката на пейката... всичко останало навън, памперси, кърмене...
даже не съм се сетила и за тоалетна...

Това рядко ми се случва, ама нали взех 2 изпита вчера, та сега го отпразнувах с целодневната разходка.

Иначе комп-а беше включен цял ден на Зи-рок радио и затова съм била он-лайн.

Мариетка, браво за конкукурса и подаръка

# 20
и аз съм от стоящите на вън по цял ден.

София
, ако успеем да дойдем до тази част на моренцето, ще звънна да пием по бира. Peace

МЕРЕЛИН, супер за фотоапарата. а сега кажи, че нещата са случайни в тоя живот.... Wink

# 21
  • София
Я да се запиша и аз. Mr. Green
Консултацията премина успешно - боцнаха Алекс с третото полио. Премериха го и резултата е: 8кг. на ръст 71см.

Дано утре да не вали, за да се видим.

Ети, честита придобивка. Явно си писала нещо много хубаво, щом получаваш такава награда Mr. Green Да можех да си загубя апартамента в студентски град и да ми дадат нов в някое кварталче.... Joy

Много сладки са тези наши ноемврийчета. Пу-пу.

Спокойна и сънлива нощ на всички!!!

# 22
  • на странно място ......
Здравейте и от мен, ЗАПИС!!
Утре и аз съм на срещата ако не вали!!!
Карил, ама защо се учудваш, ние също излизаме към 11.00-12.00 и се прибираме когато татито ни се прибере от работа което означава към 18.00-19.00, а за пишкането е лесна работа оставям Диляна на някоя съседка за 5мин и си пишкам когато си искам  Laughing
МЕРЕЛИН ха честито Хапаратче и все хубави моменти да улавяш с него!! Party

София приемаш ли наематели в караванката  Mr. Green??????

klukarkata честита ви кола, безаварийно шофиране !!!

Момичета най-сетне и аз намерих време да боядисам СлиНга, стана не такъв какъвто си го представях, но го сефтосах днес, ммммммммммммного удобно нещо ей, това бабите ни не са били глупави да знаете!!!!

Много цунк по муцунк  baby_neutral

# 23
  • у дома...
Хоп ето ме и мен! Ха честита нова тема   bouquet

Аз позачезнах малко щото се правих на монтьор и си ремонтирах компа, та го попрее...х малко  Mr. Green  Twisted Evil

Ние вече станахме на осем месеца... цели ОСЕМ месеца...!!! Crazy И по този повод Анка Хулиганка не иска да слиза от проходилката. Ха познайте какво става като реша да я извадя - рев, майка рееев! Единствено се кротва когато я изведа вън, ама сещайте се с тия дъждове колко често ни се случва...

Утре сме на последна ваксина Пентаксим и ще видим калпазанката колко е качила за 20 дни, щото напоследък и яденето ни е с клизма... Ни сок пие ни вода... за разлика от майка си, дето е като жаба - докат не ги направя поне три литра не лягам! Как да го уча диването нинам! А вчера по случай месечинката яде като за последно желе! Ачето де, не мама И!!  Mr. Green Някакво едно такова... от Пигис хаус-ът. Ако мога го разбра това чаве...

# 24
Какво е товаЧАВЕ.....

# 25
Някакъв диалект на ДЕТЕ  newsm78

# 26
На цигански "ЧАВЕ" означава дете Mr. Green (ако не бъркам де) Embarassed

Айде, мадамки...аз мисля да отнасям плувката...  sleepuu

Много неща исках да напиша, ама нещо не ми идва музата...още ми е свито и притеснено...ама ще се оправят нещата... Praynig

Спокойна нощ, мами и малчугани! lovekiss

# 27
То тогава има много ромки в тоя форум бе smile3532

# 28
мен пък много ме дразни тая дума, не знам що #Cussing out

# 29
Оф, аз пак изчезнах, ама сме болнички с Магито!  newsm45 yu5

Е аз и малката ми душичка сме с тежка хрема и кашлица вече една седмица!
На нея й изписаха капки, сироп и витамин С, а аз не съм ходила на лекар, но пия сироп и кашлям като дърта магарица!Абе , гадна история!
Много хубава темичка сте почнали!

Радвам се за всички , на които им се случват хубави и положителни емоции!

Иска ми се да се видим скоро, но незнам как ще е!Една приятелка ми каза , че бебетата влачат хремите по 2-3 седмици , щото не знам що?  newsm78 #Crazy

Отделно от това се разправяме с един имат, с брокери, покупки-продажби, рискове, абе съкрати живот му се вика на това, ама нали пусти пари на всеки са нужни, та ще видим дали дядо Боже ще е на наша страна!

Та в заключение - В ДЕПРЕСИЯ СЪМ!!!!!!!!Тотална!

Ще се оправя , ама ми е тежък период!

Извинете ме за мрънкането, но аз да си кажа!
Прегръщам ви от сърце! Hug

Лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт